|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Dana_ wrote:Mai Laura dar tu nu te-ai ingrasat deloc? Ca nu se vede... Si eu am mers azi la control dar nu pt eco asa ca numai sapt viitoare aflu greutatea , iar dupa col se pare ca la fel mai am de asteptat mult si bine , cum zici si tu ..sper sa nu nasc in 2018
Am pus, Danuta, de la 47 la 63 (cu tot cu retentia de apa 65!!), dar am avut noroc ca eram f slaba cand am ramas si numai bine ca m-am mai implinit si eu pe ici pe colo
Uf, lasa ca nastem amandoua in 2017 bebei in limite normale
Am vazut ca dupa rezultatele la analize nu ai voie epidurala, pfff, poate se modifica ceva in bine pana atunci, cand le repeti?
Eu is nebuna cu capul, sper din start sa rezist fara pentru ca nu vreau niciun fel de anestezie... Mi-e frica asa cam de tot ce ma face sa nu am control asupra corpului meu, cred ca am sa zic pas, sper sa tina bebelusa cu mine si sa nu am un travaliu din ala de 36 de ore cum am mai auzit ca atunci mi-e cam frica sa nu cedez si sa cer eu, epidurala si indurare Nu stiu cum e pe la noi prin spitale, sper ca te lasa sa te plimbi cat esti in travaliu, ca am inteles ca asta favorizeaza coborarea lui bebe pe pozitii si dilatatia. Alta porcarie mi se pare masa de nasteri si nascutul cu fundul si cracii in sus, dar in fiiine, nu mai zic nimic ca ma enervez |
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Dana_ wrote:Nu cred ca e defect cantarul sau poate ai noroc si s-a stricat Oricum nu esti singura stai relax ..si eu am pus 2 kg intr-o sapt . Apoi cateva zile am renuntat la fructe si am dat jos 1 kg , acum nu ma prea cantaresc pt ca nu vreau sa ma enervez Korina cum se numeste pompa ? La noi nu este Jumbo ...dar poate gasesc in alte magazine daca imi zici firma Alina ne-ai dat emotii , eu deja credeam ca ai nascut Dana Honey baby se numeste pompa.nu cred ca gasesti in alte magazine.eu am luat si sterilizator de acolo cu 20 de euro,scaun pt bebe pt diversificare 50 de euro,aceeasi firma,cana electrica,etc |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| laura513 wrote:Am pus, Danuta, de la 47 la 63 (cu tot cu retentia de apa 65!!), dar am avut noroc ca eram f slaba cand am ramas si numai bine ca m-am mai implinit si eu pe ici pe colo Uf, lasa ca nastem amandoua in 2017 bebei in limite normale Am vazut ca dupa rezultatele la analize nu ai voie epidurala, pfff, poate se modifica ceva in bine pana atunci, cand le repeti? Eu is nebuna cu capul, sper din start sa rezist fara pentru ca nu vreau niciun fel de anestezie... Mi-e frica asa cam de tot ce ma face sa nu am control asupra corpului meu, cred ca am sa zic pas, sper sa tina bebelusa cu mine si sa nu am un travaliu din ala de 36 de ore cum am mai auzit ca atunci mi-e cam frica sa nu cedez si sa cer eu, epidurala si indurare Nu stiu cum e pe la noi prin spitale, sper ca te lasa sa te plimbi cat esti in travaliu, ca am inteles ca asta favorizeaza coborarea lui bebe pe pozitii si dilatatia. Alta porcarie mi se pare masa de nasteri si nascutul cu fundul si cracii in sus, dar in fiiine, nu mai zic nimic ca ma enervez
Esti norocoasa , in general cele slabe ca tine sunt norocoase . O sa le dai jos rapid mai mult ca sigur:) Inca nu e sigur dar posibil ca nu am voie nici epidurala , vedem atunci , a zis ca-mi face analiza in spital la internare ( mi s-a parut ciudat cum o sa am asa rapid rezultatul ) Esti curajoasa ca vrei fara , dar e mai bine pt bb , acum depinde si cat tine travaliu ...si ce rezistenta ai la durere ...vezi ca si aici sunt mamici care au spus ca nu au avut contractii dureroase , poate asa va fi si la tine. La mine ma mir sa se schimbe ceva ..am trecut deja prin asta .. Nu stiu daca s-a schimbat ceva la stat, poate te lasa sa te plimbi , intreaba inainte sa stii ce si cum . Cand am nascut eu am stat intr-o camera de travaliu si f rar mai venea cate o graviduta care pac pac si nastea rapid , am avut timp sa numar cate au nascut in fata mea numai vreo 12 , pe unele le ducea salvarea direct in sala de nastere care era vis a vis ...doamne cat ma rugam sa intru si eu odata acolo . Cand am fost internata in urma cu vreo 4 luni la un spital de stat am vazut o singura graviduta in travaliu pe care au dus-o cu scaunul sus unde erau nasterile , in rest nu stiu ..erau in saloane cred pt ca n-am vazut asa gravidute in dureri pe hol . Dar ai dreptate , asa am citit si eu ca e mult mai bine si te ajuta sa te dilati mai rapid daca te plimbi , eu ma plimbam prin salonul ala dar ma tot puneau pe pat sa ma verifice f des , era un stres total . Eu am avut dureri in partea din spate ff mari si era o soba de teracota in salon iar cand stateam cu spatele parca era mai bine . Unele spun ca sa aplici ceva rece , altele vor ceva cald ....cert e ca este bine sa te pregatesti cu orice crezi ca ar ajuta . Sala de nasteri...hmmmmm eu m-as mira sa fie diferita , cred ca indiferent unde nasti ..defapt si eu care merg la privat tot asa va trebui sa nasc cu fundul in sus ..e o pozitie ff incomoda pt mamici dar sa speram ca nu dureaza mult , la mine a fost destul de rapida treaba nu stiu daca am stat acolo 15 minute pt ca m-au dus in sala de nasteri numai cand eram complet dilatata . Imi aduc aminte si de o galeata si ma tot puneau sa stau pe ea apoi iar pe masa si tot asa , dar macar asta nu a durat la fel de mult ca si travaliul . Pai clar o sa nastem in 2017 , chiar daca trebuie indusa nasterea ( sper ca nu e nevoie) |
| korina wrote: Dana Honey baby se numeste pompa.nu cred ca gasesti in alte magazine.eu am luat si sterilizator de acolo cu 20 de euro,scaun pt bebe pt diversificare 50 de euro,aceeasi firma,cana electrica,etc
Mersi , asa e , nu gasesc nicaieri online , nu stiu ce firma e asta . Sper sa ma adauge astia la jumbolino pe fb sa vad si eu despre ce e vorba . |
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| CrisM wrote:MaryPoppins Eu mi-am cumparat o pereche de pantaloni vatuiti de pe hotmama.ro! eu i-am luat cu scopul sa ii port pe sub rochite pe post de colanti. sunt foarte placuti si caldurosi. mie imi sunt larguti acum, dar in poza de prezentare erau purtati de o gravida de 25 de sapt. incearca pe site-ul asta poate gasesti si alte lucruri folositoare
Mersi de recomandare, imi place in mod special lenjeria intima azi am fost la o sesiune scurta de shopping si am gasit bustiere la Penti, am luat 3 bucati si sper sa ma tina pana trec la alea de alaptare. Dar la capitolul colanti/dresuri pt gravide e jale, nu am gasit mai nimic in tot mall-ul. Doar 40 DEN la Penti, sunt inca ok-ish pe vremea asta, i-am luat pe aia si 2 perechi 200 DEN normali de la C&A, am luat marimea cea mai mare ca sa ii trag bine peste burta. La LC Waikiki aveau colanti foarte faini si din material bun, insa un croi fara cap si fara coada - stransi ca naiba pe gambe iar sus la burta ii pierdeam de pe mine. Pantaloni aveau faini si multe modele, dar eu nu port.
Hainute pt bebe nu aveam in plan azi, dar i-am luat de la Reserved 2 rochite si un pulover, sunt adorabile de-a dreptul am primit cadou si 6 vouchere de 10% reducere la comenzile online, va dau cu drag codurile daca vreti sa comandati ceva pt voi sau pt bebe. Eu deocamdata nu mai am nimic in plan de la ei si sunt valabile pana la 30.11. |
| Fetelor, ma ia pe mine cu emotii cand va aud vorbind despre cat de putin v-a ramas pana nasteti tinem pumnii sa decurga totul asa cum va doriti |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Laura, ai avut si ovulatie tarzie? Bebelinu meu a fost in urma dupa estimari si cu 12 zile dupa data ovulatiei (18 dupa UM), la ultima masuratoare era cu 7 parca in urma dupa ovulatie. Eu una m-am decis sa ignor estimarile lor pt ca sunt ft multe lucruri care il pot influenta. Un mm daca pune in plus sau in minus da cu totul alte estimari. Mi-a pus ca diagnostic restrictie crestere intrauterina si sarcina cu risc monitorizata saptamanal cu eco si din 2 in 2 zile cu ctg.
Atata timp cat bebe nu e in stres e ok. Monitorizarile ies bine, fluxurile pe cervicala si ombilicala sunt ok. In greutate ia putin de la o sapt la alta, dar totusi ia. La mine problema e placenta care s-a maturat devreme, e deja spre grad 3 de 3-4 sapt si lichidul este la limita inf. Dar nici nu ma mai uit pe ecografii si pe ce imi scrie in raport. Simt ca e ok si nu e in stres deci stau linistita.
Pt DPN nu te lua dupa estimarile de acum, conteaza ce DPn ai avut la eco cand i-ai auzit inimioara prima data, apoi fiecare bebe se dezvolta in ritmul lui. Nu e o regula sa vina mai tarziu daca a ramas in urma. In plus tu esti micuta si nu ar avea unde sa incapa un bebe mai mare, poate sa fie si ceva constitutional. |
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Mary, ui ce am gasit: https://www.sosetaria.ro/dresuri-ciorapi-gravide/
Cred ca imi comand de aici. Mai sunt dresuri pt gravide pe bonprix dar mi se par foarte scumpe
MaryPoppins wrote:Mersi de recomandare, imi place in mod special lenjeria intima azi am fost la o sesiune scurta de shopping si am gasit bustiere la Penti, am luat 3 bucati si sper sa ma tina pana trec la alea de alaptare. Dar la capitolul colanti/dresuri pt gravide e jale, nu am gasit mai nimic in tot mall-ul. Doar 40 DEN la Penti, sunt inca ok-ish pe vremea asta, i-am luat pe aia si 2 perechi 200 DEN normali de la C&A, am luat marimea cea mai mare ca sa ii trag bine peste burta. La LC Waikiki aveau colanti foarte faini si din material bun, insa un croi fara cap si fara coada - stransi ca naiba pe gambe iar sus la burta ii pierdeam de pe mine. Pantaloni aveau faini si multe modele, dar eu nu port. Hainute pt bebe nu aveam in plan azi, dar i-am luat de la Reserved 2 rochite si un pulover, sunt adorabile de-a dreptul am primit cadou si 6 vouchere de 10% reducere la comenzile online, va dau cu drag codurile daca vreti sa comandati ceva pt voi sau pt bebe. Eu deocamdata nu mai am nimic in plan de la ei si sunt valabile pana la 30.11. |
| Mersiii, ma pun pe studiat
Edit: ce sexy e modelul de aici https://www.sosetaria.ro/colanti/colanti-pentru-gravide-bas-bleu-maia-200-den.html oare o fi burtica pe bune sau photoshop? vedea-m-as pe mine cu tocurile alea la asa burtica |
|
Da e posibil sa fie pe bune ...pt ca am vazut mamici la spitalul privat unde merg , erau cu burta mare si tocuri exact asa ..uriase ( mi-au amintit de vedetele de la noi care umblau asa inainte de nastere) . |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Eu nu cred ca sunt comozi colantii aceia.. se termina sub buric bata lor, o sa se ruleze cand va asezati, plus sa e incomod sa apese/stranga acolo cand e burta mare ca la modelul ala, eu una nu suport deloc sa ma apese acolo ceva. Mai ales cu mersul des la baie.. In casa port f mult rochite sau colanti de la h&m au de gravidute, de bumbac si elastan ceva si vine peste burtica asa.. uitati-va pe site la ei la rubrica de maternitate. |
| Dana_ wrote:
Da e posibil sa fie pe bune ...pt ca am vazut mamici la spitalul privat unde merg , erau cu burta mare si tocuri exact asa ..uriase ( mi-au amintit de vedetele de la noi care umblau asa inainte de nastere) .
Sunt convinsa ca multe gravidute sunt asa suple si sexy la sfarsit de sarcina :) eu doar faceam un exercitiu de imaginatie cu tocurile, asa mari n-am mai purtat de la 20 ani cred :)) in septembrie am fost la o nunta si am admirat toata noaptea o graviduta, era in luna a 8-a, cu rochita pana sub fund, tocuri de 12 si dansa de mama focului |
| Andreea, nici mie nu mi se par comozi colantii aia, eu nu mai suport nimic care sa nu imi acopere burta. Doar mi-au sarit in ochi tocurile modelului http://safimama.ro/ au magazin si in Timisoara, insa si program de gravide cum s-ar spune...acum ca lucrez program de 6 ore as putea sa ajung, insa ma abtin pana luna viitoare. Ma mananca degetele tare, as lua si palton si rochite si multe altele...dar astept sa vad cum mai creste burtica si cat mai pun in greutate, deocamdata ma descurc perfect cu hainele de dinainte de sarcina. Minus sutiene si colanti/dresuri |
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Dana am vazut pe olx pompa ca a mea korina attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea06 wrote:Eu nu cred ca sunt comozi colantii aceia.. se termina sub buric bata lor, o sa se ruleze cand va asezati, plus sa e incomod sa apese/stranga acolo cand e burta mare ca la modelul ala, eu una nu suport deloc sa ma apese acolo ceva. Mai ales cu mersul des la baie..
Sigur nu sunt. Eu mi-am luat o pereche de pantaloni sport cu 15 lei din bazar , ceva intre colanti si pantaloni de training. Vin mulati pe picior, dar sunt foarte comozi si moi, nu ma strang deloc si abia ii simt ca-s pe mine. Is cu o marime mai sus decat purtam de obicei tocmai in ideea asta, sa nu incomodeze. Dar talia e exact ca la colantii aceia din poza si tocmai de aia rulez eu elasticul sub burtica, sa nu ma deranjeze... (elasticul in mod normal e lat si comod, dar nu peste burtica!) |
|
|