Gravidutzele noastre dragi - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Friday, November 3, 2017 5:48 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Am plecat de aici. pupici

coeur coeur coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur coeur coeur

1. Alina89

2. Andreea06

3. Laura513

4. Diana1489

5. Dana_

6. Cory

7. AleC

8. AriaM

9. MadaMadalyna

10. Andreea0196

11. Delia.c.yaya

12. DianaM

13. Lixandra_alexandra

14. Mary Poppins

15. Andreea0702

16. Anemona30

17. Chris
img

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida

Ultima actualizare: 03.11.2017
Anelise
Scris: Friday, November 3, 2017 5:52 PM
Nivel

Imi cer scuze pentru intarziere...
Vin cu rugamintea, ca de fiecare data, sa ma ajutati putin cu actualizarea listutzei.
Multumesc si va pup! pupici
AleC
Scris: Friday, November 3, 2017 5:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Si eu topai
Victory si Alexutza au nascut coeur
Anelise
Scris: Friday, November 3, 2017 5:58 PM
Nivel

AleC wrote:
Si eu topai
Victory si Alexutza au nascut coeur

Multumesc! pupici
Andreea06
Scris: Friday, November 3, 2017 6:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Mai avem gravidute nooooi:
AriaM
Chris
Anemona
Andreea0196

majoreta
DianaM
Scris: Friday, November 3, 2017 6:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Multumim pentru casuta noua!!!dance computerlove . La mine a ramas tickerul vechi, nu stiu de ce, dar bebe e mai mare cu vreo cateva zile decat primul ticker...
delia.c.yaya
Scris: Friday, November 3, 2017 6:43 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumim ptr casuta noua!computerlove

Am mai urcat in lista...deja ma ia cu emotiiHilar
Andreea06
Scris: Friday, November 3, 2017 6:51 PM
Nivel

DianaM wrote:
Multumim pentru casuta noua!!!dance computerlove . La mine a ramas tickerul vechi, nu stiu de ce, dar bebe e mai mare cu vreo cateva zile decat primul ticker...

Se pune manual, Anelise editeaza primul post si pune codul ce voi il aveti la semnatura.. daca si eu l-as schimba acuma al meu nu s-ar schimba si acolo automat. Cand te-ai inscris pe listuta probabil aveai acel ticker.

Bebe oricum o sa isi tot schimbe masuratorile.. al meu e acu cu 4 zile inainte, la 36s joi avea cica 36s 4z dupa masuratori.. Dar mai sigur e tickerul dupa um. Cheek Kiss
AriaM
Scris: Friday, November 3, 2017 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Si eu vreau in lista, mersi Anelise!

Sa avem un capitol plin cu vesti bune si bebelusi sanatosi si frumosicoeur

Anelise wrote:
Imi cer scuze pentru intarziere...
Vin cu rugamintea, ca de fiecare data, sa ma ajutati putin cu actualizarea listutzei.
Multumesc si va pup! pupici
AriaM
Scris: Friday, November 3, 2017 6:59 PM
Nivel

Alina si Andreea, sunteti capul listei iuhuuuuu!
Scot majoretele pt voi
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

AriaM
Scris: Friday, November 3, 2017 7:02 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Mai avem gravidute nooooi:
AriaM
Chris
Anemona
Andreea0196

majoreta

Si MaryPoppins - hai Mary baga un mesaj aici cu tickerul tau sa te vedem]
MadaMadalyna
Scris: Friday, November 3, 2017 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Doamne ajuta sa se respecte ordinea din lista, cu nasterile, sa nu se grabeasca bebelina mea....

Contracriile le aveam nu orea dureroase, se intarea burta des, ramaneam fara aer si ma durea spatele dar m.a bagat la monitoraj sau cum se cheama si bebe misca ok, contractiile sunt false. Colul l.a verificat cu eco transvaginal, apoi abdominal eco... Luni ma duc sa iaubreteta cu trimitere de la doctorul de familie sa imi fac tampoane vaginale gratis... Am avut o scurgere maronie cu firicele de sange, era ca o gelatina, dar nu am pierdut dopul, si asta e de la infectie.... Sper sa nu o afecteze pe fetita.... Am crezut ca mor pentru a doua oara astazi, daca pateste bebelina ceva nu cred ca mai pot sa merg inainte, e destul ca am pierdut pe Iasmina, mai mult nu pot duce, oricum plang si acum dupa ea, ma gandesc cum ar fi fost daca ea traia.... E greu, astazi am plans de fericire cand mi.a zis ca e colul inchis
Cory
Scris: Friday, November 3, 2017 7:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
Dana pot sa zic ca si la mine nu a fost chiar o nastere usoara.Am avut ruptura de col si fisura de perineu si feti?a intrase in suferin?a fetala astfel ca a primit nota mica si a stat o zi la incubator.A fost horror dar nu pot sa ma hotarasc la cezariana din mai multe motive,recuperare,lactatia care vine putin mai greu plus feti?a care ma asteapta acasa si care e inca mica si vrea si ea in brate.Costul nu este unul mare la cezariana,undeva la 1000 de lei si se face fara nici o problema la cerere.Din contra,doctorii iti cauta orice buba pentru a-ti recomanda cezariana.
AleC
Scris: Friday, November 3, 2017 7:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
MadaMadalyna wrote:
Doamne ajuta sa se respecte ordinea din lista, cu nasterile, sa nu se grabeasca bebelina mea....

Contracriile le aveam nu orea dureroase, se intarea burta des, ramaneam fara aer si ma durea spatele dar m.a bagat la monitoraj sau cum se cheama si bebe misca ok, contractiile sunt false. Colul l.a verificat cu eco transvaginal, apoi abdominal eco... Luni ma duc sa iaubreteta cu trimitere de la doctorul de familie sa imi fac tampoane vaginale gratis... Am avut o scurgere maronie cu firicele de sange, era ca o gelatina, dar nu am pierdut dopul, si asta e de la infectie.... Sper sa nu o afecteze pe fetita.... Am crezut ca mor pentru a doua oara astazi, daca pateste bebelina ceva nu cred ca mai pot sa merg inainte, e destul ca am pierdut pe Iasmina, mai mult nu pot duce, oricum plang si acum dupa ea, ma gandesc cum ar fi fost daca ea traia.... E greu, astazi am plans de fericire cand mi.a zis ca e colul inchis

Asa sa fie cu ordinea din lista! Hands
Deci pe tine acele scurgeri te-au speriat mai tare, nu neaparat contractiile, daca spui ca nu erau prea dureroase.
Doamne ajuta, totul e bine si vei primi tratamentul potrivit pentru infectie, iar bebelina o sa stea cumintica pana in februarie. computerlove
Andreea06
Scris: Friday, November 3, 2017 7:23 PM
Nivel

AriaM wrote:
Alina si Andreea, sunteti capul listei iuhuuuuu!
Scot majoretele pt voi
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Merciiiii... avem emotii de numa' dar om trece si peste asta.. cumva tre sa iasa bebeii ca doar nu i-om tine pana merg la facultate Lol cam asa am vrea uneori cand ne temem de nastere ..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.