|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea0196 wrote:Offfffofff de-abia astept sa imi vad si eu puiul, fetelor ramanem din ce in ce mai putine gravidute
Daaa, parasim listuta multe, e nevoie de gravidutze noi, iaaa sa mai tragem niste aspirici peste gard |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Poate ne ajuta un moderator si cu actualizarea listutei, ca pe langa bebei au mai aparut si gravidute care nu-s pe lista |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| Buna dragelor! Eu sunt noua aici pe forum, dar abea astept sa impartasesc experienta mea cu voi si sa aflu cat mai multe despre ce ma asteapta ,de la voi...
Eu sunt insarcinata cu o minune mica de 8 saptamani si doua zile. Minune pe care am asteptato sa vina in viata noastra aproape 3 ani. Am o sarcina dificila ce e drept dar merita tot efortul din lumea!!!
Atat despre mine deocamdata, acum astept sa va cunosc dragelor . |
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Bine ai venit, Alice! Aveam nevoie de noi gravidute, in perioada asta s-au eliberat multe locuri aici. Sa ai o sarcina frumoasa si la termen! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/9/2017 Mesaje: 188
| M-am amuzat copios cand am intrat aici sa imi fac si eu introducerea. Si vad ca se vorbeste despre nevoia de gravidute noi.. " ce bine am nimerit, eram asteptata"  |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
Bine ai venit!!! sarcina usoara si bebe sa stea cuminte pana la termen!! |

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Alice bine ai venit A venit si aici zapadaaaaa offff am fost sa imi iau o geaca, nu ma mai incape nimic. Zici ca sunt un urs imbracata in ea dar macar sa imi tina de cald Mi-e tare naspa ca a venit zapada..imi va fi greu sa merg la facultate |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| MaryPoppins wrote:Poate ne ajuta un moderator si cu actualizarea listutei, ca pe langa bebei au mai aparut si gravidute care nu-s pe lista Gand la gand! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici. |
|
|