Gravidutzele noastre dragi - 41
Subiectul anterior · Subiectul urmator
laura513
Scris: Saturday, December 9, 2017 11:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea0196 wrote:

Offfffofff de-abia astept sa imi vad si eu puiul, fetelor ramanem din ce in ce mai putine gravidutecampfire

Daaa, parasim listuta multe, e nevoie de gravidutze noi, iaaa sa mai tragem niste aspirici peste gard newclap
MaryPoppins
Scris: Sunday, December 10, 2017 12:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Poate ne ajuta un moderator si cu actualizarea listutei, ca pe langa bebei au mai aparut si gravidute care nu-s pe lista gravida
AliceAndreea
Scris: Sunday, December 10, 2017 10:05 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
gravida flowers sarbatoare gravida Blushing Buna dragelor! majoreta Eu sunt noua aici pe forum, dar abea astept sa impartasesc experienta mea cu voi si sa aflu cat mai multe despre ce ma asteapta ,de la voi...
yes Eu sunt insarcinata cu o minune mica de 8 saptamani si doua zile. Minune pe care am asteptato sa vina in viata noastra aproape 3 ani. Hands Hands
Am o sarcina dificila ce e drept dar merita tot efortul din lumea!!!

Atat despre mine deocamdata, acum astept sa va cunosc dragelor .
AleC
Scris: Sunday, December 10, 2017 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
AliceAndreea wrote:
gravida flowers sarbatoare gravida Blushing Buna dragelor! majoreta Eu sunt noua aici pe forum, dar abea astept sa impartasesc experienta mea cu voi si sa aflu cat mai multe despre ce ma asteapta ,de la voi...
yes Eu sunt insarcinata cu o minune mica de 8 saptamani si doua zile. Minune pe care am asteptato sa vina in viata noastra aproape 3 ani. Hands Hands

Bine ai venit, Alice!computerlove
Aveam nevoie de noi gravidute, in perioada asta s-au eliberat multe locuri aici. Sa ai o sarcina frumoasa si la termen! Cheek Kiss
AliceAndreea
Scris: Sunday, December 10, 2017 10:18 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/9/2017
yes topai M-am amuzat copios cand am intrat aici sa imi fac si eu introducerea. Si vad ca se vorbeste despre nevoia de gravidute noi..
" ce bine am nimerit, eram asteptata" yes
delia.c.yaya
Scris: Sunday, December 10, 2017 10:30 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
AliceAndreea wrote:

Bine ai venit!!!grup sarcina usoara si bebe sa stea cuminte pana la termen!!majoreta majoreta majoreta
Andreea0196
Scris: Sunday, December 10, 2017 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Alice bine ai venit computerlove
A venit si aici zapadaaaaa Cray offff am fost sa imi iau o geaca, nu ma mai incape nimic. Zici ca sunt un urs imbracata in ea dar macar sa imi tina de cald topai
Mi-e tare naspa ca a venit zapada..imi va fi greu sa merg la facultate Big Surprise
Anelise
Scris: Sunday, December 10, 2017 1:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
MaryPoppins wrote:
Poate ne ajuta un moderator si cu actualizarea listutei, ca pe langa bebei au mai aparut si gravidute care nu-s pe lista gravida

Gand la gand! pupici
Anelise
Scris: Sunday, December 10, 2017 1:13 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.