Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| laura513 wrote:Yupiiii! Sper sa fie bebe ce va doriti si mai cu seama sa fie sanatos  Abia astept sa ne dai vestea cea mare Asa e asta cu forma burtii gravidutei, e asa o vorba din popor dar sa stii ca la majoritatea s-a cam adeverit  Spre amuzamentul meu care nu-s asa de pro-empirisme din astea. Mie mi-a facut o prietena testul ala cu acul de cusut, pe vremea cand eram convinsa ca am baietel... Si a iesit fetita  Am ras si am zis ca nuuuu are cum ca eu sunt sigura ca e baietel, la 17s ne-a zis ca 95% e fetita si ta-su inca spera intr-o minune sa-i gaseasca ceva in plus pe acolo  dar uite ca la morfo de trim 2 si la ultimul ecograf ne-a fost inlaturat orice dubiu. E fetita 100%. Fetita mea mica si zuza care-mi da la coaste mai ceva ca Chuck Norris
Si eu am avut testul ala cu inelul, cum se invarte/misca si mi-a iesit baietel si fetita. Sa vedem la urmatoarea sarcina daca iese asa si daca ne oprim acolo... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea06 wrote:Si eu am avut testul ala cu inelul, cum se invarte/misca si mi-a iesit baietel si fetita. Sa vedem la urmatoarea sarcina daca iese asa  si daca ne oprim acolo...
Ce fain ar fi fooost! Faceai gemeni in cazul asta Nu stiu voi dar noi vrem 3 de toti Sotul se lauda ca vrea 4 dar i-am zis ca daca nu cumva cade greul pe mine sa am gemeni la sarcina 3, atunci il face el singurel si se lupta el 9 luni cu toate problemele unei sarcini Ca mie-mi ajung 3 burti totusi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| laura513 wrote:Ce fain ar fi fooost!  Faceai gemeni in cazul asta  Nu stiu voi dar noi vrem 3 de toti  Sotul se lauda ca vrea 4 dar i-am zis ca daca nu cumva cade greul pe mine sa am gemeni la sarcina 3, atunci il face el singurel si se lupta el 9 luni cu toate problemele unei sarcini  Ca mie-mi ajung 3 burti totusi
Pai nu deodata, testul doar zice cati copii o sa ai si ce sex, in ordine cica. Noi sa vedem, nu suntem decisi, 2 vrem sigur ca e bine sa fie si frati, sa se aiba toata viata, dar 3 o sa facem doar daca ne descurcam asa bine sa le oferim un viitor bun la fiecare, pana la facultate inclusiv.. as vrea sa aiba linistea ce am avut-o si eu, ca nu mi-a lipsit niciodata nimic, desi mi s-au pus limite/premii, gen cand voiam role cand eram mica mica mi-a zis tata ca daca iau coronita la scoala imi ia, nu de azi pe maine.. asa mandra m-am dus la el cu coronita sa imi primesc rolele mult dorite... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Andreea06 wrote:Madalina sa stii ca pentru a determina sexul, 2D e cel mai ok.. pentru doctori, 3D e doar asa sa vezi fatuca, nu va dati seama de sex mai ales ca depinde cum sta bebe. Iti tinem pumnii maine, sa fie totul bine! Laura, nu, eu n-am facut vaccin din ala.. tre sa merg saptamana viitoare la mf sa iau concediu pe octombrie, o pot intreba.. dar nu as vrea sa fac nimic sincer, daca nu mi-a zis doctorita mea gine, nu ma bag. Da da, badass o sa fie micutul, cochet foc  ca doar are mami grija sa fie la moda Diana, felicitaaari! Bun venit in team blue
Stiu ca 2d se face si eco morfologica , la prima sarcina tot 2d am facut. Sotul vrea sa.l vada pe bebe la fata , dar sincer pe mine ma intereseaza sa fie sanatos... de 100€ cat dau pt 3d cu pose si cd 4d , prefer sa cumpar pt bebe tot ce mai e nevoie. In weekend mergem in vautare dee aspirator nazal, cadita, aerosol, pompa pentru san pentru mine si altele ce mai trebuie... ca amla vazut cateva oferte si sunt si toate in acelasi magazim, nu e nevoie de alergatura,ca sotul uraste sa ne plimbam prin magazine |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1019
| Felicitari mamicilor care ati nascut si tin pumnii pt viitoarele eco Va multumesc pt urari. Eu sunt in concediu si imi este foarye greu sa va urmareac pt ca sunt numai in zone fara semnal
Va pup! |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Multumesc pt pumnii stransi! Eu nu pot sa va spun decat ca fizic bebeleina pare ok, are tot ce ii trebuie si unde trebuie. Mai multe o sa aflu vineri dupa masa cand doctorita mea o sa interpreteze rezultatele.
Ale, mi-au facut si masuratoarea aia pe arterele uterine, mu-e groaza sa caut intervalele normale pe net... din ce tin minte ca citisem zilele trecute ersu fete cu valori de 0.75 si se plangeau ca sunt mari, ori unele de la mibe is 1.99.... |
|

| Tin si eu pumnii pt fetele care urmeaza la eco, precum si celor cu adrenalina crescuta care urmeaza sa isi tina puii in brate |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| AriaM wrote:Multumesc pt pumnii stransi! Eu nu pot sa va spun decat ca fizic bebeleina pare ok, are tot ce ii trebuie si unde trebuie. Mai multe o sa aflu vineri dupa masa cand doctorita mea o sa interpreteze rezultatele. Ale, mi-au facut si masuratoarea aia pe arterele uterine, mu-e groaza sa caut intervalele normale pe net... din ce tin minte ca citisem zilele trecute ersu fete cu valori de 0.75 si se plangeau ca sunt mari, ori unele de la mibe is 1.99.... Esti sigura ca astea sunt valorile? Sunt trecute cu RI pe eco.
Noi nu avem somn. S-a gandit puiul meu sa fiu "odihnita", daca tot reincep munca. |
|

| AleC wrote:Esti sigura ca astea sunt valorile? Sunt trecute cu RI pe eco. Noi nu avem somn. S-a gandit puiul meu sa fiu "odihnita", daca tot reincep munca.
Ahh sunt mai multe vvalori, IP sunt toate mari, IR subt sub 1. Incerc sa pun o poza...
LE: nu pot ca e prea mare poza Hai ca le scriu de mana AO: IR=0.78 IP=1.41 ACM: IR=0.82 IP=1.99 AUS: IR=0.73 IP=1.57 AUD: IR=0.67 IP= 1.27
Spor la lucru!
|
|

| AriaM wrote:Multumesc pt pumnii stransi! Eu nu pot sa va spun decat ca fizic bebeleina pare ok, are tot ce ii trebuie si unde trebuie. Mai multe o sa aflu vineri dupa masa cand doctorita mea o sa interpreteze rezultatele. Ale, mi-au facut si masuratoarea aia pe arterele uterine, mu-e groaza sa caut intervalele normale pe net... din ce tin minte ca citisem zilele trecute ersu fete cu valori de 0.75 si se plangeau ca sunt mari, ori unele de la mibe is 1.99....
Ma bucur ca e bine bebita!!! Tu ai facut si testul panorama nu? Acolo nu iti spune daca e sanatos bebe?
Eu pentru astazi retraiesc aceleasi emotii pe.care le.am avut si la prima sarcina cand am facut eco morfologica. Atunci a inceput doctorul cu numaratul degetelelor pt ca m.a vazut tensionata si asa a reusit sa ma.scoata din starea de stres si dupa ce am terminat eram asa usurata , cum.treceam.de.cate un organ cum imi mai luam o piatra de pe inima.
Sotul m.a trezit noaptea asta continuu, e si el nerabdator, uneori imi e mila de el ca mereu cand vrea sa vad cum misca bebe sau cand pune mana, bebe se opreste, macar la ecografii vede cum misca si il vede pe pui! Aseara m.a intrebat tot ce vreau sa spun la doctor sa nu ma mai supere , sa se gandeasca de acum cum sa formuleze intrebarile, am facut instruirea cu el :))
|
|

| MadaMadalyna wrote:Ma bucur ca e bine bebita!!!  Tu ai facut si testul panorama nu? Acolo nu iti spune daca e sanatos bebe? Eu pentru astazi retraiesc aceleasi emotii pe.care le.am avut si la prima sarcina cand am facut eco morfologica. Atunci a inceput doctorul cu numaratul degetelelor pt ca m.a vazut tensionata si asa a reusit sa ma.scoata din starea de stres si dupa ce am terminat eram asa usurata , cum.treceam.de.cate un organ cum imi mai luam o piatra de pe inima. Sotul m.a trezit noaptea asta continuu, e si el nerabdator, uneori imi e mila de el ca mereu cand vrea sa vad cum misca bebe sau cand pune mana, bebe se opreste, macar la ecografii vede cum misca si il vede pe pui! Aseara m.a intrebat tot ce vreau sa spun la doctor sa nu ma mai supere , sa se gandeasca de acum cum sa formuleze intrebarile, am facut instruirea cu el :)) Panorama exclude doar cateva sindroame, din pacate sunt alte sute de posibilitati de boala pt bebe. Asta de care povesteste Ale poate sa fie foarte pacatoasa pt ca e posibil ca bebele sa nu fie hranit si oxigenat cum trebuie din cauza cheagurilor de sange...
Sa ai o zi faina Mada! Eu dupa fiecare eco ma simt mai usoara cu o tona.... |
|

| AriaM wrote: Panorama exclude doar cateva sindroame, din pacate sunt alte sute de posibilitati de boala pt bebe. Asta de care povesteste Ale poate sa fie foarte pacatoasa pt ca e posibil ca bebele sa nu fie hranit si oxigenat cum trebuie din cauza cheagurilor de sange...
Sa ai o zi faina Mada! Eu dupa fiecare eco ma simt mai usoara cu o tona....
Si mie imi, e frica sa nu am.trombofilie nedescoperita, atata timp cat stii de ea si faci acele injectii nu e nicio problema! Nasa mea a nascut natural, la termen , o fetita sanatoasa , a respectat tratamentul si totul a fost bine.
Acum sa vad ce spune la.mine doctorul ca mi.a iesit la o analiza ceva de coagularea sangelui e peste limita si am sunat medicul de familie din romania sa ma.lamureasca sI a spus ca e marisoara valoarea si inseamna ca sangele e gros si sa beau mai multe lichide , dar cat sa beau ca sunt ca o rata, doua baxuri de apa beau la saptamana de 1,5 sticla. |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| AriaM wrote:
Ahh sunt mai multe vvalori, IP sunt toate mari, IR subt sub 1. Incerc sa pun o poza...
LE: nu pot ca e prea mare poza Hai ca le scriu de mana AO: IR=0.78 IP=1.41 ACM: IR=0.82 IP=1.99 AUS: IR=0.73 IP=1.57 AUD: IR=0.67 IP= 1.27
Spor la lucru!
Multumesc! Valorile pt arterele uterine sunt cele IR de la AUS si AUD, 0.73 si 0.67. Cand am inceput tratamentul cu aspenter aveam 0.77, parca, iar acum, morfo 2, la 21s5z, aveam 0.55 si 0.46. Insa..medicul mi-a spus ca ele scad odata cu trecerea saptamanilor, si spre saptamana 24 ar trebui sa fie in regula, cam 0.5. Acum..eu nu stiu daca sa pun pe seama Aspenterului (pe care l-am luat totusi pt linistea mea, cu acordul dr.) , sau pe seama faptului ca sarcina a avansat si e posibil sa fi scazut de la sine. Luni, la eco, voi vedea ce valori mai am. Sper ca s-au mentinut scazute. |
|

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Andreea06 wrote:Deci intai e Aria, azi, iti tinem pumnii!! Tu inca nu stii ce sex e? Diana maine, bebelusa Si vineri Alina si Delia Luni Ale Marti Anemona  primul eco  Ai inceput sa iei vitamine? LE: tot editez postul asta ca am ratat pe careva
inca de sapt trecuta iau : acid folic + elevit+ urogestant un aseara .:D sunt cuminte |
|

| AleC wrote:Multumesc! Valorile pt arterele uterine sunt cele IR de la AUS si AUD, 0.73 si 0.67. Cand am inceput tratamentul cu aspenter aveam 0.77, parca, iar acum, morfo 2, la 21s5z, aveam 0.55 si 0.46. Insa..medicul mi-a spus ca ele scad odata cu trecerea saptamanilor, si spre saptamana 24 ar trebui sa fie in regula, cam 0.5. Acum..eu nu stiu daca sa pun pe seama Aspenterului (pe care l-am luat totusi pt linistea mea, cu acordul dr.) , sau pe seama faptului ca sarcina a avansat si e posibil sa fi scazut de la sine. Luni, la eco, voi vedea ce valori mai am. Sper ca s-au mentinut scazute. Mersi Ale pt identificarea valorilor. Deci nu is asa de mari cum crezusem dar nici nu pot sa stau linistita cu ele. Oricum m-am hotarat sa bag o cura de usturoi, ca doar babele zic ca lichefiaza sangele hihi
Mada, abia astept vestile bune de la tine.Fain cu sotul tau si intrebarile, macar ai scapat de un stres. |
|
|
|