Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Andreea06 wrote:Deci intai e Aria, azi, iti tinem pumnii!! Tu inca nu stii ce sex e? Diana maine, bebelusa Si vineri Alina si Delia Luni Ale Marti Anemona  primul eco  Ai inceput sa iei vitamine? LE: tot editez postul asta ca am ratat pe careva
Ba da, stiu sigur inca din saptamana 12 pt ca am facut panorama. E o fetita cu fundita ] |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Andreea06 wrote:Dana000, oare cum esti? Tu urmezi pe lista de nasteri... Si apoi venim noi, Alexutza, eu (avand ceza probabil ca vom fi primele), Alina, Laura, Diana.. Chiar ca a trecut timpul.... Pe mine chiar ma iau emo?iile! O sa o am pe maica mea vreo 2 saptamâni ?i pe so? vreo 3 saptamâni, dupa care o sa fiu singura cu Bebelu?a . Sper ca ma voi descurca |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| DianaM wrote:Si eu in seara asta la 18.30...abia astept
super, ce multe programari acuma |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Mi-am tot facut poze, cam la 2 saptamani, si azi am realizat ca a crescut muult burtica . Daca pap putin mai mult, simt ca raman fara aer .
Si diferenta de la primele poze, la 16s. AleC attached the following image(s):

|
|

| Ale, o sa creasca rapid burtica, imediat..
Am primit azi niste body-uri cu mesaje funny, sunt asa dragute.. Andreea06 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Ancaaa felicitari si sanatate multa sa aveti! Chiar azi ma gandeam oare cine a mai nascut intre timp
AleC , draguta burtica Mai are destul de crescut
Andreea faine body-uri, asta mic al tau e deja badass N-ai treaba Sa vezi cand ai sa iesi cu el la plimbare ce-or sa intoarca gagicile capul dupa el
Fetele peste 30s si care ati nascut deja, voi ati facut cumva vaccin antitetanos la medicul de familie? Eu am fost ieri la masurat si mi-a facut si buba daca tot m-a prins pe acolo (mi-a pus si plasture din ala colorat pentru copii, mai aveau un pic si imi dadeau si diploma cu printese ). Abia ce primisera vaccinul si a zis ca ne protejeaza si pe mine si pe bebe in caz ca ma tai/ zgarii in ceva dubios. Dar nu stiam ca se face vaccin in sarcina, am sunat-o pe mama si a zis ca e ok, eu habar n-aveam .
|
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Andreea06 wrote:Anemona, cand ai eco? Restul, cine mai urmeaza? Facem calendarul Eu am abia joia viitoare, nu maine.
Eu am maine eco morfologica ..Pe noi ne suna cu o iz inainte de programare,de la clinica, pentru confirmare si a intrebat sotul daca e sifetita 3d/4d si a spus ca nu, e doar 2d si costa 92€ iar daca vrem 3d e 192€. Sotul vrea si 3d dar putem astepta pana la Flussimetria , care e 3d/4d. Am emotii!! Speram sa fie totul bine cu bebe si sa.nu fie probleme cu analizele mele iesite rau, mai ales ca prima data au iesit bine.... |
|

| laura513 wrote:Ancaaa felicitari si sanatate multa sa aveti!  Chiar azi ma gandeam oare cine a mai nascut intre timp AleC , draguta burtica  Mai are destul de crescut Andreea faine body-uri, asta mic al tau e deja badass  N-ai treaba  Sa vezi cand ai sa iesi cu el la plimbare ce-or sa intoarca gagicile capul dupa el Fetele peste 30s si care ati nascut deja, voi ati facut cumva vaccin antitetanos la medicul de familie? Eu am fost ieri la masurat si mi-a facut si buba daca tot m-a prins pe acolo (mi-a pus si plasture din ala colorat pentru copii, mai aveau un pic si imi dadeau si diploma cu printese  ). Abia ce primisera vaccinul si a zis ca ne protejeaza si pe mine si pe bebe in caz ca ma tai/ zgarii in ceva dubios. Dar nu stiam ca se face vaccin in sarcina, am sunat-o pe mama si a zis ca e ok, eu habar n-aveam  .
Eu am facut acum doi ani jumate vaccinul antitenaso, nu cred ca e cazul sa.l repet asa repede ... Stiu ca se face la un anumit interval de timp , probabil la tine era cazul sa.l faci sau se face in sarcina , in caz de ceva, preventiv? |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Gata si noi! Se pare ca simturile mele au dat gres si o sa avem un baietel . Suntem atat de fericiti ...nu pot descrie in cuvinte ce sentimente am trait la eco .
E totul bine, ne dezvoltam in parametri normali, 130 bmp, 130mm. Totul e super bine si bebe era cu gurita deschisa, parca manca sau casca...era adorabil . Nu ai cum sa cunosti dragostea adevarata pana nu simti toate aceste stari . Incerc sa pun si o poza cu puiul meu scump DianaM attached the following image(s):

|
|

| DianaM wrote:Gata si noi! Se pare ca simturile mele au dat gres si o sa avem un baietel  . Suntem atat de fericiti  ...nu pot descrie in cuvinte ce sentimente am trait la eco  . E totul bine, ne dezvoltam in parametri normali, 130 bmp, 130mm. Totul e super bine si bebe era cu gurita deschisa, parca manca sau casca...era adorabil  . Nu ai cum sa cunosti dragostea adevarata pana nu simti toate aceste stari  . Incerc sa pun si o poza cu puiul meu scump
felicitari pentru baietel!!!
Important este ca e sanatos, nu conteaza daca e fetita sau baietel, ca de iubit la fel o sa ii iubim! |
|

| Madalina nu m-a intrebat decat daca am facut in ultimii 5 ani, cam atat e din ce am inteles perioada de protectie. Si mi-a zis ca e ok sa il fac pentru ca il protejeaza pe bebe cand ii va taia cordonul ombilical si pe mine in caz ca fac vreo trasnaie si fac rost de vreo plaga nu tocmai draguta (chiar daca n-am in jurul meu cuie ruginite, dar nu se stie niciodata ... la cat is eu de zurlie...)
DianaM nu esti singura inselata de simturi, si eu eram convinsa ca e baietel (si toata lumea care auzise ca n-am greturi si ca nu-s obosita si alte alea din popor) pana a inceput sa se formeze un inceput de burtica si era cam sus (stiind eu ca burticile cu baietei se formeaza jos de tot)... Atunci a inceput sa-mi dea de gandit... oare n-o fi fetita? E asa de sus burtica incat nu mi-am cumparat nicio pereche de pantaloni de gravida, imi vin toti pe care ii am si care sunt cu talie joasa, ca se incheie exact sub Ei bine, eco ne-a confirmat ca fetita e, deci m-am inselat, nu-mi pare rau, nu-mi parea rau nici daca aveam dreptate; ma bucur de printesica mea si m-as fi bucurat la fel de mult daca era un printisor Asa ca, sa-ti creasca mare botul din burtica si sa te bucuri de el si el de tine! |
|

| laura513 wrote:Madalina nu m-a intrebat decat daca am facut in ultimii 5 ani, cam atat e din ce am inteles perioada de protectie. Si mi-a zis ca e ok sa il fac pentru ca il protejeaza pe bebe cand ii va taia cordonul ombilical si pe mine in caz ca fac vreo trasnaie si fac rost de vreo plaga nu tocmai draguta (chiar daca n-am in jurul meu cuie ruginite, dar nu se stie niciodata  ... la cat is eu de zurlie...) DianaM nu esti singura inselata de simturi, si eu eram convinsa ca e baietel (si toata lumea care auzise ca n-am greturi si ca nu-s obosita si alte alea din popor) pana a inceput sa se formeze un inceput de burtica si era cam sus (stiind eu ca burticile cu baietei se formeaza jos de tot)... Atunci a inceput sa-mi dea de gandit... oare n-o fi fetita? E asa de sus burtica incat nu mi-am cumparat nicio pereche de pantaloni de gravida, imi vin toti pe care ii am si care sunt cu talie joasa, ca se incheie exact sub  Ei bine, eco ne-a confirmat ca fetita e, deci m-am inselat, nu-mi pare rau, nu-mi parea rau nici daca aveam dreptate; ma bucur de printesica mea si m-as fi bucurat la fel de mult daca era un printisor  Asa ca, sa-ti creasca mare botul din burtica si sa te bucuri de el si el de tine!
Eu una de cand am ramas insarcinata spun ca e baiat iar la controlul de la 17s doctorul a spus ca pare a fi fetita dar vedem sigur la morfologica, adica maine.
Eu am burta ca la prima sarcina si sotula e convins ca e fata pt ca e la fel burta, dar eude nu cred in astea, pt ca e in functie de uter, muschii burtii, felul in care creste. Eu una si la prima sarcina la fetita si acum am avut burta jos marita, de ma jeneaza si lenjeria intima, de pantaloni nu mai spun , de lacat 2 luni jumate a trebuit sa renunt la blugi/pantalonii vechi si sa port colanti , fuste sau pantaloni de gravida... |
|

| MadaMadalyna wrote:Eu am maine eco morfologica  ..Pe noi ne suna cu o iz inainte de programare,de la clinica, pentru confirmare si a intrebat sotul daca e sifetita 3d/4d si a spus ca nu, e doar 2d si costa 92€ iar daca vrem 3d e 192€. Sotul vrea si 3d dar putem astepta pana la Flussimetria , care e 3d/4d. Am emotii!! Speram sa fie totul bine cu bebe si sa.nu fie probleme cu analizele mele iesite rau, mai ales ca prima data au iesit bine....
Madalina sa stii ca pentru a determina sexul, 2D e cel mai ok.. pentru doctori, 3D e doar asa sa vezi fatuca, nu va dati seama de sex mai ales ca depinde cum sta bebe.
Iti tinem pumnii maine, sa fie totul bine!
Laura, nu, eu n-am facut vaccin din ala.. tre sa merg saptamana viitoare la mf sa iau concediu pe octombrie, o pot intreba.. dar nu as vrea sa fac nimic sincer, daca nu mi-a zis doctorita mea gine, nu ma bag. Da da, badass o sa fie micutul, cochet foc ca doar are mami grija sa fie la moda
Diana, felicitaaari! Bun venit in team blue |
|

| MadaMadalyna wrote:
Eu una de cand am ramas insarcinata spun ca e baiat iar la controlul de la 17s doctorul a spus ca pare a fi fetita dar vedem sigur la morfologica, adica maine.
Eu am burta ca la prima sarcina si sotula e convins ca e fata pt ca e la fel burta, dar eude nu cred in astea, pt ca e in functie de uter, muschii burtii, felul in care creste. Eu una si la prima sarcina la fetita si acum am avut burta jos marita, de ma jeneaza si lenjeria intima, de pantaloni nu mai spun , de lacat 2 luni jumate a trebuit sa renunt la blugi/pantalonii vechi si sa port colanti , fuste sau pantaloni de gravida...
Yupiiii! Sper sa fie bebe ce va doriti si mai cu seama sa fie sanatos Abia astept sa ne dai vestea cea mare
Asa e asta cu forma burtii gravidutei, e asa o vorba din popor dar sa stii ca la majoritatea s-a cam adeverit Spre amuzamentul meu care nu-s asa de pro-empirisme din astea. Mie mi-a facut o prietena testul ala cu acul de cusut, pe vremea cand eram convinsa ca am baietel... Si a iesit fetita Am ras si am zis ca nuuuu are cum ca eu sunt sigura ca e baietel, la 17s ne-a zis ca 95% e fetita si ta-su inca spera intr-o minune sa-i gaseasca ceva in plus pe acolo dar uite ca la morfo de trim 2 si la ultimul ecograf ne-a fost inlaturat orice dubiu. E fetita 100%. Fetita mea mica si zuza care-mi da la coaste mai ceva ca Chuck Norris |
|

| Cory, nu te ascunde! Ia spune-ne, ce mai faci? Cum te mai simti? |
|
|
|