Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AriaM
Scris: Monday, October 9, 2017 8:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
AleC wrote:
o
Mie mi-a dat medicul trimitere la Matei Basarab pentru -Profil extins factori genetici de risc pentru trombofilie (mutatii factor V Leiden, factor V haplotip R2, factor II, MTHFR C677T/A1298C, factor XIII, PAI-1, EPCR) si inca un pachet ce contine Proteina S, Proteina C, anticoagulant lupic..dar la mine au fost semne, care sa ma duca cu gandul catre aceste analize.
E ceva in neregula la tine, sau pur si simplu ai prefera sa le faci pentru linistea ta?
Eu sunt in continuare foarte ingrijorata, la medicul meu am gasit loc abia saptamana viitoare, luni, iar dna.Uscatescu, de la Fundeni mi-a raspuns la mail, ca ma asteapta dupa 23 octombrie si sa continui tratamentul de acum. Probabil nu e in perioada asta la spital.
Deci pana atunci sunt legata de maini si de picioare, doar astept. Dar am incredere in Dumnezeu ca va fi bine.
In ceea ce priveste rezultatele si mutatiile si tot ce tine de trombofilie, inca sunt in ceata, oricat am citit zilele astea. uff

Mersi Ale pt raspuns.
In afara de tensiune marita, dureri de cap si picioare umflate alte semne nu am. Astea pot sa fie semne de ttrombofilie, dar la fel de bibe alta boala... sa doar simptom normal de sarcina. Acea tensiune arteriala de care vorbeai tu mie nu mi-a fost masurata pana acum. S face la morfo de trim 2? Sau la eco normala?
Sper ca tratamentul la tine e pe doza buna si sa nu ai probleme. . Sa ne tii la curent
AleC
Scris: Monday, October 9, 2017 9:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
AriaM wrote:

Mersi Ale pt raspuns.
In afara de tensiune marita, dureri de cap si picioare umflate alte semne nu am. Astea pot sa fie semne de ttrombofilie, dar la fel de bibe alta boala... sa doar simptom normal de sarcina. Acea tensiune arteriala de care vorbeai tu mie nu mi-a fost masurata pana acum. S face la morfo de trim 2? Sau la eco normala?
Sper ca tratamentul la tine e pe doza buna si sa nu ai probleme. . Sa ne tii la curent

La morfologia de trimestru 1 am descoperit tensiunea pe arterele uterine si de atunci o masuram la fiecare control. A tot scazut datorita Aspenterului, iar acum la morfo de trimestru 2 era in regula.
Mi-au iesit insa pozitive niste mutatii carora Aspenterul nu le poate face fata, din cate am inteles, si as avea nevoie de heparina (anticoagulant injectabil). Discuta cu medicul, verifica arterele uterine si el va decide daca e cazul sa faci analizele. Sunt costisitoare, dar acest aspect conteaza mai putin. Orice pentru puiuti. Sa speram ca nu e cazul la tine, totusi Cheek Kiss
MadaMadalyna
Scris: Monday, October 9, 2017 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
AleC wrote:

3 februarie, tu? coeur
As vrea natural, daca ne ajuta Dumnezeu si daca ne permite medicul, datorita trombofiliei...am inteles ca nu e intotdeauna recomandat.

Eu pe 16feb am termenul dupa ultima menstruatie, dar dupa ecografii pe 19 feb.

Nasa mea a nascut in martie natural si are trombofile, descoperita la 2 luni de sarcina, a facut injectii toata sarcina si a purtat dresuri speciale pt ca, avea probleme cu picioarele, asa a descoperit trombofilia.
Ei nici nu I.a spus doctorul ca e o problema nasterea naturala cand ai trombofilie.
AleC
Scris: Monday, October 9, 2017 10:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
MadaMadalyna wrote:

Eu pe 16feb am termenul dupa ultima menstruatie, dar dupa ecografii pe 19 feb.

Nasa mea a nascut in martie natural si are trombofile, descoperita la 2 luni de sarcina, a facut injectii toata sarcina si a purtat dresuri speciale pt ca, avea probleme cu picioarele, asa a descoperit trombofilia.
Ei nici nu I.a spus doctorul ca e o problema nasterea naturala cand ai trombofilie.

Ar fi bine.
Cu mare teama de durere, as opta totusi pentru natural. ras astept controlul de saptamana viitoare si voi discuta cu medicul toate aspectele.
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 9, 2017 10:50 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ce ziceti de mica mea burtica?!hohot
Deja de vreo doua zile simt ca niste impunsaturi, oare sa fie bebe?!love
http://imgur.com/cGfikMm
MadaMadalyna
Scris: Monday, October 9, 2017 11:29 PM
Nivel

AleC wrote:

Ar fi bine.
Cu mare teama de durere, as opta totusi pentru natural. ras astept controlul de saptamana viitoare si voi discuta cu medicul toate aspectele.

Eu dupa prima nastere am jurat ca nu mai fac copii, de frica durerii, dar se uita durerea si chinul... la.mine greu a fost travaliul de duminica noaptea pana marti la 8 dimineata (de luni seara pe la 20-21 , pana marti la 8 dim.am avut contractii din 3 in 3 minute, am crezut ca mor, deja pe la 2-3 dimineata deja eram epuizata)...
Acum sper ca o sa fie bine , am incredere si pt a avea un copil fac orice sacrificiu.

Am o prietena care a nascut recent si a iesit copilasul cu manuta la capusor si pe langa ca s.a rupt au si taiato sI are 20 de cusaturi, acolo durere si chin. Doar mamele stiu prin ce trec si ce sacrificii fac.
DianaM
Scris: Tuesday, October 10, 2017 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Buna diminea?a fetelorCheek Kiss . De cateva nop?i ma chinuie mana stanga care imi amor?e?te foarte rau...si ma si doare de la cot asa parca. Ma chinui cate doua ore pe noapte cu ea ca nu mai pot adormi din cauza durerilor si intepaturilor. A mai patit cineva asa? Ce e de facut? uff
Andreea06
Scris: Tuesday, October 10, 2017 9:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
DianaM wrote:
Buna diminea?a fetelorCheek Kiss . De cateva nop?i ma chinuie mana stanga care imi amor?e?te foarte rau...si ma si doare de la cot asa parca. Ma chinui cate doua ore pe noapte cu ea ca nu mai pot adormi din cauza durerilor si intepaturilor. A mai patit cineva asa? Ce e de facut? uff

Cred ca vecina mea mi-a zis ca patea asa, era de la cum statea bebe, pe un nerv ceva intercostal, cateva zile bune a tinut-o asa.. Poti merge la un doctor ca poate iti face putin masaj ceva unde trebuie si elibereaza acolo nervul.
Sa eviti sa stai pe spate, ca stiu ca e permis pana mai incolo in sarcina dar poate te afecteaza pe tine, depinde cum sta bebita..
alina89
Scris: Tuesday, October 10, 2017 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
DianaM wrote:

Neata! Eu cred ca am trecut prin toate tipurile de carcei, junghiuri si amorteli posibile :)) nu m-a iertat nici un muschi.. in afara de magneziu nu mi s-a recomandat altceva. Ultima data am plans cateva min bune din cauza unui carcel Crazy
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, October 10, 2017 10:35 AM
Nivel

DianaM wrote:

Eu amorteala asta o am de la 7-8 saptamani de sarcina, nu pot sa dorm mai.mult de o ora continuu ca ma trezesc amortita, infierent ca dorm pe stanga sau pe.dreapta, pe spate daca stau ma sufoc...

Am incercat sa dorm cu 10mii de perne , dar tot ma trezesc amortita, deja m.amSi invatat cu stilul asta, sotul imi face seara inainte de culcare masaj la picioare pt ca le am unflate si ma.dor (simt un carcel continuu) duminica nici cu masaj nu imi reveneam si plangeam de durere, mai ma chinuia si raceala.

Am sa.I spun joi doctorului de amorteala asta, de durerile insuportabile de picioare, de contractiile nedureroase si sa.mi.spuna ce pot lua ca deja raman fara par in cap, mai am foarte putin pale

Abia astept luna februarie, pentru mine e grea sarcina , acum sper sa nu mi se fi scurtat colul sau sa se deschida, tare imi e frica :(
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, October 10, 2017 12:49 PM
Nivel

Mi.au venit analizele si nu sunt bune . Nu stiu nici ce anume inseamna.

Incerc sa pun poza, poate ma ajutati

MadaMadalyna attached the following image(s):
screenshot_2017-10-10-11-39-29.pngscreenshot_2017-10-10-11-38-24.png

delia.c.yaya
Scris: Tuesday, October 10, 2017 1:50 PM

MadaMadalyna wrote:
Mi.au venit analizele si nu sunt bune . Nu stiu nici ce anume inseamna.

Incerc sa pun poza, poate ma ajutati

Leucocitele is mai mari probabil si de la raceala. Iar fibrinogenul marit arata ca ai o infectie undeva in corp(poate fi si de la dinti, candida)... soacramea a zis!(ea lucra in laboratorul de analize)topai
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, October 10, 2017 3:17 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Leucocitele is mai mari probabil si de la raceala. Iar fibrinogenul marit arata ca ai o infectie undeva in corp(poate fi si de la dinti, candida)... soacramea a zis!(ea lucra in laboratorul de analize)topai

Fibrinogenul nu e legat de coagularea sangelui? Nu am nici candida si nici cu dantura probleme. Am aparat dentar si inainte sa raman gravida amspus tratat toate problemele, acum am.problema.doara cu caninii astept sa creasca :-D dar infectii sau alt ceva nu am.

delia.c.yaya
Scris: Tuesday, October 10, 2017 3:24 PM

MadaMadalyna wrote:

Fibrinogenul nu e legat de coagularea sangelui? Nu am nici candida si nici cu dantura probleme. Am aparat dentar si inainte sa raman gravida amspus tratat toate problemele, acum am.problema.doara cu caninii astept sa creasca :-D dar infectii sau alt ceva nu am.

"Valorile crescute ale fibrinogenului indica un proces inflamator. Poate fi vorba de o carie dentara, o durere articulara, o viroza sau o amigdalita (cateva exemple mai frecvente). Daca restul analizelor sunt normale (in special hemoleucograma si formula leucocitara care pot indica o eventuala infectie) si daca nu va supara nimic, puteti sa le repetati dupa una-doua luni pentru a vedea daca se normalizeaza. Daca persista, iar valorile cresc, atunci trebuie cautata o sursa de infectie sau un proces inflamator."
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, October 10, 2017 4:15 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

"Valorile crescute ale fibrinogenului indica un proces inflamator. Poate fi vorba de o carie dentara, o durere articulara, o viroza sau o amigdalita (cateva exemple mai frecvente). Daca restul analizelor sunt normale (in special hemoleucograma si formula leucocitara care pot indica o eventuala infectie) si daca nu va supara nimic, puteti sa le repetati dupa una-doua luni pentru a vedea daca se normalizeaza. Daca persista, iar valorile cresc, atunci trebuie cautata o sursa de infectie sau un proces inflamator."

Abia astept ziua de joi sa vad ce spune doctorul, spre sa nu fie bebe afectat :(
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.