Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Monday, October 9, 2017 4:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
La hainute sa stiti ca e important si croiul, ca unele sunt format mai mic. Baietelul meu s-a nascut cu 4,170 de kg si 54 cm si folosesc hainutele cu masura 56.
Aveam un set de body-uri de la carrefour marca lor tex, marimea 54 iar alea au fost bune prima saptamana. Desi mai intrau pe el nu mai erau bune pe lungime, sa le inchid capsele de jos de la scutec.
Mai am 3 body-uri de la karababy, scrie pe ele 1-3 luni dar sunt bune acum, pe lungime sunt perfecte, in schimb la maneca usor mai lungi.
Deci conteaza si de unde cumparati hainutele. H&M si C&A inca sunt bune 56, si body si pantalonasi.
Apropo de pantalonasi, cei care sunt cu tot cu talpica nu stau nici cum pe el. Da din picioruse si ii aluneca pantalonii in jos, tot timpul trag de ei in sus. Talpile lui ajung pe la genunchii pantalonului Lol
Andreea06
Scris: Monday, October 9, 2017 4:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:

teoretic cele de nou nascut il incap pana la 3 sap - 1 luna, depinde si cat de maricel este. din ce imi spusese o vanzatoare sunt cam marimea 50-56.

am vazut si eu asa unele dragute pe un site din afara tot reclama pe FB si erau pijamale parca asortate pentru toata familia :D

ah, sper sa bage si la h&m pt Craciun, vad ca au bagat pt halloween: http://www2.hm.com/ro_ro/copii/cumparaturi-sortate-dupa-tema/9ng-mini-monsters.html

LE: btw interesant serialu de care ziceai Lol chiar cautam la ce sa ma mai uit, am ajuns la ep 10 deja cu insomniile mele ras

Da, dar daca te uiti la marimi sunt de la 68 astea de halloween, adica tot nu de nou nascuti..

Ma bate gandul sa pun o comanda pe aliexpress, asa ceva de 20-30 dolari, iau cateva body-uri macar, cu texte si motive, chiar de nou nascuti ce imi lipseste mie. Stiu ca vin greu, dar timp am, sper doar sa vina Haha Ca n-as lua multe de nou nascuti, pana nu ajung si socrii in noiembrie ca au spus ca ne aduc multe hainute, nasii cred ca tot de nou nascuti..
Inawar
Scris: Monday, October 9, 2017 4:51 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Vineri ai vizita sau ecografie?
Nu fi trista, din martie o sa.l vezi zilnic pe bebe DistanceKiss

Sotul e mai.nerabdator la, ecografii ca mine , eu sunt nerabdatoare sa vina luna februarie sa nasc si sa.l avad atunci, bine coeur sa.l pupacesc coeur

Si mie imi vine sa-l pupacesc toata ziua hearts
Cum faci cu sotul la control la medic? Stiu ca erai suparata pe el cu traducerea, ai gasit o metoda?
AleC
Scris: Monday, October 9, 2017 4:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
MadaMadalyna wrote:

Vineri ai vizita sau ecografie?
Nu fi trista, din martie o sa.l vezi zilnic pe bebe DistanceKiss

Sotul e mai.nerabdator la, ecografii ca mine , eu sunt nerabdatoare sa vina luna februarie sa nasc si sa.l avad atunci, bine coeur sa.l pupacesc coeur

Parca prea greu trece timpul, nu?
Si eu astept cu nerabdare luna februarie. topai
Andreea06
Scris: Monday, October 9, 2017 5:01 PM
Nivel

Inawar wrote:
La hainute sa stiti ca e important si croiul, ca unele sunt format mai mic. Baietelul meu s-a nascut cu 4,170 de kg si 54 cm si folosesc hainutele cu masura 56.
Aveam un set de body-uri de la carrefour marca lor tex, marimea 54 iar alea au fost bune prima saptamana. Desi mai intrau pe el nu mai erau bune pe lungime, sa le inchid capsele de jos de la scutec.
Mai am 3 body-uri de la karababy, scrie pe ele 1-3 luni dar sunt bune acum, pe lungime sunt perfecte, in schimb la maneca usor mai lungi.
Deci conteaza si de unde cumparati hainutele. H&M si C&A inca sunt bune 56, si body si pantalonasi.
Apropo de pantalonasi, cei care sunt cu tot cu talpica nu stau nici cum pe el. Da din picioruse si ii aluneca pantalonii in jos, tot timpul trag de ei in sus. Talpile lui ajung pe la genunchii pantalonului Lol

Awww, ce scump love ce nume i-ati pus, daca vrei sa zici.. sau am ratat eu daca ai scris deja. Asa am citit ca patesc si cu sosetutele, imediat si le dau jos, cred ca atata misca si ei din picioruse acuma, ca au loc... si imi place maxim ca sunt f flexibili cand sunt mici, isi duc picioarele la cap fara probleme computerlove

Clar depinde de croiala, de bumbacel, pana si de masina de spalat daca n-avem grija la cate grade, alea de 62 le fac instant de 56 Big Laugh Lol Aia sa fie ultima problema, sa nu il mai incapa hainutele sau sa nu fie destule... ca doar de asta e tati, sa se duca sa ne mai ia sau sa ne dea cardul sa comandam online Lol
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 9, 2017 5:05 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu deja chiar nu mai am rabdare...toata ziua ma uit la documentare, citesc fel si fel de chestii, incerc sa ma informez de cum va fi cu bebe si deja parca abia astept!love parca pare liniste in casa, stiu ca vor urma perioade naspa, fara somn, griji...dar tot abia asteptcoeur
Si barbatumiu era taaare suparat cand a vazut ca doctorul a zis ca nui nevoie sa-mi mai faca ecograf..el era mai nerabdator decat mine.
A zis ca el cu gura lui o sai zica vineri la doctorita sa incerce sa vada ce ehohot
Daca nu asteptam morfologia pe 6 luna viitoare.
AleC
Scris: Monday, October 9, 2017 5:07 PM
Nivel

AriaM wrote:

Ale, nu am rabdare pana vineri cand pot sa o intreb pe ginecoloaga mea, spune-mi re rog ce analiza ai facut pentru trombofilie?

Eu sunt bulversata, azi a venit o colega sa imi povesteasca cum a pierdut ea o sarcina perfecta, fara simptome, la 6luni si jumatate din cauza trombofiliei... ea nu a putut sa ma ajute, spunea ca dupa pierdere s-a facut testuul genetic si asa a aflat. Iar eupa o scurta cautare pe net sunt tot fara raspunsuri, confuza si speriata

Mie mi-a dat medicul trimitere la Matei Basarab pentru -Profil extins factori genetici de risc pentru trombofilie (mutatii factor V Leiden, factor V haplotip R2, factor II, MTHFR C677T/A1298C, factor XIII, PAI-1, EPCR) si inca un pachet ce contine Proteina S, Proteina C, anticoagulant lupic..dar la mine au fost semne, care sa ma duca cu gandul catre aceste analize.
E ceva in neregula la tine, sau pur si simplu ai prefera sa le faci pentru linistea ta?
Eu sunt in continuare foarte ingrijorata, la medicul meu am gasit loc abia saptamana viitoare, luni, iar dna.Uscatescu, de la Fundeni mi-a raspuns la mail, ca ma asteapta dupa 23 octombrie si sa continui tratamentul de acum. Probabil nu e in perioada asta la spital.
Deci pana atunci sunt legata de maini si de picioare, doar astept. Dar am incredere in Dumnezeu ca va fi bine.
In ceea ce priveste rezultatele si mutatiile si tot ce tine de trombofilie, inca sunt in ceata, oricat am citit zilele astea. uff
Inawar
Scris: Monday, October 9, 2017 5:10 PM
Nivel

Victory wrote:
Multumesc din suflet tuturor pt felicitari si urari ! Doamne fetelor profitati de sarcina Chiar daca e greu, mie deja mi e dor de burtica miscatoare . E superb si cu bebe mic, dar cu burtica e ceva divin asa.... si ganditi va ca eu am avut si repaus la pat de la 28sapt, a fost greu, dar tot mi e tare drag de actele senzatii si momente....

Mie nu mi-a fost deloc dor de burtica, desi am avut o sarcina usoara. Eram satula sa dorm pe o parte, daca ma puneam pe dreapta in ultimele saptamani cam aveam reflux, pe stanga deja intepeneam, trebuia sa ma mai sucesc.. Nu stiu cum, scapam cate ceva pe jos si tot cracanata si in reluare ma aplecam :))) acum parca nici nu mai pica nimic...
Cele mai emotionante au fost zilele cand am ajuns acasa si ma asezam in locurile unde stateam cu burta in sus iar acum eram bebelusul in brate. Parca nu-mi venea sa cred ca in urma cu cateva zile era in burtica iar acum la mine in brate hearts

Andreea06
Scris: Monday, October 9, 2017 5:21 PM
Nivel

Inawar wrote:

Mie nu mi-a fost deloc dor de burtica, desi am avut o sarcina usoara. Eram satula sa dorm pe o parte, daca ma puneam pe dreapta in ultimele saptamani cam aveam reflux, pe stanga deja intepeneam, trebuia sa ma mai sucesc.. Nu stiu cum, scapam cate ceva pe jos si tot cracanata si in reluare ma aplecam :))) acum parca nici nu mai pica nimic...
Cele mai emotionante au fost zilele cand am ajuns acasa si ma asezam in locurile unde stateam cu burta in sus iar acum eram bebelusul in brate. Parca nu-mi venea sa cred ca in urma cu cateva zile era in burtica iar acum la mine in brate hearts

hearts hearts hearts

Si mie cred ca dooooar de loviturile in burtica o sa imi fie dor, altfel oricat de usoara e sarcina, ca si la mine a fost, asta ultima luna asa e cea mai grea pt orice femeie. Te simti mare, statul ala pe o parte, ahhh, mi-a ajuuuuuns.. simt ca o sa mi se aplatizeze carnea pe buca stanga Lol ca tot asa ca tine, pe dreapta am reflux, desi in ultima vreme a fost mai bine, mai am uneori, dar nu asa rau ca acum 2-3 sapt cand nu puteam adormi noaptea si rennie ajuta doar 5 min, apoi iar reveneau.

Deci da, nu o sa imi fie dor maxim de burtica, astept sa nasc desi or sa fie alte saptamani de dureri cu operatia, nu e ca si cum nasc si puf, sunt ca inainte de sarcina.. dar decat sa prelungesc si perioada asta si apoi sa o am si pe aia.. mai bine shoot odata cu aia dureroasa si sa treacaaaa.

Inawar
Scris: Monday, October 9, 2017 5:24 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Awww, ce scump love ce nume i-ati pus, daca vrei sa zici.. sau am ratat eu daca ai scris deja. Asa am citit ca patesc si cu sosetutele, imediat si le dau jos, cred ca atata misca si ei din picioruse acuma, ca au loc... si imi place maxim ca sunt f flexibili cand sunt mici, isi duc picioarele la cap fara probleme computerlove

Clar depinde de croiala, de bumbacel, pana si de masina de spalat daca n-avem grija la cate grade, alea de 62 le fac instant de 56 Big Laugh Lol Aia sa fie ultima problema, sa nu il mai incapa hainutele sau sa nu fie destule... ca doar de asta e tati, sa se duca sa ne mai ia sau sa ne dea cardul sa comandam online Lol

Pai chiar daca primele raman mici treci la urmatoarele. Aveam cateva cumparate 56 si si 62 insa am mai primit de la parinti, nasi, prieteni care au venit in vizita si s-au adunat. Ma bucur ca nu am luat prea multe mai ales de inceput marime mica.
Sebastian Mihai se numeste baietelul nostru. Eu eram ok doar cu primul nume dar sotul a vrut sa fie si unul de sfant. Mihai se numea bunicul meu si impreuna cu bunica au avut grija de mine de cand eram mica si in vacante cand ma duceau parintii la sat.
Inawar
Scris: Monday, October 9, 2017 5:35 PM
Nivel

Operatia a fost incomoda in primele zile, ma dadeam jos din pat mai greu.
Apoi nu am mai avut treaba, imi era frica cu scarile la casa ca o sa imi fie greu dar a fost bine dupa 5 zile, urcam destul de bine.
Am 3 saptamani de la nastere si nici nu simt operatia, doar daca apas cu mana.
Poate conteaza si cum e facuta taietura, la mine a zis ca a dat muschii deoparte si probabil recuperarea e mai rapida.
MadaMadalyna
Scris: Monday, October 9, 2017 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Inawar wrote:

Si mie imi vine sa-l pupacesc toata ziua hearts
Cum faci cu sotul la control la medic? Stiu ca erai suparata pe el cu traducerea, ai gasit o metoda?

Sunt cu, emotii legate de felul in care o sa ma ajure cand nu inteleg, dar la morfologica nu il pot lasa acasa ca abia asteapta saracul, de 3 saptamani numara zilele si nu ma pot duce insotita de mai mute persoane ca deja e aiurea, cu toate ca italienii intra ca tiganii, cate 5 , dar aici fiind privat se uita stramb la tine dupa. Am mai.invatat cateva cuvinte , cateva expresii in ultima luna , sper sa ma.ajute si doctorul ca el fiind napolitan, are stilul de a vorbi uneori mai repede de nu inteleg chiar nimic si imi e rusine sa.l pun sa repete.

Sincer ma.intereseaza daca e bine bebe si sa vad cum amajunge colul ca am avut ieri cateva contractii si nu au cedat la buscopan, sotul deja era transpirat tot sa nu nasc iar prematur....
As vrea sa.mi faca ceclaj(sau cum se scrie) ca in urma investigatiilor facute in romania doctorii la care amof fost au spus ca am un col sensibil si care nu e rezistent, nu pot duce o sarcina usor. Eu daca stau mult in picioare deja am dureri de burta, picioare , solduri, spate. pale
Dar am incredere ca o sa fie bine si bebe o sa vina in februarie coeur
MadaMadalyna
Scris: Monday, October 9, 2017 8:11 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
AleC wrote:

Parca prea greu trece timpul, nu?
Si eu astept cu nerabdare luna februarie. topai

Cand ai termenul? coeur
Vrei sa nasti natural sau prin cezariana?
Andreea06
Scris: Monday, October 9, 2017 8:30 PM
Nivel

Inawar wrote:
Operatia a fost incomoda in primele zile, ma dadeam jos din pat mai greu.
Apoi nu am mai avut treaba, imi era frica cu scarile la casa ca o sa imi fie greu dar a fost bine dupa 5 zile, urcam destul de bine.
Am 3 saptamani de la nastere si nici nu simt operatia, doar daca apas cu mana.
Poate conteaza si cum e facuta taietura, la mine a zis ca a dat muschii deoparte si probabil recuperarea e mai rapida.

Hm, nu se fac toate la fel? Adica jos la linia chilotului pe acolo?
Cu muschii poate conteaza mult si daca s-a produs separarea aia a lor in timpul sarcinii, ca nu toata lumea face.. eu chiar am incercat mereu sa ma fortez in maini sa ma ridic, nu din abdomen.

Super fain de tine ca ti-ai revenit asa repede. Mai elimini inca sange?
AleC
Scris: Monday, October 9, 2017 8:41 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Cand ai termenul? coeur
Vrei sa nasti natural sau prin cezariana?

3 februarie, tu? coeur
As vrea natural, daca ne ajuta Dumnezeu si daca ne permite medicul, datorita trombofiliei...am inteles ca nu e intotdeauna recomandat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.