Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Victory wrote:Fetelor am nascut!!!! A venit pe lume Aryan Nicolas , 3830gr, 53 cm, un dolofanel de nota 10. Dimineata la ora 9 dupa doua zile de episoade cu contractii , mai ales noaptea, mi s a rupt apa si la 11.35 s a nascut puiutul. Suntem ok amandoi, a fost cezariana la cald, deja l am alaptat de 2 ori, a 3 a ora nu a mai vrut. Cred ca mi l au adus satul, ca efectiv nu a vrut sa deschida gurita. De maine dimi ne mutam amandoi in rezerva si sper ca va papa mai bine ca laptic mami deja are! Sunt foarte fericita si implinita. Va pup cu drag! Yuhuuuuu, felicitari Victory draga, sa te recuperezi usor si sa va bucurati de micutul vostru!!
Deja ai laptic, supeeeer! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Victory felicitari!!!
Sa fi?i sanato?i amândoi!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Felicitari Victory!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de familia in noua formula!
Umm... Anca? Dana (daca mai stie cineva ceva de ea)? Fetelor?
Andreea tu vezi ce tare ne apropiem de finish si de capul listei? Ma ia cu fricaaaa |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Victory wrote:Fetelor am nascut!!!! A venit pe lume Aryan Nicolas , 3830gr, 53 cm, un dolofanel de nota 10. Dimineata la ora 9 dupa doua zile de episoade cu contractii , mai ales noaptea, mi s a rupt apa si la 11.35 s a nascut puiutul. Suntem ok amandoi, a fost cezariana la cald, deja l am alaptat de 2 ori, a 3 a ora nu a mai vrut. Cred ca mi l au adus satul, ca efectiv nu a vrut sa deschida gurita. De maine dimi ne mutam amandoi in rezerva si sper ca va papa mai bine ca laptic mami deja are! Sunt foarte fericita si implinita. Va pup cu drag!
Felicitari, mamico!!! Cred ca esti in al noualea cer sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Victory wrote:Fetelor am nascut!!!! A venit pe lume Aryan Nicolas , 3830gr, 53 cm, un dolofanel de nota 10. Dimineata la ora 9 dupa doua zile de episoade cu contractii , mai ales noaptea, mi s a rupt apa si la 11.35 s a nascut puiutul. Suntem ok amandoi, a fost cezariana la cald, deja l am alaptat de 2 ori, a 3 a ora nu a mai vrut. Cred ca mi l au adus satul, ca efectiv nu a vrut sa deschida gurita. De maine dimi ne mutam amandoi in rezerva si sper ca va papa mai bine ca laptic mami deja are! Sunt foarte fericita si implinita. Va pup cu drag!
Felicitari!!! Ma bucur pentru voi. Sanatate multa si recuperare usoara. Surioara pare fascinata de el! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Victory wrote:Fetelor am nascut!!!! A venit pe lume Aryan Nicolas , 3830gr, 53 cm, un dolofanel de nota 10. Dimineata la ora 9 dupa doua zile de episoade cu contractii , mai ales noaptea, mi s a rupt apa si la 11.35 s a nascut puiutul. Suntem ok amandoi, a fost cezariana la cald, deja l am alaptat de 2 ori, a 3 a ora nu a mai vrut. Cred ca mi l au adus satul, ca efectiv nu a vrut sa deschida gurita. De maine dimi ne mutam amandoi in rezerva si sper ca va papa mai bine ca laptic mami deja are! Sunt foarte fericita si implinita. Va pup cu drag! Felicitari, mamico! Sa fie sanatos si sa va aduca doar bucurii! |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Felicitari Victory!! Sa aveti parte de un inceput cat mai lin in noua formula! |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
Doamne Victory ce bucurie!!! Felicitari si multa sanatate si tie si puiului tau! Cred ca esti supeeer fericita! |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
Felicitari!!!
Multa sanatate si recuperare usoara!!!!! |
|

| laura513 wrote:Felicitari Victory!!!  Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de familia in noua formula! Umm... Anca? Dana (daca mai stie cineva ceva de ea)? Fetelor? Andreea tu vezi ce tare ne apropiem de finish si de capul listei? Ma ia cu fricaaaa
Daaa, inca un pic Sincer abia astept.. |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor, Astazi am fost la morfo trim 1...si se pare ca vom avea un baietel Doctorul parea foarte sigur pe el... Am fost asa emotionata si mai ales sotul. Cand a auzit ca e baiat...parca il si auzeam "yessssss"...am reusit Am pus si o pozica cu printul lu' mama!!! Va pup!! https://ibb.co/nJMXwG
Felicitari!! Te urmaresc de cand erai la aspirante |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
Felicitari!!!Ce a trecut timpul |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Victory wrote:Fetelor am nascut!!!! A venit pe lume Aryan Nicolas , 3830gr, 53 cm, un dolofanel de nota 10. Dimineata la ora 9 dupa doua zile de episoade cu contractii , mai ales noaptea, mi s a rupt apa si la 11.35 s a nascut puiutul. Suntem ok amandoi, a fost cezariana la cald, deja l am alaptat de 2 ori, a 3 a ora nu a mai vrut. Cred ca mi l au adus satul, ca efectiv nu a vrut sa deschida gurita. De maine dimi ne mutam amandoi in rezerva si sper ca va papa mai bine ca laptic mami deja are! Sunt foarte fericita si implinita. Va pup cu drag! Felicitari Victory! Ma bucur ca a fost totul bine pana la capat. Recuperare usoara si bebe mancacios! Fetita e tare incantata de fratior |
|

| Victory eu acum vad tickerul tau, zice ca ai 38s, wow, bebe era deja 3800gr, apai daca mai statea 2 saptamani.... au fost corecte masuratorile, cat ti-a zis greutatea ultima oara si la ce sapt? Si de inaltut nu e asa inaltut nu? Pe la 50 si ceva de cm e normal parca.. ii vin hainute de marimea 56? :) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Andreea06 wrote:Victory eu acum vad tickerul tau, zice ca ai 38s, wow, bebe era deja 3800gr, apai daca mai statea 2 saptamani.... au fost corecte masuratorile, cat ti-a zis greutatea ultima oara si la ce sapt? Si de inaltut nu e asa inaltut nu? Pe la 50 si ceva de cm e normal parca.. ii vin hainute de marimea 56? :) Cu o saptamana inainte avea dupa ecograf 3700gr, deci a crescut 100gr, Daca mai statea 2 sapt poate facea 4kg. De lung are 53cm, dr a zis ca e destul de lung, raport greutate/inaltime, majoritatea celor de 3000-3300 gr au in jur de 50-51cm... Dar nu e nici o regula, copiii sunt atat de diferiti. Se nasc si se dezvolta fiecare in ritmul lui. E de ex la nastere am avut 4,500 gr si vreo 51 cm, ai zice ca doar grasuta si mica, insa toata viata mea am fost inalta si slabuta. De ex la 20 de ani aveam 1,74 si 54 kg si cam asa am tinut o pana la 27 la primul copil cand am m am mai transformat si am tot avut in jur de 59-62 kg.... Si da, ii vine 56 acum largute. |
|
|