Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MadaMadalyna
Scris: Saturday, October 7, 2017 1:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
delia.c.yaya wrote:

Si pe mine nu ma lasa raceala incaplans

Si eu am vise ciudate. Azi-noapte am visat doi bebei total diferiti, cu unul faceam baie impreuna in cada, iar in celalalt vis dormea in pat cu mine si ma uitam la el cum dormealove
Si visez si fetite si baietei...oare care o fi al meu?!ras

Eu doar baieti visez, dar vedem joi ce e , la 22s ar trebui sa se vada clar ce e si la cat ede de activ bebe sigur o sa vedem, trebuie sa se nimereasca si o pozitie ok.
Si la control la 17s statea cracanat , s.a uitat doctorul acolo ceva si a zis doar "pare fata dar nu vad bine, nu e sigur , vedem la morfologica.

Noi ne dorim enorm fetita, de sot nu mai spun ca el e topit dupa fetite mici , iar pana sa o pierdem pe iasmina nici nu era atras cand vedea bebelusi, acum a devenit brusc cel mai.bun partener dee joaca pt copiii mici si toti trag la el. Acum e preocupat sa faca diferente intre cum.aveam.burta la.prima sarcina si cum o am acum... atunci era mare fata de acum si el vrea sa am burta mare sa vada toata lumea ca asteptam bebe, dar el nu stie ca e greu cu burta mare si nici nu ii apar lui vergeturi, tot la.mine apar Crazy

MadaMadalyna
Scris: Saturday, October 7, 2017 1:06 PM
Nivel

AleC wrote:

Din pacate sunt multe femei care afla abia dupa ce pierd sarcini, si nu neaparat in primul trimestru, aici e marele cosmar.
Nici nu sunt recomandate de medici de la inceput, pentru ca sunt foarte costisitoare.
Eu am decis sa le fac in urma acelei tensiuni crescute pe arterele uterine, si tot citind despre asta, am ajuns la trombofilie, care de multe ori e ereditara...de acolo am facut legatura cu faptul ca tatal meu a avut si i-am cerut medicului sa imi dea sa fac. Si asa..teama mea s-a adeverit.
Sper ca am descoperit la timp si ma rog sa primesc tratamentul potrivit, ca puiul meu sa fie bine, sa fim bine amandoi. Chiar daca acest tratament presupune injectarea zilnica pana la nastere si dupa, fac orice. Hands

Stai linistita, nasa mea , care ne.a tinut acum lumanarea la jumatatea de cununie a aflat ca are trombofilie la 2 luni jumatebde sarcina, I s.a unflat piciorul foarte tare , amorte si s.a dus la urgente , a facut analize si a aflat de trombofilie, pana sa nasca a stat cu frica sa fie fata sanatoasa si acum are I fetita de 6 luni foarte zambateata si cuminte , perfect sanatoasa.

Ea a trebuit sa poarte niste dresuri anume si sa faca zilnic injectii , ina fost frica la inceput pt ca i s.a spus ca sunt cateva riscuri cand se incepe tratamentul , dar dupa nu mai exista nicio problema si a dus sarcina cu bine la final.

delia.c.yaya
Scris: Saturday, October 7, 2017 1:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MadaMadalyna wrote:

Eu doar baieti visez, dar vedem joi ce e , la 22s ar trebui sa se vada clar ce e si la cat ede de activ bebe sigur o sa vedem, trebuie sa se nimereasca si o pozitie ok.
Si la control la 17s statea cracanat , s.a uitat doctorul acolo ceva si a zis doar "pare fata dar nu vad bine, nu e sigur , vedem la morfologica.

Noi ne dorim enorm fetita, de sot nu mai spun ca el e topit dupa fetite mici , iar pana sa o pierdem pe iasmina nici nu era atras cand vedea bebelusi, acum a devenit brusc cel mai.bun partener dee joaca pt copiii mici si toti trag la el. Acum e preocupat sa faca diferente intre cum.aveam.burta la.prima sarcina si cum o am acum... atunci era mare fata de acum si el vrea sa am burta mare sa vada toata lumea ca asteptam bebe, dar el nu stie ca e greu cu burta mare si nici nu ii apar lui vergeturi, tot la.mine apar Crazy

Poi si pe mine ma intreaba toti:unde iti e burta?!hohot
Eu numai ca mam latit si ma doare spatele si am deja careva vergeturi pe parti si parca mue greu sa ma aplec si altele, dar cand oi avea burta mare?!?!?! Burta are timp sa creasca, bebe sa se dezvolte bine si sa fie sanatos.
MadaMadalyna
Scris: Saturday, October 7, 2017 1:45 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Eu numai ca mam latit si ma doare spatele si am deja careva vergeturi pe parti si parca mue greu sa ma aplec si altele, dar cand oi avea burta mare?!?!?! Burta are timp sa creasca, bebe sa se dezvolte bine si sa fie sanatos.

Eu la prima sarcina la 5 luni aveam burta chiar mare de ma intrebau prietenii daca am gemeni :))

Incerc sa pun poza...

MadaMadalyna attached the following image(s):
fb_img_1507373415332.jpgfb_img_1507373415332.jpg

delia.c.yaya
Scris: Saturday, October 7, 2017 2:12 PM

Am vazut niste hainute asa mijto pe ebay si wishlove am vazut niste tricouri faine...si sigur la Craciun o sa am burtica...
http://imgur.com/yuRLP8j love

Si ma gandeam sa-mi dau comanda cate ceva ca vad ca multe ajung in decembrie...

Ma uitam la sutiene...ce model ar fi mai bun?!ca as lua tot de pe net, ca in magazine nu am vazut inca..

1. http://imgur.com/6kaAHfl

2. http://imgur.com/K9POHd6

???
laura513
Scris: Saturday, October 7, 2017 2:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
delia.c.yaya wrote:

Haide mai, dar ei vor sa ai burtica de la 16s? Lol Mie abia pe la 20-21 a inceput sa-mi apara. Si acuma la 31 s daca port o geaca nu se prea vede ca-s graviduta Lol Dar mai avem destul de crescut, hihi Lol

Imi pare rau ca nu am prins la servici mai mult timp perioada cu burtica vizibila, pentru ca in ultima perioada faceam bacsisuri mai bune hohot Si clientii erau mai draguti si mai empatici. Dar e bine, oricum ar fi. Macar acum profit de odihna asta pe ultima suta de metri hearts

Cu aplecatul... la mine merge bine varianta cu cracanatul Haha . Ma cracanez si chit ca arat ca o ratza deselata reusesc sa ajung jos fara mari probleme si fara sa storcosesc bebita. Cu un pic de precautie daca abia am mancat, ca deh, stomacul meu nu mai stiu pe unde e si ce capacitate mai are. Trebuie sa am grija sa nu ma aplec cu capul spre fata din cauza refluxului, in rest e ok. Poate functioneaza si la tine metoda. Eu la 16s inca lucram din greu si trebuia sa ma aplec sa pun gunoiul in faras, sa strang ce scapau clientii pe jos, sa ridic ce scapam eu pe jos etc. Nu ma puteam cracana de fata cu oamenii, lipeam picioarele si ma lasam asa usor in jos, pe plan vertical. Era ok si asa, dar mai solicitant pentru genunchi.
Ioana 08
Scris: Saturday, October 7, 2017 3:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2017
lixandra_alexandra wrote:

Buna Ioana,

Stiu ca tu faci Clexane si vroiam sa te intreb daca cumva ti-ai facut hemoleucograma? Daca da, cum ti-au iesit trombocitele?
Mie mi-au iesit cam mici si trebuie sa refac analizele si sa vedem daca scad foarte mult se pune problema sa imi scoata clexanul NuStiu

SimplyLove

Buna. Eu merg lunar la hematologie pt analize. Îmi face anticoagulantul lipici..din?ate ?tiu ?i aptt. ?i eu am hematom însa nu am cum sa opresc claxonul. Deja am oprit aspectul. Este exclus.e riscul prea mare.
delia.c.yaya
Scris: Saturday, October 7, 2017 3:02 PM

Ioana 08
Scris: Saturday, October 7, 2017 3:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2017
Andreea06 wrote:

Uh, bafta!! De ce e nevoie de asta?
In loc de amniocenteza citisem ca sunt teste mai scumpe dar noninvazive.. gen panorama, dar asta mai mult pentru suspiciunile de cromozomi, daca iese rau dublu/triplu test.

Da ?tiu. Sunt si la sânge mult mai scumpe în jur de 3000 RON. Deja am facut. 1700 RON. Asa a vrut dr meu. Mi a facut anestezie generala s mi a luat din tesut placenta. E cea mai complexa analiza unde vede toti cei 46 de cromozomi.
Andreea06
Scris: Saturday, October 7, 2017 3:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andreea06
Scris: Saturday, October 7, 2017 3:51 PM
Nivel

Ioana 08 wrote:

Da ?tiu. Sunt si la sânge mult mai scumpe în jur de 3000 RON. Deja am facut. 1700 RON. Asa a vrut dr meu. Mi a facut anestezie generala s mi a luat din tesut placenta. E cea mai complexa analiza unde vede toti cei 46 de cromozomi.

Si e totul bine scumpa? Stiu ca facem tot ce trebuie pana la urma, pentru piticii nostri..
delia.c.yaya
Scris: Saturday, October 7, 2017 4:05 PM

Andreea06
Scris: Saturday, October 7, 2017 7:48 PM
Nivel

Am inceput un serial nou, ii zice This is Us siiiii primele scene e cu o gravidutaaa, cred ca cu tripleti sau ceva ca parca asa am citit despre serial inainte. OMG OMG is asa de cuuuuute. E ziua tipului si ea si-a pus lenjerie sexy, pe deasupra, ca nu o incape altfel, haha. super funny.

Andreea06 attached the following image(s):
rsz_1rsz_screen_shot_2017-10-07_at_194430.png

delia.c.yaya
Scris: Saturday, October 7, 2017 8:04 PM

Andreea06 wrote:
Am inceput un serial nou, ii zice This is Us siiiii primele scene e cu o gravidutaaa, cred ca cu tripleti sau ceva ca parca asa am citit despre serial inainte. OMG OMG is asa de cuuuuute. E ziua tipului si ea si-a pus lenjerie sexy, pe deasupra, ca nu o incape altfel, haha. super funny.

Foarte sexyhohot

Eu sunt mare fana seriale coreene...ma uit la vreo 6 acumras
Victory
Scris: Saturday, October 7, 2017 10:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Fetelor am nascut!!!! A venit pe lume Aryan Nicolas , 3830gr, 53 cm, un dolofanel de nota 10. Dimineata la ora 9 dupa doua zile de episoade cu contractii , mai ales noaptea, mi s a rupt apa si la 11.35 s a nascut puiutul. Suntem ok amandoi, a fost cezariana la cald, deja l am alaptat de 2 ori, a 3 a ora nu a mai vrut. Cred ca mi l au adus satul, ca efectiv nu a vrut sa deschida gurita. De maine dimi ne mutam amandoi in rezerva si sper ca va papa mai bine ca laptic mami deja are! Sunt foarte fericita si implinita. Va pup cu drag!

Victory attached the following image(s):
img_0675.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.