Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lixandra_alexandra
Scris: Friday, October 6, 2017 11:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/4/2016
Buna fetelor,

Astazi am fost la morfo trim 1...si se pare ca vom avea un baietel hearts
Doctorul parea foarte sigur pe el...ras
Am fost asa emotionata si mai ales sotul. Cand a auzit ca e baiat...parca il si auzeam "yessssss"...am reusitLol
Am pus si o pozica cu printul lu' mama!!!

Va pup!!computerlove

https://ibb.co/nJMXwG
Andreea06
Scris: Friday, October 6, 2017 11:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Yupiiii lixandraaaa, ma bucur pt voi ca e totul bine si ati aflat si ce e micutul!! boy sarbatoare
alina89
Scris: Saturday, October 7, 2017 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
lixandra_alexandra wrote:
Buna fetelor,

Am fost asa emotionata si mai ales sotul. Cand a auzit ca e baiat...parca il si auzeam "yessssss"...am reusitLol

Va pup!!computerlove

Bravoo Felicitari! Sa fie sanatos! computerlove
MadaMadalyna
Scris: Saturday, October 7, 2017 8:51 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Buna fetelor,

Va pup!!computerlove

Ma bucur pentru voi ca atu aflat ce e micutul!!!! majoreta majoreta
DianaM
Scris: Saturday, October 7, 2017 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Buna fetelor,

Va pup!!computerlove

Felicitari! !! Abis astept sa vina ziua de miercuri sa aflu si eu! Parca incep sa am emotii! Aseara iar am visat o fetita...sa vedem acum daca si presimtirile mele sunt reale dance
alexutza_88
Scris: Saturday, October 7, 2017 9:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Buna fetelor,

Va pup!!computerlove

Felicitari, sa fiti sanato?i amândoi!!! Ahhh parca ieri aflam si noi sexul bebelului.
....emotionant la maxim!
AleC
Scris: Saturday, October 7, 2017 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Buna fetelor,

Va pup!!computerlove

Felicitari si multa sanatate!
Al nostru baietel va saluta! boy computerlove

Off fetelor..cata bucurie simt cand misca, si stiu ca e bine, pe atat de trista si ingrijorata sunt dupa ce s-a adeverit lucrul de care ma temeam cel mai tare...pozitive analizele la trombofilie, cateva mutatii.uff
laura513
Scris: Saturday, October 7, 2017 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Felicitari Lixandra! Ma bucur asa tare pentru tine, pentru voi! computerlove computerlove
Andreea06
Scris: Saturday, October 7, 2017 11:45 AM
Nivel

AleC wrote:

Felicitari si multa sanatate!
Al nostru baietel va saluta! boy computerlove

Off fetelor..cata bucurie simt cand misca, si stiu ca e bine, pe atat de trista si ingrijorata sunt dupa ce s-a adeverit lucrul de care ma temeam cel mai tare...pozitive analizele la trombofilie, cateva mutatii.uff

Dar tu iei deja tratament nu?
Ai ajuns pana la mijlocul trim 2, eu nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi..
Din ce am citit la alte aspirici cu trombofilie, pierdeau sarcinile devreme asa, in primul trim.. Ai credinta ca va fi totul bine Cheek Kiss
AleC
Scris: Saturday, October 7, 2017 11:52 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Dar tu iei deja tratament nu?
Ai ajuns pana la mijlocul trim 2, eu nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi..
Din ce am citit la alte aspirici cu trombofilie, pierdeau sarcinile devreme asa, in primul trim.. Ai credinta ca va fi totul bine Cheek Kiss

Iau tratament, insa am inteles ca nu e indeajuns, si va trebui injectabil, dar pentru asta trebuie sa ajung la dna.Uscatescu, la Fundeni. As face orice sa fie bine.
Andreea06
Scris: Saturday, October 7, 2017 12:10 PM
Nivel

AleC wrote:

Iau tratament, insa am inteles ca nu e indeajuns, si va trebui injectabil, dar pentru asta trebuie sa ajung la dna.Uscatescu, la Fundeni. As face orice sa fie bine.

Am auzit ca e f cunoscuta doctorita asta, ai incredere ca va fi bine.
Nu stiu, ce te-a facut sa faci analizele astea? E ceva in sarcina ce ar indica ca poate aveai trombofilie?

Eu de ex. nu m-am testat de asta.. si cred ca sunt multe femei asa care poate au, poate nu, dar pana nu se intampla ceva rau nu ajungem sa investigam..
MadaMadalyna
Scris: Saturday, October 7, 2017 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Heeii!!!

Pe mine raceala incepe sa ma lase fara puteri...uff

Ma simt ca o leguma, acum sotul mina cerut ceva de raceala, ca eu sunt doctor pt restul, doar pe mine nu ma pot trata pale

Aseara am visat ca am facut morfologica si mi.a spus ca e baist bebe si eram putin dezamagita pt ca la 17s mi.a spus ca pare a fi fata dar nu e sigur... spre dimineata am visat ca nu voia doctorul sa.mi faca eco morfologica ca avea treaba , sotul a visat ca am nascut, el numai ca nasc viseaza oricum... am emotii nu mai am rabdare pana noi la.morfologica, sper sa fie bine totul, sa nu afecteze pe bebe raceala mea .... :(
delia.c.yaya
Scris: Saturday, October 7, 2017 12:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna fetelor,

Va pup!!computerlove

Felicitari!!!!!majoreta majoreta
Înca un baietel pe listailoveyou

Abia astept luni. Poate o sa ne zica.si noua ce e. Sunt tare curioasa daca e ceea ce cred eu ca e:fata!:001016: :003:
delia.c.yaya
Scris: Saturday, October 7, 2017 12:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MadaMadalyna wrote:
Heeii!!!

Pe mine raceala incepe sa ma lase fara puteri...uff

Ma simt ca o leguma, acum sotul mina cerut ceva de raceala, ca eu sunt doctor pt restul, doar pe mine nu ma pot trata pale

Aseara am visat ca am facut morfologica si mi.a spus ca e baist bebe si eram putin dezamagita pt ca la 17s mi.a spus ca pare a fi fata dar nu e sigur... spre dimineata am visat ca nu voia doctorul sa.mi faca eco morfologica ca avea treaba , sotul a visat ca am nascut, el numai ca nasc viseaza oricum... am emotii nu mai am rabdare pana noi la.morfologica, sper sa fie bine totul, sa nu afecteze pe bebe raceala mea .... :(

Si pe mine nu ma lasa raceala incaplans

Si eu am vise ciudate. Azi-noapte am visat doi bebei total diferiti, cu unul faceam baie impreuna in cada, iar in celalalt vis dormea in pat cu mine si ma uitam la el cum dormealove
Si visez si fetite si baietei...oare care o fi al meu?!ras
AleC
Scris: Saturday, October 7, 2017 12:56 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Am auzit ca e f cunoscuta doctorita asta, ai incredere ca va fi bine.
Nu stiu, ce te-a facut sa faci analizele astea? E ceva in sarcina ce ar indica ca poate aveai trombofilie?

Eu de ex. nu m-am testat de asta.. si cred ca sunt multe femei asa care poate au, poate nu, dar pana nu se intampla ceva rau nu ajungem sa investigam..

Din pacate sunt multe femei care afla abia dupa ce pierd sarcini, si nu neaparat in primul trimestru, aici e marele cosmar.
Nici nu sunt recomandate de medici de la inceput, pentru ca sunt foarte costisitoare.
Eu am decis sa le fac in urma acelei tensiuni crescute pe arterele uterine, si tot citind despre asta, am ajuns la trombofilie, care de multe ori e ereditara...de acolo am facut legatura cu faptul ca tatal meu a avut si i-am cerut medicului sa imi dea sa fac. Si asa..teama mea s-a adeverit.
Sper ca am descoperit la timp si ma rog sa primesc tratamentul potrivit, ca puiul meu sa fie bine, sa fim bine amandoi. Chiar daca acest tratament presupune injectarea zilnica pana la nastere si dupa, fac orice. Hands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.