Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| MadaMadalyna wrote:Nici nu am.nevoie de aparat de masurat uniditatea, ca e clar peste media normala..... Multumesc de sfat, cu siguranta e nevoie de unu/aparate dezumidificatoare , sper doar sa numerim unul bun, apoi sa.l luam si? Pe al doilea cu, incredere.
Cand o sa va apucati de cautat sa fi atenta la capacitatea camerei, ca dimensiunea aparatului difera in functie de capacitatea camerei. La inceput scoate apa intr-o veselie dupa aia, se mai usuca si peretii mai bine si o sa scoata mai putin. Noi pe asta il aveam si am fost multumiti de el :
https://alecoair.ro/dezumidificator-casnic/dezumidificator-ttk-40-e
Sper sa rezolvati cat mai curand problema asta sa stai si tu linistita in privinta asta. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MadaMadalyna wrote:Tu esti o norocoasasa!!! Eu am plecatluat cu 64 kg la un 1.64 si acum am deja 72 kg  si nu mananc mare lucru. Dimineata lapte , la 1 mananc ciorba de fel , ca asta ma face sa ma.simt bine , sau carne cu salata, lasagnia (astea rar) din 7 zile pe saptamana eu 5 mananc ciorba .... Iar seara ceva lejer, o salata de varza , branza, ou fiert, legume fierte , depinde ce am pofta si tot pun pe mine kg .... ma oftic pt ca nu mananc dulciuri ,.intre mese.mananc.fructe dar kg tot vin .... :(
Eu mananc ca o purcica de tot ce apuc, ciorbe, dulciuri....
Cand am ramas aveam 58kg...dupa am scazut la 53kg si acum am 56kg...eu sper sa nu ma ingras prea tare... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| delia.c.yaya wrote:Eu mananc ca o purcica  de tot ce apuc, ciorbe, dulciuri.... Cand am ramas aveam 58kg...dupa am scazut la 53kg si acum am 56kg...eu sper sa nu ma ingras prea tare...
Nici eu nu am pus decat 2 kg pana acum pentru ca am avut perioada de inceput fara pofta de mancare si mancam destul de putin ca altfel imi era rau... Cu poftele cum stati? Eu nu poftesc la nimic, in continuare lactalele sunt baza, cartofi, de carne nici sa nu aud...Mananc cred ca o zi pe saptamana ca imi trece foamea instant cand vad carne . Mai mananc si oua..si cam atat. Aaa si fara dulciuri ca nici alea nu imi plac... |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| DianaM wrote:Nici eu nu am pus decat 2 kg pana acum pentru ca am avut perioada de inceput fara pofta de mancare si mancam destul de putin ca altfel imi era rau... Cu poftele cum stati? Eu nu poftesc la nimic, in continuare lactalele sunt baza, cartofi, de carne nici sa nu aud...Mananc cred ca o zi pe saptamana ca imi trece foamea instant cand vad carne  . Mai mananc si oua..si cam atat. Aaa si fara dulciuri ca nici alea nu imi plac...
Eu am plecat la drum deja supraponderala-aveam 67kile la 162cm. Iar in primele 4 luni aveam deja 5 kile in plus. Dar eu nu am suferit in primul trimestru deloc de greturi, nici pofte nu am avut ce-i drept. Dar eu sunt o gurmandaaaaaa... imi place sa manac La mine a contact cred si faptul ca am.inceput sa mananc 3 mese pe zi in loc de 2 ca inainte - gura soacramii, nah sa fie sanatos copilul. Peste 2 saptamani ma duc iar la cantarit is curioasa cat am pus pe mine luna asta] |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| delia.c.yaya wrote:Eu mananc ca o purcica  de tot ce apuc, ciorbe, dulciuri.... Cand am ramas aveam 58kg...dupa am scazut la 53kg si acum am 56kg...eu sper sa nu ma ingras prea tare...
Si eu am slabit la inceput de la 64 la 61 dar dupa ce au trecut greturile sisi am.inceput sa mananc , bine.ca o luna in romania am mancat tot ce am poftit si am dus dorul si am pus o multime .... :( |
|

| anemona30 wrote:
andreea are dreptate, dezumidificatoarele fac toti banii,dar ca sa cureti mucegaiul eu foloseam clor ,ACE daca il stii..il puneam intr o chestuie de geamuri si decat apasam putin si curata tot ,in profunzime..apoi,daca este prea frig acolo,pui un calorifer ca sa se incalzeasca saptiul si sa se usuce peretii
Noi am dat cu clor prima data si nu prea s.au cunoscut efecte, apoi am dat cu savo si a disparut pt cateva luni .... bine, sotul a dat ca eue sunt alergica la clor si savo contine si el clor.... aici e inca destul de cald , acum am 25° in casa , ieri erau 26° in casa si afara 30° .... inca nu amam bagat caloriferele ca oricum e cald si bine....
Oricum, asemenea mucegai nu am vazut in.viata mea , are un miros.ciudat si iese cu puf , si daca dai sa stergi puful ala mai tare il indesesti, merge doar cu savo sa facem sa dispara puful si petele de pe perete.... si cum sunt alergica la clor trebuie sa plec eu 2 zile de acasa sa dam mai des... |
|
| DianaM wrote:Nici eu nu am pus decat 2 kg pana acum pentru ca am avut perioada de inceput fara pofta de mancare si mancam destul de putin ca altfel imi era rau... Cu poftele cum stati? Eu nu poftesc la nimic, in continuare lactalele sunt baza, cartofi, de carne nici sa nu aud...Mananc cred ca o zi pe saptamana ca imi trece foamea instant cand vad carne  . Mai mananc si oua..si cam atat. Aaa si fara dulciuri ca nici alea nu imi plac...
Doar o singura pofta am avut si de la care deja mi se facea rau daca nu mancam ....margarina cu zahar!...nam mai mancam margarina de cand eram la gradinita...de ce oi fi poftit tocmai la asta?! |
|
| MadaMadalyna wrote:
Noi am dat cu clor prima data si nu prea s.au cunoscut efecte, apoi am dat cu savo si a disparut pt cateva luni .... bine, sotul a dat ca eue sunt alergica la clor si savo contine si el clor.... aici e inca destul de cald , acum am 25° in casa , ieri erau 26° in casa si afara 30° .... inca nu amam bagat caloriferele ca oricum e cald si bine....
Oricum, asemenea mucegai nu am vazut in.viata mea , are un miros.ciudat si iese cu puf , si daca dai sa stergi puful ala mai tare il indesesti, merge doar cu savo sa facem sa dispara puful si petele de pe perete.... si cum sunt alergica la clor trebuie sa plec eu 2 zile de acasa sa dam mai des...
Si eu sunt curioasa cat va sta ascuns mucegaiul. Barbatumiu a dat tot jos pana la tencuiala, am dat cu solutie ptr mucegai, amorsa, glet, amorsa si var ptr mucegai. Nu stiu cat va tine...era jale inainte...sa vad daca pot sa pun o poza...
Aici deja e foarte frig..18grade ziua...deja am pus caloriferul in camera...si tot am racit
http://imgur.com/n6PneBt -asa era inainte
http://imgur.com/ze8SPSV http://imgur.com/ooH3iq2 -si asta e munca lui...e cam roz dar merge...daca va fi baiat asta e |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Delia, i-a iesit f fain la sotul tau, se pricepe, sper sa nu mai apara de acum
Si noi avem o nuanta de roz in dormitorul nostru, dar mai deschis asa si cu niste dungi albe pe alocuri, iar bebe va sta cu noi in camera cateva luni. Las sa fie culori in viata lui |
|

| Am aspirat si dat cu mopul la parter, sunt FRANTAAA, atata de repede obosesc acuma, offf.. si voiam sa fac si sus ca a fost catelul in casa sapt trecuta inclusiv la noi in dormitor si nu suport sa mai vad fire de par, mai ales cand ma schimb in camera si se iau pe haine. Mai stau juma de ora si poate reusesc apoi.. Am o lista luuunga de to do in casa ca tot sunt izolata si mi-e ciuda ca nu ma ajuta corpul
Sotul a plecat in teambuild weekendul asta, nu voia sa mai mearga dupa ziua de ieri cu greturile mele dar azi m-am simtit mai bine si l-am trimis. Oricum e doar la o ora distanta si la cum il stiu eu, daca vrea sa ajunga repede face juma de ora
Cum e ziua voastra? |
|

| delia.c.yaya wrote:Si eu sunt curioasa cat va sta ascuns mucegaiul. Barbatumiu a dat tot jos pana la tencuiala, am dat cu solutie ptr mucegai, amorsa, glet, amorsa si var ptr mucegai. Nu stiu cat va tine...era jale inainte...sa vad daca pot sa pun o poza... Aici deja e foarte frig..18grade ziua...deja am pus caloriferul in camera...si tot am racit http://imgur.com/n6PneBt -asa era inainte http://imgur.com/ze8SPSVhttp://imgur.com/ooH3iq2 -si asta e munca lui...e cam roz dar merge...daca va fi baiat asta e
A avut de munca, nu gluma.... la noi e mult in spatele dulapurilor, noptierelor in bucatarie in spatele la vitirina, canapea , sa vad cum.se prezinta mobila ca presimt ca e nevoie sa o schimbam , cu toate ca am lasat destul spatiu intre perete si dulapuri...
In legatura cu poftele, mie mina fost pofta de cartofi prajiti cu usturoi si mie nu imi place usturoiul de fel, mai bine spus, nu imi placea :)))
Bebeii pofticiosi |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Am aspirat si dat cu mopul la parter, sunt FRANTAAA, atata de repede obosesc acuma, offf.. si voiam sa fac si sus ca a fost catelul in casa sapt trecuta inclusiv la noi in dormitor si nu suport sa mai vad fire de par, mai ales cand ma schimb in camera si se iau pe haine. Mai stau juma de ora si poate reusesc apoi.. Am o lista luuunga de to do in casa ca tot sunt izolata si mi-e ciuda ca nu ma ajuta corpul Sotul a plecat in teambuild weekendul asta, nu voia sa mai mearga dupa ziua de ieri cu greturile mele dar azi m-am simtit mai bine si l-am trimis. Oricum e doar la o ora distanta si la cum il stiu eu, daca vrea sa ajunga repede face juma de ora Cum e ziua voastra?
Noi am fost sa ne uitam de o lustra pt camera lui ca stam cu o dulie de cand ne-am mutat. A fost asa de luuung drumul pana acasa si inapoi. Oprit des, gafait, dureri de spate. Ma vaitam ca o babuta printre raioane apoi. Acum sunt franta de oboseala si asa m-as intinde putin, dar trebuie sa imi revin ca am de facut curat in toata casa. Maine vin socrii in vizita sau mai bine zis "cleaning police" si daca vad o scama ma stie apoi tot neamu ca ce nora puturoasa si-au gasit.
Bebicu nu stiu ce face, ori nu prea mai are loc ori doarme mai mult. Misca asa mai timid de vro 2 zile si asa ma obisnuisem cu tumbele lui cutremuratoare.. |
|

| alina89 wrote:
Noi am fost sa ne uitam de o lustra pt camera lui ca stam cu o dulie de cand ne-am mutat. A fost asa de luuung drumul pana acasa si inapoi. Oprit des, gafait, dureri de spate. Ma vaitam ca o babuta printre raioane apoi. Acum sunt franta de oboseala si asa m-as intinde putin, dar trebuie sa imi revin ca am de facut curat in toata casa. Maine vin socrii in vizita sau mai bine zis "cleaning police" si daca vad o scama ma stie apoi tot neamu ca ce nora puturoasa si-au gasit.
Bebicu nu stiu ce face, ori nu prea mai are loc ori doarme mai mult. Misca asa mai timid de vro 2 zile si asa ma obisnuisem cu tumbele lui cutremuratoare..
Cred ca isi practica ei puseele inca din burtica. Ba is activi, ba somnorosi si cuminti.. dragii de ei Eu m-am gandit sa fac un canvas, sa il pictez doar cu bataile inimioarei, sa imi printez de la o poza ce mi-a pus-o pe usb, sa ii fac conturul si apoi sa pictez asa in interior graficul acela
Noi cred ca ne-am decis sa schimbam strategia cu camera lui bebe, in sensul ca avem o camera de oaspeti cu un pat mare dublu si 2 dulapuri maaari identice, si acolo voiam sa scoatem tot si sa ii facem camera, dar e destul de greoi plus ca apoi ar insemna sa cazam oaspetii (familia) in living (open space) sau pe un coltar din birou. Si aici vine camera nr 2, biroul, in care avem un coltar extensibil si 2 birouri maaari - eu il foloseam pe al meu la hobby-ul meu cu metal, iar sotul pe al lui cand mai lucra acasa. Acuma, eu imi inchid hobby-ul asta ca e galagios, sa gravez in metal cu ciocanul, nu pot cand e bebe mic. Si sotul nu prea are nevoie neaparat de birou acolo, poate lucra si in living si oriunde.
Am zis ca e mai usor sa scoatem birourile si poate si coltarul, birourile ni le stocheaza socrii si coltarul il dam lor sa il foloseasca si gata, decat sa demontam 2 dulapuri imense si un pat dublu. Asta ramane strategia pana la primavara cand ii facem camera, mut atunci patutul si masa de infasat acolo, vrem sa mai luam un dulap/comoda cu muulte sertare si un pat supraetajat ca ne plac la amandoi cum arata si in prima faza ne gandim sa folosim zona de sub patul de sus ca si zona de joaca sau cu birou.. pana vine bebe 2 si ii tre pat asa de copii mari. Sunt entuziasmata, sper sa am forte mai bune atunci ca acum is asa de molesita, obosesc prea repede, am chef sa fac multe dar nu am vlaga, pana si statul pe canapea, in fund cu laptopul in brate, nu rezist mai mult de 10 min. Tot ma foiesc, vreau sa ma intind pe o parte, sunt SATULA de stat pe o parte vreau sa stau pe spateeee.
Revenind la socrii tai, BAFTAAA imi inchipui ca nu esti incantata ca vine ochiul critic.. si mie mi s-ar urca parul pe mine sa stiu ca vine in casa mea, pe capul meu, cineva care e asa, care judeca, uf. Sper ca nu stau mult pe capul vostru. Sa te ajute si sotul cu una alta, macar e fain ca el tine cu tine, cum si trebuie
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea, ce de talente ai si totusi ai ramas in domeniul IT :D noi facem un an de cand ne-am mutat si cam jumatate de an de cand avem toata casa mobilata, inca se mai gasesc nimicuri de cumparat destule, dar zilnic vad o groaza de idei pe net si ma gandesc cum ar fi daca as schimba si as face asa sau as renunta la masuta asta si as pune nu stiu ce :)) m-ar alearga sotul daca mi-ar auzi toate ideile :))
hai ca s-au razgandit si vin duminica, abea ce lenevesc in seara asta si facem curatenie maine. Sotul din fericire ma ajuta cu tot, nu are nici o tragere de inima la curatenie, dar face si daca ma vede ca ma apuc eu se ridica singur si ia el si face. Atat ce detesta e sa stearga praful.. acolo mai bine il lasa de 2 degete ca nu se pricepe sa imi aranjeze la loc toate ramele si jucarelele inapoi pe mobila :)) si cu socrii la fel, ii cunoaste ca doar a trait cu ei atatia ani si mereu m-a sustinut. pe principiul ca noi 2 suntem o familie si trebuie sa avem grija unul de altul indiferent ce zic ai mei sau ai lui. noi contam si acum bebe, ii lasa sa vorbeasca vrute si nevrute ca sa nu se certe cu ei, dar nu baga in seama toate prostiile. |
|

| alina89 wrote:Andreea, ce de talente ai si totusi ai ramas in domeniul IT :D noi facem un an de cand ne-am mutat si cam jumatate de an de cand avem toata casa mobilata, inca se mai gasesc nimicuri de cumparat destule, dar zilnic vad o groaza de idei pe net si ma gandesc cum ar fi daca as schimba si as face asa sau as renunta la masuta asta si as pune nu stiu ce :)) m-ar alearga sotul daca mi-ar auzi toate ideile :))
hai ca s-au razgandit si vin duminica, abea ce lenevesc in seara asta si facem curatenie maine. Sotul din fericire ma ajuta cu tot, nu are nici o tragere de inima la curatenie, dar face si daca ma vede ca ma apuc eu se ridica singur si ia el si face. Atat ce detesta e sa stearga praful.. acolo mai bine il lasa de 2 degete ca nu se pricepe sa imi aranjeze la loc toate ramele si jucarelele inapoi pe mobila :)) si cu socrii la fel, ii cunoaste ca doar a trait cu ei atatia ani si mereu m-a sustinut. pe principiul ca noi 2 suntem o familie si trebuie sa avem grija unul de altul indiferent ce zic ai mei sau ai lui. noi contam si acum bebe, ii lasa sa vorbeasca vrute si nevrute ca sa nu se certe cu ei, dar nu baga in seama toate prostiile.
Daaa, cred ca si daca as goli toata casa sa o redecorez tot as vrea altfel si alte idei peste o vreme
Apai e ok ca praful e usor de sters, poate sa iti ramana tie de facut . Eu vreau sa ma ajute sotul la aspirat de obicei si sa imi duca gunoiul afara si hainele de spalat de sus jos si apoi inapoi cand sunt gata. In rest sa sterg praful, sa adun toate imprastiate, sa pun la spalat si sa impaturesc haine reusesc. Mai rar fac si geamurile si mobila din bucatarie ca e lucioasa si se vad urmele pe ea dar nu fac in fiecare sapt asta.
Aveti timp maine treptat asa de toate, mai faceti pauze, mai vedeti un film si pana ajung ei duminica e perfect. Eu ma inspir si de pe youtube cu ceva idei dupa ce vine bebe, ca tre sa il fac pe sot sa mai adune dupa el, cand sta in living la televizor cateva ore in weekend se face dezastru de sticle si farfurii sau pungi cu rontaieli Acuma am timp sa le adun dimineata, cand ma trezesc el deja e la munca si sunt activa dimineata, imi pun muzica si adun asa in mare ce e lasat si pun la spalat vasele sau le asez daca sunt deja spalate, dar cand vine bebe o sa fiu cam prinsa cu el. Primele luni oricum doarme mult si el dar si eu tre sa ma odihnesc sa ma recuperez, iar apoi cand am vlaga mai multa, o sa fie si bebe mai activ si chiar vreau sa fac chestii cu el, joculete, ATATEA idei sa le dezvolti creativitatea, sa ii inveti despre emotii si stari, imi plac super mult. |
|
|