Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| anemona30 wrote:multumesc  am facut beta 2 aseara la 48 h si 1208 ..sunt cam ziua 17 dpo ..sper sa fie bine .. sunt curioasa ce beta a avut bby ca mi se tot spune ca s-ar putea sa am gemeni si .....  vreau gemeni dar sunt cea mai fericita daca este si unul dar sa fie sanatos Felicitari pentru sarcina!!! .. sunt in urma cu noutatile de la aspirante. Eu am avut beta 1 pe la 1000 in z16 dpo si 2000 in z18 dpo si a fost unul singur dar care s-a dezvoltat bine si a fost maricel a avut 4,170 kg la nastere.
|
|

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Andreea06 wrote:Apa da, ca mi-e si sete asa, dar nu stiu daca chiar 2l.. o sa urmaresc. Bebe are aproape 2kg, a zis doctorita ca o sa mai puna un kg..
uhhh..ce bine a luat in greutatae !!!,..eu aveam 2 kg la nastere mi-a zis mama.. este f bine andreea
fetelor...eu am o stare continua de greata..iar noaptea in somn am arsuri la stomac si insomniide, la 1-4 dimineata eu sunt bufnita prin casa .. ah da..ce fac cu constipatia? cum o combat pt ca simt ca innebunesc!!
|
|

| Inawar wrote: Felicitari pentru sarcina!!! .. sunt in urma cu noutatile de la aspirante. Eu am avut beta 1 pe la 1000 in z16 dpo si 2000 in z18 dpo si a fost unul singur dar care s-a dezvoltat bine si a fost maricel a avut 4,170 kg la nastere.
multumesc frumos!!! nici eu nu mai stiam nimic de tine..:D ce bine s-a dezvoltat!!!! 4100 este ff bine ...sper si la mine sa fie la fel,dar inca sunt paranoica... |
|

| MadaMadalyna wrote:
De ce sa fie periculoasa ? Punea in fiecare dimineata jumatate dee lamaie intr.un pahar de apa calduta si beam pe stomacu gol , iar toata ziua mancam ce voiam , bine ca aveam grija sa nu exagerez ... dar dupa doua luni de consumat lamaie in fiecare dimineata m.am scarbit total....
pai nu asa.. era altfel..incepai cu o lamaie pe zi apoi marcai: a doua zi doua,apoi 3 ....pana la 7 zile cand trebuia sa bei sucul de la 7 lamai..apoi urmatoarele 7 zile scadeai..7...6...5.. 1 ..:))) era naspa..ce ai facut tu era ok,este o detoxifiere care este ok dar nu pe termen lung :D |
|

| anemona30 wrote:multumesc frumos!!!  nici eu nu mai stiam nimic de tine..:D ce bine s-a dezvoltat!!!! 4100 este ff bine ...sper si la mine sa fie la fel,dar inca sunt paranoica... Va fi bine, stai linistita Cand imi aduc aminte ca dupa beta asteptam primul eco cu sufletul la gura, apoi urmatoarele si tot asa... acum nu m-as mai stresa atat. Trebuie sa ai incredere ca e totul bine, poate te uiti la un film sau ceva activitati relaxante si sa iti treaca timpul repede.. |
|

| Inawar wrote:Va fi bine, stai linistita Cand imi aduc aminte ca dupa beta asteptam primul eco cu sufletul la gura, apoi urmatoarele si tot asa... acum nu m-as mai stresa atat. Trebuie sa ai incredere ca e totul bine, poate te uiti la un film sau ceva activitati relaxante si sa iti treaca timpul repede..
multumesc de sfat dar paranoia din mintea nu dispare cu nici un film cred ca d-aia am insomnii noaptea..numai la asta ma gandesc..trebuie sa imi caut un proiect prin casa, ceva la care sa ma concentrez |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| delia.c.yaya wrote:Fetelor...cele care stiti deja sexul lui bebe, va iese asa dupa cum zic babele?! Si noi care inca nu stim, unde va incadrati?! La mine ar fi fata3,5,7
La fata se potriveste 2,3,5,6,7 Iar la baiat 4, 7,8,9
Vedem noi joia viitoare
Acum ghemotocul sta in partea stanga si zici ca ar sughita , asa imi misca burta , e comic tare , imi vine sa.l mananc |
|

| anemona30 wrote:uhhh..ce bine a luat in greutatae !!!,..eu aveam 2 kg la nastere mi-a zis mama.. este f bine andreea fetelor...eu am o stare continua de greata..iar noaptea in somn am arsuri la stomac si insomniide, la 1-4 dimineata eu sunt bufnita prin casa .. ah da..ce fac cu constipatia? cum o combat pt ca simt ca innebunesc!!
Off greu cu constipatia, ce bine ca eu am scapat, sper !!! Incearca sa mananci prune uscate.. Eu cel.mai.mult am stat 8 zile fara sa merg la baie , ce dureri de burta aveam ,.credeam ca ezplodez. Am luat laxative , mancam supe , am incercat cu prune uscate , tot felul de combainatii sa ma.stric la burta, dar fara efect .... Dar trecut de la sine , cand am inceput cu voma, dar sincer am spus ca era mai bine cu constipatia de cat cu voma ....
E greu primul trimestru, cel mai mult chin , eram continuu stresata sI fugeam la baie sa vad daca pierd sange... emotii sa nu pateasca bebe ceva plus constipatie, voma, somnolenta ziua iar noaptea cu ochi pe pereti... |
|

| MadaMadalyna wrote:
Off greu cu constipatia, ce bine ca eu am scapat, sper !!! Incearca sa mananci prune uscate.. Eu cel.mai.mult am stat 8 zile fara sa merg la baie , ce dureri de burta aveam ,.credeam ca ezplodez. Am luat laxative , mancam supe , am incercat cu prune uscate , tot felul de combainatii sa ma.stric la burta, dar fara efect .... Dar trecut de la sine , cand am inceput cu voma, dar sincer am spus ca era mai bine cu constipatia de cat cu voma ....
E greu primul trimestru, cel mai mult chin , eram continuu stresata sI fugeam la baie sa vad daca pierd sange... emotii sa nu pateasca bebe ceva plus constipatie, voma, somnolenta ziua iar noaptea cu ochi pe pereti...
deci nu cred!!! exact starile astea le am eu !!! offff mda..deci primul trimiestru nu ma bucur de sarcina |
|

| Fetelor pt constipatie se rezolva cu un supozitor cu glicerina In spital, dupa operatia cezariana nu puteam sa incord muschii abdomenului sa imping si am primit supozitor. In 10 min am facut. Mi-am luat apoi si acasa de la farmacie pt ca urmatoarele 4-5 zile asa am facut. |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Fetele eu stiu ca la dureri in gat nu e indicat sa bei bauturi fierbinti, ele mai rau iti irita gatul. Doctorita imi recomanda mereu lapte sau ceaiuri caldute. Mada , eu si acum in trimestrul 2 port doar chiloti albi, sa fiu sigura ca nu vad rosu in fata ochilor - pata de sange e la mine un stres permanent de la inceputul sarcinii.
Ahh cu constipatiacm-am rezolvat deocamdata cu un pahar de must nefermentat inainte de o masa principala. Dupa ce se termina mustul ma dau la prune uscate ca am auzit doar lucruri bune despre ele |
|

| AriaM wrote:Fetele eu stiu ca la dureri in gat nu e indicat sa bei bauturi fierbinti, ele mai rau iti irita gatul. Doctorita imi recomanda mereu lapte sau ceaiuri caldute. Mada , eu si acum in trimestrul 2 port doar chiloti albi, sa fiu sigura ca nu vad rosu in fata ochilor - pata de sange e la mine un stres permanent de la inceputul sarcinii.
Ahh cu constipatiacm-am rezolvat deocamdata cu un pahar de must nefermentat inainte de o masa principala. Dupa ce se termina mustul ma dau la prune uscate ca am auzit doar lucruri bune despre ele
Vaaai dar ce as bea un pahar de must , dar nu am de unde in italia :( La mine nu a mers cu prune uscate , iar sotul a mancat 3-4 si doar la baie statea :)) eram invidioasa pe el , iar el pe mine ca nu au efect prunele (fiecare cu ce il doare )
La mine de cand misca bebe m.am calmat putin ... in primul trimestru am pierdut sange din cauza unui polip pe col, am facut si atac de panica, deja credeam ca s.a intamplat ceva cu bebe, nu reuseam sa vb nici cu doctorul, noric ca era un doctor dragut pe tura si mi.a inteles frica.... cand am vazut ca e bine puiul eram toata un zambet.... aseara imibera frica sa nu fac febra sa nu il afecteze pe bebe si nu am dormit deloc...
La tine e prima sarcina? Mai ai copii? |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| MadaMadalyna wrote:Vaaai dar ce as bea un pahar de must , dar nu am de unde in italia :( La mine nu a mers cu prune uscate , iar sotul a mancat 3-4 si doar la baie statea :)) eram invidioasa pe el , iar el pe mine ca nu au efect prunele (fiecare cu ce il doare ) La mine de cand misca bebe m.am calmat putin ... in primul trimestru am pierdut sange din cauza unui polip pe col, am facut si atac de panica, deja credeam ca s.a intamplat ceva cu bebe, nu reuseam sa vb nici cu doctorul, noric ca era un doctor dragut pe tura si mi.a inteles frica.... cand am vazut ca e bine puiul eram toata un zambet.... aseara imibera frica sa nu fac febra sa nu il afecteze pe bebe si nu am dormit deloc... La tine e prima sarcina? Mai ai copii?
Sper sa aiba efect prunele la mine ca altfel... Prima sarcina la mine, sunt super panicata si uneori irational de ipohondra. ..in functie de ce simt si citesc pe net. De Exemplu aseara mi s-au umflat un pic gleznele si m-a fost si greata de la ce am mancat... ca urmare imi faceam probleme ca am preeclampsie |
|

| nici la mine nu au efect prunele uscate, nu stiu cve voi face
acum, am o alta intrebare: care este cel mai bun complex de vitamine in sarcina? eu am o usoara anemie in sange si doctora de ieri m-a dezamagit prea mult ca s ao mai intreb si asa ceva. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MadaMadalyna wrote:Vaaai dar ce as bea un pahar de must , dar nu am de unde in italia :( La mine nu a mers cu prune uscate , iar sotul a mancat 3-4 si doar la baie statea :)) eram invidioasa pe el , iar el pe mine ca nu au efect prunele (fiecare cu ce il doare ) La mine de cand misca bebe m.am calmat putin ... in primul trimestru am pierdut sange din cauza unui polip pe col, am facut si atac de panica, deja credeam ca s.a intamplat ceva cu bebe, nu reuseam sa vb nici cu doctorul, noric ca era un doctor dragut pe tura si mi.a inteles frica.... cand am vazut ca e bine puiul eram toata un zambet.... aseara imibera frica sa nu fac febra sa nu il afecteze pe bebe si nu am dormit deloc...
Noi am furat de la vecinu niste struguri si mia facut barbatumiu fix un pahar de must ...
La mine fuctioneaza laptele...un pic de lapte in cafea mai ales....sau o gura de lapte si un mar...si nu mai ies din baie |
|
|