Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| AleC wrote: Eu am baut ceai din lamaie proaspata, nu pliculete, ff bine spalata. Am baut si 4 cani mari pe zi, doar ca am pus zahar, vroiam sa il beau fierbinte, iar mierea stiu ca nu e ok la temperaturi inalte.
ai dreptate, mierea devine toxica la temp foarte mari |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| AleC wrote: Eu am baut ceai din lamaie proaspata, nu pliculete, ff bine spalata. Am baut si 4 cani mari pe zi, doar ca am pus zahar, vroiam sa il beau fierbinte, iar mierea stiu ca nu e ok la temperaturi inalte.
Mierea nu se pune in.bauturi fierbinti , asta stiam si eu . Eu mananc miere separat
Eu nu pot bea ceai de lamaie pt ca nu imi place lamaia, am tinut acum vreo 4-5 ani o cura.de slabire cu lamaie si m.am scarbit de ea, numai.cat o vad imi vine sa vars.... |
|

| MadaMadalyna wrote:Mierea nu se pune in.bauturi fierbinti , asta stiam si eu . Eu mananc miere separat Eu nu pot bea ceai de lamaie pt ca nu imi place lamaia, am tinut acum vreo 4-5 ani o cura.de slabire cu lamaie si m.am scarbit de ea, numai.cat o vad imi vine sa vars....
stiu cura aceea..este extrem de periculoasa ..o cunostiinta a murit in urma ei deoarece a facut o o anemie severa apoi leucemie ...este pacatoasa |
|

| anemona30 wrote:
630 eram ziua 15dpo
Doamne ajuta, sa fie cum iti doresti!!! Sanatosi/sanatos sa fie , nu mai conteaza daca e unul singur sau doi! Ar fi cazul sa mai fie si gravidute cu gemeni aici
Cand spuneai ca vrei sa te duci la control? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Anemona, de acum încearca sa te relaxezi. ?tiu ca e greu, dar trebuie. Va fi bine. Transmite gânduri bune la bobita ta. Ai gasit un medic ok sa iti urmareasca sarcina? Am vazut ca ai scris la aspirici ceva dar ma gandesc ca nu ramai la ea. |
|

| anemona30 wrote:
stiu cura aceea..este extrem de periculoasa ..o cunostiinta a murit in urma ei deoarece a facut o o anemie severa apoi leucemie ...este pacatoasa
De ce sa fie periculoasa ? Punea in fiecare dimineata jumatate dee lamaie intr.un pahar de apa calduta si beam pe stomacu gol , iar toata ziua mancam ce voiam , bine ca aveam grija sa nu exagerez ... dar dupa doua luni de consumat lamaie in fiecare dimineata m.am scarbit total.... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| MadaMadalyna wrote:Mierea nu se pune in.bauturi fierbinti , asta stiam si eu . Eu mananc miere separat Eu nu pot bea ceai de lamaie pt ca nu imi place lamaia, am tinut acum vreo 4-5 ani o cura.de slabire cu lamaie si m.am scarbit de ea, numai.cat o vad imi vine sa vars.... Pacat ca nu poti bea, eu in 2 zile m-am pus pe picioare, dar imi si placea mult ceaiul. Stiu cum e cand nu suporti un anumit aliment.. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor...cele care stiti deja sexul lui bebe, va iese asa dupa cum zic babele?!
Si noi care inca nu stim, unde va incadrati?! La mine ar fi fata3,5,7
Quote:
Ce mai spun babele?
Este fetita daca:
1.iei mult in greutate (greutatea recomandata de medici este de 12 kg, insa sunt femei care iau si 30-35 kg in sarcina) 2.burta este pozitionata jos, se “sprijina” pe solduri, ca o pisicuta in cos 3.daca mamica are greturi dimineata in primul trimestru de sarcina 4.daca linia subombilicala este sinuoasa si putin vizibila, iar areolele mamare nu s-au inchis foarte mult la culoare, insa sanii au crescut mult in volum. 5.daca se lateste spatele si bazinul mamicii pe parcursul sarcinii 6.daca ti se pateaza fata si se umfla buzele 7.daca dormi pe dreapta, daca sanul stang e mai mare decat dreptul, daca urina e limpede daca prima bataie are loc in partea stanga a abdomenului 8.daca poftesti la dulciuri si ciocolata sau fructe si sucuri de fructe
Este baiat daca:
1.iei mai putin in greutate 2.burta este tuguiata, ca o minge mare 3.daca nu ai greata, dar ai dureri de cap 4.daca linia subombilicala este dreapta si pronuntata, iar regiunea areolelor mamare este bine pigmentata 5.daca nu te latesti in spate si bazin, pari la fel ca inainte atunci cand esti privita din spate, chiar si in luna dinaintea nasterii. 6.daca dormi pe stanga, sanul drept e mai mare decat stangul, urina este de un galben stralucitor, ai picioarele mai reci decat inainte, parul de pe picioare creste mai des decat inainte sau ti s-a latit nasul 7.daca prima bataie in burtica are loc in dreapta abdomenului 8.daca ai pofta de sarat sau acru, vrei carne si branza 9.daca, prin simpatie, taticul se ingrasa pe perioada sarcinii
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Totul ok cu bebe la eco, eu in schimb am baut putina cafea cu biscuiti dimineata, facut dus si pe drum spre eco transpiram si imi batea inima si am vomitat.
M-a dus doctorita la laborator sa facem glicemia, tensiunea si o perfuzie cu no spa si metoclopramid. Astept sa termin asta... dar deja nu mai transpir.
Tensiunea era 10 cu 7, glicemia 105, dar si mancasem biscuiti.. a zis ca e ok. Contractii nu am, mai iau acasa no spa daca mai simt ceva.
Uf.. ciudata stare. |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:Totul ok cu bebe la eco, eu in schimb am baut putina cafea cu biscuiti dimineata, facut dus si pe drum spre eco transpiram si imi batea inima si am vomitat.
M-a dus doctorita la laborator sa facem glicemia, tensiunea si o perfuzie cu no spa si metoclopramid. Astept sa termin asta... dar deja nu mai transpir.
Tensiunea era 10 cu 7, glicemia 105, dar si mancasem biscuiti.. a zis ca e ok. Contractii nu am, mai iau acasa no spa daca mai simt ceva.
Uf.. ciudata stare. Ciudat, cafeaua parca marea tensiunea nu o scadea. Poate cum ai fost racita e si organismul mai slabit. Apa bei destula, nu? |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| delia.c.yaya wrote:Fetelor...cele care stiti deja sexul lui bebe, va iese asa dupa cum zic babele?! Si noi care inca nu stim, unde va incadrati?! La mine ar fi fata3,5,7 La mine se potriveste la baiat 1,2,3, 5 si 9 - da, taticul avea si el simptome |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Inawar wrote: Ciudat, cafeaua parca marea tensiunea nu o scadea. Poate cum ai fost racita e si organismul mai slabit. Apa bei destula, nu?
Apa da, ca mi-e si sete asa, dar nu stiu daca chiar 2l.. o sa urmaresc.
Bebe are aproape 2kg, a zis doctorita ca o sa mai puna un kg.. |
|

| Anca_27 wrote:Anemona, de acum încearca sa te relaxezi. ?tiu ca e greu, dar trebuie. Va fi bine. Transmite gânduri bune la bobita ta. Ai gasit un medic ok sa iti urmareasca sarcina? Am vazut ca ai scris la aspirici ceva dar ma gandesc ca nu ramai la ea.
am un medic foarte bun ..dr rotaru de la ELIAS ..eu merg la el la privat la Academica doar ca abia pe 17 am programare.va fi ok pt ca atunci voi fi in 6 sapt..tocmaibine ca sa il si vad :D la doamna aceasta m-am dus mai mut ca sa imi dea analizele mai repede sa le fac dar ...nu am avut noroc
imi este atat de greu sa ma relaxez, pana nu nasc o sa fiu f stresata ..imi imaginez nu stiu ce dureri de ovare etc cand de fapt este doar durerea de burtica ca sa merg la toaleta . |
|

| ce ma fac daca am din ambele grupe ?
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| delia.c.yaya wrote:Fetelor...cele care stiti deja sexul lui bebe, va iese asa dupa cum zic babele?! Si noi care inca nu stim, unde va incadrati?! La mine ar fi fata3,5,7
Mi se potrivesc 4-5 de la fetita si 2 de la baietel si am baietel |
|
|