Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Am primit pozeleeeee, sunt atata de frumoase, radeam cam mult asa cu gura pana la urechi fiindca ma simteam f bine cu sotul si ne amuzam si in unele am gusita din cauza asta, dar tot imi plac si o sa imi fie drag mereu sa ma uit la ele cand nu mai e bebe in burtica.
Sa vedem daca ma lasa sa urc cateva.. Andreea06 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Sunteti superbi, Andreea! Foarte frumoase au iesit pozele. Si catelusa este o dulceata!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Am primit pozeleeeee, sunt atata de frumoase, radeam cam mult asa cu gura pana la urechi fiindca ma simteam f bine cu sotul si ne amuzam si in unele am gusita din cauza asta, dar tot imi plac si o sa imi fie drag mereu sa ma uit la ele cand nu mai e bebe in burtica. Sa vedem daca ma lasa sa urc cateva..
Foarte dragute!! si catelusa la fel. Haha, nu stiu de ce ma asteptam sa vad un picky |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Andreea06 wrote:Am primit pozeleeeee, sunt atata de frumoase, radeam cam mult asa cu gura pana la urechi fiindca ma simteam f bine cu sotul si ne amuzam si in unele am gusita din cauza asta, dar tot imi plac si o sa imi fie drag mereu sa ma uit la ele cand nu mai e bebe in burtica. Sa vedem daca ma lasa sa urc cateva.. Frumoase pozici si burticuta e superbaaaa |
|
| alina89 wrote:Foarte dragute!! si catelusa la fel. Haha, nu stiu de ce ma asteptam sa vad un picky
Multumeeeesc Alina, Lili si Alexutza! Mi-a intrat in sange acuma ca mi-a dat o stare asa de frumoasa si emotionanta, o sa mai fac eu asa vreo 2 poze la accesorii si ceva gen before si after cu burtica si apoi cu bebe.. am vazut multe cadre si idei pe pinterest. Cat mai am timp acuma... ca o sa urmeze nebunia dupa.
Catelusa cred ca atunci cand m-am plans de parul care il lasa, te-ai gandit poate la pechinez ca si aceia au parul mai lung asa si poate le cade, nu stiu, n-am avut niciodata talie mica, mereu asa medie sau mare. O ador oricum, sper sa reactioneze ok la noul membru. Ma joc cu ea uneori, gen prinsa, prin jurul mesei si a scaunelor, fuge de mine, se baga pe sub ele, iese pe dincolo, cand o sa mearga bebe o sa ii placa maxim asa joaca. |
|
| Anca_27 wrote:Hey Victory, ce bebelan mare ai tu acolo...A mea are abia 2600 dar a zis dr ca e mai mult o statistica asta cu gr, ?i sa nu ma îngrijorez. S-ar putea sa vina sapt viitoare bebelina mea. Am umpic emo?ii :)
Iti tinem pumnii sa fie usor si sa te recuperezi repede si bebita sa fie bine! Cand ma uit la ticker ca scrie 9 zile ramase.. wow! Ce putin a mai ramas! L-ai setat tu cumva sa nu mearga pana la 40s? |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Andreea06 wrote:Am primit pozeleeeee, sunt atata de frumoase, radeam cam mult asa cu gura pana la urechi fiindca ma simteam f bine cu sotul si ne amuzam si in unele am gusita din cauza asta, dar tot imi plac si o sa imi fie drag mereu sa ma uit la ele cand nu mai e bebe in burtica. Sa vedem daca ma lasa sa urc cateva..
ce frumosi sunteti!!!!!!
|
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Andreea06 wrote:Am primit pozeleeeee, sunt atata de frumoase, radeam cam mult asa cu gura pana la urechi fiindca ma simteam f bine cu sotul si ne amuzam si in unele am gusita din cauza asta, dar tot imi plac si o sa imi fie drag mereu sa ma uit la ele cand nu mai e bebe in burtica. Sa vedem daca ma lasa sa urc cateva.. Superbe pozeee! Se vede fericirea pe chipurile voastre. Si eu ma asteptam la o catelusa mica Si noua ne-au venit pozele de la cununia civila, de acum 2 saptamani, dar nu se cunoaste burtica din cauza rochiei..
AleC attached the following image(s):
|
|
| Andreea06 wrote:Multumeeeesc Alina, Lili si Alexutza! Mi-a intrat in sange acuma ca mi-a dat o stare asa de frumoasa si emotionanta, o sa mai fac eu asa vreo 2 poze la accesorii si ceva gen before si after cu burtica si apoi cu bebe.. am vazut multe cadre si idei pe pinterest. Cat mai am timp acuma... ca o sa urmeze nebunia dupa. Catelusa cred ca atunci cand m-am plans de parul care il lasa, te-ai gandit poate la pechinez ca si aceia au parul mai lung asa si poate le cade, nu stiu, n-am avut niciodata talie mica, mereu asa medie sau mare. O ador oricum, sper sa reactioneze ok la noul membru. Ma joc cu ea uneori, gen prinsa, prin jurul mesei si a scaunelor, fuge de mine, se baga pe sub ele, iese pe dincolo, cand o sa mearga bebe o sa ii placa maxim asa joaca.
Sigur o sa se inteleaga ff bine. Cateii iubesc bebelusii si invers si daca nu va schimbati atitudinea fata ea ea o sa fie bine. Sa nu se simta abandonata ca atunci face prostioare sa va atraga iar atentia
|
|
| AleC wrote:Superbe pozeee! Se vede fericirea pe chipurile voastre. Si eu ma asteptam la o catelusa mica Si noua ne-au venit pozele de la cununia civila, de acum 2 saptamani, dar nu se cunoaste burtica din cauza rochiei..
Ce de oameni frumosi cunoastem sanatate si fericire multa! |
|
| AleC wrote:Superbe pozeee! Se vede fericirea pe chipurile voastre. Si eu ma asteptam la o catelusa mica Si noua ne-au venit pozele de la cununia civila, de acum 2 saptamani, dar nu se cunoaste burtica din cauza rochiei..
Sunteti tare frumosi! Lasa ca e bine si asa sa nu se cunoasca, astea sunt pt cununia voastra, apoi mai pe final de sarcina faceti cateva sa sarbatoriti burtica, hihi.
Anemona, multumesc!
Alina, asa e, tre sa nu o corectam f agresiv ca si atitudine ca nu facem asta acum si o sa stie ca e din cauza la bebe reactia noastra.. si atentie, da, o sa vreau intai sa ii dau sa miroasa paturica sau hainute purtate de bebe, cand ajungem acasa cu el, apoi sa i-l aratam. In casa nu o sa vreau sa intre f mult in prima luna, sau poate ar putea ca noi o sa fim mai mult la etaj si daca e si soacra la noi ma ajuta cu aspiratul sa nu fie par de la ea. Afara nu o sa iesim ff mult, in curte.. nu vreau sa il tin doar in casa dar fiind iarna, o sa iesim gen 5 min afara cand e soare sa ia vit D |
|
| Fetelor, inca de cand am aflat ca de craciunul asta o sa fim 3 abea astept sa inceapa sezonul..e deja oct si nu mai am rabdare sa iau cateva bodyuri/pijamalute asa cu imprimeuri pt craciun. Daca vedeti pe undeva ceva fain dati de stire! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Va multumesc fetelor! Asa ma bucur cand va citesc zi de zi, mai ales ca am avut atatea momente dificile, si parca nu am reusit sa ma bucur in totalitate de sarcina, dar incerc sa fiu cat mai optimista si sa imi astept cu drag baietelul. Eu inca sunt acasa, in CM, pana saptamana viitoare, ieri am fost la Buc si am facut analizele pentru trombofilie, tatal meu a avut si imi e f teama sa nu fie genetic, avand in vedere tensiunea aceea crescuta pe arterele uterine, care a mai scazut cu aspenter. Au niste costuri aceste analize.. , dar sper din suflet sa le fi facut degeaba, totul sa fie bine. SI VA FI!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| AleC wrote:Va multumesc fetelor! Asa ma bucur cand va citesc zi de zi, mai ales ca am avut atatea momente dificile, si parca nu am reusit sa ma bucur in totalitate de sarcina, dar incerc sa fiu cat mai optimista si sa imi astept cu drag baietelul. Eu inca sunt acasa, in CM, pana saptamana viitoare, ieri am fost la Buc si am facut analizele pentru trombofilie, tatal meu a avut si imi e f teama sa nu fie genetic, avand in vedere tensiunea aceea crescuta pe arterele uterine, care a mai scazut cu aspenter. Au niste costuri aceste analize.. , dar sper din suflet sa le fi facut degeaba, totul sa fie bine. SI VA FI!! Ale poti sta linistita in legatura cu tensiunea la arterele uterine. Am avut si eu prin saptamana 19 mi'a fost descoperita ?i mi a dar aspender dar nu am luat ca imi era teama pentru bebe. Urmatorul control la 23 sapt era totul normal . Se poate regla de la sine . |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
Sunteti niste frumosi!!! Abia astept sa vad poze in care sa fie bebe prezent intre voi, nu doar in burtica
Ai o burtica frumoasa tare |
|
|