Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DianaM
Scris: Monday, October 2, 2017 3:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Salutare burtici frumoase!! Cheek Kiss

Eu de maine intru iar in medical, a inceput sa ma doara putin spatele dar mai nasoala e durerea de noada...pe romaneste. Imi amorteste jumatate de fund pe scaun si am zis sa mai stau un pic si pe acasa cu frigul asta sa nu ma pazesc de vreo raceala. Deja am doua colege racite in birou. Asa ca de maine leneveala pentru mine si bebe dance dance dance .

O saptamana usoara tututorcampfire
delia.c.yaya
Scris: Monday, October 2, 2017 3:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mare problema perioada asta cu raceala. Si eu si barbatumiu amandoi raciti bocna!pale el ca el, ca.poate lua tratament...dar eu tampesc! Cu lamaie si miere de albine parca mai mult prelungesc starea nasoala...si am si rosu in gat...

Eu miercuri repet toxotestul iar luni avem partea a doua a testului integrato("triplu test")...oare va putea sa vada ce e?!love
Andreea06
Scris: Monday, October 2, 2017 3:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Sanatate multa burtici! Sunt in aceeasi oala cu voi Cray

Ieri la sedinta foto, am cam fost dezbracata asa fara geaca adica si erau 18 grade, soare, dar mai batea vantul si na, nu era chiar de stat fara geaca.. Imi curge putin nasul, am luat un paracetamol aseara si unul azi, mai beau ceai cu lamaie si miere si stau in casaaaa.

Am facut ceva ordine azi in casa, ca ieri am lasat dezastru cu nebunia pt sedinta, accesorii, haine, par de la catel ca i-am facut baie si am periat-o, seara am gatit paste si au ramas iar vase si alte cele.. Am avut azi totusi forte sa le asez pe toate la loc deci inca nu e asa rea raceala.
Chiar am facut ordine si in debara, aruncat borcane de zacusca si dulceturi ce erau incepute sau vechi.

Apropo, cat rezista asa dulceata? Mai am cateva din 2015 de ex.. sa le mai tin? Noi nu prea mancam, doar rar la clatite, evident, dar tot primesc anual de la soacra, matusa etc..
alina89
Scris: Monday, October 2, 2017 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:
Ia sa vad daca vrea sa urce poze de la sedinta, asa putin cat a facut sotul doar.

ce a crescut burtica Bravoo
Andreea06
Scris: Monday, October 2, 2017 3:49 PM
Nivel

alina89 wrote:

ce a crescut burtica Bravoo

Imi place de ea ca e asa doar in fata, ca un pepenas, nu tot imprejur. Am inteles oricum ca la fetite e mai in lateral si la baietei e doar in fata. La tine cum e?
O sa ma masor maine dar ultima oara la mf era tot 101 cm cat am mai avut mai demult, nu stiu.. poate slabesc din grasime si castig din bebe si atunci iese la fel? haha Big Laugh
alina89
Scris: Monday, October 2, 2017 4:32 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Imi place de ea ca e asa doar in fata, ca un pepenas, nu tot imprejur. Am inteles oricum ca la fetite e mai in lateral si la baietei e doar in fata. La tine cum e?
O sa ma masor maine dar ultima oara la mf era tot 101 cm cat am mai avut mai demult, nu stiu.. poate slabesc din grasime si castig din bebe si atunci iese la fel? haha Big Laugh

o aveam putin mai lata acum vro 2 sapt, dar de cand a coborat mai jos e asa mai "tuguiata" :)) 104cm parca aveam sapt trecuta.

alina89 attached the following image(s):
bumpie_week_31.jpg

Andreea06
Scris: Monday, October 2, 2017 4:41 PM
Nivel

Mi-e ciuda maxim ca de cateva ore nu curge apa, inainte sa se ia dadusem cu solutie pe plita si am lasat sa actioneze, acu s-a uscat solutia ca de unde apa sa curaaaat...
Si deja vine sotul acasa, e suparat de la lucru ca il frustreaza un program pe care lucreaza si nu am apucat sa fac clatite, voiam sa ii fac surpriza ca de vreo 2 zile zicea ca ar manca clatite. Mi-e asa de ciuda! Cray

LE: Nevermind, am reusit sa fac clatite dupa ce a venit el acasa, a venit si apa si am rezolvat si plita si clatitele.. hormonii astia Lol
Andreea06
Scris: Monday, October 2, 2017 7:49 PM
Nivel

alina89 wrote:

o aveam putin mai lata acum vro 2 sapt, dar de cand a coborat mai jos e asa mai "tuguiata" :)) 104cm parca aveam sapt trecuta.

Bravoo Bravoo Bravoo
Ce slabuta eeeesti! computerlove
Eu am asa niste picioare si fund, omg, abia astept sa revin la normal. Sarcina asta am facut mai multe vergeturi pe fese si pe coapse / lateral la genunchi decat pe burtica (momentan), asa ceva... dar na, n-am avut niciodata 80 kg... Cray Abia astept sa se faca albe si sa slabeeeesc sa ma simt si eu bine, sa nu gafai pe scari cand urc sau sa oboseasca incheieturile la o plimbare de 2 ore. ras
Dupa ce nasc o sa caut un ticker pentru bebe si unul pt mine sa slabesc Lol
alina89
Scris: Monday, October 2, 2017 8:06 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Bravoo Bravoo Bravoo
Ce slabuta eeeesti! computerlove
Eu am asa niste picioare si fund, omg, abia astept sa revin la normal. Sarcina asta am facut mai multe vergeturi pe fese si pe coapse / lateral la genunchi decat pe burtica (momentan), asa ceva... dar na, n-am avut niciodata 80 kg... Cray Abia astept sa se faca albe si sa slabeeeesc sa ma simt si eu bine, sa nu gafai pe scari cand urc sau sa oboseasca incheieturile la o plimbare de 2 ore. ras
Dupa ce nasc o sa caut un ticker pentru bebe si unul pt mine sa slabesc Lol

Multumesc ras Slabuta eram acum 15kg. Crazy am pe picioare numai colacei, dar asta sa fie ultima grija acum.

Asa as face si eu niste clatite pff dar tocmai azi a inceput sotul dieta. Era deprimat din cauza greutatii si i-am povestit si lui de rina.. acum trebuie sa il sustin. Nu tin regim cu el, dar nici in ciuda sa nu ii fac.

Pe burtica nu observ nimic momentan, dar pe coapse am destule si inca cateva pe sani.
Andreea06
Scris: Monday, October 2, 2017 8:25 PM
Nivel

alina89 wrote:

Multumesc ras Slabuta eram acum 15kg. Crazy am pe picioare numai colacei, dar asta sa fie ultima grija acum.

Asa as face si eu niste clatite pff dar tocmai azi a inceput sotul dieta. Era deprimat din cauza greutatii si i-am povestit si lui de rina.. acum trebuie sa il sustin. Nu tin regim cu el, dar nici in ciuda sa nu ii fac.

Pe burtica nu observ nimic momentan, dar pe coapse am destule si inca cateva pe sani.

O sa purtam mandre toate vergeturile, corpul de mamica nu e de fotomodel grup zic eu dupa ce m-am mai dat o tura cu crema, haha.

Anyway, m-am si masurat desi nu e f relevant la ora asta, ca am mancat si baut azi, dar am 106 cm. Deci probabil cu 1-2 cm mai putin dimineata pe stomacul gol. E asa ciudat cand ma incordez sau trag aer in piept cum se deformeaza burtica asa, hihi.

Sustine-l cum poti, stiu si eu cum e, sotul a luat pauza acum de la dieta ca are ceva probleme la stomac si i-au recomandat sa manance normal (nu kfc dar nici dieta cu gramaj tot etc.), dar stiu cum era cand o tinea, perioade bune si ok, altele cu pofte..

Fa-ti 2 clatite cand esti singura acasa pana vine el de la birou si apuca sa iasa si fumul si tot din bucatarie Lol
Victory
Scris: Tuesday, October 3, 2017 8:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Andreea06 wrote:

Sa stii ca asa e si la mine, la baietel, mai tuguiata in fata, pe lateral am avut talie pana acum aproape.... iar la fetita a fost rotunda cu tot cu talie.....
Anca_27
Scris: Tuesday, October 3, 2017 9:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2017
Hey Victory, ce bebelan mare ai tu acolo...A mea are abia 2600 dar a zis dr ca e mai mult o statistica asta cu gr, ?i sa nu ma îngrijorez. S-ar putea sa vina sapt viitoare bebelina mea. Am umpic emo?ii :)
laura513
Scris: Tuesday, October 3, 2017 10:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Vaaai Andreea ce burtica rotunjoara!! hearts Hihi computerlove Place yes Mai astept poze când le primesti Cheek Kiss

Ia ca încerc si eu sa încarc una din concediu dar nu garantez ca o sa mearga Lol

Later edit: Woe, mi-am subestimat telefonul de data asta :)) Cateva poze am facut si eu in concediu, dar astea doua îs favoritele mele gravida

laura513 attached the following image(s):
img-20171002-wa0006.jpgimg-20171002-wa0001.jpg

AleC
Scris: Tuesday, October 3, 2017 11:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
laura513 wrote:
Vaaai Andreea ce burtica rotunjoara!! hearts Hihi computerlove Place yes Mai astept poze când le primesti Cheek Kiss

Ia ca încerc si eu sa încarc una din concediu dar nu garantez ca o sa mearga Lol

Later edit: Woe, mi-am subestimat telefonul de data asta :)) Cateva poze am facut si eu in concediu, dar astea doua îs favoritele mele gravida

hearts
Ce slabuta esti!! Super burtica!
Andreea06
Scris: Tuesday, October 3, 2017 11:54 AM
Nivel

laura513 wrote:

Mai pun cand le primesc, maine cred. Abia astept si eu sa le vad..

Esti tare frumoasa si tu si burticaaaa, tre sa iei pompa sa o mai umfli Lol la mine is si kg in plus ca e mai mare Big Laugh
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.