Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Victory
Scris: Monday, October 2, 2017 10:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Tania2105 wrote:

Am inteles, multumesc...Banuiesc ca scoica si carutul nu au fost tocmai ieftineras
Partea sport am luat o noua, scumpisoara într-adevar dar îmi place mult, am luat o din Olanda mult mai ieftin decât in Ro, aici e cca 4500 ron, noi am dat vreo 3600, apoi landoul l am luat de la cineva cu 300ron (pt vreo 3-4 luni de iarna nu se merita sa dau prea mult) si scoica la fel am luat o cu 450 ron , deci in total un 3 in 1 mi a ie?it la vreo 4350ron.... Poate pare mult, dar sunt foarte bune si dupa 2 ani daca vrei le poti vinde si îti mai recuperezi vreo 1500....deci...convenabil zic eu....
MadaMadalyna
Scris: Monday, October 2, 2017 10:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
Mira2244 wrote:
Buna fetele , sunt noua pe aici , medicul meu m-a pus sa fac morfologia de trimestrul doi la 20 de saptamâni.ajungand acolo mi s-au spus ca bebele ecografic are 19 s ?i 3 zile clinic are 20 s ?i 2 zile , din acest motiv nu se poate vizualiza corpul calos ?i sa refac la 23 de saptamâni.s-a mai confruntat cineva cu a?a ceva? Sau a-?i mai auzit? Stau ca pe ace , nu pot sa a?tept atât , e posibil sa se dezvolte pâna atunci?uff uff
Mul?umesc

Si la mine bebe e mai.mic cu o saptamana si doctorul a spus sa ma duc la morfologica cand o sa am 22s(dupa ultimul cm) dar de fapt sunt 21s dupa ecografii. A spus ca dupa 20s se vede totul mai bine si e mai indicat sa asteptam mai mult, de cat sa ne grabim pt ca eu am fost putin dezamagita ca am mult de asteptat pana la morfologica.
Victory
Scris: Monday, October 2, 2017 10:25 AM
Nivel

AriaM wrote:
Alina, multumesc, la fel iti doresc si tie. Intrebare: de unde ai luat chestia aia draguta cu marimea bebe functie de fructe?

Victory, dulapul e cumva de la ikea?
Da Ikea, numai ca sotul l a personalizat putin, cu alte mânere si o floare sus din fier ceva.... si de fapt sunt doua dulapuri si între ele am o comoda

Victory attached the following image(s):
fullsizerender.jpg

Mira2244
Scris: Monday, October 2, 2017 10:41 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/2/2017
MadaMadalyna wrote:

Si la mine bebe e mai.mic cu o saptamana si doctorul a spus sa ma duc la morfologica cand o sa am 22s(dupa ultimul cm) dar de fapt sunt 21s dupa ecografii. A spus ca dupa 20s se vede totul mai bine si e mai indicat sa asteptam mai mult, de cat sa ne grabim pt ca eu am fost putin dezamagita ca am mult de asteptat pana la morfologica.

Mul?umesc de raspuns , azi am facut 21 saptamâni ,deci as putea sa merg saptamâna viitoare..sper sa nu cedez psihic pâna atunci.
alina89
Scris: Monday, October 2, 2017 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
AriaM wrote:
Alina, multumesc, la fel iti doresc si tie. Intrebare: de unde ai luat chestia aia draguta cu marimea bebe functie de fructe?

Victory, dulapul e cumva de la ikea?

De aici: https://global.thebump.com/tickers/fruit/info
AriaM
Scris: Monday, October 2, 2017 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
MadaMadalyna wrote:

Bine ai venit!!! Da, ru am termenul pe 19 februarie.
La cate saptamani ai aflat ca innburtica se ascunde o fetita? coeur

Pe ce data ai morfo de trim 2 si cate saptamani o sa aifie atunci ? coeur majoreta

Sunt mai mare ca tine cu 3 zile, am DPN in 16 februarie. sic
Eu am facut testul panorama asa ca la 12 saptamani stiam deja sigur ca e fetita.

Morfo am in 11 octombrie - incredibil ce greu trec zilele. O sa am 21s5z de la UM. Tu paca o sa ai in 10?
quote]
AriaM
Scris: Monday, October 2, 2017 10:52 AM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Off, sper sa nu ma duc si eu degeaba in 11. Dr. Mi-a spus si mie la 22 sapt sa imi fac morfo, dar eu citisem undeva ca morfo se face intre saptamanile 19-22, iar eu am vrut sa fiu in interval asa ca m-am programat la 21s5z...]
AriaM
Scris: Monday, October 2, 2017 10:56 AM
Nivel

Mersi Alina, cand ajung acasa o sa incerc si eu.

Victory, foarte fain coltul, sotul are mana buna vad ca.
Andreea06
Scris: Monday, October 2, 2017 11:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
AriaM wrote:

Off, sper sa nu ma duc si eu degeaba in 11. Dr. Mi-a spus si mie la 22 sapt sa imi fac morfo, dar eu citisem undeva ca morfo se face intre saptamanile 19-22, iar eu am vrut sa fiu in interval asa ca m-am programat la 21s5z...]

Nu cred ca mergi degeaba, te-ai programat bine. La perioada de inceput e mai riscant fiindca bebe poate e in urma un pic, e perfect normal si sa fie asa putin in urma sau inainte, se mai regleaza pe parcurs.
Eu la 20s am fost, asa m-a chemat dar la mine bebe mereu a fost la masuri cam fix in perioada lui.
Andreea06
Scris: Monday, October 2, 2017 11:19 AM
Nivel

Victory foarte draguta camera, mobila si cum ai aranjat!! hearts

E bine sa te simti linistita si pregatita nu?

Eu inca n-am spalat hainutele, nici n-am scos etichetele, ma gandesc la inceput de noiembrie.. am citit pe forumul din US ca multe mamici tot pe noiembrie au spalat deja dar mi se pare devreme, poate se mai prafuiesc etc Haha

Acuma m-am trezit, dupa o noapte iar grea cu adormitul si trezirile si vise ciudate in sensul ca par reale, eu nu realizez daca intre 2 ore cum ma trezesc, am dormit, sau doar atipit usor si visat cumva constient.. e f ciudat Lol
alina89
Scris: Monday, October 2, 2017 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Eu ma apuc pe la sf lunii de spalat. Parerile cu calcatul sunt pro si contra, la ce dureri de spate am nu stiu daca apuc sa le si calc.

Etichetele nu o sa le dau jos decat la astea de 0-3 luni care mi se pare mie ca or sa ii vina si potrivite ca sezon etc. Restu le las asa ca poate nu apuca sa le poarte si sa le fac cadou ras
Andreea06
Scris: Monday, October 2, 2017 11:33 AM
Nivel

Ia sa vad daca vrea sa urce poze de la sedinta, asa putin cat a facut sotul doar.

Andreea06 attached the following image(s):
c5510ccc-24b2-48f8-b09a-767be53836af.jpegfb03a396-2333-4e91-ae92-031717cb7504.jpeg

Andreea06
Scris: Monday, October 2, 2017 11:41 AM
Nivel

alina89 wrote:
Eu ma apuc pe la sf lunii de spalat. Parerile cu calcatul sunt pro si contra, la ce dureri de spate am nu stiu daca apuc sa le si calc.

Etichetele nu o sa le dau jos decat la astea de 0-3 luni care mi se pare mie ca or sa ii vina si potrivite ca sezon etc. Restu le las asa ca poate nu apuca sa le poarte si sa le fac cadou ras

Eu incerc sa le calc, tura asta, nu am citit prea multe despre.. e vorba de microbi ca aburul ala mai scoate din ele? Ca eu le-as usca la uscator si ala tot cu aer cald lucreaza.. de fel ale noastre ies asa mai moi/pufoase si caldute de acolo ca nu prea tre calcate.

Sau sa nu aiba cute sa deranjeze pielea la bebe?
Victory
Scris: Monday, October 2, 2017 12:27 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Victory foarte draguta camera, mobila si cum ai aranjat!! hearts

E bine sa te simti linistita si pregatita nu?

Eu inca n-am spalat hainutele, nici n-am scos etichetele, ma gandesc la inceput de noiembrie.. am citit pe forumul din US ca multe mamici tot pe noiembrie au spalat deja dar mi se pare devreme, poate se mai prafuiesc etc Haha

Acuma m-am trezit, dupa o noapte iar grea cu adormitul si trezirile si vise ciudate in sensul ca par reale, eu nu realizez daca intre 2 ore cum ma trezesc, am dormit, sau doar atipit usor si visat cumva constient.. e f ciudat Lol
Da, pt tine e prea devreme sa le speli. Si eu am totul gata de câteva zile si asta pt ca s ar putea sa nasc putin mai repede, dar tu mai ai si într-adevar e mai Ok sa fie mai proaspete!
MadaMadalyna
Scris: Monday, October 2, 2017 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
AriaM wrote:

Sunt mai mare ca tine cu 3 zile, am DPN in 16 februarie. sic
Eu am facut testul panorama asa ca la 12 saptamani stiam deja sigur ca e fetita.

Morfo am in 11 octombrie - incredibil ce greu trec zilele. O sa am 21s5z de la UM. Tu paca o sa ai in 10?
quote]

Pe 12 oct am morfo si o sa am 21s si 6 zile de la ultimul cm. Prima data mi.a pus termenul pe 16feb dupa ultimul cm(12 mai) dar dupa ecografie a iesit 19 feb si mi.a calculat termenul pe 19.... dar acum sa vedem cand vrea sa vina bebe. Speram sa stea pana la termen si sa nu se grabeasca pt ca am un col mai sensibil si am risc de nastere prematura :( (la prima sarcina am.nascut la 27s si....)

Si noi daca e fetita suntem in dubii cu numele ... daca e baietel o sa fie Matteo-Nicolas ... iar daca e fetita de sfant vrem Nicole dar primul nume e mai greu de ales... eu una nu stiu de ce dar amnu in minte doar numele Alessia si pana acum nu.mi placea deloc....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.