Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AleC
Scris: Monday, October 2, 2017 1:25 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
laura513 wrote:

Eu am baut de menta (nu e ok daca esti constipata), galbenele, mu?e?el, coada calului (in perioada cand aveam probleme cu edemele la picioare), ghimbir proaspat si lamâie. Stiu ca sunt doctori care sar de 2m in sus ca vai ce rau iti pot face ceaiurile in sarcina, dar aceiasi doctori te fac cu ou si cu otet daca le spui ca bei ceai de nu stiu ce pentru o anumita problema de sanatate. Hai sa nu exageram, ca sunt totusi ceaiuri, nu antibiotice...
Încearca sa nu le faci f concentrate si sa nu exagerezi cu cantitatile. Însanato?ire grabnica!

Iti multumesc frumos! A cam trecut raceala, ma bucur ca am tinut-o din scurt doar cu ceaiuri si nu a fost nevoie de altceva. Sper sa nu revina...Cheek Kiss
laura513
Scris: Monday, October 2, 2017 1:25 AM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea06 wrote:
Lauraaa Cheek Kiss Ce faceti?

Uf, uite bine, undeva lânga Igoumenitsa, ascult greierii ce frumos canta pentru ca nu pot dormi din cauza refluxului si a arsurilor. Am.vazut ca ai scris ca si tu ai, uf... Bebeii nostri nu au nicio scuza sa iasa fara par pe capete hainoroc
Ma ia tare rau, cu dureri pe esofag, nici pastile nu am la mine pentru ca evident ca in Ro nu am avut asa intense si treceau fara sa iau nimic. Daaaaar mai e asa putiiiin ca mi-e si frica sa ma mai plâng de ceva Lol
Abia astept pozele de la sedinta foto hearts Am sa atasez si eu vreo 2 din Grecia, cand venim acasa.

Pupici la toate fetiliii! Cheek Kiss Aveti grija de burtici!
laura513
Scris: Monday, October 2, 2017 1:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
AleC nici tu n-ai somn? Lol Cheek Kiss
AleC
Scris: Monday, October 2, 2017 1:29 AM
Nivel

AriaM wrote:
Buna viitoare mamici. Am auzit ca va e dor de niste gravidute noi... hop si euras
Va urmaresc de ceva timp, imi place mult de cuibusorul vostru pentru ca sunteti tare vorbarete si va intelegeti fain. Sper sa ma potrivesc si eu in grupul vostru.

Cate ceva despree mine: primul copil, am 37 ani, DPN in feb 2018 - parca Mada va naste in luna februarie, nu? Este fetita,; no name inca. Momentan numar cu nerabdare zilele pana la morfofetala de trimestrul 2 - cand o voi revedea si pe bebelina.

Bine ai venit! Cheek Kiss
Tot in februarie, la inceput, am si eu DPN. Noi doar ce ne-am revazut baietelul la morfo. hearts
AleC
Scris: Monday, October 2, 2017 1:32 AM
Nivel

laura513 wrote:
AleC nici tu n-ai somn? Lol Cheek Kiss

Dormeam si m-am trezit sa merg la baie..acum voi adormi din nou cu greu. Mi se tot intampla in ultima vreme. Sper sa nu continui cu insomniile pana la nastere Crazy
Relaxare placuta in continuare, in vacanta si sa treaca arsurile computerlove
Andreea06
Scris: Monday, October 2, 2017 1:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
laura513 wrote:

Uf, uite bine, undeva lânga Igoumenitsa, ascult greierii ce frumos canta pentru ca nu pot dormi din cauza refluxului si a arsurilor. Am.vazut ca ai scris ca si tu ai, uf... Bebeii nostri nu au nicio scuza sa iasa fara par pe capete hainoroc
Ma ia tare rau, cu dureri pe esofag, nici pastile nu am la mine pentru ca evident ca in Ro nu am avut asa intense si treceau fara sa iau nimic. Daaaaar mai e asa putiiiin ca mi-e si frica sa ma mai plâng de ceva Lol
Abia astept pozele de la sedinta foto hearts Am sa atasez si eu vreo 2 din Grecia, cand venim acasa.

Pupici la toate fetiliii! Cheek Kiss Aveti grija de burtici!

Yup, pe mine m-au lasat vreo 3 zile si eram asa bucuroasa, dar azi vad ca au revenit.. Tre sa am grija si ce pap si beau, aka doar apa plataaaa.. Si asa imi place pomelo si gref roz dar... citrice, no good la arsuri.
Rennie are efect doar asa pe moment, dar daca nu adorm in 10 min, iar e rau. Si sa fim seriosi, nu adorm eu asa usor Lol Ma mai ajuta sa mestec guma.

Sper sa dorm spre dimineata mai mult, ca de cand sunt in concediu tot pe la 9 ma trezesc, singura, nu stiu ce e stricat la ceasul meu intern Crazy
Victory
Scris: Monday, October 2, 2017 8:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Buna fetelor, noi înca suntem in burtica, am trecut pragul de 37 saptamâni, de acum no stres!! Daca vrea bebe poate sa vina oricând, insa mami vrea sa l mai tina macar o saptamâna la caldut. E marisor are deja 3.700g, cam cu 2 sapt mai mare dupa ecograf fata de UM, insa toate bune , lichid, placenta, Doppler etc.... Si eu sunt relativ ok, am zile cu contractii multe, zile mai linistite... uneori ma doare burtica si in somn, jos asa, la linia slipilor.... dar cred ca sunt normale in perioada asta.... Am avut si eu 2-3 episoade de arsuri, dar mâncasem ciocolata si banuiesc ca de la asta... Fetele care sunt aproape de termen, cum va mai simtiti, aveti dureri ceva? Am terminat si pregatirile pt bebe, hainutele in dulap, carucior, scoica, patut, cosmetice, scutece totul pregatit! Yupiiiiii vineeeee bebeeeee!!!! Pfiu de ce emotii!!! Va pun pozici cu dulapurile lui bebe!

Victory attached the following image(s):
fullsizerender.jpgfullsizerender.jpgfullsizerender.jpgfullsizerender.jpg

alina89
Scris: Monday, October 2, 2017 8:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Bine ai venit, Aria! Sarcina usoara!

Victory, ce bine ca ai ajuns pana aici! Asa aveam si eu dureri/crampe in toiul noptii de simteam ca imi vine cm. Bine ca m-au lasat de 2 zile.

Asa imi place sa admir cum sunt organizate lucrusoarele de bebelusi coeur si cum incap ele si in compartimente in care mie mi-ar incapea doar 1-2 perechi de sosete Lol
Tania2105
Scris: Monday, October 2, 2017 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
Victory wrote:
Buna fetelor, noi înca suntem in burtica, am trecut pragul de 37 saptamâni, de acum no stres!! Daca vrea bebe poate sa vina oricând, insa mami vrea sa l mai tina macar o saptamâna la caldut. E marisor are deja 3.700g, cam cu 2 sapt mai mare dupa ecograf fata de UM, insa toate bune , lichid, placenta, Doppler etc.... Si eu sunt relativ ok, am zile cu contractii multe, zile mai linistite... uneori ma doare burtica si in somn, jos asa, la linia slipilor.... dar cred ca sunt normale in perioada asta.... Am avut si eu 2-3 episoade de arsuri, dar mâncasem ciocolata si banuiesc ca de la asta... Fetele care sunt aproape de termen, cum va mai simtiti, aveti dureri ceva? Am terminat si pregatirile pt bebe, hainutele in dulap, carucior, scoica, patut, cosmetice, scutece totul pregatit! Yupiiiiii vineeeee bebeeeee!!!! Pfiu de ce emotii!!! Va pun pozici cu dulapurile lui bebe!

Victory ce frumos ai totul aranjatcomputerlove Eu maine fac 32 sapt si nu am nimicNuImiPasa nu stiu ce naiba astepthohot dar de sapt viitoare am listutele gata pregatite si iesim la shoppingdance Sa ne mai scrii de unde ai luat toate chestiile astea faine, ca eu inca am 20 situ-ri si tot navighez dupa oferte avantajoase...Si daca tot a inceput numaratoarea inversa, NASTERE USOARADistanceKiss bottle boy sarbatoare
AriaM
Scris: Monday, October 2, 2017 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Andreea, multumescCheek Kiss dupa semnatura ta nu mai ai mult pana iti vei tine bebele in brate...

Ale, ce ma bucur sa descopar vecine de luna! Cum a fost morfologia la tine? A fost 4d, cat a tinut, ai primit si poze sau cd? Intreb pentru ca eu nu am facut morfo in primul trimestru. ...
AriaM
Scris: Monday, October 2, 2017 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Alina, multumesc, la fel iti doresc si tie. Intrebare: de unde ai luat chestia aia draguta cu marimea bebe functie de fructe?

Victory, dulapul e cumva de la ikea?
Victory
Scris: Monday, October 2, 2017 10:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Tania2105 wrote:

Victory ce frumos ai totul aranjatcomputerlove Eu maine fac 32 sapt si nu am nimicNuImiPasa nu stiu ce naiba astepthohot dar de sapt viitoare am listutele gata pregatite si iesim la shoppingdance Sa ne mai scrii de unde ai luat toate chestiile astea faine, ca eu inca am 20 situ-ri si tot navighez dupa oferte avantajoase...Si daca tot a inceput numaratoarea inversa, NASTERE USOARADistanceKiss bottle boy sarbatoare
Stai linistita ai timp si de acum sa cumperi... ce i drept eu le am cumparat in timp, mi s a parut mai usor.... Despre site uri ce sa zic, hainute am din mai multe locuri, H&M online, Zara online, foarte mul?umita, mi a mai adus sotul din Belgia de la Sergent Major, foarte faine, dar prea scumpe, am luat si din Pepco câteva (mul?umita) .... Scutece de finet am luat din Bucure?ti din centrul comercial Obor. Carucior, scoica am luat Stokke, mobilier Ikea cu organizatoarele din poze... Pompa sâni , tampoane sâni, pungi stocare lapte, sterilizator , biberoane, suzete Avent (am urmarit reducerile pe Emag) . Scutece am luat Huggies marimea 1 si 2, aleze Happy. La cosmetice as merge mai pe natural mai ales in primele luni, am luat amidon de orez (mi a adus mama din It) , se pune in apa bebelusului si îl speli doar asa cu apa aia si pt când vreau sa pun sampon si gel de dus etc am luat de la Baby Anthyllis , îmi place mult gama miroase divin.
Tania2105
Scris: Monday, October 2, 2017 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
Victory wrote:
Stai linistita ai timp si de acum sa cumperi... ce i drept eu le am cumparat in timp, mi s a parut mai usor.... Despre site uri ce sa zic, hainute am din mai multe locuri, H&M online, Zara online, foarte mul?umita, mi a mai adus sotul din Belgia de la Sergent Major, foarte faine, dar prea scumpe, am luat si din Pepco câteva (mul?umita) .... Scutece de finet am luat din Bucure?ti din centrul comercial Obor. Carucior, scoica am luat Stokke, mobilier Ikea cu organizatoarele din poze... Pompa sâni , tampoane sâni, pungi stocare lapte, sterilizator , biberoane, suzete Avent (am urmarit reducerile pe Emag) . Scutece am luat Huggies marimea 1 di 2, aleze Happy,

Am inteles, multumesc...Banuiesc ca scoica si carutul nu au fost tocmai ieftineras
Mira2244
Scris: Monday, October 2, 2017 10:14 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/2/2017
Buna fetele , sunt noua pe aici , medicul meu m-a pus sa fac morfologia de trimestrul doi la 20 de saptamâni.ajungand acolo mi s-au spus ca bebele ecografic are 19 s ?i 3 zile clinic are 20 s ?i 2 zile , din acest motiv nu se poate vizualiza corpul calos ?i sa refac la 23 de saptamâni.s-a mai confruntat cineva cu a?a ceva? Sau a-?i mai auzit? Stau ca pe ace , nu pot sa a?tept atât , e posibil sa se dezvolte pâna atunci?uff uff
Mul?umesc
MadaMadalyna
Scris: Monday, October 2, 2017 10:15 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
AriaM wrote:
Buna viitoare mamici. Am auzit ca va e dor de niste gravidute noi... hop si euras
Va urmaresc de ceva timp, imi place mult de cuibusorul vostru pentru ca sunteti tare vorbarete si va intelegeti fain. Sper sa ma potrivesc si eu in grupul vostru.

Cate ceva despree mine: primul copil, am 37 ani, DPN in feb 2018 - parca Mada va naste in luna februarie, nu? Este fetita,; no name inca. Momentan numar cu nerabdare zilele pana la morfofetala de trimestrul 2 - cand o voi revedea si pe bebelina.

Bine ai venit!!! Da, ru am termenul pe 19 februarie.
La cate saptamani ai aflat ca innburtica se ascunde o fetita? coeur

Pe ce data ai morfo de trim 2 si cate saptamani o sa aifie atunci ? coeur majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.