Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Inawar wrote:Am auzit si eu de chestia asta sa te dai dinainte cu lanolina sa pregatesti sanul. Eu ma dadeam cu crema care o foloseam pe burta si pe sani. Cred ca a hidratat ceva dar lanolina e mult mai groasa, o aplic doar pe areole. Apropo, am avut norocul sa nu fac vergeturi desi nu am fost constanta cu cremuirea
Yeeey, lucky you! Eu am vreo 2 pe fiecare laterala, chiar unde incepe sa se umfle burtica. Sa vedem cate mai apar.. ca mai are timp sa creasca 7 sapt.. wow ce putin a ramas. Am inceput cu ceva gen 200 de zile si acuma, 50 zile..
O sa imi iau si eu lanolina si sa fac cum zice Diana, sa incep sa ma dau. Cu crema Elancyl de burtica ma mai dau si eu pe sani, acolo am deja vergeturi de vreo 3 luni, asa brusc au aparut... si sigur sanii mai cresc cand vine lapticul, poate macar vor fi mai hidratate.
Noi am iesit putin la aer cu catelul, mergem spre transursoaia, un drum la 2 ore de cj parcurs asa pana in capat, sper sa rezist ok pe masina |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Hello! Aveti cumva voi sau sotii vostrii puncte din alea de la Petrom care se dau cand alimentezi cu carburant masina? Eu nu prea reusesc sa strang multe din ce alimentam noi si vreau sa le folosesc la promotia lor actuala. Asta in cazul in care voi nu le folositi! Am zis sa postez si aici ca sa intreb fetele care nu prea mai intra la aspirante :)
|
|
| Sorry Andia, noi nu alimentam de la petrom.. bafta!! |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Andreea06 wrote:Sorry Andia, noi nu alimentam de la petrom.. bafta!!
Damnit! Mercic oricum :) |
|
| Alina, cum te mai simti? |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Alina, cum te mai simti?
M-au lasat contractiile pt moment, acum doar stau ingrijorata ca mi-a zis sa fiu atenta la bebe sa nu se schimbe ceva in miscarile lui. Cred ca din cauza dublei circulare din jurul gatului.
In plus m-am pricopsit cu nas infundat si usturime in gat si e putin inflamat. Ma tratez cu ceaiuri cu multa lamaie. Sper sa scap repede.
Multumesc de intrebare! |
|
| Dubla circulare inseamna ca e invartit cordonul acolo sau ce e? De cordon am citit ca e normal sa se mai invarta si chiar multi copii se nasc cu el asa, natural.. dar de urmarit miscarile e mereu o idee buna.
Si eu ieri observasem ca nu misca piticul deloc, am fost pe masina de la 10;30 pana la 4:30 cu ceva pauze si bausem si cafea si nimic.. dar probabil a fost leganat bine. Oricum acasa am zis ca daca nu misca incep sa mai apas burtica etc, trucuri, din fericire a miscat singurel. |
|
| Andreea06 wrote:Dubla circulare inseamna ca e invartit cordonul acolo sau ce e? De cordon am citit ca e normal sa se mai invarta si chiar multi copii se nasc cu el asa, natural.. dar de urmarit miscarile e mereu o idee buna. Si eu ieri observasem ca nu misca piticul deloc, am fost pe masina de la 10;30 pana la 4:30 cu ceva pauze si bausem si cafea si nimic.. dar probabil a fost leganat bine. Oricum acasa am zis ca daca nu misca incep sa mai apas burtica etc, trucuri, din fericire a miscat singurel.
Da, si l-a rasucit de 2 ori. A zis ca nu e de ingrijorat momentan doar sa monitorizez miscarile.
E ciudat cand nu ii mai simti asa pt cateva ore sau poate sunt momente in care suntem prea obosite sa ii simtim. De ex ieri la nunta l-am simtit ff putin desi a fost galagie, agitatie etc. Acasa cand am ajuns nu am adormit pana nu a inceput cu tumbele cu care m-a obisnuit la ora 4
Ati mai avut sesiunea foto? Noi nu stiu daca o mai facem avem deja multe poze facute chiar daca nu sunt profi
|
|
| alina89 wrote:Da, si l-a rasucit de 2 ori. A zis ca nu e de ingrijorat momentan doar sa monitorizez miscarile. E ciudat cand nu ii mai simti asa pt cateva ore sau poate sunt momente in care suntem prea obosite sa ii simtim. De ex ieri la nunta l-am simtit ff putin desi a fost galagie, agitatie etc. Acasa cand am ajuns nu am adormit pana nu a inceput cu tumbele cu care m-a obisnuit la ora 4 Ati mai avut sesiunea foto? Noi nu stiu daca o mai facem avem deja multe poze facute chiar daca nu sunt profi
Astazi avem, la 5:30.. acum am probat hainutele, la 2 merg la mani ca am unghiile crescute, voiam sa merg luni dar cum facem sedinta a trebuit sa gasesc azi undeva sa le fac, nici nu stiu ce culoare..
Am pregatit 2 rochite ( una bleu si una mov) cu leggings/ciorapi grosi negri si papuci tot negri.. parul nu stiu daca sa il las asa drept ca acum sau sa ii fac bucle acasa.. drept pare mai lung si imi acopera bratele sus care nu imi plac
Sotul ii face baita la catelusa sa o luam si pe ea.. si eu tre sa mai cumpar niste clestisori ca sa am cum sa prind de sfoara eco si hainute si ce mai avem asa..
Am emotii |
|
| Andreea06 wrote:Astazi avem, la 5:30.. acum am probat hainutele, la 2 merg la mani ca am unghiile crescute, voiam sa merg luni dar cum facem sedinta a trebuit sa gasesc azi undeva sa le fac, nici nu stiu ce culoare.. Am pregatit 2 rochite ( una bleu si una mov) cu leggings/ciorapi grosi negri si papuci tot negri.. parul nu stiu daca sa il las asa drept ca acum sau sa ii fac bucle acasa.. drept pare mai lung si imi acopera bratele sus care nu imi plac Sotul ii face baita la catelusa sa o luam si pe ea.. si eu tre sa mai cumpar niste clestisori ca sa am cum sa prind de sfoara eco si hainute si ce mai avem asa.. Am emotii
Hai ca o sa iasa bine! Be yourself! |
|
| Gataaaa. A iesit bine, cred A facut si sotul vrei 2 poze cand imi facea doar mie fotografa am un mic preview, making of |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| AleC wrote:Neata! Fetelor, voi ce tipuri de ceai beti? Sunt atatea nepermise, incat nici nu stiu care e bun. De vreo 2 zile sunt racita, si mi-am facut din lamaie proaspata, bine spalata, dar ma satur de el.
Eu am baut de menta (nu e ok daca esti constipata), galbenele, mu?e?el, coada calului (in perioada cand aveam probleme cu edemele la picioare), ghimbir proaspat si lamâie. Stiu ca sunt doctori care sar de 2m in sus ca vai ce rau iti pot face ceaiurile in sarcina, dar aceiasi doctori te fac cu ou si cu otet daca le spui ca bei ceai de nu stiu ce pentru o anumita problema de sanatate. Hai sa nu exageram, ca sunt totusi ceaiuri, nu antibiotice... Încearca sa nu le faci f concentrate si sa nu exagerezi cu cantitatile. Însanato?ire grabnica! |
|
| Lauraaa Ce faceti? |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Buna viitoare mamici. Am auzit ca va e dor de niste gravidute noi... hop si eu Va urmaresc de ceva timp, imi place mult de cuibusorul vostru pentru ca sunteti tare vorbarete si va intelegeti fain. Sper sa ma potrivesc si eu in grupul vostru.
Cate ceva despree mine: primul copil, am 37 ani, DPN in feb 2018 - parca Mada va naste in luna februarie, nu? Este fetita,; no name inca. Momentan numar cu nerabdare zilele pana la morfofetala de trimestrul 2 - cand o voi revedea si pe bebelina. |
|
| Bine ai venit Aria! Sarcina usoara |
|
|