Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| lixandra_alexandra wrote:Eu am stari de greata dupa fiecare masa. Nu pot sa mananc f mult. Mananc cu foame si pofta ce mananc, dar ma satur repede si imi pica greu Toate starile sunt suportabile, nu ma plang. Dar am auzit ca poate fi si mai rau
Eu de vreo saptamana asa am inceput sa mananc cat de cat ca pana atunci doar apa si iaurt de baut am suportat. Poate fi si mai rau de atat iti dai seama. Eu sunt foarte bucuroasa ca ma simt asa bine, cu toate ca as fi suportat toate starile pentru bebe, numai sa fie ok. Trece timpul foarte repede, ar trebui sa ne bucuram de perioada asta pe cat putem |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:
Merci, chiar rennie am luat si si-a facut efectul in 5 min.. mai oscilam intre el si maalox dar am citit ca nu e asa ok cu aluminiu, ce are maalox, desi cica si ala e permis in sarcina. Azi ma simt mai ok momentan, am grija ce mananc/beau..
Au ajuns cumnatii la 4 dimi, sotul de la 1 s-a dus la urgente ca se simtea rau, a stat pana dimi la 8 pe acolo, multe analize, au eliminat inima, plamanii ca si cauza si probabil e la stomac ceva.. ca are leucocitele mari, o infectie clar dar nu gaseau la atatea ecografii facute ce anume.. abia am dormit cu grija, ba atipeam, ba mai verificam telu, el nu a vrut sa merg si eu ca nu e safe spitalul si urgentele pt imunitatea mea... ce sa mai, a fost o noapte jalnica.
Ce rau imi pare de sotul tau, sper sa fie bine cat mai repede. Mai tine dieta? Poate a influentat si aia cu ceva. Tu intradevar e bine sa te feresti de spitale, nu se stie ce microb iei de pe acolo. |
|

| lixandra_alexandra wrote:Eu am stari de greata dupa fiecare masa. Nu pot sa mananc f mult. Mananc cu foame si pofta ce mananc, dar ma satur repede si imi pica greu Toate starile sunt suportabile, nu ma plang. Dar am auzit ca poate fi si mai rau Putin si des e cel mai bine. In prima parte a sarcinii m-au atras mai mult cartofi fierti cu unt si rontaieli sarate. In rest cum esti? Cand ai eco? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:
Merci, chiar rennie am luat si si-a facut efectul in 5 min.. mai oscilam intre el si maalox dar am citit ca nu e asa ok cu aluminiu, ce are maalox, desi cica si ala e permis in sarcina. Azi ma simt mai ok momentan, am grija ce mananc/beau..
Au ajuns cumnatii la 4 dimi, sotul de la 1 s-a dus la urgente ca se simtea rau, a stat pana dimi la 8 pe acolo, multe analize, au eliminat inima, plamanii ca si cauza si probabil e la stomac ceva.. ca are leucocitele mari, o infectie clar dar nu gaseau la atatea ecografii facute ce anume.. abia am dormit cu grija, ba atipeam, ba mai verificam telu, el nu a vrut sa merg si eu ca nu e safe spitalul si urgentele pt imunitatea mea... ce sa mai, a fost o noapte jalnica.
Sanatate multa pentru sotul tau!! Sper sa nu fie nimic serios si sa se puna repede pe picioare. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Multumesc fetelor. Acum o sa faca pauza la dieta ca i-a zis doctorul sa nu isi limiteze portiile asa strict si nici ce anume mananca, adica sa manance moderat si bogat in nutrienti, nu cred ca a fost dieta de vina ca a mai avut un episod asa acum mai multe luni, eram la socri atunci si tot noaptea l-a luat si credea ca e inima, ca ii radiaza durerea fiind acolo sus la stomac ajunge si inima parca sa doara. Si cum era mai plinut chiar ma temeam sa fie ceva cu inima. Atunci n-a putut face mari investigatii, eram intr-un orasel mic, i-a dat ceva de inima si s-a mai linistit plus perfuzii dar cred ca tot asa a fost si atunci.. tre sa ii dea de cap acuma. Zilele astea de concediu n-a respectat dieta, era greu ca nu avem cantar si alte cele, dar a mancat carne pe gratar, nu cartofi prajiti etc.. Sper sa isi revina..
Eu am luat iar un Rennie acum, am fost la cumparaturi putin pt casa si spre final m-a luat cu transpiratii, iar arsuri si ragaieli. Stiu ca e cat de cat normal acuma, ca si bebe creste, impinge in sus tot, dar e asaa neplacuuut, eu n-am avut probleme de genul niciodata. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Fetelor, ar fi indicat sa folositi servetelele umede cat mai putin posibil, gen calatorii sau vizite. Iritatiile la fundulet pot fi destul de urate pt micuti. sa datincu Bepanthen, Sudocrem, Weleda si degeaba...ehe, mai bine sa nu ajungeti acolo.
Altfel, daca va e incomod spalatul la chiuveta, puteti lua dischete speciale pt bebelusi (gasiti in Cora, Carrefour etc) si cu un pulverizator de apa, puteti curata bebelusul mult mai usor si mai sanatos. Practic si simplu.
Apoi, dupa diversificare, credeti-ma, la ce miros de trandafiri o sa simtiti, inevitabil ajungeti la spalat copiii la chiuveta... sau dus direct!
Cat despre termometru, sa aveti si model clasic in casa, pt ca temperatura la bebelusi se ia intrarectal.
|
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Inawar wrote: Putin si des e cel mai bine. In prima parte a sarcinii m-au atras mai mult cartofi fierti cu unt si rontaieli sarate. In rest cum esti? Cand ai eco?
Sunt ok, pe 28 August am eco. De abia astept :) |
|

| Fetelor, cand trec starile astea de somn? Am inceput serviciul de astazi si este horror...imi pica ochi-n gura la propriu.... |
|

| DianaM wrote:Fetelor, cand trec starile astea de somn? Am inceput serviciul de astazi si este horror...imi pica ochi-n gura la propriu.... Eu dupa 3 luni nu am mai avut greturi iar dupa 4 luni eram mai energica. In weekend tot mai bagam un pui de somn la pranz. Inainte de sarcina nu dormeam decat noaptea.
|
|

| lixandra_alexandra wrote:Sunt ok, pe 28 August am eco. De abia astept :) Nu e asa mult, cred ca abia astepti |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| BabyGimi wrote:Fetelor, ar fi indicat sa folositi servetelele umede cat mai putin posibil, gen calatorii sau vizite. Iritatiile la fundulet pot fi destul de urate pt micuti. sa datincu Bepanthen, Sudocrem, Weleda si degeaba...ehe, mai bine sa nu ajungeti acolo. Altfel, daca va e incomod spalatul la chiuveta, puteti lua dischete speciale pt bebelusi (gasiti in Cora, Carrefour etc) si cu un pulverizator de apa, puteti curata bebelusul mult mai usor si mai sanatos. Practic si simplu. Apoi, dupa diversificare, credeti-ma, la ce miros de trandafiri o sa simtiti, inevitabil ajungeti la spalat copiii la chiuveta... sau dus direct! Cat despre termometru, sa aveti si model clasic in casa, pt ca temperatura la bebelusi se ia intrarectal.
Multumim frumos pentru sfaturi, sunt foarte utile!! |
|

| BabyGimi wrote:Fetelor, ar fi indicat sa folositi servetelele umede cat mai putin posibil, gen calatorii sau vizite. Iritatiile la fundulet pot fi destul de urate pt micuti. sa datincu Bepanthen, Sudocrem, Weleda si degeaba...ehe, mai bine sa nu ajungeti acolo. Altfel, daca va e incomod spalatul la chiuveta, puteti lua dischete speciale pt bebelusi (gasiti in Cora, Carrefour etc) si cu un pulverizator de apa, puteti curata bebelusul mult mai usor si mai sanatos. Practic si simplu. Apoi, dupa diversificare, credeti-ma, la ce miros de trandafiri o sa simtiti, inevitabil ajungeti la spalat copiii la chiuveta... sau dus direct! Cat despre termometru, sa aveti si model clasic in casa, pt ca temperatura la bebelusi se ia intrarectal. Eu am luat termometru cu infrarosu, avem si clasic in casa dar daca face febra nu as vrea sa-l trezesc ca sa il bag in fundulet :) E mai delicat pe frunte sau la ureche. Modelul pe care il am citeste temp in 1 sec. In plus sta intr-un suport si imi arata temp in camera, cat e ceasul, pot lua temp si la biberon, cred ca va fi f util. |
|

| [q9uote=Inawar] Eu dupa 3 luni nu am mai avut greturi iar dupa 4 luni eram mai energica. In weekend tot mai bagam un pui de somn la pranz. Inainte de sarcina nu dormeam decat noaptea. [/quote]
Merci . Azi am aflat ca lui bebe nu ii place Almette, am varsat tot la 10 minute dupa ce am mancat, dar ma gândesc ca poate fi si din cauza Elevit-ului, am citit ca sunt persoane care au stari de voma si din cauza vitaminelor. Nu le-am luat niciodata pana acum pe stomacul gol dar cine stie...Ideea e ca tre sa imi iau mai multa mancare la mine la munca ca dupa mi se facuse o foame de lup si noroc cu un coleg ce s-a oferit sa mearga pana la piata.. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| DianaM wrote:[q9uote=Inawar] Eu dupa 3 luni nu am mai avut greturi iar dupa 4 luni eram mai energica. In weekend tot mai bagam un pui de somn la pranz. Inainte de sarcina nu dormeam decat noaptea.
Merci . Azi am aflat ca lui bebe nu ii place Almette, am varsat tot la 10 minute dupa ce am mancat, dar ma gândesc ca poate fi si din cauza Elevit-ului, am citit ca sunt persoane care au stari de voma si din cauza vitaminelor. Nu le-am luat niciodata pana acum pe stomacul gol dar cine stie...Ideea e ca tre sa imi iau mai multa mancare la mine la munca ca dupa mi se facuse o foame de lup si noroc cu un coleg ce s-a oferit sa mearga pana la piata.. [/quote]
Urmareste si noteaza ce observi sau intrebarile ca sa le zici la eco, poate ti le schimbe sau iti mai da ceva sa ajute cu greturile, poate analize etc :)
Semnat: mom to be proaspata trezita din somn :) |
|

| DianaM wrote:Merci  . Azi am aflat ca lui bebe nu ii place Almette, am varsat tot la 10 minute dupa ce am mancat, dar ma gândesc ca poate fi si din cauza Elevit-ului, am citit ca sunt persoane care au stari de voma si din cauza vitaminelor. Nu le-am luat niciodata pana acum pe stomacul gol dar cine stie...Ideea e ca tre sa imi iau mai multa mancare la mine la munca ca dupa mi se facuse o foame de lup si noroc cu un coleg ce s-a oferit sa mearga pana la piata.. Eu vitaminele le luam seara si nu mi-au facut greata. Dar am luat femosun, poate elevit e diferit, desi tot vit sunt. O sa vezi ca anumite alimente care inainte nu te atrageau acum iti plac si invers. Eu nu prea mancam paine, acum cu unt, cu crema de branza, la masa cu mancare gatita. Si mai sunt alimente dar ma intind prea mult |
|
|