Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:
da, da ala de la Tommee Tippee. e si pe lista noastra :)) sper sa merite banii si rezervele sunt cam scumpe, da sa vedem, vazusem reviews bune pe youtube despre el.
seful meu imi povestea ca el nu a reusit sa isi schimbe fetita de pampersi. a incercat de cateva ori, a purtat si masca in timp ce o schimba, nu a functionat nimic ii venea sa vomite instant. si eu ma stiu asa sensibila, sper sa nu am probleme din astea :))
Yup... si eu sunt cam sensibila. Si cred ca l-as sterge la gurita des, azi de ex baietelul papa piure cu mana, se murdarise tot, eu eram.... hmmmmm pot sa il curaaaat?? Sa ii dau eu cu linguritaaa?? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Victory wrote: Nu, vad ca sunt la fel, azi de ex am avut vreo 14 pana acum insa neregulate la intervale de 12-30 minute, pu?in dureroase si scurte 15-20 secunde. Nu stiu ce înseamna asta, deocamdata stau cuminte si a?tept. Joi merg iar la TNS si eco si mai vedem. Sper sa apuc sa împlinesc 37s, care e pragul de prematuritate, pt ca totu?i asta e vârsta bebelului chiar daca el e maricel si are cca 3.500gr , vreau sa fie si puternic sa nu trebuiasca oxigen sau incubator. In rest sunt Ok, n am nici un discomfort, doar ca ma rostogolesc ca sa cobor din pat si obosesc destul de repede daca fac ceva.... Si pe lânga toate încep sa am maaaaaaari emotii !!! Sunt foarte aproape de finish, practic in orice moment se poate declan?a na?terea. Bine ca am totul pregatit pt bebe, mama azi a calcat toate hainutele, mâine terminam de aranjat dulapul si apoi Doamne ajuta! Ypiii ce a trecut timpul... sa mai stea bebe cateva zile la cuptor sa fie bn rumenit apoi sa vina sanatos!!! nastere usoara bebelin sanatos si recuperare usoara. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Se intampla ceva ciudat.. peste noapte par ca nu mi se mai desumfla degetele.. sau nu suficient, ba mai mult daca dorm 2 ore fara sa misc degetele ma dor cand incep sa le dezmortesc putin. Apoi, daca nu ajung la baie in 10-15 min de cand am simtit nevoia simt ca imi amortesc picioarele. A aparut si o usoara greata la spalatul pe dinti si nu prea mai am pofta de mancare, adica mananc cand incepe sa ma roada stomacul abea. (Cu toate astea kg tot pun..).
Bebe e activ, uneori simt crampe/intepaturi sau nu stiu daca sa le zic lovituri(?) destul de jos. Cateodata ma trezesc cu un "au" timid din cauza lor, alteori se simte doar asa ca niste balonase care se sparg.
Voi aveti "simptome" de genu asta? Oare sunt normale? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:Se intampla ceva ciudat.. peste noapte par ca nu mi se mai desumfla degetele.. sau nu suficient, ba mai mult daca dorm 2 ore fara sa misc degetele ma dor cand incep sa le dezmortesc putin. Apoi, daca nu ajung la baie in 10-15 min de cand am simtit nevoia simt ca imi amortesc picioarele. A aparut si o usoara greata la spalatul pe dinti si nu prea mai am pofta de mancare, adica mananc cand incepe sa ma roada stomacul abea. (Cu toate astea kg tot pun..). Bebe e activ, uneori simt crampe/intepaturi sau nu stiu daca sa le zic lovituri(?) destul de jos. Cateodata ma trezesc cu un "au" timid din cauza lor, alteori se simte doar asa ca niste balonase care se sparg. Voi aveti "simptome" de genu asta? Oare sunt normale?
Doar legat de lovituri /în?epaturi si lipsa pofta de mâncare am. Nu stiu de unde ar putea veni amor?eala...daca nu mergi saptamana asta la dna doctor da-i mesaj si intreab-o, mie mi-a zis ca daca observ ca peste noapte nu mi se desumfla mainile/picioarele sa o anunt. |
|
| Alina cred ca am citit ceva de restless leg syndrom, nu stiu daca asta o fi ce ai tu cu amorteala in picior... poti sa vezi despre asta, eu citisem ca si simptome ce pot aparea, eu nu am.. la mine uneori imi amorteste buca asa pe lateral cum stau pe o parte, dar ma misc putin mai inclinat si e ok..
Iar abia la 4-5 am adormit bine, la 2 si la 4 m-am tot dus la baie si cu arsuri maxim.. am luat rennie, parca nu mai face nimica.. o sa incerc sa nu mai mananc nimic dupa ora 6, nu stiu.. acu asa bine dorm dupa ora 5, dar m-au trezit musafirii ca vorbeau la telefon jos, cred ca vor sa plece.. sa vad daca mai pot dormi dupa. Ca tot suuuper obosita ma simt, parca nu ma odihnesc deloc noaptea.
Foame nici mie nu imi e asa, mananc cam 2 mese dar a doua greeeu.. putin. Mai rontai pufuleti sau alte cele. E normal cred, e mic si inghesuit stomacul acum, iar kg ce zici ca tot pui poate sunt retentie de apa? Le elimini dupa la spital cred.. |
|
| Mi-a ajuns comanda de pe amazon la prietena mea, vine joi.. am luat doar apiratorul nazal si un catelus cu sunete albe si bataile inimii, imi place ca se activeaza singur cand plange bebe, pt 10 min. Sticla e pentru mine, i’m a sucker for bottles and mugs Andreea06 attached the following image(s):
|
|
| alexutza_88 wrote:
Doar legat de lovituri /în?epaturi si lipsa pofta de mâncare am. Nu stiu de unde ar putea veni amor?eala...daca nu mergi saptamana asta la dna doctor da-i mesaj si intreab-o, mie mi-a zis ca daca observ ca peste noapte nu mi se desumfla mainile/picioarele sa o anunt.
merg vineri la control. asa mi-a zis si mie sa o anunt, dar prima data am crezut ca mi se pare mie, dupa am inceput sa ma trezesc cu dureri la degete, nu le mai pot indoi/intinde arata destul de grasune si a trebuit sa renunt si la inel ca imi facuse sant in deget :)) tensiunea mi-o iau zilnic mereu si cand imi aduc aminte si seara, nu am probleme cu ea pana acum, rar ajunge la 120/70 cand fac eu efort prin casa (curat/spal, etc) |
|
| Andreea06 wrote:Alina cred ca am citit ceva de restless leg syndrom, nu stiu daca asta o fi ce ai tu cu amorteala in picior... poti sa vezi despre asta, eu citisem ca si simptome ce pot aparea, eu nu am.. la mine uneori imi amorteste buca asa pe lateral cum stau pe o parte, dar ma misc putin mai inclinat si e ok..
Iar abia la 4-5 am adormit bine, la 2 si la 4 m-am tot dus la baie si cu arsuri maxim.. am luat rennie, parca nu mai face nimica.. o sa incerc sa nu mai mananc nimic dupa ora 6, nu stiu.. acu asa bine dorm dupa ora 5, dar m-au trezit musafirii ca vorbeau la telefon jos, cred ca vor sa plece.. sa vad daca mai pot dormi dupa. Ca tot suuuper obosita ma simt, parca nu ma odihnesc deloc noaptea.
Foame nici mie nu imi e asa, mananc cam 2 mese dar a doua greeeu.. putin. Mai rontai pufuleti sau alte cele. E normal cred, e mic si inghesuit stomacul acum, iar kg ce zici ca tot pui poate sunt retentie de apa? Le elimini dupa la spital cred..
ce ma bucur ca nu am avut parte de arsuri pana acum si rar mi se intampla sa simt ca imi vine mancarea inapoi pe gat, in rest le am pe toate celelalte :))
da, stiu ca e un simptom oarecum normal amorteala. pe mine ma apucase ca nu fusesem la baie, am uitat sa merg cand am plecat din ikea si apoi am rabdat tot drumul pana acasa.
mese mananc si eu 2, dimineata asa cel mult o cana de lapte cu ceva si intre mese mai iau un fruct/eugenie ceva de rontait.
bebelinu pare ca si-a schimbat pozitia, sunt curioasa cum sta acum :)) aveam asa burtica mai lata si mai turtita :)) acum e bombata si se vede si la masuratori diferenta. am si ceva contractii din alea BH, sunt asa ciudate, parca e burtica de piatra cand apar si trebuie sa trag adanc aer in piept cand apar altfel simt asa o apasare in piept.
am si facut ceva efort de vro 4-5 zile incoace, abea de luni o sa ma mai linistesc cu alergatul in toate partile. sper sa fie totul bine vineri la control |
|
| Neata! M-am cantarit acum dupa 3 zile si am slabit 0,5kg, oare sa-mi fac griji? Poate e ca nu mai mananc asa mult, desi rontai si prostii si dulce, m-as fi asteptat sa cresc...
Bebe a miscat aseara chiar cand incercam sa dorm, culmea a fost prima noapte fara arsuri in muuuult timp, nu imi venea sa cred. Am putut sta si pe partea dreapta.. |
|
| Andreea06 wrote:Neata! M-am cantarit acum dupa 3 zile si am slabit 0,5kg, oare sa-mi fac griji? Poate e ca nu mai mananc asa mult, desi rontai si prostii si dulce, m-as fi asteptat sa cresc...
Bebe a miscat aseara chiar cand incercam sa dorm, culmea a fost prima noapte fara arsuri in muuuult timp, nu imi venea sa cred. Am putut sta si pe partea dreapta..
Neata! Eu sunt invidioasa pt cat de putin ai pus pana acum :)) Nu stiu cum e cu slabitul insa, mai ales in trim 3. Bebe creste rapid in perioada asta si ar trebui sa pui macar gramele lui nu sa scazi, dar vorbeste si cu medicul tau, poate pt metaolismul tau e ceva normal. Mie mi-a spus sa nu ma cantaresc des, ci o singura data la sfarsitul fiecarei saptamani de sarcina, mereu dimineata si de preferat dupa ce am fost si la baie.
Eu cred ca o sa ii cer vineri sa imi prescrie vitamine, ma ingrijoreaza lipsa de pofta de mancare din ultima vreme si tot citesc cat de importanta e alimentatia si sa ia bebe toate vitaminele necesare. Nu am greata la mancare, desi a revenit repulsia aia fata de carne, doar ca nu pot sa mananc altceva decat fructe, simt ca imi raman in gat.
Alexutza cum a fost la control ? |
|
| alina89 wrote:Neata! Eu sunt invidioasa pt cat de putin ai pus pana acum :)) Nu stiu cum e cu slabitul insa, mai ales in trim 3. Bebe creste rapid in perioada asta si ar trebui sa pui macar gramele lui nu sa scazi, dar vorbeste si cu medicul tau, poate pt metaolismul tau e ceva normal. Mie mi-a spus sa nu ma cantaresc des, ci o singura data la sfarsitul fiecarei saptamani de sarcina, mereu dimineata si de preferat dupa ce am fost si la baie. Eu cred ca o sa ii cer vineri sa imi prescrie vitamine, ma ingrijoreaza lipsa de pofta de mancare din ultima vreme si tot citesc cat de importanta e alimentatia si sa ia bebe toate vitaminele necesare. Nu am greata la mancare, desi a revenit repulsia aia fata de carne, doar ca nu pot sa mananc altceva decat fructe, simt ca imi raman in gat. Alexutza cum a fost la control ?
Nu ma invidia ca vezi ca nu e bine nici asa, prea putin imi da batai de cap doctorita mea mi-a zis acum 3 sapt parca, ca se asteapta sa mai pun vreo 6 kg, ca bebe o sa se dubleze la greutate si lichidul/placenta cat mai e, sanii mai mari mai aproape de termen, toate contribuie, plus ce mai pun eu asa. Eu ma cantaream aproape zilnic, dupa ce mergeam la baie, acum erau zile cand aveam si scaun, alteori nu.. cred ca si aia conteaza, mai ales cum acum fac mai rar asa, la cateva zile, ieri am avut si poate si de acolo am scazut. Sau am eliminat ceva apa, incerc sa beau mai multa asa sa ma hidratez ca am citit ca se pot declansa contractii (chiar si alea braxton) daca esti deshidratata.
Cu vitaminele am fost cam haotica in ultima sapt... tre sa imi revin si sa iau cand imi suna alarma aia. Sau sa pun iar pe noptiera sa iau cum ma trezesc, ca asa faceam in primul trimestru, atunci eram asa organizata ca nici nu imi trebuia reminder pt asta, eram prea incantata sa uit vreodata nu ca acum n-as fi... dar uuuuit daca ratez alarma aia din ceva motiv. Sunt si pe final cu ele, tre sa iau o cutie noua.
Ce ti-ai luat de la ikea?
Mi s-a pus pata pe un aspirator fara fir ce tot vad in clipurile pe youtube, ca e super puternic. Noi avem deja unul dar nu sunt ff happy cu el, e ok pt every day use, usor, dar daca am firmituri mai mari le ia greu ca peria aia a lui le arunca uneori in spatele ei in loc sa le traga. Si plus canapeaua, daca mai lasam catelusa in casa si face par, parca nu trage asta asa bine firele de par.. vreau unul super puternic, tot fara cablu (nu m-as mai intoarce ever la aspirator cu cablu) ca asa stiu ca il folosesc zilnic, mi-e usor, pentru parul de catel de pe covoare si canapea. Si daca nu o las sa se urce pe coltar, e de ajuns sa se frece putin de ea ca lasa par. Nu as vrea sa o izolez chiar de tot in curte cand vine bebe.. zilele astea cu nepotelul in vizita de 1 an juma, s-a comportat fetita mea f f ok cu el in preajma, mi-a umplut inima ca n-a fost geloasa sau cumva sa nu se poarte ok cu copiii. |
|
| Andreea06 wrote:Nu ma invidia ca vezi ca nu e bine nici asa, prea putin imi da batai de cap doctorita mea mi-a zis acum 3 sapt parca, ca se asteapta sa mai pun vreo 6 kg, ca bebe o sa se dubleze la greutate si lichidul/placenta cat mai e, sanii mai mari mai aproape de termen, toate contribuie, plus ce mai pun eu asa. Eu ma cantaream aproape zilnic, dupa ce mergeam la baie, acum erau zile cand aveam si scaun, alteori nu.. cred ca si aia conteaza, mai ales cum acum fac mai rar asa, la cateva zile, ieri am avut si poate si de acolo am scazut. Sau am eliminat ceva apa, incerc sa beau mai multa asa sa ma hidratez ca am citit ca se pot declansa contractii (chiar si alea braxton) daca esti deshidratata. Cu vitaminele am fost cam haotica in ultima sapt... tre sa imi revin si sa iau cand imi suna alarma aia. Sau sa pun iar pe noptiera sa iau cum ma trezesc, ca asa faceam in primul trimestru, atunci eram asa organizata ca nici nu imi trebuia reminder pt asta, eram prea incantata sa uit vreodata nu ca acum n-as fi... dar uuuuit daca ratez alarma aia din ceva motiv. Sunt si pe final cu ele, tre sa iau o cutie noua. Ce ti-ai luat de la ikea? Mi s-a pus pata pe un aspirator fara fir ce tot vad in clipurile pe youtube, ca e super puternic. Noi avem deja unul dar nu sunt ff happy cu el, e ok pt every day use, usor, dar daca am firmituri mai mari le ia greu ca peria aia a lui le arunca uneori in spatele ei in loc sa le traga. Si plus canapeaua, daca mai lasam catelusa in casa si face par, parca nu trage asta asa bine firele de par.. vreau unul super puternic, tot fara cablu (nu m-as mai intoarce ever la aspirator cu cablu) ca asa stiu ca il folosesc zilnic, mi-e usor, pentru parul de catel de pe covoare si canapea. Si daca nu o las sa se urce pe coltar, e de ajuns sa se frece putin de ea ca lasa par. Nu as vrea sa o izolez chiar de tot in curte cand vine bebe.. zilele astea cu nepotelul in vizita de 1 an juma, s-a comportat fetita mea f f ok cu el in preajma, mi-a umplut inima ca n-a fost geloasa sau cumva sa nu se poarte ok cu copiii.
ah.. si de apa uit mereu, mai ales de cand s-a racorit afara nu prea mai simt nevoia sa beau asa multa si in plus merg asa des la baie ca ma simt si prost la cat de des fac pauze :))
din ikea am luat mai mult chestii de bucatarie :)) niste castronele asa dragute cu colturi, platouri dreptunghiulare ca suntem inabuniti amandoi dupa astea asa, nu prea ne plac cele rotunde/ovale. cutii pt depozitat cereale,orez, paste si am descoperit ca am luat prea putine :)) niste seturi de tacamuri mai mult pt desert cu lingurite si furculite mici am luat si pt bebe o canuta, un set de farfurii si unul de tacamuri, e devreme, dar noi ajungem asa raaar in ikea desi e la 30 min de noi :)) am zis sa fie acolo :D si mi-am luat si un inaltator din ala sa ajunga copii la chiuveta, dar l-am luat pt mine ca nu ajung niciodata la ultimul raft in bucatarie :)) avem corpurile mai inalte si acum abea ajung la primul bine ca nu ma mai pot apleca peste blat. am luat si draperie pt camera la bebe una cu un fel de frunze verde inchis si verde ma deschis putin si 2 seturi pt depozitat hainutele lui si iar am descoperit ca sunt prea putine hainute :)) nu am umplut nici macar unul din seturi!! pff. cu ocazia asta mi-am facut ordine si prin tot ce i-am cumparat si mi-au mai adus ai mei pana acum si am pus pe foaie ce si cat sa mai cumpar din fiecare.
am vazut si eu aspirator din alaaa, toate fetele la care ma uit au =))) dar nu mi-am permis sa ii spun dorinta asta si sotului ca ma lasa fara card =)) avem o groaza de lucruri de pus la punct si urmeaza cheltuieli mari acum... noi am luat in final si pachetul de celule stem si am cam vrea sa il achitam integral la nastere, sa nu mai stam cu "rata" 18 ani. plus ca mereu studiez produse de curatat bucatarie/baie/haine etc si le caut si la noi prin magazine/emag le trec pe lista si cum prind o ocazie le iau sa le incerc. acum caut inebunita o solutie pt curatat bine inoxul si nu ma multumeste nimic :)) (mama cica am prea mult timp liber =)) NOT!) |
|
| alina89 wrote:
ah.. si de apa uit mereu, mai ales de cand s-a racorit afara nu prea mai simt nevoia sa beau asa multa si in plus merg asa des la baie ca ma simt si prost la cat de des fac pauze :))
din ikea am luat mai mult chestii de bucatarie :)) niste castronele asa dragute cu colturi, platouri dreptunghiulare ca suntem inabuniti amandoi dupa astea asa, nu prea ne plac cele rotunde/ovale. cutii pt depozitat cereale,orez, paste si am descoperit ca am luat prea putine :)) niste seturi de tacamuri mai mult pt desert cu lingurite si furculite mici am luat si pt bebe o canuta, un set de farfurii si unul de tacamuri, e devreme, dar noi ajungem asa raaar in ikea desi e la 30 min de noi :)) am zis sa fie acolo :D si mi-am luat si un inaltator din ala sa ajunga copii la chiuveta, dar l-am luat pt mine ca nu ajung niciodata la ultimul raft in bucatarie :)) avem corpurile mai inalte si acum abea ajung la primul bine ca nu ma mai pot apleca peste blat. am luat si draperie pt camera la bebe una cu un fel de frunze verde inchis si verde ma deschis putin si 2 seturi pt depozitat hainutele lui si iar am descoperit ca sunt prea putine hainute :)) nu am umplut nici macar unul din seturi!! pff. cu ocazia asta mi-am facut ordine si prin tot ce i-am cumparat si mi-au mai adus ai mei pana acum si am pus pe foaie ce si cat sa mai cumpar din fiecare.
am vazut si eu aspirator din alaaa, toate fetele la care ma uit au =))) dar nu mi-am permis sa ii spun dorinta asta si sotului ca ma lasa fara card =)) avem o groaza de lucruri de pus la punct si urmeaza cheltuieli mari acum... noi am luat in final si pachetul de celule stem si am cam vrea sa il achitam integral la nastere, sa nu mai stam cu "rata" 18 ani. plus ca mereu studiez produse de curatat bucatarie/baie/haine etc si le caut si la noi prin magazine/emag le trec pe lista si cum prind o ocazie le iau sa le incerc. acum caut inebunita o solutie pt curatat bine inoxul si nu ma multumeste nimic :)) (mama cica am prea mult timp liber =)) NOT!)
parintii nu ne inteleg, si la mine soacra mea imi tot spune sa nu mai cumpar nimic la bebe, de parca m-as putea abtine. Am inteles ca imi mai aduce ea o groaza de hainute, dar eu cumpar si alte cele.. Mi-a ajuns acum baby nest-ul, e atata de cute. Si bebe misca in burtica acum de fericire cred
Aspiratorul nici eu nu indraznesc sa il cer acuma, dar i l-am trimis la sot aseara, el sforaia, eu ii scriam mesaje cu aspiratorul e si super expensive, ceapa lui, dar pare f puternic, am vaut filmulete cu par de la caine pe canapele si asa instant le ia.. uf. Ieri am aspirat si eu prin casa si tot, seara sotul a vrut sa o cheme pe catelusa in casa, eu nuuuuuu, e curaaaat, azi am facut, macar o zi sa se pastreze. M-am simtit prost dar nu mai pot face intruna..
La ikea mai am si eu pe lista cateva lucrusoare, sa vad cand pot sa comand.. inclusiv niste cuverturi pentru coltar ca am vazut ce inseamna cu un copil mic mic acum zilele astea, numa firmituri si cand avea mainile pline de ciocolata, aiaiai.... muream.
Asa ma enerveaza ca nu mai pot sa ma aplec cum trebuie, sa ridic ceva de pe jos, cred ca sunt asa comica cum ma cracanez.. si la pipi, clar, tot timpul, ma imbrac sa iesim undeva, ma incalt.. stau putin, sotul cu usa deschisa, eu : uhm.. vin imediat. pipi. Rade de mine de numa' .. Si mi-e greeeu sa gasesc o pozitie pe coltar, stau cat stau in fund, yoga asa, apoi nu mai pot, ma pun pe o parte, dar cu laptopul cum sa tastez, ahhh. Abia asteptam sa revenim la corpul normal toate..
Ieri am mancat vreo 12 nuci, din alea proaspete, de le decojesti miezul, yummmmm. Mai am si pentru azi si apoi cred ca tre sa caut in piata ca mai vreeeeau! Sper ca mai sunt. Am primit de la matusa sotului prin musafirii ce i-am avut si mi-am amintit de cand eram copila acasa si aveam nuc.. Andreea06 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:Neata! Eu sunt invidioasa pt cat de putin ai pus pana acum :)) Nu stiu cum e cu slabitul insa, mai ales in trim 3. Bebe creste rapid in perioada asta si ar trebui sa pui macar gramele lui nu sa scazi, dar vorbeste si cu medicul tau, poate pt metaolismul tau e ceva normal. Mie mi-a spus sa nu ma cantaresc des, ci o singura data la sfarsitul fiecarei saptamani de sarcina, mereu dimineata si de preferat dupa ce am fost si la baie. Eu cred ca o sa ii cer vineri sa imi prescrie vitamine, ma ingrijoreaza lipsa de pofta de mancare din ultima vreme si tot citesc cat de importanta e alimentatia si sa ia bebe toate vitaminele necesare. Nu am greata la mancare, desi a revenit repulsia aia fata de carne, doar ca nu pot sa mananc altceva decat fructe, simt ca imi raman in gat. Alexutza cum a fost la control ?
Am iesit putin mai devreme de la control. Bebelina are 1600 g. A zis doctora sa nu ma îngrijorez, ca fiecare copil are patternul sau si conteaza si mo?tenirea genetica. Eu am avut vreo 2700 g la nastere. E foarte activa, s-a amuzat dna doctor ca nu sta locului deloc, mi se deforma burtica intr-un mod foarte haios :))) |
|
|
hehe, da e dragut al meu ajunge sapt viitoare abea.
Quote:Aspiratorul nici eu nu indraznesc sa il cer acuma, dar i l-am trimis la sot aseara, el sforaia, eu ii scriam mesaje cu aspiratorul e si super expensive, ceapa lui, dar pare f puternic, am vaut filmulete cu par de la caine pe canapele si asa instant le ia.. uf. Ieri am aspirat si eu prin casa si tot, seara sotul a vrut sa o cheme pe catelusa in casa, eu nuuuuuu, e curaaaat, azi am facut, macar o zi sa se pastreze. M-am simtit prost dar nu mai pot face intruna..
eu profit si fac curat cand nu e sotul acasa, dau cu matura ca sa strang grosu ca aspiratorul imi e greu sa il car dupa mine sunt si tari prizele si trebuie sa ma apelc sa trag cu putere de ele. dau des si cu mopu nu stiu.. am facut o obsesie in ultima vreme sa fie parfumata toata casa si dupa ce dau cu mopul e asa un miros fresh in casa.. ah am luat vro 5-6 lumarari de la ikea sotul glumeste si zice ca daca stia ca un copil imi trebuie sa sa am atata grija de casa mi-l facea mai devreme =)) apoi ma cearta ca de ce am facut atata efort sau mai intai ma cearta apoi glumeste depinde ce dispozitie are.
Quote: La ikea mai am si eu pe lista cateva lucrusoare, sa vad cand pot sa comand.. inclusiv niste cuverturi pentru coltar ca am vazut ce inseamna cu un copil mic mic acum zilele astea, numa firmituri si cand avea mainile pline de ciocolata, aiaiai.... muream.
m-am uitat si eu dupa cuverturi, dar nu am gasit nimic pe placul meu. eu am o problema cu cusaturile. stau mult pe canapea si cred ca am ramas traumatizata de cand eram mica si purtam dresuri din alea cusute/crosetate whatever si ma mancau picioarele de la ele ca mi se imprimau toate patratelele alea pe mine
Quote:Asa ma enerveaza ca nu mai pot sa ma aplec cum trebuie, sa ridic ceva de pe jos, cred ca sunt asa comica cum ma cracanez.. si la pipi, clar, tot timpul, ma imbrac sa iesim undeva, ma incalt.. stau putin, sotul cu usa deschisa, eu : uhm.. vin imediat. pipi. Rade de mine de numa' .. Si mi-e greeeu sa gasesc o pozitie pe coltar, stau cat stau in fund, yoga asa, apoi nu mai pot, ma pun pe o parte, dar cu laptopul cum sa tastez, ahhh. Abia asteptam sa revenim la corpul normal toate..
cred ca trec pe lista o taleta sa stau intinsa in pat cu ea la laptop cum nu am birou rezist 1-2 ore pe zi maxim asa intrerupte, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi insemnat sa ma duc inca la birou 8-9 ore pe zi o sa imi fie taaare dor de burtica, dar imi e dor si de kg mele de dinainte si sa stea ca lumea o rochita pe mine :)) defapt mai dor o sa imi fie de miscarile piticului si sa ma uit la burtica sa ma intreb mereu ce face in momentul ala si daca e o buculita sau un piciorus ce impinge asa in afara nu stiu.. mi-l imaginez asa super cute cum misca el asa acolo
Quote:Ieri am mancat vreo 12 nuci, din alea proaspete, de le decojesti miezul, yummmmm. Mai am si pentru azi si apoi cred ca tre sa caut in piata ca mai vreeeeau! Sper ca mai sunt. Am primit de la matusa sotului prin musafirii ce i-am avut si mi-am amintit de cand eram copila acasa si aveam nuc..
oh.. ce as mai manca si eu din astea, yummy. mie imi plac nucile oricum, in prajituri cu creme, salam/tort de biscuiti/mucenici, goale etc, dar mai ales astea care nu apuca sa se usuce inca cu miezul ala asa yum yum |
|
|