Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Haha, tare articolul astaaaa, e evident ca asa o sa fie, urmatoarele sarcini vor fi diferite fata de prima cand ai cel putin un pitic de tinut ochii pe el.
http://www.scarymommy.com/esther-anderson-story-of-this-life-pregnancy-comparison-video/?utm_source=FB |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Tare articolul, Andreea :)) sunt curioasa cum o sa fim si noi :)) care o sa mai avem putere si de bebe 2 :D
Eu saptamana asta sunt cu ai mei, au venit in tara si i-am si pus la munca, fugim in toate directiile sa mai facem una alta prin apartament pt ca tata sta doar 4 zile.
Eu sunt ffff obosita de cateva zile, la baie merg asa de des ca nu stiu de unde mai am lichide in corp (zi/noapte nu conteaza). Am si asa o stare de neliniste nu stiu de ce, probabil pt ca dorm ff prost. Azi au revenit si carceii dupa o luna in care imi dadusera pace, pff nu imi era dor :D
Voi ce mai faceti? e asa liniste pe aici si la aspirici s-au adunat muuulte fete :D, tre sa mai aducem cateva si aici :))
Victory, tu esti mai bine cu contractiile? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Buna fetelor! O saptamana frumoasa sa avem! Eu sunt acasa, in concediu medical, insa tot am dureri de spate/burta. Nu durerile ar fi problema, as suporta oricat, dar teama ma omoara. Am fost foarte deprimata zilele astea, mai ales ieri am plans ff mult. Mi-as dori sa pot fi mai activa, sa nu ma simt bolnava, si mai ales sa nu mai iau atatea pastile, desi sunt la recomndarea medicului. La control, bebe era bine, si ma bucur ca e destul de activ, il simt tot mai des, asta ma ajuta enorm. Astept nerabdatoare ziua de joi, am morfo 2 la ora 15, apoi merg la medicul meu la 17:30, daca tot ajungem in Buc, sa nu facem doua drumuri, nu ma simt deloc bine in masina, mai ales pe drumurile noastre "bune".
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Neata, fetele ! Am început saptamana cu o oboseala teribila, sigur are contributie si vremea asta posomorata. Astept controlul de miercuri sa vedem ce mai face bebelina. Sa pregatesc lista de întrebari pentru doctorita, ca mai e putiiiin |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salut burtici!!!
Noi inca zugravim...merge tare greu la peretii astia de 4m înal?ime Si ah. Deja burtica creste!! se vede diferenta. Nu mai sunt plata...si pe parti cu tot cu ulei si creme deja am cateva vergeturi
Fetelor, vreau si eu o lista cu ceea.ce trebuie ptr bebe (nu la bagajul de spital ma refer)...pe langa patut, carut.....ca aici in italia baga oferte mari cateodata si sa mai luam din lucruri pe rand...
|
|

| Alina si Eu sunt obosita maxim zilele astea ca am arsuri si ragaieli grave seara, ma chinui sa adorm, ma tot trezesc de durerile astea si tot asa la baie si abia la 4-5 apuc sa dorm dusa, fara dureri.. e f ciudat. Si cum am si musafiri de vineri (azi sau maine pleaca), nu pot dormi ziua, ca sunt cu ei.. bebe e fff ok, mai misca dar nu ma doare cand misca, e dragut.. |
|

| delia.c.yaya wrote:Salut burtici!!! Noi inca zugravim...merge tare greu la peretii astia de 4m înal?ime Si ah. Deja burtica creste!!  se vede diferenta. Nu mai sunt plata...si pe parti cu tot cu ulei si creme deja am cateva vergeturi Fetelor, vreau si eu o lista cu ceea.ce trebuie ptr bebe (nu la bagajul de spital ma refer)...pe langa patut, carut.....ca aici in italia baga oferte mari cateodata si sa mai luam din lucruri pe rand...
Le scriu asa gramada ce imi amintesc din ce am pe acasa acum: Lenjerie pat Salteluta infasat Masa infasat - poti si pe pat sau oriunde dar cum il schimbi asa des, e greu sa tot stai aplecata, e ok sa fie o masa la inaltimea ta sa stai in picioare, sau sa pui salteaua de infasat pe o comoda ceva sau o masa normala din casa Protectie saltea impermeabila Sac dormit Paturici bumbac Cadita si suport cadita pt bebe Produse igiena, ulei masaj Ser fiziologic Tampoane pt tine Tampoane de san Crema de san Leagan - balansoar - orice ajuta sa il adoarma si sa ai si tu mainile libere Suzete Biberoane - macar 2 sa ai, poate nu e nevoie dar si daca stochezi cu pompa tre sa ii dai cumva rezerva aceea Sterilizator Camera monitorizare - optional.. cos gunoi pampersi - optional.. eu am luat ceva care invarte sacul dupa fiecare pampers si tine mirosul cica, suporta vreo 25-30 in el pana se umple Combenizon - daca e iarna.. termometru Unghiera, forfecuta, aspirator nazal /pompita
Pt mai apoi: Salteluta de activitati pt timpul pe burtica Scaun masa |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Va multumesc pt urari! Avem 5 zile de cand am facut externarea, nici nu stiu cum au trecut. Dorm pe reprize mai mult cand doarme el apuc si eu, doar ca el are somnul scurt 3-4 ore. De azi parca sunt mai odihnita incep sa intru in ritm dar primele zile sunt crunte din cauza oboselii, ma durea capul si eram fara vlaga. In plus mai e si alaptarea care te cam seaca de energie. Eu in sarcina am dormit f bine pana la final. Nu vreau sa va sperii dar sa fiti pregatite la capitolul asta, m-a ajutat sotul iar mama a venit sa faca mancare si sa se ocupe de curatenie, eu am stat mai mult pe langa bebe. Aveam pregatite niste haine separat pt stat cu copilul in brate, lejere din bumbac si sa pot trage rapid de ele sa-i dau san. Mi-a prins bine sa levam la indemana. Salteluta de infasat e f utila, am avut parte si de mici accidente cu pis si kk, in timp ce il schimbam pana sa iau altul el mai facea o tura |
|

| Aaaa am uitat partea importanta, uit de oboseala, de nastere cand ma uit la el cat e de dragalas Ma topesc toata... Si am observat ca am devenit mai sensibila, imi dau lacrimile imediat. In spital ne-a aratat baita demonstrativa, iar eu cand l-am vazut cum urla in mainile asistentei m-am pierdut, eram cu ochii in lacrimi |
|

| Timeea wrote:Felicitari Inawar! Sa ai un bebe sanatos si cuminte Unde ai nascut? Si eu sunt din Timisoara si voi naste la Odobescu. Multumesc! Eu am nascut la privat la Premier. La ce medic esti? |
|

| Inawar, nici nu vreau sa imi inchipui oboseala de dupa :) dar cred ca totusi daca poti dormi 3-4 ore normal, e mai ok decat 3-4 ore cu arsuri si foit si durut burta asa ca o simt grea.. dar oricum va fi si operatia asa ca, haha, ce vorbim aici.. o sa doaraaaa si sa ma foiesc in pat. Ne inarmam cu rabdare, ce sa facem.
Si la mine vine mama soacra, tot asa probabil ajutor mai mult cu mancarea si curatenia, cu una alta ce am nevoie sa imi dea, altfel cu bebe nu are ce ca doar doarme si papa la san (sper) si schimbat.. asta asa vreo 2 sapt cat sta ea. Incidente la baietei? Ce surpriiiza not. Mi-a zis sora mea sa pun mereu ceva peste el cand il schimb sau imbrac si e gol, ca macar daca face pipi atunci sa nu ajunga pe pereti Ma bucur ca ti-ai mai intrat in ritm.. e greu, dar cred ca il iubesti enorm si cand plange la 4 dimi |
|
| Andreea, dupa listuta ta mai am de luat doar cosuletul (mergem vineri dupa el, cred ca fix acelasi model din bebetei) si balansoarul inca ne mai gandim daca vrem oricum momentan nu mai e buget weekendul viitor mai avem o nunta, iar apoi in oct restu de 50% din nastere.
Inawar, cred ca se opreste timpul in loc cand te uiti la el. abea astept si eu momentul ala. Mie mai frica decat de oboseala imi e sa nu ma simt asa ca nu fac ce trebuie pt el si ca nu stiu sa il ajut cand plange etc o sa devin fff anxioasa. |
|

| alina89 wrote:Andreea, dupa listuta ta mai am de luat doar cosuletul (mergem vineri dupa el, cred ca fix acelasi model  din bebetei) si balansoarul inca ne mai gandim daca vrem oricum momentan nu mai e buget  weekendul viitor mai avem o nunta, iar apoi in oct restu de 50% din nastere. Inawar, cred ca se opreste timpul in loc cand te uiti la el.  abea astept si eu momentul ala. Mie mai frica decat de oboseala imi e sa nu ma simt asa ca nu fac ce trebuie pt el si ca nu stiu sa il ajut cand plange etc o sa devin fff anxioasa. Nu stiu daca n-am mai uitat ceva.. chestii mici gen bavetici, prosopele mici .. La cos noi am prins ceva cutie oferta cu cosul + 4 rezerve de saci. Atata nu imi place ca e jos asa, adica pe langa masa de infasat pare mic, tre sa il pun pe un taburet ca nu vreau sa ma aplec mereu, tre deschis cu mana capacul, pus pampi, rotit sa impacheteze si inchis capacul. Pe net apoi am mai vazut de la angelcare unul ceva mai inalt si cu pedala, dar nu stiu care e mai bun sau incapator, atata stiu de acela.. daca asta retine mirosul mai bine e super. Zilele astea cu musafirii si baietelul lor de un an juma mi-a umplut casa de miros de pampi chiar daca l-a impachetat in ceva plasa ce avea, nu stiu cuuum dar mi-e groaza daca asa va fi.. Am aruncat sacul de gunoi cand mj-am dat seama ca tot se simte si l-am parfumat apoi ca tot se simtea miros |
|
| Andreea06 wrote:Nu stiu daca n-am mai uitat ceva.. chestii mici gen bavetici, prosopele mici .. La cos noi am prins ceva cutie oferta cu cosul + 4 rezerve de saci. Atata nu imi place ca e jos asa, adica pe langa masa de infasat pare mic, tre sa il pun pe un taburet ca nu vreau sa ma aplec mereu, tre deschis cu mana capacul, pus pampi, rotit sa impacheteze si inchis capacul. Pe net apoi am mai vazut de la angelcare unul ceva mai inalt si cu pedala, dar nu stiu care e mai bun sau incapator, atata stiu de acela.. daca asta retine mirosul mai bine e super. Zilele astea cu musafirii si baietelul lor de un an juma mi-a umplut casa de miros de pampi chiar daca l-a impachetat in ceva plasa ce avea, nu stiu cuuum dar mi-e groaza daca asa va fi.. Am aruncat sacul de gunoi cand mj-am dat seama ca tot se simte si l-am parfumat apoi ca tot se simtea miros
da, da ala de la Tommee Tippee. e si pe lista noastra :)) sper sa merite banii si rezervele sunt cam scumpe, da sa vedem, vazusem reviews bune pe youtube despre el.
seful meu imi povestea ca el nu a reusit sa isi schimbe fetita de pampersi. a incercat de cateva ori, a purtat si masca in timp ce o schimba, nu a functionat nimic ii venea sa vomite instant. si eu ma stiu asa sensibila, sper sa nu am probleme din astea :)) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| alina89 wrote:Tare articolul, Andreea :)) sunt curioasa cum o sa fim si noi :)) care o sa mai avem putere si de bebe 2 :D
Eu saptamana asta sunt cu ai mei, au venit in tara si i-am si pus la munca, fugim in toate directiile sa mai facem una alta prin apartament pt ca tata sta doar 4 zile.
Eu sunt ffff obosita de cateva zile, la baie merg asa de des ca nu stiu de unde mai am lichide in corp (zi/noapte nu conteaza). Am si asa o stare de neliniste nu stiu de ce, probabil pt ca dorm ff prost. Azi au revenit si carceii dupa o luna in care imi dadusera pace, pff nu imi era dor :D
Voi ce mai faceti? e asa liniste pe aici si la aspirici s-au adunat muuulte fete :D, tre sa mai aducem cateva si aici :))
Victory, tu esti mai bine cu contractiile? Nu, vad ca sunt la fel, azi de ex am avut vreo 14 pana acum insa neregulate la intervale de 12-30 minute, pu?in dureroase si scurte 15-20 secunde. Nu stiu ce înseamna asta, deocamdata stau cuminte si a?tept. Joi merg iar la TNS si eco si mai vedem. Sper sa apuc sa împlinesc 37s, care e pragul de prematuritate, pt ca totu?i asta e vârsta bebelului chiar daca el e maricel si are cca 3.500gr , vreau sa fie si puternic sa nu trebuiasca oxigen sau incubator. In rest sunt Ok, n am nici un discomfort, doar ca ma rostogolesc ca sa cobor din pat si obosesc destul de repede daca fac ceva.... Si pe lânga toate încep sa am maaaaaaari emotii !!! Sunt foarte aproape de finish, practic in orice moment se poate declan?a na?terea. Bine ca am totul pregatit pt bebe, mama azi a calcat toate hainutele, mâine terminam de aranjat dulapul si apoi Doamne ajuta! |
|
|