Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| alina89 wrote:137 a avut si piciu meu la morfo si mi s-a parut putin fata de datile anterioare, dar am intrebat si a zis ca e o valoare normala, nimic de ingrijorat. Eu ma ingrijorez mereu ca nu misca deloooc la 90% din ecografii oricat l-ar zdruncina si masa doctorii, dar apoi ajung acasa si parca imi face in ciuda. Tumbe peste tumbe Fetelor voi aveti vro listuta facuta gen cate body cu maneca lunga, cate bavetici, sosetele, caciulite etc sa luati? Poate impartita si pe marimi? Noi am luat o salopeta grosuta, pufoasa care ne-am gandit ca e tocmai buna pt iarna, daaaar vad multe in magazine si la mamici cu din alea de fas si un fel de plus la interior. Oare ce am luat noi e prea subtire? salopera aia de plus e buna ptr toamna primavara. ptr iarna trebuie un pic mai grosuta....asa cum am luat eu cambinezonul ptr Domi de fas un pic vatuit si pe nterior are un material moale si calduros se numeste cocolino :) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| alina89 wrote:Haha, fix asta verificam si eu acum. Pfff cum trece timpul. Cu emotiile cum stai? Faci cezariana sau natural? Ce s-a scurtat listuta, trebuie sa mergem la "recrutat" Eu inca blochez orice gand referitor la momentul nasterii, vreau sa ma bucur cat pot de clipele astea, dar cu fiecare control ce vine am din ce in ce mai multe emotii. Emotiile sunt mai mult griji sa fie totul ok. Am emotii si ca e baietel si nu prea stiu din se cresc baietii, Sper sa nu fie mari diferente fata de fetita! O sa fac cezariana la cald. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Victory wrote:Wow , m am uitat pe listuta pe prima pagina, sunt atat de aproape de termen!!! Uneori nici nu realizez!!! Dana000, Anca_27 ce mai faceti, ar trebui sa fiti inaintea mea? Desi, nu se stie, eu am colul doar 2cm, trebuie sa stau cuminte sa l mai tin pe bebe la caldurica, insa daca se va grabi, o sa v o iau inainte.... Cum sunteti, cum va simtiti cu burtici mari? Eu sunt ok, nu s au umflat picioarele, nu am arsuri, doar simfiza pubiana imi face figuri, daca stau mult in picioare ma doare, simt ca ma apasa tare .... Daca n as sta cu frica ca am colul scurt, as putea renova si casa, asa energie ce am.... Joi mergem la control, de acum facem TNS saptamanal. Abia ast sa vad ce crede dr, cam cat estimeaza ea ca va mai sta bebe la mami, la caldurica. Oricum pregatirile sunt aproape gata, am cumparat cam tot, sapt asta urmeaza spalat hainute, calcat si aranjat in dulapior. Wow ce emotii am!!! Chiar daca e a doua nastere, am emotii mari....cred ca am uitat tot de acum aproape 10 ani cand am nascut fetita!! Daaa...Nu mai avem mult. Mie dr mi-a zis ca dupa 38s ma pot a?tepta sa vina. Colul nu mi la masurat, o sa îmi faca direct control sapt asta sa vada Cum stam ?i tot la o sapt ne întâlnim. Mai am ?i ceva analize de facut pt fier, în rest suntem bine. Picea se tot împinge, se vede ca nu mai are loc.ieri stateam în pat pe o parte ?i se vedeau atât de tare picioru?ele, parca le scotea din burtica :))) Sapt trecuta avea 2263, sper sa faca greutatea bine. Foarte pu?in mi se umfla picioarele, iar arsuri ?i eu am fost pu?in. Mici pete pe lânga ochi ?i multe semne mici pe mâini. În rest, ultimele pregatiri, am zugravit dormitorul, montat patu?, suport pt vanita. Mai de cumparat lucrurile pt spital ?i câteva salopete+combinezon pt la iarna. Doamne ajuta la toate. Naturala planuiesc, iar daca nu vrea, la fel, ceza la cald. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cam lini?te in ultima perioada pe aici...
Ne apucam si noi sa zugravim de maine...soacramea vine saptamana viitoare pana la urma, si sa profitam sa stam in living...si sa mai profitam de vremea asta...oricum deja aici e tare frig, pe munti a nins deja...
Vad ca starea asta de greata mai joaca feste uneori, mai vomit cateodata...dar e bine, mancam bine deja Doar ca au inceput durerile de spate
In rest, ce mai ziceti?! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 7
| Felicitari Inawar! Sa ai un bebe sanatos si cuminte Unde ai nascut? Si eu sunt din Timisoara si voi naste la Odobescu. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Delia, profitati maxim :) Sora mea imi tot spune ca o sa ma bucur ca vine soacra sa ma ajute cand nasc, si la ea a stat cam o luna si i-a fost de ajutor cu gatitul, curatenia, adus ceva cand era nevoie.. Acuma voi sigur vreti si intimitatea voastra, sper sa reusiti curand!
Eu azi am mai fost la o tura de shopping, cred ca ma opresc acus :)) Pun poze cand ajung acasa ca de la pranz is plecata si acum pap cu sotul si apoi mergem la un film.
Maine am ecoooo, abia astept! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Buna fetelor! Felicitari Inawar! Multa sanatate! Noi am fost la un control neprevazut asa. De ieri aveam niste dureri usoare, dar continue de spate si burtica, pe jos asa, mai mult o presiune sa zic, care nu ceda nici la repaos, nici no spa. Am sunat medicul si a vrut sa ma vada...sunt niste contractii si mi-a dat tratament. Ne vedem saptamana viitoare, cand am si morfologia..sper sa fie totul bine. Aaa..si fetita mea se pare ca e un baietel in toata regula, de fapt |
|

| Felicitari Ale pentru baietel!! Sper sa fie bine cu contractiile in final :) |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Buna dimineata!!! Ce mai faceti? Cine mai are controale? Puiutii din burtica ce fac?
Al meu bebe (sotul zice ca sigur e fetita ca m.am umplut de cosuri pe fata, ca la prima sarcina) creste pe zi ce trece , misca din ce in ce mai puternic, mai ales dimineata . La mine au inceput durerile de cap, greturile au revenit, reusesc sa mananc dar in 10-15 minute vars, trebuie sa am o discutie serioasa cu bebe in.care sa.i explic ca e mare si e rusine sa vomitam, ca rad alti bebelusi mai mici de noi
Ce as putea sa iau pt durerile de cap? Imi e dor sa pot dormi macar o ora fara sa ma trezesc.... |
|

Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Hello fetelor Sunt noua graviduta, acum am intrat in saptamana 6....inca nu am fost la dr, vreau sa astept pana in saptamana 8. Am mai pierdut o sarcina in saptamana 7, avort spontan si acum am mari emotii. Ciudat este ca sarcina asta nu seamana deloc cu cealalta, nu ma dor sanii, nu am greturi, nu ma simt asa obosita doar urinez mai des si dorm mai mult ce ziceti, e normal sa fie asa fara simptome? Mi-am facut doua teste si au iesit pozitive amandoua...va pup |
|

| Bun venit Lore!! Fii optimista ca totul va fi bine tura asta! E normal si sa nu ai simptome, eu m-am simtit bine in trim 1, fara greturi, doar urmaream des in oglinda sa creasca burtica :))
Madalina, nu stiu ce poti lua pt durerea de cap.. ceva ceai poate te ajuta? Somnul? Ciudat ca au revenit greturile, uf.. sa nu fi racit sau ceva virus de genul care iti provoaca asa simptome.
Eu m-am trezit acuma, dorm cam ciudat noaptea, ma foiesc mult si doar spre dimineata reusesc asa sa dorm sa ma odihnesc. As fi zombi la 7-8 dar dupa dorm doua trei ore si sunt tot ce am nevoie.
Sa vedem cand o fi bebe aici cat de zombi voi fi..
Pap ceva si ma pregatesc de eco, la 12:30.
E asa de bine in concediu, zilele astea am tot fost cu sora mea, pe la cumparaturi, pranz, de obicei ne vedem in weekenduri si nu suntem doar noi doua, ca si sotii si copiii dar acuma am fost asa noi sa mai povestim, relaxate. |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| lore.t. wrote:Hello fetelor  Sunt noua graviduta, acum am intrat in saptamana 6....inca nu am fost la dr, vreau sa astept pana in saptamana 8. Am mai pierdut o sarcina in saptamana 7, avort spontan si acum am mari emotii. Ciudat este ca sarcina asta nu seamana deloc cu cealalta, nu ma dor sanii, nu am greturi, nu ma simt asa obosita doar urinez mai des si dorm mai mult  ce ziceti, e normal sa fie asa fara simptome? Mi-am facut doua teste si au iesit pozitive amandoua...va pup
Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!! |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| lore.t. wrote:Hello fetelor  Sunt noua graviduta, acum am intrat in saptamana 6....inca nu am fost la dr, vreau sa astept pana in saptamana 8. Am mai pierdut o sarcina in saptamana 7, avort spontan si acum am mari emotii. Ciudat este ca sarcina asta nu seamana deloc cu cealalta, nu ma dor sanii, nu am greturi, nu ma simt asa obosita doar urinez mai des si dorm mai mult  ce ziceti, e normal sa fie asa fara simptome? Mi-am facut doua teste si au iesit pozitive amandoua...va pup
Buna Lore si bine ai venit la noi! Stai linistita ca de data asta o sa fie bine . Nu e neaparat sa te doara sanii sau sa ai greturi. La mine au aparut greturile mai tarziu, prin saptamana 8 asa. Pentru linistea ta pana ajungi la medic ar trebui sa mergi la un laborator si sa faci beta HCG si sa repeti la 48 ore. Asa vei stii ca sarcina evolueaza cum trebuie. Iei vitamine, progesteron ceva? |
|

Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| DianaM wrote:Buna Lore si bine ai venit la noi! Stai linistita ca de data asta o sa fie bine  . Nu e neaparat sa te doara sanii sau sa ai greturi. La mine au aparut greturile mai tarziu, prin saptamana 8 asa. Pentru linistea ta pana ajungi la medic ar trebui sa mergi la un laborator si sa faci beta HCG si sa repeti la 48 ore. Asa vei stii ca sarcina evolueaza cum trebuie. Iei vitamine, progesteron ceva? Iau acid folic de 3 luni deja si acum si am inceput de duminica utrogestan 200 mg, un ovul seara inainte de culcare. Sper sa fie bine de data asta... |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| lore.t. wrote:Hello fetelor  Sunt noua graviduta, acum am intrat in saptamana 6....inca nu am fost la dr, vreau sa astept pana in saptamana 8. Am mai pierdut o sarcina in saptamana 7, avort spontan si acum am mari emotii. Ciudat este ca sarcina asta nu seamana deloc cu cealalta, nu ma dor sanii, nu am greturi, nu ma simt asa obosita doar urinez mai des si dorm mai mult  ce ziceti, e normal sa fie asa fara simptome? Mi-am facut doua teste si au iesit pozitive amandoua...va pup Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen! Totul va fi bine!
Fetelor, pentru contractii nedicul mi-a dat indometacin supozitoare, 2 pe zi, timp de 3 zile, insa pe prospect scrie ca sunt contraindicate in trimestru 2 si 3. Cei din jur m-au sfatuit sa ascult medicul, stie el mai bine..voi ce ziceti? Off.. |
|
|