Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Monday, September 18, 2017 8:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Andreea06 wrote:

Mie mi-a luat sora mea sac de dormit si niste body-uri de acolo, imi place ca sacul are maneci si sunt detasabile, cu fermoar.
Si eu am mai luat ceva hainute si din Pepco, erau asa cuuuute cu texte.
Frumoase luscusoare sa le poarte bebe sanatos..computerlove
laura513
Scris: Monday, September 18, 2017 8:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Felicitat Inawar!!! Sa fiti sanatosi, recuperare usoara si asteptam vesti si pozici! computerlove computerlove hearts
alina89
Scris: Monday, September 18, 2017 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Inawar wrote:
Va pup gravidutelor!
Ieri am nascut cu bine un bebe maricel 4,170 g. Din cauza asta l-a tras cam greu afara chiar si cu cezariana.
Am avut cativa picuri de colostru, asteptam si lapticul :)
Ieri a fost o vijelie la pranz in oras incat au zburat acoperisuri si pomi cu radacina cu tot... eu priveam pe geam de la salon..

felicitari!!! computerlove
Recuperare usoara si laptic din belsug!
uff de ce peisaj ai avut parte! bine ca e totul ok! Bravoo
lixandra_alexandra
Scris: Monday, September 18, 2017 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Inawar wrote:
Va pup gravidutelor!
Ieri am nascut cu bine un bebe maricel 4,170 g. Din cauza asta l-a tras cam greu afara chiar si cu cezariana.
Ieri a fost o vijelie la pranz in oras incat au zburat acoperisuri si pomi cu radacina cu tot... eu priveam pe geam de la salon..

Felicitariii!!!
Recuperare rapida si pupici pt amandoi!!!Cheek Kiss
delia.c.yaya
Scris: Monday, September 18, 2017 9:36 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Felicitari Inawar!!!!!!computerlove computerlove computerlove

Recuperare rapida ?i multa sanatate!!!!!majoreta newclap
alexutza_88
Scris: Monday, September 18, 2017 9:37 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
[quote=Inawar]Va pup gravidutelor!
[/quote

Felicitari!!!! Sa vina lapticul cat mai curand si sa ai parte de un bebel cuminte si recuperare rapida!! pupici
Andreea06
Scris: Monday, September 18, 2017 9:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Inawar wrote:
Va pup gravidutelor!

Felicitaaaari! Sa fie fericit si sanatos si sa va umple sufletul!
Bine ca vijelia nu a afectat nimic la spital.

Cati cm are? :) eu azi ce am facut ceva shopping si n-am luat mai mici de marimea 62, ca sa vad cat e bebe si mai iau atunci mai mici daca trebuie (pot comanda si online sau poate primesc sau imi ia sora mea si mi le aduce).
Victory
Scris: Monday, September 18, 2017 10:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Inawar wrote:
Va pup gravidutelor!
Felicitari, sa fiti sanatosi si recuperare usoara! Sa dea Doamne Doamne ca bebe sa aiba parte de o viata cat mai frumoasa si linistita si voi sa va bucurati de el!
Victory
Scris: Monday, September 18, 2017 10:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Wow , m am uitat pe listuta pe prima pagina, sunt atat de aproape de termen!!! Uneori nici nu realizez!!! Dana000, Anca_27 ce mai faceti, ar trebui sa fiti inaintea mea? Desi, nu se stie, eu am colul doar 2cm, trebuie sa stau cuminte sa l mai tin pe bebe la caldurica, insa daca se va grabi, o sa v o iau inainte.... Cum sunteti, cum va simtiti cu burtici mari? Eu sunt ok, nu s au umflat picioarele, nu am arsuri, doar simfiza pubiana imi face figuri, daca stau mult in picioare ma doare, simt ca ma apasa tare .... Daca n as sta cu frica ca am colul scurt, as putea renova si casa, asa energie ce am.... Joi mergem la control, de acum facem TNS saptamanal. Abia ast sa vad ce crede dr, cam cat estimeaza ea ca va mai sta bebe la mami, la caldurica. Oricum pregatirile sunt aproape gata, am cumparat cam tot, sapt asta urmeaza spalat hainute, calcat si aranjat in dulapior. Wow ce emotii am!!! Chiar daca e a doua nastere, am emotii mari....cred ca am uitat tot de acum aproape 10 ani cand am nascut fetita!!
alina89
Scris: Monday, September 18, 2017 10:33 PM
Nivel

Victory wrote:
Wow , m am uitat pe listuta pe prima pagina, sunt atat de aproape de termen!!! Uneori nici nu realizez!!! Dana000, Anca_27 ce mai faceti, ar trebui sa fiti inaintea mea? Desi, nu se stie, eu am colul doar 2cm, trebuie sa stau cuminte sa l mai tin pe bebe la caldurica, insa daca se va grabi, o sa v o iau inainte.... Cum sunteti, cum va simtiti cu burtici mari? Eu sunt ok, nu s au umflat picioarele, nu am arsuri, doar simfiza pubiana imi face figuri, daca stau mult in picioare ma doare, simt ca ma apasa tare .... Daca n as sta cu frica ca am colul scurt, putea renova di casa, asa energie ce am.... Joi mergem la control, de acum facem TNS saptamanal. Abia ast sa vad ce crede dr, cam cat estimeaza ea ca va mai sta bebe la mami, la caldurica.

Haha, fix asta verificam si eu acum. Pfff cum trece timpul. Cu emotiile cum stai? Faci cezariana sau natural?

Ce s-a scurtat listuta, trebuie sa mergem la "recrutat" Lol

Eu inca blochez orice gand referitor la momentul nasterii, vreau sa ma bucur cat pot de clipele astea, dar cu fiecare control ce vine am din ce in ce mai multe emotii.
Andreea06
Scris: Monday, September 18, 2017 10:41 PM
Nivel

Azi la medicul de fam m-a masurat, circumferinta burticii - 101 cm si lungimea uterului cred, 25cm, asa vertical pe linia burticii si am auzit inimioara iar cu dopplerul lor, a zis ea 137 batai, initial era ingrijorata putin ca i-am zis ca nu prea a miscat la fel ultimele zile, nu puternic si nu f des, masura ea 130 batai dar apoi a zis ca a crescut si e bine.

Lili Eu wrote:
Frumoase luscusoare sa le poarte bebe sanatos..computerlove

Multumesc, ma entuziasmez de fiecare lucrusor Lol

Victory si eu am control joi newclap Inca un pic.. bucura-te daca nu ai arsuri si picioare umflate. Pe mine arsurile ma mai chinuie uneori si foiala in pat, de pe o parte pe alta..
alina89
Scris: Monday, September 18, 2017 10:55 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Azi la medicul de fam m-a masurat, circumferinta burticii - 101 cm si lungimea uterului cred, 25cm, asa vertical pe linia burticii si am auzit inimioara iar cu dopplerul lor, a zis ea 137 batai, initial era ingrijorata putin ca i-am zis ca nu prea a miscat la fel ultimele zile, nu puternic si nu f des, masura ea 130 batai dar apoi a zis ca a crescut si e bine.

137 a avut si piciu meu la morfo si mi s-a parut putin fata de datile anterioare, dar am intrebat si a zis ca e o valoare normala, nimic de ingrijorat. Eu ma ingrijorez mereu ca nu misca deloooc la 90% din ecografii oricat l-ar zdruncina si masa doctorii, dar apoi ajung acasa si parca imi face in ciuda. Tumbe peste tumbe Lol

Fetelor voi aveti vro listuta facuta gen cate body cu maneca lunga, cate bavetici, sosetele, caciulite etc sa luati? Poate impartita si pe marimi? Lol

Noi am luat o salopeta grosuta, pufoasa care ne-am gandit ca e tocmai buna pt iarna, daaaar vad multe in magazine si la mamici cu din alea de fas si un fel de plus la interior. Oare ce am luat noi e prea subtire?
carlita
Scris: Tuesday, September 19, 2017 12:37 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Felicitari, Inawar! Sa va traiasca piciul si sa fie sanatos! computerlove Recuperare rapida si sa vina lapticul cat mai repede!
alexutza_88
Scris: Tuesday, September 19, 2017 12:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
alina89 wrote:

137 a avut si piciu meu la morfo si mi s-a parut putin fata de datile anterioare, dar am intrebat si a zis ca e o valoare normala, nimic de ingrijorat. Eu ma ingrijorez mereu ca nu misca deloooc la 90% din ecografii oricat l-ar zdruncina si masa doctorii, dar apoi ajung acasa si parca imi face in ciuda. Tumbe peste tumbe Lol

Fetelor voi aveti vro listuta facuta gen cate body cu maneca lunga, cate bavetici, sosetele, caciulite etc sa luati? Poate impartita si pe marimi? Lol

Noi am luat o salopeta grosuta, pufoasa care ne-am gandit ca e tocmai buna pt iarna, daaaar vad multe in magazine si la mamici cu din alea de fas si un fel de plus la interior. Oare ce am luat noi e prea subtire?

Din fas si cu plus la interior caut si eu salopeta. Am gasit la H&M unele dragute, cred ca o sa comand de acolo.
Acum sunt focusata pe botezul de duminica, suntem nasi , si sper sa iasa totul ok topai
Andreea06
Scris: Tuesday, September 19, 2017 12:57 PM
Nivel

alina89 wrote:

La mine iar are 2 zile cand abia misca ceva pe acolo, eu cred ca si-a schimbat pozitia, e mai in spate sau nu stiu.. simt prea putin intens loviturile la burtica. Inimioara la mf tot in dreapta buricului a gasit-o.. cine stie. Vad joi.

Hmm cred ca e subtire aia de plus doar, pt iarna adica. Asa imi zicea sora mea ca am vazut si noi in h&m si in pepco, fluffy asa si pufi, f cute, dar zicea ca la primavara merg sau prin casa/mall desi e posibil sa fie cam cald cu ele daca are si hainutele pe sub..
spunea sa il imbrac cum ma imbrac eu + inca ceva. Daca eu is cu maneca scurta, ii pot da si lui dar sa mai aiba o bluzita cu capse sau ceva descheiata.

Alea cu fas, combenizon cred ca ii zice, sunt ok pt scos afara iarna. De preferat cu 2 fermoare pe fiecare picior, pana mai jos, la h&m au asa si sunt f ok. Si noi tre sa luam. Mai aveau la h&m si tip sac, nu cu picioare, dar nu avea gaurica pentru centura la scaunul auto, nu se potriveste pt noi..
la waikiki mai erau, dar nu era fas in exterior, ci ceva material care de cam scamosea.. dar erau cute cu groase si acelea.

Sora mea zicea ca daca ii dau pantalonasi, iarna, sa ii dau ori body cu/fara strampisorii (asa imi place mie sa le zic, is colantii aia intregi), body cu maneca scurta ca e mai usor sa ii dau si bluzita care vine pt pantalonasi.
In casa zicea ca o sa folosesc mai mult salopetele intregi, sunt cele mai usor de imbracat si schimbat, acopera tot, dintr-o piesa.. si body-urile cu maneca lunga + pantalonasi, de preferat aia intregi cu soselute incluse ca sa nu mai dau separat si acelea.

Caciulite zicea sa aiba bretelutele de prins, ca nu o sa stea locului si o sa ii tot cada altfel, doar daca doarme poate ramane pe cap cum o pui.

Nu am un nr asa.. eu momentan am 5 bavetici normale si inca 2 impermeabile pt cand o sa pape, am 6 perechi de soselute miiiici, si hainutele ce le-am pus ieri. Inca suntem la cumparaturi perioada asta, de hainute, maine mai dau o tura la celalalt mall.
O sa iau marimea 62 cam toate, cate un set doua asa de body cu maneca lunga, scurta, cativa pantalonasi, bluzite, sleepers salopetele alea intregi cat de multe pot :)) alea mi se par cele mai utile si combenizon neaparat, caciulite..

Nepotelul meu a avut 4,5kg la nastere, direct marimea 62 i-a dat. Am zis ca daca cumva e mai mic comand atunci pe net sau imi mai ia ea marime 56. Si o sa mai primesc, inainte de Craciun pe la 3 sapt o sa stiu exact ce imi mai trebuie si o sa mai iesim din casa atunci.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.