Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Thursday, September 14, 2017 11:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MadaMadalyna
Scris: Thursday, September 14, 2017 12:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
Victory
Scris: Thursday, September 14, 2017 3:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Andreea06 wrote:
Sotul m-a intrebat aseara ca daca mi-e rau intr-o zi/noapte, la ce spital ma duce?

Si ii zic ca mergem la clinica unde o sa nasc, acolo o sa o sune pe doctorita daca considera ca e nevoie - daca e noaptea, daca e ziua o sun si eu..

El nuuu, cum la clinica, ca aia e privata, ca tre la stat, la urgente, la care spital? Si atata m-am ciondanit cu el, ca nu vreau la stat, mergem la clinica, si si ei pot sa te verifice, sa monitorizeze bebe sa vada daca e ok sau in stre si e un medic de garda acolo mereu si daca o sa considere ca nu e de ei, ma trimit ei unde trebuie.. dar important e sa anuntam si doctorita mea.

Voi v-ati intrebat medicii ce faceti daca va e rau candva pana la termen?
O sa o intreb si pe a mea sapt viitoare, sigur o sa imi zica sa o sun ca mereu cand plec din cabinet zice ca ne vedem data viitoare sau daca e ceva oricand la telefon.
Mie mi a fost rau, era sa lesin (aveam tensiunea foarte mica 5) si am fost la urgente la Regina Maria, unde voi si naste, unde e si medicul meu.... Întâi am sunat medicul, dar chiar daca nu raspunde tot acolo tre sa merg daca mi e rau... Bine , nu stiu cum e la voi, aici RM are si urgente non-stop pr gravide, asa ca poti merge si noaptea.... Daca la voi la clinica nu au asa ceva cred ca trebuie sa te duca la maternitatea de stat...
alina89
Scris: Thursday, September 14, 2017 3:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06
Scris: Thursday, September 14, 2017 4:53 PM
Nivel

Victory wrote:
Mie mi a fost rau, era sa lesin (aveam tensiunea foarte mica 5) si am fost la urgente la Regina Maria, unde voi si naste, unde e si medicul meu.... Întâi am sunat medicul, dar chiar daca nu raspunde tot acolo tre sa merg daca mi e rau... Bine , nu stiu cum e la voi, aici RM are si urgente non-stop pr gravide, asa ca poti merge si noaptea.... Daca la voi la clinica nu au asa ceva cred ca trebuie sa te duca la maternitatea de stat...

Intreb doctorita joi, cand am control.. colega mea care a nascut tot cu ea si tot la clinica asta a zis ca de la 34s pot merge acolo, oricand, ca si noaptea au deschis doar.. pana la 34s posibil sa trebuiasca la stat...
delia.c.yaya
Scris: Thursday, September 14, 2017 5:31 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Noi am fost la control. Analizele sunt foarte bune.
Mia verificat colul, aici e totul bine. Bebe era foarte agitat. I-am auzit inimioaralove ?i posibil sa fie un dolofan!!! boy Se vedea ceva acolo între picioruse.
computerlove computerlove
alina89
Scris: Thursday, September 14, 2017 5:53 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Mia verificat colul, aici e totul bine. Bebe era foarte agitat. I-am auzit inimioaralove ?i posibil sa fie un dolofan!!! boy Se vedea ceva acolo între picioruse.

felicitari, Delia! ma bucur ca e totul bine si te-ai mai linistit!
alexutza_88
Scris: Thursday, September 14, 2017 7:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
delia.c.yaya wrote:

Felicitari, sa fie totul bine in continuare!!!topai
Andreea06
Scris: Thursday, September 14, 2017 7:44 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Data viitoare o sa stii sigur daca e dolofan sau dolofanica Bravoo Pana la 14s tot citisem pe net ca ar fi un tubercul asa, intre picioare indiferent de sex si ca apoi ala se schimba in organul fiecarui gen, dar la mine de la 12s mi-a tot zis doctorita baietel.. ochiul format stie ce stie. Bine ca e sanatos!
MadaMadalyna
Scris: Thursday, September 14, 2017 8:39 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

majoreta cand ai urmatorul control? Atunci o sa stii sigur ce ai majoreta
Oricum doctorii din italia nu prea spun sexul copilului de cat daca sunt siguri pe ei majoreta asa ca e posibil sa se fi vazut chiar bine si sa fie baietel majoreta coeur

Mie mi.a zis ca nu se vede daca e cu cuculet si pare fetita , dar o sa vada clar la morfologica.... ceva ceva a vazut el acolo, dar astept pana la morfo, nu vreau sa ma bucur ca e fetita si dupa sa fiu putin dezamagita, pt ca noi fetita ne dorim enorm, daca ar fi fetita cred ca o sa fim cei mai fericiti! Dar si baietel daca e , sanatos sa fie!
alina89
Scris: Thursday, September 14, 2017 10:00 PM
Nivel

Am observat ca in foarte multe tari doctorii chiar daca vad sexul copilului nu isi spun ce este sau o fac foarte evaziv, stiu ca in multe tari e interzis chiar sa ti-l zica pana la 20s. Mai sunt si tari in care e interzis ca sa protejeze copilul pt ca sunt familii nemultumite de sexul copilului si fac avort daca afla "la timp" ce e bebele.. foarte trist ca e asa.

La noi pare sa fie mai "avansata" stiinta asta, aparate mai performante, se fac ecografii transvaginale pana la sf trim I, in alte tari se chinuie medicii cu ecografii abdominale la 4-6 saptamani sa caute sarcina si pleaca devastati parintii de acolo ca nu a gasit medicul nimic si normal ca nu gasesc ca abea se vede ceva la cea transvaginala care e mult mai performanta..sunt medici care iti spun de la 11-12s ce este bebe fara sa greseasca.

Azi am facut si noi ultima morfologie, bebe a ramas tot cu capusorul in jos, e pozitionat exact cum imi imaginam cu funduletu in dreapta unde dimineata mereu se impinge si e mult mai ridicata burtica in zona aia Lol

Bursucu are 1477g si a stat iar cu spatele toata consultatia, chiar radeam cu doctorul ca si data trecuta a fost capos si nu s-a pozitionat deloc corect pt "poza", s-a chinuit vro 10 min sa il trezeasca, l-a inghiontit cu mana nimiiic, statea cu funduletu la noi ras si tati era asa nerabdator sa vada daca are nasu meu ca asa i s-a parut data trecuta hohot (el spera ca are totusi nasul lui, asa mai mic si discret ras ), 3d nici nu a mai bagat pt ca nu se vedea decat spatele si imi lua banii degeaba. ma tot inghiontea cu piciorusele, dar nici ca vroia sa se intoarca sa il vada si mami. a fost dragut, chiar daca nu i-am vazut si fatuca, ecografic totul e bine si masoara exact cat ar trebui dupa data ovulatiei.

deja incepem sa numaram zilele computerlove

MadaMadalyna
Scris: Friday, September 15, 2017 12:17 AM
Nivel

alina89 wrote:
Am observat ca in foarte multe tari doctorii chiar daca vad sexul copilului nu isi spun ce este sau o fac foarte evaziv, stiu ca in multe tari e interzis chiar sa ti-l zica pana la 20s. Mai sunt si tari in care e interzis ca sa protejeze copilul pt ca sunt familii nemultumite de sexul copilului si fac avort daca afla "la timp" ce e bebele.. foarte trist ca e asa.

La noi pare sa fie mai "avansata" stiinta asta, aparate mai performante, se fac ecografii transvaginale pana la sf trim I, in alte tari se chinuie medicii cu ecografii abdominale la 4-6 saptamani sa caute sarcina si pleaca devastati parintii de acolo ca nu a gasit medicul nimic si normal ca nu gasesc ca abea se vede ceva la cea transvaginala care e mult mai performanta..sunt medici care iti spun de la 11-12s ce este bebe fara sa greseasca.

Azi am facut si noi ultima morfologie, bebe a ramas tot cu capusorul in jos, e pozitionat exact cum imi imaginam cu funduletu in dreapta unde dimineata mereu se impinge si e mult mai ridicata burtica in zona aia Lol

Bursucu are 1477g si a stat iar cu spatele toata consultatia, chiar radeam cu doctorul ca si data trecuta a fost capos si nu s-a pozitionat deloc corect pt "poza", s-a chinuit vro 10 min sa il trezeasca, l-a inghiontit cu mana nimiiic, statea cu funduletu la noi ras si tati era asa nerabdator sa vada daca are nasu meu ca asa i s-a parut data trecuta hohot (el spera ca are totusi nasul lui, asa mai mic si discret ras ), 3d nici nu a mai bagat pt ca nu se vedea decat spatele si imi lua banii degeaba. ma tot inghiontea cu piciorusele, dar nici ca vroia sa se intoarca sa il vada si mami. a fost dragut, chiar daca nu i-am vazut si fatuca, ecografic totul e bine si masoara exact cat ar trebui dupa data ovulatiei.

deja incepem sa numaram zilele computerlove

Up

Oare de asta nu mi.a spus doctorul ce este , sincer statea cracanat bebe....
Poate nu era asa sigur sau nu vrea sa dea raspunsuri eronate , eu la asta m.am gandit ....
Andreea06
Scris: Friday, September 15, 2017 8:54 AM
Nivel

Neata burtici!
Ultima Zi de lucru pentru o perioadaaaa!

Legat de sexul la bebe eu atata citisem in perioada aia si analizasem eco pe net, ca m-am informat: daca vad 3 liniute albe mici in zona aia, e fetita. Ca un hamburger asa. Daca vad ceva lung doar, e baietel :)) ma asteptam si eu sa nu zica doctorita prea repede, dar a zis asa ca nu m-am mai uitat eu prea mult apoi, oricum ea imi arata acolo.. :D
Inawar
Scris: Friday, September 15, 2017 10:18 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Neata, burtici! Gossip
Andreea cum e ultima zi la lucru? La mine a fost cu prajituri, pupaturi si sfaturi de la colege care sunt mamici de cativa ani :)
Stiu ca numaram zilele pe calendar pana cand sunt libera, acum numar zilele pana il tin pe bebe in brate :)
Andreea06
Scris: Friday, September 15, 2017 10:35 AM
Nivel

Inawar wrote:
Neata, burtici! Gossip
Andreea cum e ultima zi la lucru? La mine a fost cu prajituri, pupaturi si sfaturi de la colege care sunt mamici de cativa ani :)
Stiu ca numaram zilele pe calendar pana cand sunt libera, acum numar zilele pana il tin pe bebe in brate :)

E bine momentan, am un meeting acuma si apoi fug la lidl langa sa iau rontaieli, am primit deja o cana personalizata cu proiectul nostru, sigla lui are o pasare asa si i-au editat-o si au pus un bebe in paturica acolo, in cioc, cum duce barza, foarte cute. Si mi-au mai luat o minge din aia mare de gimnastica, sa stai pe ea dance La mine sunt mai mult barbati pe aici, sunt singura femeie din echipa si in sediu mai sunt doar cateva femei, asa e in IT.. Lol
Mai ies la pranz azi cu o colega de la sediul de langa, mi-e mai apropiata.. si in rest, mai lejer asa, am multe de strans si de curatat chestiile prin calc ca oricum mi se sterge tot dar sa ma asigur si eu.

Ieri am avut o dezamagire/surpriza cu veniturile pe concediul asta de 126 zile, din pacate la mine suma nu e mai mare, din contra, e mai mica decat salariul meu.. fiindca eu sunt scutita de impozitul acela de 16% si deci brutul e mai mic decat in mod normal. Practic se anuleaza cei 15% (ca se ia 85%) cu cei 16% si se ajunge la salariul meu cam, dar se mai scade putin putin CAS si zilele lucratoare conteaza, fata de in mod normal. Pe decembrie sunt doar 18 zile lucratoare Cray Asta este, mergem inainte cum putem.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.