Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| NicoN wrote:ina iti doresc sa ai nastere usoara si bebe sanatos si cuminte iar tie recuperare rapida si laptic andreea am dormit cu bebeii din prima zi, daca alaptezi e mult mai comod si usor pt tine. lixandra eu si la 32 de sapt am fost in germania! daca medicul iti permite si tu esti ok poti merge oriunde! pupici
Asa o sa fac si eu, dorm cu el in prima faza pana ma simt mai in stare sa ma tot ridic din pat, cu operatia.
Cum sunt bebeii? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Wow fetelor...chiar m-a?i facut tare curioasa... le ave?i cu genetica?!
Oare bebe meu cum ar iesi?! Eu sunt saten deschis cu ochi albastri iar al meu e brunet cu ochi caprui(si in familia lui toti au parul cre?)... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| delia.c.yaya wrote:Wow fetelor...chiar m-a?i facut tare curioasa... le ave?i cu genetica?! Oare bebe meu cum ar iesi?! Eu sunt saten deschis cu ochi albastri iar al meu e brunet cu ochi caprui(si in familia lui toti au parul cre?)... Si eu am parul cret...si Domi seamana cu tati cu paru drept....dar sincer nu imi placea sa fie cu par cret... daca ar fi fost fetita imi placa dar baiat cret nu |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| NicoN wrote:ina iti doresc sa ai nastere usoara si bebe sanatos si cuminte iar tie recuperare rapida si laptic andreea am dormit cu bebeii din prima zi, daca alaptezi e mult mai comod si usor pt tine. lixandra eu si la 32 de sapt am fost in germania! daca medicul iti permite si tu esti ok poti merge oriunde! pupici
Da, sunt sigura ca o sa fie bine. Pe 6 octombrie am morfo si pe 7 trebuie sa plec..deci o sa stiu sigur daca imi permite dr. |
|
| Sotul m-a intrebat aseara ca daca mi-e rau intr-o zi/noapte, la ce spital ma duce?
Si ii zic ca mergem la clinica unde o sa nasc, acolo o sa o sune pe doctorita daca considera ca e nevoie - daca e noaptea, daca e ziua o sun si eu..
El nuuu, cum la clinica, ca aia e privata, ca tre la stat, la urgente, la care spital? Si atata m-am ciondanit cu el, ca nu vreau la stat, mergem la clinica, si si ei pot sa te verifice, sa monitorizeze bebe sa vada daca e ok sau in stre si e un medic de garda acolo mereu si daca o sa considere ca nu e de ei, ma trimit ei unde trebuie.. dar important e sa anuntam si doctorita mea.
Voi v-ati intrebat medicii ce faceti daca va e rau candva pana la termen? O sa o intreb si pe a mea sapt viitoare, sigur o sa imi zica sa o sun ca mereu cand plec din cabinet zice ca ne vedem data viitoare sau daca e ceva oricand la telefon. |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| lixandra_alexandra wrote:Da, sunt sigura ca o sa fie bine. Pe 6 octombrie am morfo si pe 7 trebuie sa plec..deci o sa stiu sigur daca imi permite dr.
Pe 6 oct ai.morfoa de trim 2 ? Cate saptamani oai sa ai atunci?
Eu am morfo de trim 2 pe 12 contrombrie , o sa am 22 saptamani dupa ultima menstruatie dar de fapt 21 , bebe fiind ca varsta mai mic cu o saptamana. |
|
| Si eu sunt curioasa cu cine o sa semene bebe sotul fiind un saten deschis spre blond iar eu am parul saten inchis si cret(dar cu tratamente cu keratina am incercat sa.l fac drept iar acum nu are nicio forma faca nu baga placa in el) iar sotul e cu ochi verzi si eu cu ochi caprui. Mama mea are ochii verzi si tata caprui iar la sot socrul avea ochii verzi si era blond(acum nu mai e) iar soacra e satena cu ochi caprui. Eu una de ez seman perfect cu bunica din partea mamei si toti verisorii din partea mamei semanam cu bunica (a avut ea gena mai puternica) Prima fetita a mea semana perfect cu tati ei si avea deja parul lungut si negru, preotul care a botezat.o imediat dupa nastere a spus ca nu a vazut copii nascuti la 9 luni cum par asa mare si.negru cum il avea ea nascuta la 6 luni, la par semana cu mine banuiesc ca eu m.am nascut cu parul mare , de la un an il aveam trecut de umeri si era si cret. Sper ca bebe sa ia ce e mai bun de la fiecare |
|
| MadaMadalyna wrote:
Pe 6 oct ai.morfoa de trim 2 ? Cate saptamani oai sa ai atunci?
Eu am morfo de trim 2 pe 12 contrombrie , o sa am 22 saptamani dupa ultima menstruatie dar de fapt 21 , bebe fiind ca varsta mai mic cu o saptamana.
Nu, o sa am morfo de trim 1 si o sa am 13 sapt. |
|
| lixandra_alexandra wrote:
Nu, o sa am morfo de trim 1 si o sa am 13 sapt.
E bine ca aie morfo inainte sa pleci , si eu am avut morfologica Inainte cu 2 zile de a plecat in romania si am plecat si cu inima impacata ca bebe e bine. Mai ales ca atunci doctorul o sa analizeze tot in dezvoltarea Lui bebe. O sa iasa un bebe plimbaret daca il plimbati de cand e in burtica |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Gata morfo trimestrul 3!! E totul ok, se batzaie bubulina de abia a surprins-o intr-o poza. Nu are stare deloc. Sta în funduletz, nu s-a întors înca, practic ea ma love?te în capul pieptului cu al ei capsor. A fost nostim tareee:))) |
|
| alexutza_88 wrote:Gata morfo trimestrul 3!! E totul ok, se batzaie bubulina de abia a surprins-o intr-o poza. Nu are stare deloc. Sta în funduletz, nu s-a întors înca, practic ea ma love?te în capul pieptului cu al ei capsor. A fost nostim tareee:)))
Ce dragut I-ai vazut trasaturile mai bine?
A meu e tot cu picioarele in lateral, nu cred ca s-a rotit fata de data trecuta desi am avut intr-o seara burtica mai deformata, dar cred ca doar se impingea asa. Vad saptamana viitoare, dar dupa cat de des imi tre la baie, cred ca ma apasa acolo jos cu capusorul. Tie iti da cate un piciorus la vezica atunci? |
|
| MadaMadalyna wrote: E bine ca aie morfo inainte sa pleci , si eu am avut morfologica Inainte cu 2 zile de a plecat in romania si am plecat si cu inima impacata ca bebe e bine. Mai ales ca atunci doctorul o sa analizeze tot in dezvoltarea Lui bebe. O sa iasa un bebe plimbaret daca il plimbati de cand e in burtica
daaaa, de abia astept sa vad si eu mai bine bebele..mai am un pic |
|
| Andreea06 wrote:Ce dragut I-ai vazut trasaturile mai bine? A meu e tot cu picioarele in lateral, nu cred ca s-a rotit fata de data trecuta desi am avut intr-o seara burtica mai deformata, dar cred ca doar se impingea asa. Vad saptamana viitoare, dar dupa cat de des imi tre la baie, cred ca ma apasa acolo jos cu capusorul. Tie iti da cate un piciorus la vezica atunci?
Imi terorizeaza vezica, nu gluma. Poza de?i e 3d nu e foarte clara pt.ca se tot misca nu avea deloc astampar |
|
| alexutza_88 wrote:
Imi terorizeaza vezica, nu gluma. Poza de?i e 3d nu e foarte clara pt.ca se tot misca nu avea deloc astampar
Uf, micuta. Atunci nu mai tre sa bei cafea sau sa mananci dulce inainte, e clar ca e activa, haha. La mine s-a mai potolit asa, adica parca misca mai mult acum 2 saptamani, si in timpul zilei.. acuma doar dupa cafea sau seara cand stau pe canapea. Am citit ca e normal oricum, ei si dorm muuult. Aseara am avut o sesiune cu tati, de pupaceala si lovituri a fost asa adorabil.. el pupa zona, bebe dadea cu piciorusul, punea sotul obrazul/urechea sa "auda" cica, bebe lovea.. f cute, mi-a umplut inima de emotie.
Cate grame are acuma? Sunt curioasa cum iau in greutate de acum in trim 3, stiu ca mai mult.. |
|
| Andreea06 wrote:Uf, micuta. Atunci nu mai tre sa bei cafea sau sa mananci dulce inainte, e clar ca e activa, haha. La mine s-a mai potolit asa, adica parca misca mai mult acum 2 saptamani, si in timpul zilei.. acuma doar dupa cafea sau seara cand stau pe canapea. Am citit ca e normal oricum, ei si dorm muuult. Aseara am avut o sesiune cu tati, de pupaceala si lovituri a fost asa adorabil.. el pupa zona, bebe dadea cu piciorusul, punea sotul obrazul/urechea sa "auda" cica, bebe lovea.. f cute, mi-a umplut inima de emotie. Cate grame are acuma? Sunt curioasa cum iau in greutate de acum in trim 3, stiu ca mai mult..
Are 1360 g. Unii sunt mai mari altii mai mici depinde si de parin?i. Eu m-am nascut cu 2800 g, asa ca nu se stie |
|
|