Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Wednesday, September 13, 2017 10:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
NicoN wrote:
ina iti doresc sa ai nastere usoara si bebe sanatos si cuminte iar tie recuperare rapida si laptic computerlove
andreea am dormit cu bebeii din prima zi, daca alaptezi e mult mai comod si usor pt tine.
lixandra eu si la 32 de sapt am fost in germania! daca medicul iti permite si tu esti ok poti merge oriunde!
pupici

Asa o sa fac si eu, dorm cu el in prima faza pana ma simt mai in stare sa ma tot ridic din pat, cu operatia. alcool

Cum sunt bebeii?
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, September 13, 2017 10:42 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Wow fetelor...chiar m-a?i facut tare curioasa... le ave?i cu genetica?!

Oare bebe meu cum ar iesi?!Blushing
Eu sunt saten deschis cu ochi albastri iar al meu e brunet cu ochi caprui(si in familia lui toti au parul cre?)...
dance pupici
Lili Eu
Scris: Wednesday, September 13, 2017 10:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
delia.c.yaya wrote:
Wow fetelor...chiar m-a?i facut tare curioasa... le ave?i cu genetica?!

Oare bebe meu cum ar iesi?!Blushing
Eu sunt saten deschis cu ochi albastri iar al meu e brunet cu ochi caprui(si in familia lui toti au parul cre?)...
dance pupici
Si eu am parul cret...si Domi seamana cu tati cu paru drept....dar sincer nu imi placea sa fie cu par cret...Lol daca ar fi fost fetita imi placa dar baiat cret nu computerlove
lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, September 13, 2017 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
NicoN wrote:
ina iti doresc sa ai nastere usoara si bebe sanatos si cuminte iar tie recuperare rapida si laptic computerlove
andreea am dormit cu bebeii din prima zi, daca alaptezi e mult mai comod si usor pt tine.
lixandra eu si la 32 de sapt am fost in germania! daca medicul iti permite si tu esti ok poti merge oriunde!
pupici

Da, sunt sigura ca o sa fie bine. Pe 6 octombrie am morfo si pe 7 trebuie sa plec..deci o sa stiu sigur daca imi permite dr. Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Wednesday, September 13, 2017 11:18 AM
Nivel

Sotul m-a intrebat aseara ca daca mi-e rau intr-o zi/noapte, la ce spital ma duce?

Si ii zic ca mergem la clinica unde o sa nasc, acolo o sa o sune pe doctorita daca considera ca e nevoie - daca e noaptea, daca e ziua o sun si eu..

El nuuu, cum la clinica, ca aia e privata, ca tre la stat, la urgente, la care spital? Si atata m-am ciondanit cu el, ca nu vreau la stat, mergem la clinica, si si ei pot sa te verifice, sa monitorizeze bebe sa vada daca e ok sau in stre si e un medic de garda acolo mereu si daca o sa considere ca nu e de ei, ma trimit ei unde trebuie.. dar important e sa anuntam si doctorita mea.

Voi v-ati intrebat medicii ce faceti daca va e rau candva pana la termen?
O sa o intreb si pe a mea sapt viitoare, sigur o sa imi zica sa o sun ca mereu cand plec din cabinet zice ca ne vedem data viitoare sau daca e ceva oricand la telefon.
MadaMadalyna
Scris: Wednesday, September 13, 2017 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
lixandra_alexandra wrote:

Da, sunt sigura ca o sa fie bine. Pe 6 octombrie am morfo si pe 7 trebuie sa plec..deci o sa stiu sigur daca imi permite dr. Cheek Kiss

Pe 6 oct ai.morfoa de trim 2 ?
Cate saptamani oai sa ai atunci?

Eu am morfo de trim 2 pe 12 contrombrie , o sa am 22 saptamani dupa ultima menstruatie dar de fapt 21 , bebe fiind ca varsta mai mic cu o saptamana.
MadaMadalyna
Scris: Wednesday, September 13, 2017 11:31 AM
Nivel

Si eu sunt curioasa cu cine o sa semene bebe yes sotul fiind un saten deschis spre blond iar eu am parul saten inchis si cret(dar cu tratamente cu keratina am incercat sa.l fac drept iar acum nu are nicio forma faca nu baga placa in el) iar sotul e cu ochi verzi si eu cu ochi caprui. Mama mea are ochii verzi si tata caprui iar la sot socrul avea ochii verzi si era blond(acum nu mai e) iar soacra e satena cu ochi caprui.
Eu una de ez seman perfect cu bunica din partea mamei si toti verisorii din partea mamei semanam cu bunica (a avut ea gena mai puternica) NuStiu
Prima fetita a mea semana perfect cu tati ei si avea deja parul lungut si negru, preotul care a botezat.o imediat dupa nastere a spus ca nu a vazut copii nascuti la 9 luni cum par asa mare si.negru cum il avea ea nascuta la 6 luni, la par semana cu mine banuiesc ca eu m.am nascut cu parul mare , de la un an il aveam trecut de umeri si era si cret.
Sper ca bebe sa ia ce e mai bun de la fiecare majoreta
lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, September 13, 2017 11:39 AM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Pe 6 oct ai.morfoa de trim 2 ?
Cate saptamani oai sa ai atunci?

Eu am morfo de trim 2 pe 12 contrombrie , o sa am 22 saptamani dupa ultima menstruatie dar de fapt 21 , bebe fiind ca varsta mai mic cu o saptamana.

Nu, o sa am morfo de trim 1 si o sa am 13 sapt.
MadaMadalyna
Scris: Wednesday, September 13, 2017 12:21 PM
Nivel

lixandra_alexandra wrote:

Nu, o sa am morfo de trim 1 si o sa am 13 sapt.

computerlove computerlove
E bine ca aie morfo inainte sa pleci , si eu am avut morfologica
Inainte cu 2 zile de a plecat in romania si am plecat si cu inima impacata ca bebe e bine.
Mai ales ca atunci doctorul o sa analizeze tot in dezvoltarea
Lui bebe.
O sa iasa un bebe plimbaret daca il plimbati de cand e in burtica newclap love
alexutza_88
Scris: Wednesday, September 13, 2017 12:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Gata morfo trimestrul 3!! E totul ok, se batzaie bubulina de abia a surprins-o intr-o poza. Nu are stare deloc. Sta în funduletz, nu s-a întors înca, practic ea ma love?te în capul pieptului cu al ei capsor. A fost nostim tareee:)))
Andreea06
Scris: Wednesday, September 13, 2017 12:28 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:
Gata morfo trimestrul 3!! E totul ok, se batzaie bubulina de abia a surprins-o intr-o poza. Nu are stare deloc. Sta în funduletz, nu s-a întors înca, practic ea ma love?te în capul pieptului cu al ei capsor. A fost nostim tareee:)))

Ce dragut Bravoo Lol I-ai vazut trasaturile mai bine?

A meu e tot cu picioarele in lateral, nu cred ca s-a rotit fata de data trecuta desi am avut intr-o seara burtica mai deformata, dar cred ca doar se impingea asa. Vad saptamana viitoare, dar dupa cat de des imi tre la baie, cred ca ma apasa acolo jos cu capusorul.
Tie iti da cate un piciorus la vezica atunci? Big Laugh
lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, September 13, 2017 12:37 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

computerlove computerlove
E bine ca aie morfo inainte sa pleci , si eu am avut morfologica
Inainte cu 2 zile de a plecat in romania si am plecat si cu inima impacata ca bebe e bine.
Mai ales ca atunci doctorul o sa analizeze tot in dezvoltarea
Lui bebe.
O sa iasa un bebe plimbaret daca il plimbati de cand e in burtica newclap love

daaaa, de abia astept sa vad si eu mai bine bebele..mai am un picCheek Kiss
alexutza_88
Scris: Wednesday, September 13, 2017 12:43 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Ce dragut Bravoo Lol I-ai vazut trasaturile mai bine?

A meu e tot cu picioarele in lateral, nu cred ca s-a rotit fata de data trecuta desi am avut intr-o seara burtica mai deformata, dar cred ca doar se impingea asa. Vad saptamana viitoare, dar dupa cat de des imi tre la baie, cred ca ma apasa acolo jos cu capusorul.
Tie iti da cate un piciorus la vezica atunci? Big Laugh

Imi terorizeaza vezica, nu gluma. Poza de?i e 3d nu e foarte clara pt.ca se tot misca nu avea deloc astampar
Andreea06
Scris: Wednesday, September 13, 2017 12:50 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Imi terorizeaza vezica, nu gluma. Poza de?i e 3d nu e foarte clara pt.ca se tot misca nu avea deloc astampar

Uf, micuta. Atunci nu mai tre sa bei cafea sau sa mananci dulce inainte, e clar ca e activa, haha. La mine s-a mai potolit asa, adica parca misca mai mult acum 2 saptamani, si in timpul zilei.. acuma doar dupa cafea sau seara cand stau pe canapea. Am citit ca e normal oricum, ei si dorm muuult.
Aseara am avut o sesiune cu tati, de pupaceala si lovituri SimplyLove a fost asa adorabil.. el pupa zona, bebe dadea cu piciorusul, punea sotul obrazul/urechea sa "auda" cica, bebe lovea.. f cute, mi-a umplut inima de emotie.

Cate grame are acuma? Sunt curioasa cum iau in greutate de acum in trim 3, stiu ca mai mult..
alexutza_88
Scris: Wednesday, September 13, 2017 1:10 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Uf, micuta. Atunci nu mai tre sa bei cafea sau sa mananci dulce inainte, e clar ca e activa, haha. La mine s-a mai potolit asa, adica parca misca mai mult acum 2 saptamani, si in timpul zilei.. acuma doar dupa cafea sau seara cand stau pe canapea. Am citit ca e normal oricum, ei si dorm muuult.
Aseara am avut o sesiune cu tati, de pupaceala si lovituri SimplyLove a fost asa adorabil.. el pupa zona, bebe dadea cu piciorusul, punea sotul obrazul/urechea sa "auda" cica, bebe lovea.. f cute, mi-a umplut inima de emotie.

Cate grame are acuma? Sunt curioasa cum iau in greutate de acum in trim 3, stiu ca mai mult..

Are 1360 g. Unii sunt mai mari altii mai mici depinde si de parin?i. Eu m-am nascut cu 2800 g, asa ca nu se stie
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.