Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Tuesday, September 12, 2017 9:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
DianaM wrote:
Salutare burticiCheek Kiss !

Am primit si eu rezultatele la dublu test. Risc scazut peste tot! O sa merg maine la medic cu rezultatele dar eu cred ca este ok. Cheek Kiss

Super! Sigur e ok. Faci si morfologia?
Inawar
Scris: Tuesday, September 12, 2017 9:19 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
La mine nu face doar 3D, ea cand se uita si masoare face 2D si cand mi-l arata mie asa mai mult da pe 3D si imi da doar asa pozele. Macar maine aveti si 3D atunci, e ok si la morfo sa va faca. Se vad trasaturile deja mai bine.

Am terminat testarea auzului, cica aud f bine, ca un bebelus.. ea zice ca nu e otita ca nu as fi auzit sunetele cu stanga unde ar fi baiul, la timpanograma. Dar sa vedem maine si doctorul e zice...

Asa face si la mine, se uita 2d apoi apasa pe un buton pt imagine 3d printeaza si trece mai departe.
Ultimele 2 luni tot cu cordonul pe fata a stat si nu s-a vazut asa clar. Noi eram curiosi sa vedem cu cine seamana Lol
Voi v-ati dat seama de trasaturi, daca e mama sau tata sic
Andreea06
Scris: Tuesday, September 12, 2017 10:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Inawar wrote:

Asa face si la mine, se uita 2d apoi apasa pe un buton pt imagine 3d printeaza si trece mai departe.
Ultimele 2 luni tot cu cordonul pe fata a stat si nu s-a vazut asa clar. Noi eram curiosi sa vedem cu cine seamana Lol

Prea putin, cred ca nasucul e al meu ca eu il am mai ridicat asa varful.. in rest nu stiu.. amandoi avem obrajori, bebe are si el, sa vedem daca ne dam seama la urmatoarele eco de mai multe.
Cica ar fi si inaltut, aia e de la sot si poate tata meu, ca eu sunt pitica.
La tine s-a vazut daca are par? Inca n-am vazut nimic de genul asta..
Si sunt tare curioasa si ce ochisori are, asta dupa ce se naste oricum, ca eu am caprui si sotul albastri. Altfel amandoi avem parul saten/inchis, blond nu o iesi. Lol
Lili Eu
Scris: Tuesday, September 12, 2017 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Inawar wrote:

Eu de la morfologia de trimestru II am vazut ca Dominic seamana cu taty la gurita :) si cand am nascut toti ziceau ca imi seamana mi.e perfect...dar surpriza acum e leit taty Lol doar forma ochilor e a mea... eu am ochi albastri gri...si Domi are o culoare de ochi mai speciala are conturul ochilor albastru inchis si ochi sunt verzui....si taty are ochi caprui Lol
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, September 12, 2017 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Andreea06 wrote:

Prea putin, cred ca nasucul e al meu ca eu il am mai ridicat asa varful.. in rest nu stiu.. amandoi avem obrajori, bebe are si el, sa vedem daca ne dam seama la urmatoarele eco de mai multe.
Si sunt tare curioasa si ce ochisori are, asta dupa ce se naste oricum, ca eu am caprui si sotul albastri. Altfel amandoi avem parul saten/inchis, blond nu o iesi. Lol

Eheee , ca ziceai de culoarea parului , cumnata mea e satena si cumnatul tot saten , fetita seamana perfect xu tatal ei la fata dar are parul blond Lol

Iar la ochi la voi sunt sanse 50% sa fie caprui si 50% albastri, oricum bebe stie el ce sa ia sa fie un frumos coeur
Inawar
Scris: Tuesday, September 12, 2017 10:24 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Eu de la morfologia de trimestru II am vazut ca Dominic seamana cu taty la gurita :) si cand am nascut toti ziceau ca imi seamana mi.e perfect...dar surpriza acum e leit taty Lol doar forma ochilor e a mea... eu am ochi albastri gri...si Domi are o culoare de ochi mai speciala are conturul ochilor albastru inchis si ochi sunt verzui....si taty are ochi caprui Lol

La morfo de trim 2 si noi am zis ca buzele sunt ale mele dar la restul nu ne dam seama, bucalat, nasuc mic, dar cam asa sunt toti bebelusii Lol
Inawar
Scris: Tuesday, September 12, 2017 10:27 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Se vad niste umbre inchise in zona capului si chiar a intrebat sotul daca ala e parul dar doctorita a zis ca ecografic nu se vad firele de par, aia vedem la nastere.
Noi suntem bruneti cu ochi caprui deci nu are cum sa fie altfel :)
NicoN
Scris: Tuesday, September 12, 2017 10:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
ina iti doresc sa ai nastere usoara si bebe sanatos si cuminte iar tie recuperare rapida si laptic computerlove
andreea am dormit cu bebeii din prima zi, daca alaptezi e mult mai comod si usor pt tine.
lixandra eu si la 32 de sapt am fost in germania! daca medicul iti permite si tu esti ok poti merge oriunde!
pupici
Lili Eu
Scris: Tuesday, September 12, 2017 10:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Inawar wrote:

La morfo de trim 2 si noi am zis ca buzele sunt ale mele dar la restul nu ne dam seama, bucalat, nasuc mic, dar cam asa sunt toti bebelusii Lol
Asa e la inceput mai toti sunt lafel, Dominic a avut un puf de parisor pe cap la spate avea un pic mai mult si era mai inchis la culoare acum e satem dar mai deschis..nici acum nu are prea mare paru Lol cei drept nu am avut arsuri in sarcina decat cu trei saptamani inainte sa nasc :)
Inawar
Scris: Tuesday, September 12, 2017 10:47 PM
Nivel

NicoN wrote:
ina iti doresc sa ai nastere usoara si bebe sanatos si cuminte iar tie recuperare rapida si laptic computerlove
andreea am dormit cu bebeii din prima zi, daca alaptezi e mult mai comod si usor pt tine.
lixandra eu si la 32 de sapt am fost in germania! daca medicul iti permite si tu esti ok poti merge oriunde!
pupici

Multumesc Nico! Cheek Kiss
Uite cum trece timpul, tu cred ca ai ajuns la diversificare, asa ca iti urez sa nu fie mofturosi si sa pape tot coeur
laura513
Scris: Wednesday, September 13, 2017 1:01 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Inawar wrote:

Se vad niste umbre inchise in zona capului si chiar a intrebat sotul daca ala e parul dar doctorita a zis ca ecografic nu se vad firele de par, aia vedem la nastere.
Noi suntem bruneti cu ochi caprui deci nu are cum sa fie altfel :)

Ba da, la voi se poate sa aiba inclusiv ochi albastri, doar ca sansele sunt foarte mici (<10%). Insa genetic vorbind, sanse sunt. Era mai complicat daca aveati ochi albastri amandoi, pentru ca tot genetic vorbind copilul putea avea 99% ochi albastri sau 1% ochi verzi. Daca iese cu ochi caprui din 2 parinti cu ochi albastri atunci trebuie cautat postasul/ vecinul de vis-a-vis/ nenea care citeste apometrele etc. si facut un test de paternitate Lol

Chiar ma intreb si eu oare bebelina mea de la cine va lua care trasaturi? Eu is bruneta cu ochi caprui spre negru si ta-su blond cu ochi albastri-gri. Parintii mei amandoi bruneti cu ochi caprui si parintii lui amandoi blonzi cu ochi albastri Lol Pff... cumva sansele ar fi 50-50 din ce am inteles ras
laura513
Scris: Wednesday, September 13, 2017 1:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea e posibil sa fie blond cat e mic, chiar daca la maturitate parul va fi saten. Sotul meu e blond inchis iar cand era "pui" avea parul aproape alb. Mai cunosc cazuri din astea. Parul se cam inchide odata cu varsta, din pacate. Nu e musai sa ramana blond daca se naste asa...
Frate-miu spre exemplu e saten inchis, dar cand era mic avea parul blond-auriu, buclat si moaleeee Love Toata lumea zicea ca-i fetita Lol
DianaM
Scris: Wednesday, September 13, 2017 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Inawar wrote:

Super! Sigur e ok. Faci si morfologia?

computerlove . Merg astazi cu rezultatul la medic, nu stiu daca mai facem si eco sau nu. Morfologia de trimestrul 1 la mine in oras nu se faceNuImiPasa . Am sunat la vreo 3 cabinete care se ocupa cu asa ceva si niciunul nu face de trimestrul 1...doar in 2. Si medicul saptamana trecuta a zis ca nu are sens sa facem si morfologia daca dublu test iese ok si bebe se dezvolta cum trebuie, adica saptamana trecuta era mai mare cu cateva zile. Si nici nu cred ca mai am timp sa ma programez la un cabinet in Bucuresti ca am intrat deja in saptamana 13...E foarte grav daca nu fac morfologia de trim 1?NuStiu
Andreea06
Scris: Wednesday, September 13, 2017 10:17 AM
Nivel

laura513 wrote:
Andreea e posibil sa fie blond cat e mic, chiar daca la maturitate parul va fi saten. Sotul meu e blond inchis iar cand era "pui" avea parul aproape alb. Mai cunosc cazuri din astea. Parul se cam inchide odata cu varsta, din pacate. Nu e musai sa ramana blond daca se naste asa...
Frate-miu spre exemplu e saten inchis, dar cand era mic avea parul blond-auriu, buclat si moaleeee Love Toata lumea zicea ca-i fetita Lol

Da da, asta stiu ca e f des intalnit, sa fie blonzi initial si sa se inchida, la fel si la ochi parca se mai intampla.. dar o sa vedem noi. Sa fie sanatosi micutii coeur
Andreea06
Scris: Wednesday, September 13, 2017 10:20 AM
Nivel

DianaM wrote:

computerlove . Merg astazi cu rezultatul la medic, nu stiu daca mai facem si eco sau nu. Morfologia de trimestrul 1 la mine in oras nu se faceNuImiPasa . Am sunat la vreo 3 cabinete care se ocupa cu asa ceva si niciunul nu face de trimestrul 1...doar in 2. Si medicul saptamana trecuta a zis ca nu are sens sa facem si morfologia daca dublu test iese ok si bebe se dezvolta cum trebuie, adica saptamana trecuta era mai mare cu cateva zile. Si nici nu cred ca mai am timp sa ma programez la un cabinet in Bucuresti ca am intrat deja in saptamana 13...E foarte grav daca nu fac morfologia de trim 1?NuStiu

Nu cred ca are nimic, oricum ma gandesc ca s-a uitat bine la eco pt dublu test si ar fi observat daca e ceva de ingrijorat, fii linistita. Mergi in cateva sapt la celalalt, poti de la s16 parca pana la s20, daca nu ma insel.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.