Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Tuesday, September 12, 2017 10:35 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Neata burticute. boy mami de fetita
Aseara nu puteam sta in pat nici pe o parte nici pe alta, simteam ca ma doare burta asa, ca si cum o presam. Am incercat cu pernuta si sub burtica, aveam si arsuri si intr-un final am luat rennie si mi-a fost mai ok.
Pentru prima oara imi era deformata burtica, mai umflata pe partea dreapta a buricului, f comic asa.

M-am foit intruna in pat si apoi m-am enervat si i-am zis la sot ca tre sa ma plimb, daca vine cu mine. Am luat catelul si am dat doua ture prin complex asa usor, mi-a facut asa de bine.. in picioare nu ma mai durea nimic, arsurile erau mai suportabile.
Speeer sa nu fie asa tot trimestru Lol

AMR 3 zile de lucru.. azi la 9 a sunat alarma, i-am dat snooze o data, asa as mai fi dormiiiit. Macar m-am oprit la starbucks sa ma premiez ca m-am trezit, cu o cafea buna Crazy
DianaM
Scris: Tuesday, September 12, 2017 10:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Salutare burticiCheek Kiss !

Am primit si eu rezultatele la dublu test. Risc scazut peste tot! O sa merg maine la medic cu rezultatele dar eu cred ca este ok. Cheek Kiss
alina89
Scris: Tuesday, September 12, 2017 11:49 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Diana, sigur e totul bine!

Eu m-am trezit de dimineata parca calcata de tren. Ma simt asa obosita, m-am fatait toata noaptea, ba ma dureau soldurile, ba ligamentele in functie de pozitia in care stateam. Am avut si un cosmar oribil. Cray nu am avut probleme cu arsurile deloc din fericire. Dar noaptea ma ia asa un val de caldura si o apasare in piept, dureaza 1-2 min max, dar e asa ciudaaat.

Saptamana asta iar se lasa cu controale nu? ras Diana si Alexutza maine, eu joi. Sunt asa nerabdatoare, sper sa nu ies dezamagita ca dupa ultima morfo.

De Danutele din lista ati mai auzit ceva? uff
Andreea06
Scris: Tuesday, September 12, 2017 11:55 AM
Nivel

alina89 wrote:

Eu m-am trezit de dimineata parca calcata de tren. Ma simt asa obosita, m-am fatait toata noaptea, ba ma dureau soldurile, ba ligamentele in functie de pozitia in care stateam. Am avut si un cosmar oribil. Cray nu am avut probleme cu arsurile deloc din fericire. Dar noaptea ma ia asa un val de caldura si o apasare in piept, dureaza 1-2 min max, dar e asa ciudaaat.

Saptamana asta iar se lasa cu controale nu? ras Diana si Alexutza maine, eu joi. Sunt asa nerabdatoare, sper sa nu ies dezamagita ca dupa ultima morfo.

Eu am o saltea f faina asa, din aia cu memorie de nu simt cand se misca sotul, si n-am avut niciodata dureri de la ea. Ei de cand cu dormitul asta pe o parte, uneori ma trezesc la baie si simt ca ma doare soldul/lateralul fesei, nu stiu cum si de ce, ca nu e nimic tare... dar e ca si cum as fi stat pe lemn o perioada mai lunga. Probabil circulatia... desi inca n-am picioare umflate.

Control sapt viitoare mai am, va tin voua pumnii pana atunci!

Merg acuma la ceva clinica sa testez auzul, audiograma si timpanograma, si maine la medicul ORL inapoi sa vad ce mai e de facut.. ca ultima oara mi-a dat 5 zile sa iau paracetamol de 3 ori pe zi si puf puf cu apa de mare. Puf inca tre sa dau, toata luna, si paracetamolul a facut bine cat am fost acasa.. dar la birou iar se mai infunda urechea... Sper sa nu ma mai stresez cu instrumentele ei, mi-a pus prin nara ceva chestie tub ultima oara, sa vada ea pana spre sinus, omg credeam ca mor cand am vazut ce vrea sa faca. Ma sperie maxim Crazy
alexutza_88
Scris: Tuesday, September 12, 2017 11:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
DianaM wrote:
Salutare burticiCheek Kiss !

Am primit si eu rezultatele la dublu test. Risc scazut peste tot! O sa merg maine la medic cu rezultatele dar eu cred ca este ok. Cheek Kiss

Nici nu putea sa fie altfel decât Bine!!love
alexutza_88
Scris: Tuesday, September 12, 2017 12:01 PM
Nivel

alina89 wrote:

Sigur iti va face bebe o surpriza si va poza de data asta. Am emotii abia astept sa vina ziua de maine. Numar orele pana maine la 10 topai
Andreea06
Scris: Tuesday, September 12, 2017 12:35 PM
Nivel

Oare nu ii puteti cere la doctorita si o poza 3D? Va cere sa platiti mai mult?
Intrebati eventual ca poate ea e prea obisnuita si nu intelege emotiile voastre... ziceti si voi ca vreti sa o inramati :P
La mine apasa pe ceva buton unde face trecerea la 3D..
alexutza_88
Scris: Tuesday, September 12, 2017 12:59 PM
Nivel

[quote=Andreea06]Oare nu ii puteti cere la doctorita si o poza 3D? Va cere sa platiti mai mult?
Intrebati eventual ca poate ea e prea obisnuita si nu intelege emotiile voastre... ziceti si voi ca vreti sa o inramati :P
La mine apasa pe ceva buton unde face trecerea la 3D..[/quote

Mâine la morfologie doctorul face 3d. Doctorita noastra nu face 3d cred ca din comoditate ca sa nu piarda timpul. E doar 50 lei diferen?a ca bani intre 2d si 3d însa ea nu vrea sa faca 3d. Eu nici nu i-am mai zis, ca i-a zis alina si raspunsul a fost NU. E mai fixista ea...uff
Andreea06
Scris: Tuesday, September 12, 2017 1:04 PM
Nivel

La mine nu face doar 3D, ea cand se uita si masoare face 2D si cand mi-l arata mie asa mai mult da pe 3D si imi da doar asa pozele. Macar maine aveti si 3D atunci, e ok si la morfo sa va faca. Se vad trasaturile deja mai bine.

Am terminat testarea auzului, cica aud f bine, ca un bebelus.. ea zice ca nu e otita ca nu as fi auzit sunetele cu stanga unde ar fi baiul, la timpanograma. Dar sa vedem maine si doctorul e zice...
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, September 12, 2017 1:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
În sfâr?it acasa!
Mi-am vazut buburuza azi! computerlove
https://imgur.com/2Sl1Eet

Am facut ecograf si mi-au luat si sânge.

Asta e rezultatul de azi:
http://imgur.com/8LjaVtW

M-au programat pe 9/10 ptr a doua parte a testului integrato si pe 6/11 ptr morfologia pe trimestrul 2. Dar nu mi-au zis nimic de restul rezultatelor de aziNuStiu
alexutza_88
Scris: Tuesday, September 12, 2017 1:44 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
În sfâr?it acasa!

M-au programat pe 9/10 ptr a doua parte a testului integrato si pe 6/11 ptr morfologia pe trimestrul 2. Dar nu mi-au zis nimic de restul rezultatelor de aziNuStiu

Super bubu!! Sa ai sarcina usoara si la termen!!!
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, September 12, 2017 1:46 PM

alexutza_88 wrote:

Super bubu!! Sa ai sarcina usoara si la termen!!!

Multumesc! Sa dea Dumnezeu!!!computerlove computerlove
DianaM
Scris: Tuesday, September 12, 2017 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
delia.c.yaya wrote:
În sfâr?it acasa!

computerlove computerlove computerlove
Andreea06
Scris: Tuesday, September 12, 2017 2:29 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
În sfâr?it acasa!

Yey, super! Ce test e asta integrato? E gen dublu test?
Bravoo
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, September 12, 2017 4:53 PM

Andreea06 wrote:

Yey, super! Ce test e asta integrato? E gen dublu test?
Bravoo

Da, e dublu test plus inca ceva...cica are o sensibilitate mai mare decat dublu test normal..si se face in doua parti...una la 11-12s si cealalta la 15-16s...doctorita zicea ca e mai "exact" decat dublu test normal...si daca e totul bine, nu trebuie sa facem si triplu test...
Asa e la ei! Asa am facut!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.