Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| alina89 wrote:Haha, foarte tare. Chiar ma gandeam cate mil trebuie sa coste una Si eu am fost surprinsa cand am vazut ce poate iesi dintr-o bucata de material, aveau cateva culori sa-mi aleg. Poza de la profil e facuta tot atunci dar cu o rochita de zi pe care o aveam eu. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Inawar wrote: Si eu am fost surprinsa cand am vazut ce poate iesi dintr-o bucata de material, aveau cateva culori sa-mi aleg. Poza de la profil e facuta tot atunci dar cu o rochita de zi pe care o aveam eu.
Sa intreb si eu de a mea ce tre sa aduc, eu asa gasesc haine sa ma imbrac, ma mai gandeam tot asa sa iau papuceii cu mine, litera aceea M de lemn si sper sa reusesc sa o decorez pana atunci.. in rest nu prea stiu ce sa mai iau. Baloane poate? Tre sa mai caut idei pe pinterest. Mai erau alea cu palmele lui pe burtica si sa aiba acuarela albastra pe maini :)) |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Andreea06 wrote:Nuuu, ce problema sa fie  Mergi linistita si te relaxeaza! In functie de cum te simti tu, o sa faceti pauze, te mai dezmortesti, poate o sa mergi mai des la baie.. sa te hidratezi bine si sa aveti 3 mese Eu am avut perioade de pipi des in primul trimestru si acum cand am inceput al 3lea, in rest mi-a fost ok asa cu vezica, a rezistat
Si eu cred ca o sa fie bine. Chiar imi doresc sa plec si sa ma relaxez la maxim... |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote: Sa intreb si eu de a mea ce tre sa aduc, eu asa gasesc haine sa ma imbrac, ma mai gandeam tot asa sa iau papuceii cu mine, litera aceea M de lemn si sper sa reusesc sa o decorez pana atunci.. in rest nu prea stiu ce sa mai iau. Baloane poate? Tre sa mai caut idei pe pinterest. Mai erau alea cu palmele lui pe burtica si sa aiba acuarela albastra pe maini :))
Eu aveam pe lista si baloane. Gasisem unele cu un bebe pe o barza si scria "este baietel!", papucei tot cautam sa cumparam, vazusem unii ft asemanatori cu cei din poza ta dar am zis ca parca sunt prea scumpi pt cat o sa ii poarte. Mai avem pe lista un body, dar nu ne hotaram la care. Si tot asa o litera sau o tablita mica si sa scriem cu creta pe ea ori numele ori un mesaj. Acum sa vad daca mai ajungem sa facem sedinta ca pregatita eram cat de cat |
|

| alina89 wrote:Eu aveam pe lista si baloane. Gasisem unele cu un bebe pe o barza si scria "este baietel!", papucei tot cautam sa cumparam, vazusem unii ft asemanatori cu cei din poza ta dar am zis ca parca sunt prea scumpi pt cat o sa ii poarte. Mai avem pe lista un body, dar nu ne hotaram la care. Si tot asa o litera sau o tablita mica si sa scriem cu creta pe ea ori numele ori un mesaj. Acum sa vad daca mai ajungem sa facem sedinta ca pregatita eram cat de cat Eu i-am luat din auchan, erau 20 lei.. si mai aveau candva in lidl dar n-am luat atunci.
Aaa, am un suport acasa cu tabla, chiaaaar buna ideea. Sa iti arat ce am scris pe ea acuma. Andreea06 attached the following image(s):

|
|

| Andreea06 wrote: Sa intreb si eu de a mea ce tre sa aduc, eu asa gasesc haine sa ma imbrac, ma mai gandeam tot asa sa iau papuceii cu mine, litera aceea M de lemn si sper sa reusesc sa o decorez pana atunci.. in rest nu prea stiu ce sa mai iau. Baloane poate? Tre sa mai caut idei pe pinterest. Mai erau alea cu palmele lui pe burtica si sa aiba acuarela albastra pe maini :))
Depinde cu cine faci foto, daca au chestii sau duci tu tot. Noi am facut cateva cadre si cu hainute de bebe prinse pe o sfoara. Am cateva cumparate cu mesaj. Pt tine o rochita preferata cu care vrei sa ai amintire. Oricum pozele in rochia mea nu sunt asa spectaculoase ca alea in galben :)) Am vazut poze pe internet cu baloane dragute cu mesaj dar noi nu am avut. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote: Eu i-am luat din auchan, erau 20 lei.. si mai aveau candva in lidl dar n-am luat atunci.
Aaa, am un suport acasa cu tabla, chiaaaar buna ideea. Sa iti arat ce am scris pe ea acuma.
Da, merge tablita asta
Eu vazusem adidasii la next ~60lei parca. Mi s-a pus pata pe cateva lucrusoare de la ei dar sunt cam scumpicele comparativ cu h&m si c&a.
Ah, aveam pe lista si o ecografie, dar daca nu avem nici una 3d cu fatuca si nici nu cred ca o sa facem rost.. |
|

| Hmm, da, doar sa imi cumpar hainute ca n-am decat sosete si bavetici :))
Baloane pot cumpara si simple si sa le scriu eu cu marker, am marker auriu sau tot felul. |
|

| Voi poate faceti cu peisaj de toamna prin oct si pana atunci te pregatesti si in functie de loc de cum e vremea. Vedeti si burtica ca e tot mai conturata. Eu daca faceam in iunie nu se vedea asa tare. Papucei nu am cumparat ca nu stiam ce marime si mi-a zis o prietena ca oricum nu poarta asa ca am folosit sosetute, oricum am deja o gramada- am luat seturi de cate 3 perechi. Mai am si pantalonasi cu talpici asa ca sosetele o sa ajunga pt toata iarna. |
|

| alina89 wrote:Da, merge tablita asta Eu vazusem adidasii la next ~60lei parca. Mi s-a pus pata pe cateva lucrusoare de la ei dar sunt cam scumpicele comparativ cu h&m si c&a. Ah, aveam pe lista si o ecografie, dar daca nu avem nici una 3d cu fatuca si nici nu cred ca o sa facem rost.. Nici noi nu avem una clara 3d pt ca in ultimele 2 luni a stat cu cordonul pe fata si nu au iesit bine. Poti pune 2d, am vazut care aratau bine. Inawar attached the following image(s):

|
|

| Alexutza tu cand intri in prenatal? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:Alexutza tu cand intri in prenatal?
Saptamana viitoare pe 18 conform ultimului CM. |
|

| alexutza_88 wrote:Saptamana viitoare pe 18 conform ultimului CM. La fel ca mine |
|

| Hm, pe un grup pe fb intreaba o mamica: mamici, care nu lasati copilul la tv, nu va mai uitati nici voi deloc, niciodata? cele care aveti grija cam singure de copii, cum va mai deconectati? Eu spre exemplu predau engleza si imi mentineam cunostintele actualizate prin ascultarea serialeleor, acum ce fac?
Asa ciudate mi se par extremele astea, eu cred ca tre sa fie un echilibru ok, in care poti lasa copilul si cu tehnologia, controlat la modul sa nu intre pe net oriunde sau pe tv oriunde si sa nu fie rau, nepoteii mei au tablete si au timp alocat, la fel si pe tv la desene si asta nu inseamna ca ei nu mai vor sau nu stiu sa se mai joace fara tehnologie. Sunt tot copii, le iei tableta, isi iau jucariile sau ies prin curte si se joaca, isi gasesc de lucru.
Mi se pare exagerat la noi taberele astea extreme legate de alaptare (si exclusiv doar sanul si ca si suzeta sa stea bebe acolo cat vrea, exclus orice biberon, tetina, suzeta, protectoare de mamelon etc. si pana la orice varsta, autointarcat, apai mie una mi se pare super ciudat un copil de 3-4 ani sa il vad la san, nu stiu altii cum sunt... ), de crestere, educatie, sleep training sau daca ii faci vreun program de somn la copil e considerat bau bau si "dresaj" am mai citit.. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| DianaM wrote:Multumesc fetelor pentru sfaturi! La voi cand a inceput sa se vada burtica? Mie mi se pare ca e deja maricica pentru perioada in care ma aflu...
Pe la 19-20s Dar abia pe la 24 a inceput lumea sa iasa din dubii cum ca as fi gravida. Oricum, depinde de la persoana la persoana. Nu-ti fa griji atata timp cat bebe e in grafic cu cresterea |
|
|