Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Monday, September 11, 2017 10:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
DianaM wrote:

Sunt bine, nu am mai vomat in timpul zilei deloc de saptamana trecuta. Inca dam concert dimineata in baie cand ne spalam pe dinti hohot dar cred ca suntem pe drumul cel bun si scapam curand de starile astea. De maine intru in saptamana 13, mai am putin si intru in trimestrul 2...nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpulras . Astept maine rezultatul la dublu test si miercuri merg iar la control sa duc rezultatul. In rest sunt bine, am avut in weekend niste dureri pe solduri asa..cred ca se intind ligamente ceva dar am stat linistita in pat si au trecut! Cheek Kiss

Pasta de dinti si mie imi facea greata si am luat una cu aroma de cirese pt copii si a fost ok, era mult mai blanda si cu gingiile care erau sensibile. Pe la 6 luni cand s-a terminat pasta am revenit la cea normala si deja eram si eu fara sensibilitati :)
alina89
Scris: Monday, September 11, 2017 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Pernuta eu am luat una de la babyneeds in forma de 6 sau 9 depinde cum o tii. Husa se da jos si se spala. E calitate foarte buna, mi-au ramas culorile la fel de vii si am spalat-o de 3-4 ori ca transpiram mult pe ea ras e buna si pt alaptat.

Eu am cam devenit dependenta de ea, daca nu dorm acasa nu mai dorm deloc Lol

E draguta si asta in forma de U si imprimeu ala ras
Andreea06
Scris: Monday, September 11, 2017 10:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
DianaM wrote:
Burtici eu sunt de cautare de perna pentru graviduteHilar . Ce imi recomandati?NuStiu

Eu mi-am luat de pe baby needs, in forma de C asa. Am vazut ca sunt si in forma de U, mai mari/pufoase, si-a luat Laura, si aia tre sa fie faina.
A mea are 2 panglici pe fiecare capat sa le pot lega daca vreau sa o folosesc apoi ca un cuib sau suport pt alaptat.
DianaM
Scris: Monday, September 11, 2017 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Multumesc fetelor pentru sfaturi! La voi cand a inceput sa se vada burtica? Mie mi se pare ca e deja maricica pentru perioada in care ma aflu...Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Monday, September 11, 2017 10:39 AM
Nivel

Inawar wrote:

Da, duminica este la 12:00 . Mi se pare greu faptul ca nu am voie sa mananc inainte, ultima masa va fi seara uff
La nunta am stat jos, nu am dansat si am mai iesit la povesti pe terasa, era placut afara.
La capitolul curatenie eu sterg praful iar sotul cu mopul si aspiratorul, a mai fost si mama la mine si a facut geamurile... la casa sunt muulte.
Eu zilele astea vreau sa mai sortez hainele care le port cu bebe in brate, comode si cu decolteu sau nasturei pt alaptare cand vin de la spital. Cateva pt cand primesc vizite sa le am la indemana si sa ma schimb rapid.
In rest ordine usoara prin casa ca de ultime zile, sa nu-l provoc pe bebe sa se grabeasca :)

Ah da, e aiurea sa stai flamanda asa... eu o sa incerc sa ma pun de dimi la 8-9, daca se poate. Colega mea care a nascut tot cu doctorita mea, asa a programat-o la 8 la operatie si trebuia sa fie de pe la 7 acolo sa o pregateasca.

Foarte bine cu curatenia. Asa ziceam si eu ca am niste geamuri suuuper mari, de 2m unele si inalte, fata de alea de apartament, si de ele mi-a zis soacra mea, dar ce rost avea in octombrie ca sigur va mai ploua sau se va mai circula cu viteza in complex si iar se fac urate (asa tre sa ma cert cu vecinii de sus.. noi stam pe un deal, un complex cu multe case si pavaj. Si dupa casa mea urmeaza o panta care urca spre casele de mai sus si multi trec cu viteza sa prinda "elan" pt panta aia, e f deranjant, ca tot praful il ridica.. plus ca se mai joaca copiii pe drum uneori, nu e safe asa. Le-am mai zis candva, frumos, chiar e nevoie sa punem bumpere de viteza?? ).
Asa stiu ca oricum socrii vor veni cand nasc, eu stau 4-5 zile la spital, e timp sa faca ce curatenie mai vrea ea prin casa Lol
Andreea06
Scris: Monday, September 11, 2017 10:41 AM
Nivel

lixandra_alexandra wrote:

Si eu urmeaza...am vazut ca pe emag sunt f multe, si m-a atras una :

https://www.emag.ro/perna-pentru-gravide-si-alaptare-wunderkid-car-6426228044154/pd/D6831KBBM/?X-Search-Id=62b070c2512790517ada&X-Product-Id=3641663&X-Search-Page=1&X-Search-Position=13&X-Search-Action=view

Mi se pare cea mai ok, si pare foarte confortabila...mai astept un pic..desi sotul meu a zis sa o cumpar ca o foloseste el pana am eu nevoie de ea Lol Lol

Eu mi-am luat din primul trimestru si cred ca o sa continui sa dorm cu ea, e asa fain sa ai pe ce sa pui un picior cand dormi pe lateral sau pe burta.. sau cand stai pe spate, o strangi sub genunchi/talpi si asa comod e love
Andreea06
Scris: Monday, September 11, 2017 10:45 AM
Nivel

DianaM wrote:

Sunt bine, nu am mai vomat in timpul zilei deloc de saptamana trecuta. Inca dam concert dimineata in baie cand ne spalam pe dinti hohot dar cred ca suntem pe drumul cel bun si scapam curand de starile astea. De maine intru in saptamana 13, mai am putin si intru in trimestrul 2...nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpulras . Astept maine rezultatul la dublu test si miercuri merg iar la control sa duc rezultatul. In rest sunt bine, am avut in weekend niste dureri pe solduri asa..cred ca se intind ligamente ceva dar am stat linistita in pat si au trecut! Cheek Kiss

Si mie imi provoca uneori greata spalatul pe dinti, de la prea multa "spuma" sau cum obisnuiesc sa dau si pe limba cu periuta, ma provoca asa... trucul era sa clatesc cu apa mai des, sa nu am prea multa pasta in gura si de asemenea dupa ce pun pasta sa nu dau cu apa pe periuta. Asta stiu si de la dentist ca e mai ok mai pe "sec", nu tre combinat cu apa sa faca spuma multa. pupici Esti pe final deja de trim I, scapi imediat de starile aiurea.
Andreea06
Scris: Monday, September 11, 2017 10:48 AM
Nivel

DianaM wrote:
Multumesc fetelor pentru sfaturi! La voi cand a inceput sa se vada burtica? Mie mi se pare ca e deja maricica pentru perioada in care ma aflu...Cheek Kiss

Uite cum arata la mine burtica pe saptamani asa.. De pe la 12s zic ca se observa umflatura micuta. Dar oricum am fost si balonata mult la inceput...

Andreea06 attached the following image(s):
webp.net-resizeimage.png

DianaM
Scris: Monday, September 11, 2017 10:55 AM
Nivel

Asta este de la 11 saptamani, intre timp am mai crescut un pic Hilar

DianaM attached the following image(s):
20170901_181737-1-1.jpg

Inawar
Scris: Monday, September 11, 2017 10:59 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Ah da, e aiurea sa stai flamanda asa... eu o sa incerc sa ma pun de dimi la 8-9, daca se poate. Colega mea care a nascut tot cu doctorita mea, asa a programat-o la 8 la operatie si trebuia sa fie de pe la 7 acolo sa o pregateasca.

Foarte bine cu curatenia. Asa ziceam si eu ca am niste geamuri suuuper mari, de 2m unele si inalte, fata de alea de apartament, si de ele mi-a zis soacra mea, dar ce rost avea in octombrie ca sigur va mai ploua sau se va mai circula cu viteza in complex si iar se fac urate (asa tre sa ma cert cu vecinii de sus.. noi stam pe un deal, un complex cu multe case si pavaj. Si dupa casa mea urmeaza o panta care urca spre casele de mai sus si multi trec cu viteza sa prinda "elan" pt panta aia, e f deranjant, ca tot praful il ridica.. plus ca se mai joaca copiii pe drum uneori, nu e safe asa. Le-am mai zis candva, frumos, chiar e nevoie sa punem bumpere de viteza?? ).
Asa stiu ca oricum socrii vor veni cand nasc, eu stau 4-5 zile la spital, e timp sa faca ce curatenie mai vrea ea prin casa Lol

Era cu semnul intrebarii daca imi accepta duminica asa ca atunci cand mi-a zis doctorita ca a reusit si putem face nu am mai zis nimic de ora...
O sa mananc 1-2 bomboane sa nu fie foamea asa mare si ma gandesc ca nu e ca si cand mananci si ai alimente in stomac.
Clujul stiu ca e in zona de deal, sunt dezavantaje dar e si frumos in acelasi timp ca peisaj, cred ca mai ales iarna cand ninge :)
Am fost acum cativa ani pt cateva zile si mi-a placut.
delia.c.yaya
Scris: Monday, September 11, 2017 11:06 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
DianaM wrote:

Ceeee dragu?!!!!love

Doar eu sunt platahohot
Inawar
Scris: Monday, September 11, 2017 11:08 AM
Nivel

DianaM wrote:

Nu prea se vede burta, eu la inceput in primele saptamani am fost mai balonata dupa care nu prea s-a vazut.
Nici nu am pozat pe saptamani ca aveam impresia ca e degeaba.
Acuma spre final am facut o sedinta foto, am avut si vreme buna si a iesit super.
Poza atasata e facuta in iunie in s24, se vede ceva :))

Inawar attached the following image(s):
img_3556.jpg

DianaM
Scris: Monday, September 11, 2017 11:11 AM
Nivel

Inawar wrote:

Nu prea se vede burta, eu la inceput in primele saptamani am fost mai balonata dupa care nu prea s-a vazut.
Nici nu am pozat pe saptamani ca aveam impresia ca e degeaba.
Acuma spre final am facut o sedinta foto, am avut si vreme buna si a iesit super.
Poza atasata e facuta in iunie in s24, se vede ceva :))

computerlove computerlove computerlove
Inawar
Scris: Monday, September 11, 2017 11:13 AM
Nivel

Si poza la 35 de saptamani, facuta de fotograf care se ocupa cu sedinte foto :)

Inawar attached the following image(s):
img_3769.jpg

DianaM
Scris: Monday, September 11, 2017 11:14 AM
Nivel

Inawar wrote:
Si poza la 35 de saptamani.

Esti foarte frumoasa computerlove Bravoo Bravoo !coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.