Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexutza_88
Scris: Wednesday, September 6, 2017 4:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
laura513 wrote:
Fetelor chiar ca azi e ziua controalelor, azi merg si eu la gineco la camera de garda. Pentru ca am nevoie de un medical mai ales. Ca sa vedeti si voi ce marlani sunt unii oameni, sefa mea tocmai m-a anuntat azi ca nu mai are nevoie de mine si ca sa nu mai vin de acum. M-am cam enervat dar am sa scot un pic de medical pentru tromboflebita de la piciorul stâng sau ceva sa mai stau 2 sapt acasa pana la prenatal. Nu vreau sa ma mai enervez ca ii fac rau bebi?ei si nu merita... Oricum m-am simtit asa de aiurea, data pur si simplu la o parte. Asa îs oamenii, cand ai nevoie de tine te pupa in... Si cand nu mai au nevoie te arunca ca pe ultima carpa.
In fine, tot ce imi doresc e sa se rezolve cu actele si mai ales sa fie bebe bine hearts Abia astept sa o vad, mai e putiiiin pana la 6! ras

Apara-ti drepturile cu înver?unare!! Nu o lasa sa profite de tine, nu e legal sa te concedieze!! Aplica cele spuse de Andreea, are dreptate. Cum pot exista asa oameni pe lume, fara suflet??? Oricum ar fi, nu te lasa. Daca simti ca treaba asta pune prea multa presiune pe tine, sa vorbeasca sotul tau cu ea, nu e corect sa te enervezi tu si sa iti faci rau din cauza ei.
Inawar
Scris: Wednesday, September 6, 2017 4:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
alexutza_88 wrote:

Ce frumos a crescut bebe!! Oricand ar vrea sa vina are greutate perfecta, acum poti sta linistita topai

Da, asa e! Acusi urmati voi campfire
Inawar
Scris: Wednesday, September 6, 2017 4:09 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Ma duc la medicul de fam. azi dupa lucru, nu am reusit sa dau de ea la tel sa ma programez, ma duc asa si sper sa pot vorbi cu ea..

Incerc sa vad daca imi da mai repede de 27sept, ii explic de ceza, daca mi-ar da de pe 16 sept (aia e sambata, eu nu lucrez in weekend dar nu stiu cum se ia.. vineri sa am ultima zi de lucru gen), as avea 70 zile prenatal pana la ceza si 56 zile post natal. Deci am si o marja de eroare in caz ca nu as avea ceza chiar la 39 sapt ci la 40s desi ma indoieeeesc.

Eu am luat incepand de luni ca in weekend oricum eram libera si am zis sa nu le consum, mai castigi 2 zile.
Andreea06
Scris: Wednesday, September 6, 2017 4:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Sunt asa de fericitaaa, mi-a dat mf concediu din 18 sept, 15 sept e vineri ultima zi si nu pune wknd in calcul. Yupiiiiii..
Inawar
Scris: Wednesday, September 6, 2017 4:34 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Sunt asa de fericitaaa, mi-a dat mf concediu din 18 sept, 15 sept e vineri ultima zi si nu pune wknd in calcul. Yupiiiiii..

Deci incepi de luni cu prenatalul, perfect!
In ce sapt vei fi?
Andreea06
Scris: Wednesday, September 6, 2017 4:34 PM
Nivel

Inawar wrote:

Pai due date dupa cm e 20.09, dupa ecograf cu o saptamana mai repede iar data aleasa de mine pt cezariana e 17.09.17 duminica. Si eu am fost nascuta duminica si imi place si data asta cu 17 :)
La tine nu cred ca e imbatranita placenta, am inteles ca spre final se matureaza si ar fi un criteriu pt o nastere mai devreme. Cand se intampla asta nu mai asigura aportul de oxigen, etc.
La tine ar fi prea devreme si ti-ar fi spus daca era asa.

Aaa am inteles, deci dupa masuratorile lui bebe ca e si mai in fata cu o sapt.
Si mie imi place cifra 17 si 23 (eu asta sper sa o am), nr impare, prime.. is mai unice.
De placenta maturata scria si pe raportul de la 24s, o sa mai citesc si o intreb data viitoare daca nu :)
Andreea06
Scris: Wednesday, September 6, 2017 4:37 PM
Nivel

Inawar wrote:

Deci incepi de luni cu prenatalul, perfect!
In ce sapt vei fi?

In sapt 29 si 5 zile cred. Ea pe cercul ala dupa care se ghideaza ii aparea 30 sapt, cred ca la ei sapt se calculeaza incepand de luni. La mine mierc e trecerea la o sapt noua, nu stiu... ca de fel trebuia la 31s, 27 sept. Ea mi-a zis 25 sept, adica minus mierc si marti, de luni, asa iese..
MadaMadalyna
Scris: Wednesday, September 6, 2017 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Inawar wrote:
Am fost si noi azi la control si totul e bine, bebe cumintel are deja 3,5 kg. Restul masuratorilor sunt bune si ele si e mai mare cu o saptamana.
Placenta se prezinta bine nu e maturata/ imbatranita asa ca mai putem sta pana la nastere care va fi peste 11 zile... adica exact la termenul final topai
Asta e planul, poate ni-l schimba bebe si vrea mai repede ras
Sa auzim numai vesti bune de la gravidutele care mai aveti azi si maine control majoreta

computerlove a crescut perfect bebe coeur pana la nastere o sa mai puna cateva grame, oricum.

Nu e grea asteptarea pana la nastere, emotii?
Sunt gata ultimele pregatiri pt bebe?
Inawar
Scris: Wednesday, September 6, 2017 5:28 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

computerlove a crescut perfect bebe coeur pana la nastere o sa mai puna cateva grame, oricum.

Nu e grea asteptarea pana la nastere, emotii?
Sunt gata ultimele pregatiri pt bebe?

Acuma ca stiu ca mai sunt 11 zile incerc sa ma gandesc daca mai e ceva de facut, de pregatit.
Am amenajat deja camera cu patut, comoda, dulapior. La hainute strictul necesar pt prima luna si inca o parte pt lunile viitoare, sa vedem si ce primesc. Am luat si scutece, pt baita, crema de fundulet, etc.
Emotii nu mai am, abia astept sa-l tin in brate :)
Daaar parca vad ca ma apuca emotiile cu 2 zile inainte ras
Inawar
Scris: Wednesday, September 6, 2017 5:33 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Aaa am inteles, deci dupa masuratorile lui bebe ca e si mai in fata cu o sapt.
Si mie imi place cifra 17 si 23 (eu asta sper sa o am), nr impare, prime.. is mai unice.
De placenta maturata scria si pe raportul de la 24s, o sa mai citesc si o intreb data viitoare daca nu :)

M-am uitat acuma pe internet sa vad ce inseamna maturarea placentei si scrie ca sunt niste stadii, pana in sapt 30 ar fi stadiul 0 dupa care se schimba.
La mine a zis ca maturarea e buna, si nu e imbatranita, dar nici eu nu am intrebat mai multe, abia acum citit.
http://www.copilul.ro/sarcina/despre-sarcina/Stadiile-de-maturare-a-placentei-a916.html
Inawar
Scris: Wednesday, September 6, 2017 5:35 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

In sapt 29 si 5 zile cred. Ea pe cercul ala dupa care se ghideaza ii aparea 30 sapt, cred ca la ei sapt se calculeaza incepand de luni. La mine mierc e trecerea la o sapt noua, nu stiu... ca de fel trebuia la 31s, 27 sept. Ea mi-a zis 25 sept, adica minus mierc si marti, de luni, asa iese..

Oricum, bine ca ai reusit mai repede :)
DianaM
Scris: Wednesday, September 6, 2017 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Gata si noi!hainoroc .
Suntem bine, avem 53,2 mm si suntem mai mari cu cateva zile, adica astazi avem 12w1d. Se foia pe acolo, isi misca manutele si a dus si o mânu?a la gurita...mi-au dat lacrimile de fericire! hearts .
Tensiunea este buna dar continuam cu tratamentul just in case. Ma duc maine diminea?a la recoltat pt dublu test. Translucenta nucala are 1,3 mm si osul nazal este prezent. Deci toate bune! newclap topai

DianaM attached the following image(s):
20170906_174609-1-1.jpg

Inawar
Scris: Wednesday, September 6, 2017 6:18 PM
Nivel

DianaM wrote:
Gata si noi!hainoroc .
Suntem bine, avem 53,2 mm si suntem mai mari cu cateva zile, adica astazi avem 12w1d. Se foia pe acolo, isi misca manutele si a dus si o mânu?a la gurita...mi-au dat lacrimile de fericire! hearts .
Tensiunea este buna dar continuam cu tratamentul just in case. Ma duc maine diminea?a la recoltat pt dublu test. Translucenta nucala are 1,3 mm si osul nazal este prezent. Deci toate bune! newclap topai

Super! Azi numai vesti bune de la ecografii hearts
Andreea06
Scris: Wednesday, September 6, 2017 7:11 PM
Nivel

Inawar wrote:

M-am uitat acuma pe internet sa vad ce inseamna maturarea placentei si scrie ca sunt niste stadii, pana in sapt 30 ar fi stadiul 0 dupa care se schimba.
La mine a zis ca maturarea e buna, si nu e imbatranita, dar nici eu nu am intrebat mai multe, abia acum citit.
http://www.copilul.ro/sarcina/despre-sarcina/Stadiile-de-maturare-a-placentei-a916.html

Hm, pe raportul meu scrie 'placenta pe peretele uterin anterior maturata gr I LA normal'

Si pe cel de la s24 si s20 tot gr I scrie.

Poate la ea incep cu 1 gradele :))
alina89
Scris: Wednesday, September 6, 2017 7:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Bravo fetele!!! Ce de bebelini frumosi azi computerlove

Diana nu v-a aratat si ce este? ras

Andreea, nu cred ca e o regula sa se dea incepand de luni. Sau este? Mie mi-a zis ca imi da de pe 20 care pica miercuri.

Si la mine tot gr I scrie la placenta dar nimic de maturata.

Azi a fost o zi luuunga. Am intrat in CO si cum l-am legat de prenatal am dus praji si am avut parte si de surprize. Am zis ca ma tin tare dar m-au emotionat cateva mailuri dragute hearts

De maine un nou capitol. Abea astept sa mai aranjez prin casa sa mai decorez sa ajung si prin ikea. Imi fac de lucru sa treaca timpul mai repede dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.