Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, September 5, 2017 10:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
Inawar wrote:

Cum te mai simti dupa ultimul control? Ma gandesc ca te odihnesti mai mult decat de obicei.

Eu nu.l numesc control, a fost mo frica de a mea si din disperare am mers la singurul doctor disponibil in acea zi, fara programare.... acum sincer nu e ca stau prea mult in pat, dar dupa drumul de vineru spre italia , de am spus ca mor in masina atata timp, mi.am lasat scaunul pe spate la maxim, de stateau socrii ingramaditi dar nu ziceau nimic, iar eu tot nu aveam loc si ma durea burta , mi se unflase picioarele, a fost un calcar drumul, am spus ca de acum mai mult de 50 km distanta de casa nu mai plec nici sa fiu platita.....

In legatura cu starile mele de rau si scurgerea ai, galbuie, sa vad joi ce spune doctorul, ma speriebtotusi scurgerea pt ca e multa cantitativ si curge cu firisoare galbene in ea , uneori .... ma mai doare si burta , imi e frica sa nu fie semne ca se apropie iar o nastere prematura, sa nu fi inceput deja sa ma duilat...
Dar pana joi la 18.30 nu mai e mult....
Sper sa nu fie nimic de rau ca as innebuni, oricum stau rau cu nervii , cat am fost in romania zi de zi se intampla ceva de ma enervam foarte tare si ma calmam ca incepeu durerile de burta de la nervi....

Incerc sa stau linistita in casa , sa ma tin cand te calma pot, din toate cred ca nervii mei afecteaza cel mai mult sarcina .....
MadaMadalyna
Scris: Wednesday, September 6, 2017 8:52 AM
Nivel

Bravoo yes Buna dimineata burtici!!!! Aveti emotii inainte de control? computerlove astept vesti bune newclap si poze cu ecografiile hearts
MadaMadalyna
Scris: Wednesday, September 6, 2017 8:53 AM
Nivel

Delia, ti.au venit analizele? topai
Cum te mai simtisimti?computerlove
Andreea06
Scris: Wednesday, September 6, 2017 9:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Eu acum merg spre birou si de acolo dupa un meeting fug spre clinica, e oarecum un zona, 15 min de mers pe jos. Daca am timp merg pe jos, faca nu tup intr-un taxi.
Inca 2 ore..
alexutza_88
Scris: Wednesday, September 6, 2017 12:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:
Eu acum merg spre birou si de acolo dupa un meeting fug spre clinica, e oarecum un zona, 15 min de mers pe jos. Daca am timp merg pe jos, faca nu tup intr-un taxi.
Inca 2 ore..

Asteptam vesti!!majoreta
Andreea06
Scris: Wednesday, September 6, 2017 12:27 PM
Nivel

I haz updateeees!

Gata eco, bebe bine si frumos, are 1250 gr +- 183gr, cica e conform 28s si 5z deci putin inainte dar nu e nimic de ingrijorat conform doctoritei. Dormea si mai misca asa usurel.. are capul in jos, fundul in partea de sus a burticii si picioarele in dreapta unde simt eu des loviturile.
Analizele a spus ca sunt bune, nu tre sa repet glicemia ca sunt ok rezultatele cele 2, restul ce mi-a iesit in chenar a zis ca e normal in sarcina sa mai creasca/scada unele si e totul bine. Si-a amintit ca i-am scris sms ca am vomitat la testul de glicemie, nu mai stia daca mi-a raspuns.. dar a zis ca e ok si ca multa lume pateste asta.

Merg la 2 sapt de acum, urmatoarele 2 programari le-am facut deja la regina maria si a zis ca apoi pot programa la gynia unde o sa nasc, joia si sambata are acolo program.

I-am zis de kg - a spus ca e bine si ca estimeaza ca mai pun 6kg deci 12 in total.. sau max max 15kg. Sa speram sa fie asa, doar inca 6.. as ajunge la 84 kg. O sa am de dat jos vreo 25 kg apoi...
Si de reflux e ok rennie si sa dorm mai inclinat, cu 2 perne sau una mai umflata, sa fie capul mai sus decat trunchiul corpului.

LE: A, si tensiunea e 10 cu 5, destul de mica, desi toate au fost asa.. 12 cu 6, 10 cu 6..

Acuma sa imi scot si filmuletele de pe usb sa trimit la sot ca el n-a venit azi. Am o pozica de la eco doar, dar e tare scumpel coeur My precious hearts
Andreea06
Scris: Wednesday, September 6, 2017 12:39 PM
Nivel

alexutza_88
Scris: Wednesday, September 6, 2017 1:03 PM
Nivel

Andreea06
Scris: Wednesday, September 6, 2017 1:07 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Bebe mic si scuuump!! Sa fie sanatos si norocos!! E bine ca e totul in grafic, abia astept si eu morfologia saptamana viitoare , sa vedem buburuza. computerlove

Eu n-am intrebat cand e morfo.. dar m-am programat asa la 30 si 32, cred ca una din astea va fi nu?
Multumim, la fel si voua Cheek Kiss
Asa ma bucur ca merg la 2 sapt de acuma, parca a trecut o vesnicie de la ultimul eco pana azi..
MadaMadalyna
Scris: Wednesday, September 6, 2017 1:26 PM
Nivel

lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, September 6, 2017 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
alexutza_88
Scris: Wednesday, September 6, 2017 1:44 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Eu n-am intrebat cand e morfo.. dar m-am programat asa la 30 si 32, cred ca una din astea va fi nu?
Multumim, la fel si voua Cheek Kiss
Asa ma bucur ca merg la 2 sapt de acuma, parca a trecut o vesnicie de la ultimul eco pana azi..

Da, pt ca se face intre sapt 30-32. Sunt curioasa daca la morfo va fi la fel de activa ca acum 2 saptamani la eco. O deranjau probabil ultrasunetele, pt ca se impingea cu putere , era foarte activa Love
DianaM
Scris: Wednesday, September 6, 2017 1:47 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Andreea06
Scris: Wednesday, September 6, 2017 2:20 PM
Nivel

Multumim!!

Voi cum sunteti? Ca mai urmau la control azi, Inawar si Diana nu? majoreta majoreta
AleC
Scris: Wednesday, September 6, 2017 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.