Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Tuesday, September 5, 2017 4:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
Andreea06 wrote:

Noi maine avem ecoooo dance abia astept sa il vad iar pe pitic, sa vad in ce pozitie mai sta acuma.
Am pus 5.7 kg pana acum, de acuma sa vedem ca trim 3 e cel mai tricky la kg in plus, haha.

E actiiiiv, il simt acuma zilnic, are perioadele deja bine conturate cand se trezeste si misca, dupa lucru cand sunt pe coltar, in pat inainte de nani.. si in timpul zilei asa din cand in cand la birou sporadic. coeur

Si noi avem maine eco, la ora 12:00, voi? :)
Cred ca maine in functie de cum se prezinta vedem daca ne grabim cu nasterea sau nu.
Bebe chiar daca nu prea mai are loc e activ toata ziua, eu pun mana unde ii simt piciorusul si ii zic ca mai putin si se desfasoara in voie topai mai ales ca nu vreau sa-l infasor ca pe un cocon, o sa il las sa se miste liber cum are el chef hearts
lixandra_alexandra
Scris: Tuesday, September 5, 2017 4:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Inawar wrote:

Pupici la bobita sa creasca mare si sa stea cuminte in burtica! hearts

Multumesc!!!!! SimplyLove
Inawar
Scris: Tuesday, September 5, 2017 4:39 PM
Nivel

laura513 wrote:

La noi e mai primitiv, se dau banii in mana, dar nu ma intereseaza atata timp cat ii primesc la timp. Eh, cu indemnizatia vedem noi, ne descurcam, mai cu un ajutor de la parinti si contributia tatalui, ca doar nu am facut singura bebelina, chiar daca el nu are un venit constant, de acuma va trebui sa traga mai tare pentru familia lui. Macar cand intra, intra pe cateva luni toata? Lol Sa simt si io ceva, sa-mi trag plasma cu diagonala de-o suta douajcinci si-o geanta Louis Vuiton Lol

Are sefa mea copii... 3 chiar ras Unul de 25, unul de 23 si unul de... 7 Lol Fetita asta de 7 e facuta asa "la batranete" (37 avea cand a ramas, la primul avea 20, era si ea o copila). Dar toti suntem topiti dupa ea, iar ea e topita dupa bebelusa mea, pune capul pe burta sa vada daca o aude love Love

Sefa... o fi ea femeie dar nu prea stie sa-si aiba grija de angajati, in afara de mine care am stat si nu prea m-am plans de mai nimic, toate fetele care au venit au si plecat. De 5 luni de cand lucrez acolo am avut nu stiu cate colege Crazy ... Iar eu am ajuns sapt trecuta acasa speriata ca se schimba regula ca nu stiu ce nu i-a convenit sefei si va trebui facuta curatenie dupa program, seara (noi facem dimineata de la 8), iar asta ar fi insemnat sa stau inca vreo ora jumatate si sa ajung acasa pe la 1 noaptea mai mereu, ceea ce ar fi fost crunt pentru mine... si m-am pus pe bocit, piciorul era umflat ca naiba, eu obosita si vai de capul meu, asa ca al meu sot s-a enervat crunt si a tulit-o a 2-a zi (cu mine cu tot, dar eu am ramas in masina bocind Lol ) si a rezolvat treaba ca sa stie sigur ca nu ma mai chinui ca fraiera. Acuma au scazut tare de tot vanzarile si tocmai am fost sunata ca intru in prenatal cat de repede se poate Crazy Asa ca no more stress, de la Sf. Maria sau de Sf. Cruce - stat acasa cu burtica si plimbat cu tati pe coclauri. Chiar daca recunosc ca as fi vrut sa mai lucrez, dar ma apuc din nou de handmade cu ocazia asta ras Mai ales ca sefa vrea sa ii fac aranjamentele florale pentru restaurant, deci o sa am ce face.

Tu cum esti? Nu ai emotii? Eu cand vad ce aproape e bebelina mea de finish pe ticker nu-mi vine a crede ca mai e asa putin, daramite la tine love Se elibereaza locuri, tre sa mai tragem aspiricile peste gard, ia sa mai dam cu praf de burtica pe dincolo love1 hearts coeur

Uite ca pana la urma se rezolva lucrurile de la sine, scad vanzarile! Iar tu o sa fii muuult mai odihnita in prenatal.
Aveam emotii acum 1-2 luni dar acum sunt linistita si abia astept sa-l tin pe dragalas in brate :)
Nu ma gandesc la momentul nasterii, mi-am ocupat mintea cu ultimele pregatiri, cumparaturi si nici nu stiu cum a trecut timpul..
Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Tuesday, September 5, 2017 6:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Inawar wrote:

Si noi avem maine eco, la ora 12:00, voi? :)
Cred ca maine in functie de cum se prezinta vedem daca ne grabim cu nasterea sau nu.
Bebe chiar daca nu prea mai are loc e activ toata ziua, eu pun mana unde ii simt piciorusul si ii zic ca mai putin si se desfasoara in voie topai mai ales ca nu vreau sa-l infasor ca pe un cocon, o sa il las sa se miste liber cum are el chef hearts

La 11:30 avem noi :) abia asteeept, sa nu uit si stickul usb acasa. Sper sa nu ma certe ca n-am facut testul de glucoza iar.. am rezultatele de inainte si dupa bautura la o ora si imi par ok, in grafic cu val de referinta.

Bebe sigur o sa vrea sa se miste singur cand se naste, la cum stau inghesuiti. Eu totusi o sa incerc sa il infas, sa vad daca ii place si daca doarme mai linistit. Ca am citit ca manuselele ale nu stau mereu pe manute, mai cad si se zgarie pe fata si plus de asta, in somn tre sa doarma, daca misca se poate trezi. Cred ca e ok perioade scurte infasat.. daca o sa ii placa, nu il fortez, incercam si vedem.

Mai ai asa de putiiiin, cred ca esti tare emotionata la gandul ca imediat vine bebe pe lume! Eu azi numaram ca mai am 11 sapt de maine :)
DianaM
Scris: Tuesday, September 5, 2017 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Buna burtici! dance . Am revenit si eu din concediu. A fost super yes , am dormit, m-am plimbat, am facut si un pic de plaja, am papat de toate si lui bebe i-a placut toata mancarea pentru ca nu mi-a fost mai rau ca de obicei. Am reu?it sa scad si tensiunea, acum o am intre 11 si 13. Sper sa ramana asa in continuare si sa nu mai fiu nevoita sa iau tratament.
Maine mergem si noi la dublu test, eco maine dupa amiaza si poimâine diminea?a analiza la sange.
Am luat o gogoasa de pe plaja cand am plecat de la mare si am niste arsuri groaznice...sper sa treaca de la sine ca nu stiu daca as putea sa iau ceva sau daca am voie sa iau ceva!
Pupicei la mamici si la burticicampfire
Andreea06
Scris: Tuesday, September 5, 2017 8:19 PM
Nivel

DianaM wrote:
Buna burtici! dance . Am revenit si eu din concediu. A fost super yes , am dormit, m-am plimbat, am facut si un pic de plaja, am papat de toate si lui bebe i-a placut toata mancarea pentru ca nu mi-a fost mai rau ca de obicei. Am reu?it sa scad si tensiunea, acum o am intre 11 si 13. Sper sa ramana asa in continuare si sa nu mai fiu nevoita sa iau tratament.
Maine mergem si noi la dublu test, eco maine dupa amiaza si poimâine diminea?a analiza la sange.
Am luat o gogoasa de pe plaja cand am plecat de la mare si am niste arsuri groaznice...sper sa treaca de la sine ca nu stiu daca as putea sa iau ceva sau daca am voie sa iau ceva!
Pupicei la mamici si la burticicampfire

Yey, ce bine ca te simti mai bine cu mancarea si tensiunea si relaxataaaa! Acum te poti bucura de sarcina.
Arsurile is o problema si mai incolo.. poti incerca cu lapte sau biscuiti saaau daca nu si nu, rennie.

Maine e ziua controalelor se pare, facem club :D
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, September 5, 2017 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Bravoo maine inseamna ca o sa fie o zi plina de vesti bune si poze cu bebelusi newclap

computerlove inca putin si va vedeti puiutii , eu una as vrea sa.mi cumpar un ecograf 4d hohot hohot Blushing , sa ma uitia la bebe mereu coeur
alina89
Scris: Tuesday, September 5, 2017 8:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Salutare fetele! Eu iar sunt putin pana peste cap cu munca, teoretic gata de joi scap. Practic mai vedem.

O sa ma odihnesc cateva zile apoi vreau sa gasesc modalitati de a imi petrece timpul "sanatos". Vreau cat mai putin timp sa ma gandesc la lucruri negative sau sa citesc povesti triste pe net cum am obiceiul cand am prea mult timp liber.

O sa imi fie tare greu fara job si rutina de pana acum. Nu stiu de unde dar in trim II am fost in cea mai buna forma si dpdv profesional si am avut realizari faine.

Ma uit la voi cu bobitele voastre si mie asa de drag. Parca ieri era si bobitu meu nici cat o palma hearts nici nu stiu ce ma bucura mai tare cand merg la eco si ii vad nasucu ala micut sau cand face tumbe peste tumbe in toiul noptii. O sa imi fie taaare dor. A inceput greu trim I, dar acum toata lumea imi spune ca stralucesc si ca imi iese fericirea prin pori Lol sper sa fie totul bine pana la capat. Ma apuca catedata niste emotii de simt cum imi fuge inima din piept newclap

Bafta maine la ecografii. Sa veniti numai cu vesti bune!
Andreea06
Scris: Tuesday, September 5, 2017 8:46 PM
Nivel

Alina vad ca ai inceput trim 3!!! Felicitari, yupiiiii (party emoticon - pe mobil se pare ca nu se mai adauga...).

Am atasat o poza gasita pe forumul babycenter cu o camera de tripleti. Omg!! Ce dragut e dar cred ca o sa fie asaaa de greeeeu pt mamica..

Andreea06 attached the following image(s):
img_8317.png

Andreea06
Scris: Tuesday, September 5, 2017 8:55 PM
Nivel

Ma tot uitam ce hainute sa iau ca nu am deloc si luna asta ma bag sa imi consum gift cardurile primite de ziua mea siiiiii am dat din una in alta in hainute pt craciun si apoi pe 2 ian e ziua sotului si m-am gandit ca tre sa il imbrac pe bebe cu ceva mesaj cute pt tati lui. Am gasit asta, mi se pare ff tare, haha, doooar ca va trebui sa imprim undeva pe aici, asta era pe aliexpress dar mi-e ca nu nimeresc marimile ok ca sa comand.. nu stiu cati cm va avea bebe la nastere, cat atunci in ianuarie, plus ca marimile la ei difera - unele sunt prea mici ca de asiatici. Voi stiti ceva de aliexpress? Sunt unele hainute atataaaa de scumpeleeee..

Andreea06 attached the following image(s):
img_8318.png

Inawar
Scris: Tuesday, September 5, 2017 9:01 PM
Nivel

Da,da sa ploua maine cu vesti bune de la ecografii dance
alina89
Scris: Tuesday, September 5, 2017 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Un clipulet foarte dragut pe care l-am vazut la o prietena inainte sa raman insarcinata si ma emotionase foarte tare: https://youtu.be/BejvKNdNep8

Exista si varianta pt fetita. E o reclama la vitamine dar clipuletul in sine e tare cute ras

Andreea e ft dragut bodyu. Haha si sotu tot capricorn e. In weekend i s-a pus pata sa cumpere un body cu mesaj de la baby boom si i-am zis sa aleaga el ce vrea cat ma uitam eu dupa altele pe acolo. Si a luat 2, unul cu imi iubesc bunicii si unul cu eu si tata o iubim pe mama. Dragul de el si le-a dorit asa tare incat le-a luat cu scris rosu pt ca din alea cu albastru nu mai aveau hearts
Inawar
Scris: Tuesday, September 5, 2017 9:11 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

La 11:30 avem noi :) abia asteeept, sa nu uit si stickul usb acasa. Sper sa nu ma certe ca n-am facut testul de glucoza iar.. am rezultatele de inainte si dupa bautura la o ora si imi par ok, in grafic cu val de referinta.

Bebe sigur o sa vrea sa se miste singur cand se naste, la cum stau inghesuiti. Eu totusi o sa incerc sa il infas, sa vad daca ii place si daca doarme mai linistit. Ca am citit ca manuselele ale nu stau mereu pe manute, mai cad si se zgarie pe fata si plus de asta, in somn tre sa doarma, daca misca se poate trezi. Cred ca e ok perioade scurte infasat.. daca o sa ii placa, nu il fortez, incercam si vedem.

Mai ai asa de putiiiin, cred ca esti tare emotionata la gandul ca imediat vine bebe pe lume! Eu azi numaram ca mai am 11 sapt de maine :)

Am luat doua perechi de manusi sa fie dar am luat si forfecuta speciala de bebelusi sa taiem unghiutele si sa nu se zgarie.
Mai putin asa e, dar nu stiu cum ca am intrat intr-o stare de liniste desi acum o luna eram tare emotionata la gandul ca se apropie momentul. O fi tot o chestie hormonala, organismul are grija sa-mi pregateasca psihicul, linistea dinaintea furtunii Lol
Inawar
Scris: Tuesday, September 5, 2017 9:15 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:
Bravoo maine inseamna ca o sa fie o zi plina de vesti bune si poze cu bebelusi newclap

computerlove inca putin si va vedeti puiutii , eu una as vrea sa.mi cumpar un ecograf 4d hohot hohot Blushing , sa ma uitia la bebe mereu coeur

Cum te mai simti dupa ultimul control? Ma gandesc ca te odihnesti mai mult decat de obicei.
Inawar
Scris: Tuesday, September 5, 2017 9:26 PM
Nivel

alina89 wrote:
Un clipulet foarte dragut pe care l-am vazut la o prietena inainte sa raman insarcinata si ma emotionase foarte tare: https://youtu.be/BejvKNdNep8

Exista si varianta pt fetita. E o reclama la vitamine dar clipuletul in sine e tare cute ras

Andreea e ft dragut bodyu. Haha si sotu tot capricorn e. In weekend i s-a pus pata sa cumpere un body cu mesaj de la baby boom si i-am zis sa aleaga el ce vrea cat ma uitam eu dupa altele pe acolo. Si a luat 2, unul cu imi iubesc bunicii si unul cu eu si tata o iubim pe mama. Dragul de el si le-a dorit asa tare incat le-a luat cu scris rosu pt ca din alea cu albastru nu mai aveau hearts

Ce dragut e clipuletul! coeur
Spuneai ca poate te plictisesti cand nu mai mergi la job dar in Buc sunt atatea de vazut pt copilasi, targuri de bebe, mall-uri, sa tot faci plimbari.
Oricum o sa treaca repede timpul, nici nu-ti dai seama.
In trim 2 e cel bine, se zice ca e perioada de aur, ai energie, nu ai greturi, eu si uitam ca sunt gravida :)

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.