Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DianaM
Scris: Monday, September 4, 2017 10:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Delia, cum sunteti? computerlove
laura513
Scris: Monday, September 4, 2017 10:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
alexutza_88 wrote:

Laura, la prenatal nu astepti tu dupa bani, ci angajatorul e obligat sa ti-i dea lunar, si ii recupereaza el de la casa de asigurari. Dureaza pentru el, nu pt tine.

Wow, serios?? Doamne-ajuta sa fie asa, ca am auzit povesti horror... pale Merci ca mi-ai spus, macar sa-mi stiu drepturile ras Ca eu nu-s cine stie ce certarea?a dar sotul meu daca stie ca se poate scoate si zerul din piatra la ce gura mare are Lol
alexutza_88
Scris: Monday, September 4, 2017 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
[quote=laura513]

Wow, serios?? Doamne-ajuta sa fie asa, ca am auzit povesti horror... pale Merci ca mi-ai spus, macar sa-mi stiu drepturile ras Ca eu nu-s cine stie ce certarea?a dar sotul meu daca stie ca se poate scoate si zerul din piatra la ce gura mare are Lol

Mai intreaba si tu eu stiu ca asa e...e ca.un concediu medical doar ca are alt cod. Ceva de gen. E pacat sa munce?ti cand poti sta acasa sa te menajezi, plus ca iei 85% din salariul brut in prenatal postnatal.
Inawar
Scris: Monday, September 4, 2017 10:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
laura513 wrote:

Asa e, mie imi intra banii de prenatal pe card la data cand se platesc salariile.
Nu stiu cum e plata la tine la restaurant dar se plateste lunar 85% din brut fara impozit, e aproape salariul de incadrare.
Banii care vin msi tarziu sunt indemnizatia de crestere copil si asta va fi dupa ce nasti si trec si zilele de postnatal. Pt indemnizatie o sa depui dosar la tine in oras si plateste statul.
Ma bucur ca ti-a redus programul la 8 ore, totusi sefa ta e femeie ar fi trebuit sa vina de la ea nu sa ceara sotul. Are copii? Sau nu stie cum e sa fii gravida? ras
laura513
Scris: Monday, September 4, 2017 11:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Inawar wrote:

Asa e, mie imi intra banii de prenatal pe card la data cand se platesc salariile.
Nu stiu cum e plata la tine la restaurant dar se plateste lunar 85% din brut fara impozit, e aproape salariul de incadrare.
Banii care vin msi tarziu sunt indemnizatia de crestere copil si asta va fi dupa ce nasti si trec si zilele de postnatal. Pt indemnizatie o sa depui dosar la tine in oras si plateste statul.
Ma bucur ca ti-a redus programul la 8 ore, totusi sefa ta e femeie ar fi trebuit sa vina de la ea nu sa ceara sotul. Are copii? Sau nu stie cum e sa fii gravida? ras

La noi e mai primitiv, se dau banii in mana, dar nu ma intereseaza atata timp cat ii primesc la timp. Eh, cu indemnizatia vedem noi, ne descurcam, mai cu un ajutor de la parinti si contributia tatalui, ca doar nu am facut singura bebelina, chiar daca el nu are un venit constant, de acuma va trebui sa traga mai tare pentru familia lui. Macar cand intra, intra pe cateva luni toata? Lol Sa simt si io ceva, sa-mi trag plasma cu diagonala de-o suta douajcinci si-o geanta Louis Vuiton Lol

Are sefa mea copii... 3 chiar ras Unul de 25, unul de 23 si unul de... 7 Lol Fetita asta de 7 e facuta asa "la batranete" (37 avea cand a ramas, la primul avea 20, era si ea o copila). Dar toti suntem topiti dupa ea, iar ea e topita dupa bebelusa mea, pune capul pe burta sa vada daca o aude love Love

Sefa... o fi ea femeie dar nu prea stie sa-si aiba grija de angajati, in afara de mine care am stat si nu prea m-am plans de mai nimic, toate fetele care au venit au si plecat. De 5 luni de cand lucrez acolo am avut nu stiu cate colege Crazy ... Iar eu am ajuns sapt trecuta acasa speriata ca se schimba regula ca nu stiu ce nu i-a convenit sefei si va trebui facuta curatenie dupa program, seara (noi facem dimineata de la 8), iar asta ar fi insemnat sa stau inca vreo ora jumatate si sa ajung acasa pe la 1 noaptea mai mereu, ceea ce ar fi fost crunt pentru mine... si m-am pus pe bocit, piciorul era umflat ca naiba, eu obosita si vai de capul meu, asa ca al meu sot s-a enervat crunt si a tulit-o a 2-a zi (cu mine cu tot, dar eu am ramas in masina bocind Lol ) si a rezolvat treaba ca sa stie sigur ca nu ma mai chinui ca fraiera. Acuma au scazut tare de tot vanzarile si tocmai am fost sunata ca intru in prenatal cat de repede se poate Crazy Asa ca no more stress, de la Sf. Maria sau de Sf. Cruce - stat acasa cu burtica si plimbat cu tati pe coclauri. Chiar daca recunosc ca as fi vrut sa mai lucrez, dar ma apuc din nou de handmade cu ocazia asta ras Mai ales ca sefa vrea sa ii fac aranjamentele florale pentru restaurant, deci o sa am ce face.

Tu cum esti? Nu ai emotii? Eu cand vad ce aproape e bebelina mea de finish pe ticker nu-mi vine a crede ca mai e asa putin, daramite la tine love Se elibereaza locuri, tre sa mai tragem aspiricile peste gard, ia sa mai dam cu praf de burtica pe dincolo love1 hearts coeur
Victory
Scris: Tuesday, September 5, 2017 12:42 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Ralucamarin wrote:
Teodora Maria !! Nascuta aseara natural 3,7 kg si 52 cm ..hearts hearts
Vai ce scumpete!!! Felicitari mamico, sa va traiasca sanatoasa! Bun venit pe lume mogaldeata !
alina89
Scris: Tuesday, September 5, 2017 8:20 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Ralucamarin wrote:

draga de ea hearts

felicitari, sa fie sanatoasa si sa va umple sufletul de bucurie! computerlove
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, September 5, 2017 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Ralucamarin wrote:

computerlove computerlove sa va traiasca si sa va aduca multe multe bucurii!!!!

Refacere rapida si usoara !!!
Andreea06
Scris: Tuesday, September 5, 2017 10:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
laura513 wrote:
Ai dreptate Andreuta, si eu ma bucur de noul program, ca nu mai faceam fata cu oboseala iar piciorul meu deja arata ingrijorator de rau... Maine e prima zi de lucru la 8 ore ras Sper sa fie bine si sa pot lucra pana la finalul lunii. M-ar afecta un pic financiar sa intru in medical, am 1200 net si in plus ce mai fac bacsis, nu mult dar suficient cat sa-mi fac mofturelele din acei banuti in plus. Si in plus daca intru acusi in prenatal, cine stie cand o sa primesc banutii, ca am inteles de la fete ca am de asteptat luni bune... si e musai sa am ceva rezerva acolo, mai ales ca vrem sa ne mutam acusi in chirie. Daca ar fi dupa mine, eu as lucra si jumatate din octombrie, dar ma gandesc ca poate prind sa plec si eu cu sotul meu un pic prin tara la plimbarica, intr-un mic babymoon, daca tine si vremea cu noi SimplyLove Ca dupa aia cine stie cand mai ies din casa Lol

E rotunjoara burtica, acuma se vede bine dar inca nu ma incomodeaza (decat un pic la aplecat si un pic mai mult la legat sireturile, dar azi mi-am facut singura pedichiura deci e ok hohot ). Sper sa nu se faca foaaarte mare in luna care urmeaza Lol

Uf, tare is tentante porcariile din magazine... mai ales cand e plina piata de material de salate si de branza de oi buna si de alte minuni, parca mi-e si ciuda ca eu trag la inghetata uff Toata lumea zice sa mananc ce-mi e pofta, ca "bebe cere", dar eu zic ca mai degraba cere ma-sa lui bebe Lol Care nu isi doreste chiar atat de mult sa capete proportii de camion ras Si bebe cere nutrienti si vitamine, nu zahar si E-uri Crazy

Cu urmatorul eco incerc acum sa fac ceva, ca pe mine nu ma programeaza dr de la o tura la alta pentru ca are si garzi in spital si astea nu sunt fixe, se fac in fiecare luna la inceput... Si mi-a spus sa sun pe 23-24 august, am sunat pe 24 si mi-a zis asistenta sa sun la inceput de septembrie ca abia atunci are graficul. Pe 1 n-am mai reusit sa sun, mi-am adus aminte dupa ora inchiderii si apoi a fost weekend si cabintul inchis asa ca am sunat azi. Mi-a raspuns asistenta si mi-a zis ca pe 28 sept ma poate programa abia Crazy Si ca trebuia sa sun mai repede!!! I-am zis ca am sunat pe 24 aug si mi-a zis sa sun la inceputul lunii si a zis ca azi deja e 4 si trebuia mai devreme... Dar cand pisici sa fi sunat??? Ca in weekend e inchis si nu se fac programari, parca e batuta-n cap si femeia aia... Acum sa vad ce zice dr, ii scriu pe fb si daca e musai sa ma vada mai repede o sa ma cheme intr-o garda pentru control. Chiar daca ma simt cam prost sa o deranjez in garzi si cand le mai aud si pe asistente spunand "Zi-i d-nei doctor ca a venit cunostinta Madalinei (prietena mea moasa)" parca ma ia cu nervi. In fine, vad eu ce fac... Voi cand mai aveti eco? Cate kg ai pus? Cum e bebe? Activ tare? Ca la mine deja ma gandesc ca are potential de sportiva bebelusa Lol

Ralucamarin O-MA-GA!! newclap love Felicitaaaaari!!! hearts hearts hearts Sa fie sanatoasa printesica si voi pe langa ea si sa aveti numai bucurii impreuna! mami de fetita

Inawar ce putin mai e! yes Inca un pic si mai apare un bebe in peisaj sarbatoare

PS: Intru rar dar valeu ce romane mai scriu Crazy

Ce aiurea cu programarea ta... incearca sa suni mai repede pe viitor, ca acus tre sa mergi mai des asa la 2-3 sapt si sa nu patesti la fel.

Noi maine avem ecoooo dance abia astept sa il vad iar pe pitic, sa vad in ce pozitie mai sta acuma.
Am pus 5.7 kg pana acum, de acuma sa vedem ca trim 3 e cel mai tricky la kg in plus, haha.

E actiiiiv, il simt acuma zilnic, are perioadele deja bine conturate cand se trezeste si misca, dupa lucru cand sunt pe coltar, in pat inainte de nani.. si in timpul zilei asa din cand in cand la birou sporadic. coeur
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, September 5, 2017 10:56 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Ce aiurea cu programarea ta... incearca sa suni mai repede pe viitor, ca acus tre sa mergi mai des asa la 2-3 sapt si sa nu patesti la fel.

Noi maine avem ecoooo dance abia astept sa il vad iar pe pitic, sa vad in ce pozitie mai sta acuma.
Am pus 5.7 kg pana acum, de acuma sa vedem ca trim 3 e cel mai tricky la kg in plus, haha.

E actiiiiv, il simt acuma zilnic, are perioadele deja bine conturate cand se trezeste si misca, dupa lucru cand sunt pe coltar, in pat inainte de nani.. si in timpul zilei asa din cand in cand la birou sporadic. coeur

Ai pus putine kg , esti atenta la ce mananci sau care e secretul? Chiar nu ai pus mult.

Eu deja am 69 kg de la 64.5 ( si la inceputul sarcinii am slabit 3.5 kg). Si sincer nu mananc mai mult ca inainte , cand imi e pofta de dulce mananc o lingurita - doua de gem/dulceata ....
Andreea06
Scris: Tuesday, September 5, 2017 11:13 AM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Ai pus putine kg , esti atenta la ce mananci sau care e secretul? Chiar nu ai pus mult.

Eu deja am 69 kg de la 64.5 ( si la inceputul sarcinii am slabit 3.5 kg). Si sincer nu mananc mai mult ca inainte , cand imi e pofta de dulce mananc o lingurita - doua de gem/dulceata ....

Nu stiu, nu fac nimic special, doar in primul trim nu mi-a trebuit dulce/chips si am mancat cirese, zmeura, capsuni in loc, acuma in trim 2 mi-a revenit pofta de dulce si sarat..
Eu ma ingras repede de fel, doar ca atunci cand am ramas deja era "ingrasata" Lol aveam 73kg cand idealul la mine e 53 kgsi poate de asta nu am mai luat mult in greutate, ca era obisnuit corpul meu cu dulce si chips, daca nu schimbi nimic (cantitate, mai multe rontaieli) nu cred ca ajungi la 100 kg ci te mentii oarecum.

O sa mai pun de acum ca probabil o sa incep sa retin apa mai mult, lichidul amniotic si bebele vor cantari si ei mai mult, sanii mai plini etc. toate se aduna..

Ieri vorbeam cu vecina mea ca era afara cu piticul ei de vreo 9-10 luni si ii ziceam ca disper cu refluxul gastric si arsurile... si ea zice "eeeh, lasa ca pana acum ai avut o sarcina asa usoara, era cazul sa ai si tu ceva acolo hohot " Intr-adevar nu ma pot plange.
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, September 5, 2017 11:39 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Nu stiu, nu fac nimic special, doar in primul trim nu mi-a trebuit dulce/chips si am mancat cirese, zmeura, capsuni in loc, acuma in trim 2 mi-a revenit pofta de dulce si sarat..
Eu ma ingras repede de fel, doar ca atunci cand am ramas deja era "ingrasata" Lol aveam 73kg cand idealul la mine e 53 kgsi poate de asta nu am mai luat mult in greutate, ca era obisnuit corpul meu cu dulce si chips, daca nu schimbi nimic (cantitate, mai multe rontaieli) nu cred ca ajungi la 100 kg ci te mentii oarecum.

O sa mai pun de acum ca probabil o sa incep sa retin apa mai mult, lichidul amniotic si bebele vor cantari si ei mai mult, sanii mai plini etc. toate se aduna..

Ieri vorbeam cu vecina mea ca era afara cu piticul ei de vreo 9-10 luni si ii ziceam ca disper cu refluxul gastric si arsurile... si ea zice "eeeh, lasa ca pana acum ai avut o sarcina asa usoara, era cazul sa ai si tu ceva acolo hohot " Intr-adevar nu ma pot plange.

Crazy si la.mine greutatea ideala ar fi undeva la 53-55 ... dar eu sa ma mentin e nevoie sa nu mananc dulce, paine si prajeli ... daca mananc imediat pun kg , corpul meu nu se invata niciodata cu stilul asta Argue la mine daca am mancat cateva zile consecutiv paine, deja se obsera ca am mancat sa ma satur .... sincer acum gravida nu mai potbsa mananc ca inainte , doar sa stiu ca am.ceva in stomac, uneori sint nevoia sa ma simt satula....
lixandra_alexandra
Scris: Tuesday, September 5, 2017 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Buna fetelor,

Aseara am fost la dr. si totul este ok. Am avut asa multe emotii...
Mi-am facut si programare pentru morfo pe 6 Octombrie si cica atunci ma duc la dr.
Nu stiu daca rezist eu atat timp...sa nu ma duc sa vad ursuletul meu...computerlove

Pentru orice eventualitate, am o programare pe 18 SeptembrieCrazy

lixandra_alexandra attached the following image(s):
21392611_1677650482269013_339420330_o.jpg

Inawar
Scris: Tuesday, September 5, 2017 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
lixandra_alexandra wrote:
Buna fetelor,

Mi-am facut si programare pentru morfo pe 6 Octombrie si cica atunci ma duc la dr.
Nu stiu daca rezist eu atat timp...sa nu ma duc sa vad ursuletul meu...computerlove

Pupici la bobita sa creasca mare si sa stea cuminte in burtica! hearts
Andreea06
Scris: Tuesday, September 5, 2017 4:27 PM
Nivel

lixandra_alexandra wrote:
Buna fetelor,

Hihi, te cred, eu pana la 15s am mers la 2 sapt intruna. Apoi am mers la 20s, 24s si acuma maine la 28s.. si sper sa imi zica sa vin iar la 2sapt de acuma, ca asa ma bucur cand merg sa il vad coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.