Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Diana1489 wrote:Salutare burtici ! Am o nedumerire : voi ce parere aveti despre celulele stem ? Merita sa dam banii pe ele? Eu am fost la o prezentate la una din firme insa nu m-au convins. Sunt putine cazuri in care se pot folosi, mai ales la noi in tara. In strainatate da, as fi donat celule stem la nastere iar acestea pot fi folosite la nivel global iar eu la randul meu as avea sansa sa folosesc ceva compatibil din banca de celule stem, adunate din mai multe tari. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Diana1489 wrote:Salutare burtici ! Am o nedumerire : voi ce parere aveti despre celulele stem ? Merita sa dam banii pe ele? Si eu sunt de aceeasi parere cu Inawar, din pacate nu e asa dezvoltat domeniul la noi, poate va fi.. in muuulti ani, dar nici nu pot spune ca as da banii aceia acuma, in conditiile de acum si pentru un "poate".. |
|
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor, Eu am 48h de cand ma doare capul..deci imi vine sa mi-l tai Am luat No Spa, Paracetamol simplu...dar nimic. Diseara ma duc la dr., dar nu cred ca as putea sa iau altceva. Sper sa ma mai lase Mie magne-b6 mi-a recomandat in primele luni cand aveam stari de oboseala si ma mai durea capul. Nu au fost asa intense durerile de cap dar luam o pastila pe la pranz. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Ralucamarin wrote:Teodora Maria !! Nascuta aseara natural 3,7 kg si 52 cm ..
Felicitari, sa aiba o viata frumoasa si norocoasa!! E o papusica!! |
|
| Andreea06 wrote:Am observat o scurgere alba gelatinoasa acum, oricum port protej slip de ceva timp dar era doar umezit putin de obicei, acuma am vazut clar. Mai patiti si voi? Cred ca daca e alba nu e o problema. Eu am inceput sa fiu atenta sa vad daca am vreo secretie mai galben-roz cu firisoare de sange, ala ar fi dopul gelatinos care tine colul inchis si se elimina inainte nastere... Ma uit si la ticker si bebe e acusi acasa |
|
| Diana1489 wrote:Salutare burtici ! Am o nedumerire : voi ce parere aveti despre celulele stem ? Merita sa dam banii pe ele?
Nici pe mine nu m-au convins, e ceva efemer pana la urma. Multi medici spun ca mai degraba are reusita un transplant cu donator decât cu celule stem proprii . În strainatate chiar e alta situatie, la noi cred ca e doar marketing. |
|
| Inawar wrote:Cred ca daca e alba nu e o problema. Eu am inceput sa fiu atenta sa vad daca am vreo secretie mai galben-roz cu firisoare de sange, ala ar fi dopul gelatinos care tine colul inchis si se elimina inainte nastere... Ma uit si la ticker si bebe e acusi acasa
Chiar mai ai foarte putin si iti vei tine puiul in brate. Abia astept sa ajung si eu la 37 saptamani ca sa incep numaratoarea inversa! |
|
| alexutza_88 wrote:Chiar mai ai foarte putin si iti vei tine puiul in brate. Abia astept sa ajung si eu la 37 saptamani ca sa incep numaratoarea inversa! Pai maine inchei 38 si o sa incep 39. Ma bucur ca a stat cuminte in burtica si sper sa mai stea. Miercuri am control si sa vad ce mai zice dr. |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Ralucamarin wrote:Teodora Maria !! Nascuta aseara natural 3,7 kg si 52 cm ..
felicitari!!! sa va traiascaaaa |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Ralucamarin wrote:Teodora Maria !! Nascuta aseara natural 3,7 kg si 52 cm .. Felicitari! Sa fiti sanatoase! |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Ralucamarin wrote:Teodora Maria !! Nascutal aseara natural 3,7 kg si 52 cm ..
Felicitari mamico si refacere usoara!!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Ralucamarin wrote:Teodora Maria !! Nascuta aseara natural 3,7 kg si 52 cm .. Felicitari! Sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii! Cand ai timp, sa ne povestesti cum a decurs nasterea, eu savurez fiecare detaliu! |
|
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Ai dreptate Andreuta, si eu ma bucur de noul program, ca nu mai faceam fata cu oboseala iar piciorul meu deja arata ingrijorator de rau... Maine e prima zi de lucru la 8 ore Sper sa fie bine si sa pot lucra pana la finalul lunii. M-ar afecta un pic financiar sa intru in medical, am 1200 net si in plus ce mai fac bacsis, nu mult dar suficient cat sa-mi fac mofturelele din acei banuti in plus. Si in plus daca intru acusi in prenatal, cine stie cand o sa primesc banutii, ca am inteles de la fete ca am de asteptat luni bune... si e musai sa am ceva rezerva acolo, mai ales ca vrem sa ne mutam acusi in chirie. Daca ar fi dupa mine, eu as lucra si jumatate din octombrie, dar ma gandesc ca poate prind sa plec si eu cu sotul meu un pic prin tara la plimbarica, intr-un mic babymoon, daca tine si vremea cu noi Ca dupa aia cine stie cand mai ies din casa
E rotunjoara burtica, acuma se vede bine dar inca nu ma incomodeaza (decat un pic la aplecat si un pic mai mult la legat sireturile, dar azi mi-am facut singura pedichiura deci e ok ). Sper sa nu se faca foaaarte mare in luna care urmeaza
Uf, tare is tentante porcariile din magazine... mai ales cand e plina piata de material de salate si de branza de oi buna si de alte minuni, parca mi-e si ciuda ca eu trag la inghetata Toata lumea zice sa mananc ce-mi e pofta, ca "bebe cere", dar eu zic ca mai degraba cere ma-sa lui bebe Care nu isi doreste chiar atat de mult sa capete proportii de camion Si bebe cere nutrienti si vitamine, nu zahar si E-uri
Cu urmatorul eco incerc acum sa fac ceva, ca pe mine nu ma programeaza dr de la o tura la alta pentru ca are si garzi in spital si astea nu sunt fixe, se fac in fiecare luna la inceput... Si mi-a spus sa sun pe 23-24 august, am sunat pe 24 si mi-a zis asistenta sa sun la inceput de septembrie ca abia atunci are graficul. Pe 1 n-am mai reusit sa sun, mi-am adus aminte dupa ora inchiderii si apoi a fost weekend si cabintul inchis asa ca am sunat azi. Mi-a raspuns asistenta si mi-a zis ca pe 28 sept ma poate programa abia Si ca trebuia sa sun mai repede!!! I-am zis ca am sunat pe 24 aug si mi-a zis sa sun la inceputul lunii si a zis ca azi deja e 4 si trebuia mai devreme... Dar cand pisici sa fi sunat??? Ca in weekend e inchis si nu se fac programari, parca e batuta-n cap si femeia aia... Acum sa vad ce zice dr, ii scriu pe fb si daca e musai sa ma vada mai repede o sa ma cheme intr-o garda pentru control. Chiar daca ma simt cam prost sa o deranjez in garzi si cand le mai aud si pe asistente spunand "Zi-i d-nei doctor ca a venit cunostinta Madalinei (prietena mea moasa)" parca ma ia cu nervi. In fine, vad eu ce fac... Voi cand mai aveti eco? Cate kg ai pus? Cum e bebe? Activ tare? Ca la mine deja ma gandesc ca are potential de sportiva bebelusa
Ralucamarin O-MA-GA!! Felicitaaaaari!!! Sa fie sanatoasa printesica si voi pe langa ea si sa aveti numai bucurii impreuna!
Inawar ce putin mai e! Inca un pic si mai apare un bebe in peisaj
PS: Intru rar dar valeu ce romane mai scriu |
|
| laura513 wrote:Ai dreptate Andreuta, si eu ma bucur de noul program, ca nu mai faceam fata cu oboseala iar piciorul meu deja arata ingrijorator de rau... Maine e prima zi de lucru la 8 ore Sper sa fie bine si sa pot lucra pana la finalul lunii. M-ar afecta un pic financiar sa intru in medical, am 1200 net si in plus ce mai fac bacsis, nu mult dar suficient cat sa-mi fac mofturelele din acei banuti in plus. Si in plus daca intru acusi in prenatal, cine stie cand o sa primesc banutii, ca am inteles de la fete ca am de asteptat luni bune... si e musai sa am ceva rezerva acolo, mai ales ca vrem sa ne mutam acusi in chirie. Daca ar fi dupa mine, eu as lucra si jumatate din octombrie, dar ma gandesc ca poate prind sa plec si eu cu sotul meu un pic prin tara la plimbarica, intr-un mic babymoon, daca tine si vremea cu noi Ca dupa aia cine stie cand mai ies din casa E rotunjoara burtica, acuma se vede bine dar inca nu ma incomodeaza (decat un pic la aplecat si un pic mai mult la legat sireturile, dar azi mi-am facut singura pedichiura deci e ok ). Sper sa nu se faca foaaarte mare in luna care urmeaza Uf, tare is tentante porcariile din magazine... mai ales cand e plina piata de material de salate si de branza de oi buna si de alte minuni, parca mi-e si ciuda ca eu trag la inghetata Toata lumea zice sa mananc ce-mi e pofta, ca "bebe cere", dar eu zic ca mai degraba cere ma-sa lui bebe Care nu isi doreste chiar atat de mult sa capete proportii de camion Si bebe cere nutrienti si vitamine, nu zahar si E-uri Cu urmatorul eco incerc acum sa fac ceva, ca pe mine nu ma programeaza dr de la o tura la alta pentru ca are si garzi in spital si astea nu sunt fixe, se fac in fiecare luna la inceput... Si mi-a spus sa sun pe 23-24 august, am sunat pe 24 si mi-a zis asistenta sa sun la inceput de septembrie ca abia atunci are graficul. Pe 1 n-am mai reusit sa sun, mi-am adus aminte dupa ora inchiderii si apoi a fost weekend si cabintul inchis asa ca am sunat azi. Mi-a raspuns asistenta si mi-a zis ca pe 28 sept ma poate programa abia Si ca trebuia sa sun mai repede!!! I-am zis ca am sunat pe 24 aug si mi-a zis sa sun la inceputul lunii si a zis ca azi deja e 4 si trebuia mai devreme... Dar cand pisici sa fi sunat??? Ca in weekend e inchis si nu se fac programari, parca e batuta-n cap si femeia aia... Acum sa vad ce zice dr, ii scriu pe fb si daca e musai sa ma vada mai repede o sa ma cheme intr-o garda pentru control. Chiar daca ma simt cam prost sa o deranjez in garzi si cand le mai aud si pe asistente spunand "Zi-i d-nei doctor ca a venit cunostinta Madalinei (prietena mea moasa)" parca ma ia cu nervi. In fine, vad eu ce fac... Voi cand mai aveti eco? Cate kg ai pus? Cum e bebe? Activ tare? Ca la mine deja ma gandesc ca are potential de sportiva bebelusa Ralucamarin O-MA-GA!! Felicitaaaaari!!! Sa fie sanatoasa printesica si voi pe langa ea si sa aveti numai bucurii impreuna! Inawar ce putin mai e! Inca un pic si mai apare un bebe in peisaj PS: Intru rar dar valeu ce romane mai scriu
Laura, la prenatal nu astepti tu dupa bani, ci angajatorul e obligat sa ti-i dea lunar, si ii recupereaza el de la casa de asigurari. Dureaza pentru el, nu pt tine. |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| AleC wrote:Am incercat sa ma programez pentru sfarsitul lunii septembrie, morfologia de trim 2, la dl.Butuc...nicio sansa. Am citit putin despre Plesoianu Alina, sunt pareri bune, m-am programat la ea. Eu pe 28 septembrie, tu pe ce data? Daca alegi sa mergi la ea, si e inaintea mea, astept parerea ta.
Buna
Azi am fost la dr. si este totul ok...o sa pun pozica maine cu bebe. El mi-a recomandat pt eco, dr. Marinescu George. Am citit numai pareri bune si o sa ma duc la el, mai ales ca mi l-a si recomandat. Poti sa citesti un pic despre el ca sa-ti faci o idee |
|
|