Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:eu nu am nici o problema sa ma duc dupa 20 sept, ma gandeam ca ma duc sa mi-o dea inainte ca sa scap de o grija si sa vad eu negru pe alb data la care intru sa nu ma trezesc ca ma mai duc cateva zile dupa 19 sept la munca  in mail nu mi-a zis ca nu imi da incepand cu 20, mi-a zis doar ca ne vedem dupa 20 ca sa imi dea concediul. sper sa fie bine. legat de linia aia, la inceput parea ca o sa o am si eu, insa burtica mea e alba ca laptele doar se vad venele prin ea foarte pronuntat. vergeturi am doar cateva pe sanul drept, dar le aveam dinainte incepute deja, pe burtica inca nu, dar sigur or sa iasa pana la final.. ma mananca destul de des si ma scarpin asa cu varful degetelelor incet chiar daca stiu ca nu e bine
O da, pe sani aaaam... au crescut prea brusc cred, de la B la C, si am facut chiar din primul trim candva. M-am resemnat acolo |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Vad iar discutii cu prenatalul si ajung la concluzia ca tine de medic de felul cum a inteles legea. Se pare ca sunt norocoasa cu med de fam, nu a trebuit hartie de la ginecolog si mi-a dat la 29s. Chiar azi am fost de dimineata sa iau prenatalul pe sept si am intrebat cum facem cu postnatalul pt ca ar tb sa nasc prin 15.09 si dupa nastere nu stiu in cat timp ajung la ea. Mi-a zis ca nu se da separat, mi-a dat concediu pe toata luna indiferent cand nasc, prenatalul si postnatalul intra in cele 126 de zile si au codul 08 pe foaia de medical, adica sunt platite la fel. Deci azi 1.09 si am primit pe toata luna septembrie... |
|

| Inawar wrote:Nici la mine nu e dreapta linia neagra, spre buric nu mai centrata, dar cui ii pasa Cred ca e in functie de cum se intinde pielea. Vergeturi inca nu mi-au aparut, de o luna ma tot uit sa vad ceva, poate am noroc si nu fac. Cu crema nu am fost prea constanta, m-am dat o data la 2-3 zile ca era cald iar seara dupa dus ma lua cu somn :) De o saptamana ma dau zilnic
Eu cu crema n-am fost deloc constanta dar o sa incep, ca deja creeeeste burtica tot mai mult. Oricum daca esti predispusa sa faci, faci si oricat de hidratata e pielea.. |
|

| Inawar wrote:Vad iar discutii cu prenatalul si ajung la concluzia ca tine de medic de felul cum a inteles legea. Se pare ca sunt norocoasa cu med de fam, nu a trebuit hartie de la ginecolog si mi-a dat la 29s. Chiar azi am fost de dimineata sa iau prenatalul pe sept si am intrebat cum facem cu postnatalul pt ca ar tb sa nasc prin 15.09 si dupa nastere nu stiu in cat timp ajung la ea. Mi-a zis ca nu se da separat, mi-a dat concediu pe toata luna indiferent cand nasc, prenatalul si postnatalul intra in cele 126 de zile si au codul 08 pe foaia de medical, adica sunt platite la fel. Deci azi 1.09 si am primit pe toata luna septembrie...
A, deci asa, inseamna ca si eu o sa primesc pe toata luna noiembrie prenatal si apoi din dec postnatal pe restul de zile ramase pana la 126 nu? Daca nu aleg doar 42 fix. Esti taaare norocoasa. Si mie de fel imi da de toate f usor, dar cu asta inca n-am vb cu doctorita, doar la tel am intrebat si era asistenta/rezidenta si mi-a zis asa cu 31s. Degeaba i-am zis ca am cezariana.. Poate o sa imi dea cum vreau, tre sa ajung pe la ea sa intreb... |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1019
| AleC wrote:Am incercat sa ma programez pentru sfarsitul lunii septembrie, morfologia de trim 2, la dl.Butuc...nicio sansa. Am citit putin despre Plesoianu Alina, sunt pareri bune, m-am programat la ea. Eu pe 28 septembrie, tu pe ce data? Daca alegi sa mergi la ea, si e inaintea mea, astept parerea ta.
Eu sunt pe 27 Septembrie. Fix cand fac 12 saptamani . Si eu am citit putin despre ea, dar ce am citit e ok si cred ca o sa aleg sa merg la ea Sigur, o sa te anunt dar am un sentiment ca o sa fie bine
|
|

| Andreea06 wrote:
A, deci asa, inseamna ca si eu o sa primesc pe toata luna noiembrie prenatal si apoi din dec postnatal pe restul de zile ramase pana la 126 nu? Daca nu aleg doar 42 fix. Esti taaare norocoasa. Si mie de fel imi da de toate f usor, dar cu asta inca n-am vb cu doctorita, doar la tel am intrebat si era asistenta/rezidenta si mi-a zis asa cu 31s. Degeaba i-am zis ca am cezariana.. Poate o sa imi dea cum vreau, tre sa ajung pe la ea sa intreb...
Tu cand nasti? Nu sunt diferentiate prenatalul cu postnatalul, e acelasi concediu medical cu aceeasi bani la salariu. Pe foaie nu scrie niciunde ca e prenatal sau postnatal. E de fapt un concediu medical care tine 126 de zile iar tu mergi lunar sa il iei si sa il duci la lucru. Cand se termina cele 126 de zile intri in indemnizatia de crestere copil. Cred ca e facut asa pt ca nu se stie exact data cand vrea bebe sa vina. |
|

| alexutza_88 wrote:Forteaza-te sa bei cel putin 2L, e necesar chiar daca nu suntem prietene cu apa. Eu mi-am cumparat doar sticle de 2L ca sa pot monitoriza cat beau, pt ca nici eu inainte nu depaseam 1-1.5 maxim pe zi. Eu beau apa de fel, dar de cand am ramas insarcinata din iarna beau si mai multa. Efectiv imi era sete tot timpul iar acum vara la fel mai ales de la caldura. Cu sucurile nu ma omor, in schimb daca vad cola mi se face pofta instant. Inainte ziceam ca nu beau cola ca bag chimicale in mine si alegeam astea naturale. Acum daca sunt pe undeva aleg cola Acasa cumpar rar mai mult pt musafiri.
|
|

| Inawar wrote: Tu cand nasti? Nu sunt diferentiate prenatalul cu postnatalul, e acelasi concediu medical cu aceeasi bani la salariu. Pe foaie nu scrie niciunde ca e prenatal sau postnatal. E de fapt un concediu medical care tine 126 de zile iar tu mergi lunar sa il iei si sa il duci la lucru. Cand se termina cele 126 de zile intri in indemnizatia de crestere copil. Cred ca e facut asa pt ca nu se stie exact data cand vrea bebe sa vina.
Cam pe 23 noiembrie. Due date e 29 noiembrie dar zicea doctorita ca va fi cu o sapt mai devreme, la 39s.
Astept sa intru la ORL, sper sa rezolv cu urechea mea stanga, tot mi se infunda des si e f deranjant.. |
|

| Mda, am otita, dar singurul simptom e ca se infunda urechea, in rest nu ma doare sau ceva. A vrut sa imi dea tratament, apoi intreb e ok de luat in sarcina? Aveam tricoul cu bebe pe el plus burta, dar nu observase.. haha. Mno, si mi-a dat altceva naturist, ala termala spray si paracetamol 5 zile. Si sa fac audiograma si timpanograma, ati mai facut asa ceva? Cica nu sunt invazive sau ceva, safe pt sarcina..
De as scapa odata ca disper cat de des mi se infunda urechea.
Anyway, traumatizata la ce instrumente am vazut acolo pt ureche/nas. OMG!! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Mda, am otita, dar singurul simptom e ca se infunda urechea, in rest nu ma doare sau ceva. A vrut sa imi dea tratament, apoi intreb e ok de luat in sarcina? Aveam tricoul cu bebe pe el plus burta, dar nu observase.. haha. Mno, si mi-a dat altceva naturist, ala termala spray si paracetamol 5 zile. Si sa fac audiograma si timpanograma, ati mai facut asa ceva? Cica nu sunt invazive sau ceva, safe pt sarcina..
De as scapa odata ca disper cat de des mi se infunda urechea.
Anyway, traumatizata la ce instrumente am vazut acolo pt ureche/nas. OMG!!
Mie mi-a zis doctora sa o anunt daca am senzatii in ureche de piuit sau infundat ca atunci cand bag capu in apa si intra apa in urechi. A zis sa fiu atenta la asta, dar nu am intrebat si de ce.
Am fost si eu cu alergiile la orl. Mi-a tras de nas/urechi cu toti clestii pe acolo |
|

| alina89 wrote:Mie mi-a zis doctora sa o anunt daca am senzatii in ureche de piuit sau infundat ca atunci cand bag capu in apa si intra apa in urechi. A zis sa fiu atenta la asta, dar nu am intrebat si de ce. Am fost si eu cu alergiile la orl. Mi-a tras de nas/urechi cu toti clestii pe acolo
Nu simt asa, deci doar ma enerveaza ca se infunda, atata.. e f ciudat. Credeam ca am dop..
Am fost la auchan azi si n-am rezistat, am luat o pereche de papucei miiiiici marimea 16 cica, mai mici nu am vazut, dar asa imi plaaaaac. I'm in love. M-am abtinut la caciulite, erau doua f dragute cu urechiuse asa, adoraaabile. Data viitoare le iau si pe alea. Ca daca imi dau frau libeeer... |
|
| Citeam acum pe net ca medicii pot recomanda cezariana si dupa 40s. Abea de la 36s sunt controalele saptamanal si in functie de evolutie si medic poate sa decida sa astepte ca bebe sa dea semne ca vrea sa iasa. Cica de regula se programeaza cu cateva zile inainte si sunt si mamici care au fost programate la 41s. Poate de asta tin cont si medicii cand dau la 31s indiferent de tipul nasterii? |
|

| Andreea06 wrote:
Nu simt asa, deci doar ma enerveaza ca se infunda, atata.. e f ciudat. Credeam ca am dop..
Am fost la auchan azi si n-am rezistat, am luat o pereche de papucei miiiiici marimea 16 cica, mai mici nu am vazut, dar asa imi plaaaaac. I'm in love. M-am abtinut la caciulite, erau doua f dragute cu urechiuse asa, adoraaabile. Data viitoare le iau si pe alea. Ca daca imi dau frau libeeer...
Eu la sosetute am luat 12-14 si erau si 11-13, cred ca aia e marimea cea mai mica. Oricum sunt asa micute toate, am spalat si cand le-am intins la uscat picau de pe suport :))) Am comandat ieri o lenjerie de pat cu elefantei, m-am topit uitandu-ma la poze, luni trebuie sa ajunga. Am luat doua, una pt patut si una pt canapeaua extensibila in care dorm langa bebe, sa fim asortati :) Inawar attached the following image(s):

|
|
| Inawar wrote: Eu la sosetute am luat 12-14 si erau si 11-13, cred ca aia e marimea cea mai mica. Oricum sunt asa micute toate, am spalat si cand le-am intins la uscat picau de pe suport :))) Am comandat ieri o lenjerie de pat cu elefantei, m-am topit uitandu-ma la poze, luni trebuie sa ajunga. Am luat doua, una pt patut si una pt canapeaua extensibila in care dorm langa bebe, sa fim asortati :)
Ce dragute sunt de unde le-ai comandat? |
|

| alina89 wrote:Ce dragute sunt  de unde le-ai comandat? Am gasit pe emag insa erau alte dimensiuni decat ce aveam nevoie. Am sunat la firma din Buc care le vinde si doamna a fost tare draguta si mi-au modificat pe dimensiunile mele. De pat dublu era ultima dar cred ca mai au de bebelusi. Asta de bebelusi are si un pret super pt bumbac. Inawar attached the following image(s):

|
|
|
|