Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Friday, November 3, 2017 4:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andreea0196 wrote:
Ultima eco a fost la 19s si 4 zile iar acea doctorita rezidenta care s-a nimerit sa fie acolo nu a vazut nimic!! La bitest mi s-a spus probabil baietel. Acum astept cu nerabdare ziua de marti sa fac eco 4d si sa aflu si eu sigur, curiozitatea ma omoara. Bine ai venit Mary, asteptam sa ne spui ce ai, poate ai noroc. Multumesc de raspunsuri fetelor :*

Sa stii ca medicii nu se ghideaza dupa 4D pentru asta, daca nu sta cracanat(a), poate sa nu vada acolo.. mai degraba la eco 2D normala ca poate vedea zonele alea gri/albe si la fetita ar fi asa ca un hamburger, 3 liniute.. iar la baietel ca o broscuta Lol Ar trebui sa se vada clar acuma oricum, doar sa nu se ascunda bebe.. si daca zice baietel, intreaba de cordon, unde e, sa nu fie o greseala ca e pe acolo cordonul. La mine il diferentia ca punea dopplerul pe el si cordonul e cu albastru ca la inimioara.
AriaM
Scris: Friday, November 3, 2017 4:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
Mada, contractiile au fost dureroase?
Dana_
Scris: Friday, November 3, 2017 4:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Cory wrote:

La noi inca e ca acum 30 de ani.E un orasel mic,cu 4 medici ginecologi si cu anestezist doar de luni pana vineri,fara weekend sau seara.Din pacate daca sunt complica?ii grave te trimit la Pitesti unde sunt cam acelea?i condi?ii.Deci ar trebui sa merg ori la Bucuresti(150 km) ori Sibiu(130 km) pentru o nastere decenta din secolul nostru.Din aceasta cauza nu naste aproape nimeni natural aici.Nu se risca nimeni la complica?ii,cele care indraznim suntem privite ca niste extratere?tri si nici nu suntem prea respectate.pale

Of Cory ce aiurea e ca nu se poate .
In vara cand am fost internata intr-un spital de stat erau mai multe burtici care urmau sa nasca ...a trebuit sa astept dr la externare pt control si mi s-a spus ca face o cezariana ....atunci am intrebat ca se fac multe ..si mi-au spus ca nu , asa ca nu stiu cum e in alte parti dar cel putin la noi e la fel ca in urma cu multi ani.. La noi multe merg la privat pt ca pot alege , pai daca ar fi asa simplu la stat sa facem ceza la cerere am economisi vreo 2000 euro insa acolo e cum vrea dr , poate da poate ba..
Spuneai de complicatii . Parerea mea din cele citite de pe net ..sunt mai multe complicatii la ceza decat la naturala , dar conteaza foarte mult si mediul unde nasti . Cred ca am mai scris...daca ar fi floare la ureche cezariana , nu cred ca ar mai naste nimeni natural . Cunosc foarte multe persoane care au nascut natural si s-au recuperat aproape instant , eu am fost un caz mai cu ghinion dar cu toate astea ma risc din nou .
Andreea0196
Scris: Friday, November 3, 2017 5:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Andreea sper sa stea si el cum trebuie..ca niciodata nu a vrut sa stea, zici ca a facut in ciuda mea :))) fata, baiat, nu conteaza, e minunea vietii mele. Doar ca e curiozitatea..
Anelise
Scris: Friday, November 3, 2017 5:49 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.