Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Friday, November 3, 2017 3:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MaryPoppins wrote:
Andreea, la ecografia pt dublu test (13 octombrie) ni s-a spus ca e 90% fetita :) peste 2 ore avem programare la medic, revin cu update si iti spun daca a ramas la fel sau s-a schimbat.

Si bine v-am gasit, fetelor! Va urmaresc din august, de cand am aflat ca sunt insarcinata, insa nu prea am avut curaj sa scriu pana acum. Astazi bebe ar avea 16 saptamani (17 dupa UM, dar am ovulat dupa ziua 20) si de cateva zile simt niste fluturasi in burta, asta imi da sperante ca e totul ok, desi doctorita m-a avertizat ca abia dupa 17 saptamani as trebui sa incep sa simt miscarile, placenta fiind anterioara.

Panica mea e alimentata si de faptul ca nu am avut si nu am nici un simptom de sarcina (doar sanii s-au dublat si sunt extra sensibili), in afara de niste sangerari intre sapt 6-8 care ne-au prins taman in concediu in Grecia, incat am luat la rand obstetricienii din Atena si de pe insula Naxos. Bebe era bine de fiecare data, la ecografia de 9 sapt mi-a confirmat si doctorita mea ca placenta era inserata foarte jos, acoperea cervixul complet si de aici sangeririle. M-a linistit ca se va ridica in timp, asa s-a si intamplat.

Sunt cu gandul la Madalina, Doamne ajuta sa fie totul bine.

Bine ai veniiiiit!

Iti poti face un ticker de pregnancy, iei codul bbcode si il pui in casuta de la Profilul meu -> Semnatura. Asa tinem track mai usor care cum suntem.

Si eu placenta anterioara, la fel fara mari simptome in sarcina, nu greturi, nu rau, nu sangerari.. abia la 19s am simtit miscari la bebe si oricum rarut asa pana pe la 22-23s cand au devenit mai dese. Deci rabdareeee acolo ras

Andreea, si la mine mi-a zis la dublu test ca e baietel si asa a ramas. A zis atunci 80 sau 90% parca dar a confirmat si in urm. 2 sapt ca atunci mergeam la 2 sapt..
AriaM
Scris: Friday, November 3, 2017 3:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
Mary bine ai venit si gravideala cat mai placuta!

In loc sa te ingrijorezi de lipsa simptomelor, bucura-te ca faci parte din clubul norocoaselor fara acuze mari - exista si asa ceva si este perfect normal.Cheek Kiss

MaryPoppins wrote:
Andreea, la ecografia pt dublu test (13 octombrie) ni s-a spus ca e 90% fetita :) peste 2 ore avem programare la medic, revin cu update si iti spun daca a ramas la fel sau s-a schimbat.

Si bine v-am gasit, fetelor! Va urmaresc din august, de cand am aflat ca sunt insarcinata, insa nu prea am avut curaj sa scriu pana acum. Astazi bebe ar avea 16 saptamani (17 dupa UM, dar am ovulat dupa ziua 20) si de cateva zile simt niste fluturasi in burta, asta imi da sperante ca e totul ok, desi doctorita m-a avertizat ca abia dupa 17 saptamani as trebui sa incep sa simt miscarile, placenta fiind anterioara.

Panica mea e alimentata si de faptul ca nu am avut si nu am nici un simptom de sarcina (doar sanii s-au dublat si sunt extra sensibili), in afara de niste sangerari intre sapt 6-8 care ne-au prins taman in concediu in Grecia, incat am luat la rand obstetricienii din Atena si de pe insula Naxos. Bebe era bine de fiecare data, la ecografia de 9 sapt mi-a confirmat si doctorita mea ca placenta era inserata foarte jos, acoperea cervixul complet si de aici sangeririle. M-a linistit ca se va ridica in timp, asa s-a si intamplat.

Sunt cu gandul la Madalina, Doamne ajuta sa fie totul bine.
Andreea06
Scris: Friday, November 3, 2017 3:45 PM
Nivel

Chris wrote:
Burtici, inca o intrebare la voi. Am citit ca nu ar fi recomandate anumite ceaiuri in sarcina, insa acum multa lume imi spune sa renunt si la astea pe care le beau. Eu beau cam doua cani de ceai de fructe pe zi, de la Julius Meinl primite. Doar nu le pot lasa sa expire acolo :)) Am renuntat la ceaiul de menta, acum ar trebui sa renunt si la astea 2 cani? Doar asa imi pot face ratia zilnica de apa sa creasca :)) Cheek Kiss

Nu cred, parca era ceva legat de zmeura, ceai de zmeura sau nu stiu ce.. care ajuta la travaliu sa vina mai repede. Nu functioneaza la toate femeile.. dar na, evita eventual asta. Intreaba si de doc, dar nu cred ca sunt toooate contraindicate ci doar cateva, gen menta.
AleC
Scris: Friday, November 3, 2017 3:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Andreea0196 wrote:
Eu vreau sa stiu daca sexul probabil de la bitest a coincis si pe mai departe sau s-a schimbat. Imi raspundeti si mie mamici, va rooog :*

Noi am aflat abia pe la 17-18s ca ar fi fetita, pana atunci nu a vrut deloc sa arate. Pe la 21s in schimb, s-a vazut clar ca e baiat si de atunci nu s-a schimbat.
E posibil orice. Am o cunostinta, pana la 8 luni era fetita..acum are un baietel minunat Lol
Andreea06
Scris: Friday, November 3, 2017 3:48 PM
Nivel

AleC wrote:

Noi am aflat abia pe la 17-18s ca ar fi fetita, pana atunci nu a vrut deloc sa arate. Pe la 21s in schimb, s-a vazut clar ca e baiat si de atunci nu s-a schimbat.
E posibil orice. Am o cunostinta, pana la 8 luni era fetita..acum are un baietel minunat Lol

Vaaaai saraca, eu as innebuni acum sa imi schimbe asa sexul, sa zica ca a gresit sau ceva Lol Lol
Dar al meu la ultimele eco e tot cu putica in sus, ca rade doctorita ca nu e pudic deloc. Lol
Andreea0196
Scris: Friday, November 3, 2017 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Ultima eco a fost la 19s si 4 zile iar acea doctorita rezidenta care s-a nimerit sa fie acolo nu a vazut nimic!! La bitest mi s-a spus probabil baietel. Acum astept cu nerabdare ziua de marti sa fac eco 4d si sa aflu si eu sigur, curiozitatea ma omoara. Bine ai venit Mary, asteptam sa ne spui ce ai, poate ai noroc. Multumesc de raspunsuri fetelor :*
AleC
Scris: Friday, November 3, 2017 3:54 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Vaaaai saraca, eu as innebuni acum sa imi schimbe asa sexul, sa zica ca a gresit sau ceva Lol Lol
Dar al meu la ultimele eco e tot cu putica in sus, ca rade doctorita ca nu e pudic deloc. Lol

Daa si eu. Mi-a fost foarte greu si atunci, ma obisnuisem cu gandul ca e fetita, desi noi ne doream baietel, si mi-a luat cateva zile sa ma acomodez.
MadaMadalyna
Scris: Friday, November 3, 2017 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Multumeac pentru incurajari..!

Colul e inchis, nu am pierdut dopul, contractiile sunt false.

Noroc ca am reusit dimineata sa.mi fac medic de familie, luni ma duc la spital sa.mi faca tampoane vahinale, e spitalul la care vreau sa nasc si au spus ca daca e infectie si nu se trateaza nu pot naste natural.... Si sa tratam din timp. Trebuie sa stau la pat....
MadaMadalyna
Scris: Friday, November 3, 2017 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Cray am crezut ca mor... Ce frica am avut, ii spuneam sotuluibsa fie calm, sa nu se sperie... Dar eu am plans in baie...
MaryPoppins
Scris: Friday, November 3, 2017 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Multumesc pentru primire, fetelor! Cheek Kiss

Andreea06, fac tickerul deseara cand revenim de la ecografie :)

AriaM, da, ma si bucur ca ma simt excelent, sper sa fie asa pana la sfarsitul sarcinii. Timid de tot incepe sa creasca si burtica, saptamana asta mi-au confirmat si rude si colegi ca ceva se vede :) in greutate nu am pus decat vreo 2 kg, eu glumesc ca cel putin jumatate sunt sanii Lol
Andreea0196
Scris: Friday, November 3, 2017 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Nu fi descurajata, odihneste-te..este totusi bine ca este colul inchis si contractiile sunt false. Sa speram ca infectia se va trata, ne rugam pentru tine Cheek Kiss
AleC
Scris: Friday, November 3, 2017 3:59 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Noroc ca am reusit dimineata sa.mi fac medic de familie, luni ma duc la spital sa.mi faca tampoane vahinale, e spitalul la care vreau sa nasc si au spus ca daca e infectie si nu se trateaza nu pot naste natural.... Si sa tratam din timp. Trebuie sa stau la pat....

Off Mada ce bine! Din suflet ma bucur ca sunteti bine, saracuta de tine, cred ca ai tras o spaima..
Erau dureroase contractiile? Cum le-ai simtit mai exact? Si eu ieri am facut mai mult efort si ma tot doare mijloc, presiune la burtica si am un disconfort permanent asa jos..
AriaM
Scris: Friday, November 3, 2017 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Mada, ce bine ca e bine!Cheek Kiss
Dana_
Scris: Friday, November 3, 2017 4:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
MadaMadalyna wrote:

Ma bucur ca e totul ok !
Buddy1 Cheek Kiss
Dana_
Scris: Friday, November 3, 2017 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Referitor la ceaiuri , am citit tot felu ..dar eu beau aproape zilnic de cativa ani , chiar si acum in sarcina si n-am patit nimic . Beau doar ceaiuri de fructe de la Fares , iar uneori am baut si ceai de capsuni si zmeura...Nu cred ca sunt complet interzise , doar anumite ceaiuri ..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.