Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MadaMadalyna wrote:Sunt la urgentebaie, cred ca am pierdut dopul gelatinos. Am contractii... off doamne
Fii tare Mada!!! Doamne-Doamne e cu tine! Nu se va întâmpla nimic |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| MadaMadalyna wrote:Sunt la urgentebaie, cred ca am pierdut dopul gelatinos. Am contractii... off doamne
Doamne ajuta, Mada! Fii tare, speram sa fie totul in regula! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Mada, abia asteptsa vii cu vestea ca totul este bine!
MadaMadalyna wrote:Sunt la urgentebaie, cred ca am pierdut dopul gelatinos. Am contractii... off doamne |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
Doamne ajuta sa fie totul bine in final. De dop eu citisem ca se mai poate pierde si el se reface oricum continuu acolo, doar contractiile sa le puteti opri si sa nu fie bebe in stres.
Chris tu esti mai bine? |
|

| Andreea06 wrote:
Doamne ajuta sa fie totul bine in final. De dop eu citisem ca se mai poate pierde si el se reface oricum continuu acolo, doar contractiile sa le puteti opri si sa nu fie bebe in stres.
Chris tu esti mai bine?
Andreea06, da, ma simt mai bine. Mi-au incetat durerile, insa m-am panicat putin dimineata. Abia astept sa merg la eco sa ma linistesc putin. |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| MadaMadalyna wrote:Sunt la urgentebaie, cred ca am pierdut dopul gelatinos. Am contractii... off doamne Fii tare, draga mea. Ma rog pentru voi, Doamne ajuta sa fiti bine. Asteptam vesti bune. |
|

| Burtici, inca o intrebare la voi. Am citit ca nu ar fi recomandate anumite ceaiuri in sarcina, insa acum multa lume imi spune sa renunt si la astea pe care le beau. Eu beau cam doua cani de ceai de fructe pe zi, de la Julius Meinl primite. Doar nu le pot lasa sa expire acolo :)) Am renuntat la ceaiul de menta, acum ar trebui sa renunt si la astea 2 cani? Doar asa imi pot face ratia zilnica de apa sa creasca :)) |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Stiu ca avem voie sa bem ceai de fructe si de tei. Restul stiu ca nu ar fi prea indicat. Eu cel putin cand am racit am baut ceai de tei si de fructe la greu. Bea linistita ca iti fac bine, nu rau :) |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Eu vreau sa stiu daca sexul probabil de la bitest a coincis si pe mai departe sau s-a schimbat. Imi raspundeti si mie mamici, va rooog :* |
|

| Andreea0196 wrote:Stiu ca avem voie sa bem ceai de fructe si de tei. Restul stiu ca nu ar fi prea indicat. Eu cel putin cand am racit am baut ceai de tei si de fructe la greu. Bea linistita ca iti fac bine, nu rau :)
Merci frumos! Din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebarea ta, ca te-as fi ajutat cu drag! Cu siguranta o sa-ti raspunda burticile in masura in care vad mesajul. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Chris wrote:Burtici, inca o intrebare la voi. Am citit ca nu ar fi recomandate anumite ceaiuri in sarcina, insa acum multa lume imi spune sa renunt si la astea pe care le beau. Eu beau cam doua cani de ceai de fructe pe zi, de la Julius Meinl primite. Doar nu le pot lasa sa expire acolo :)) Am renuntat la ceaiul de menta, acum ar trebui sa renunt si la astea 2 cani? Doar asa imi pot face ratia zilnica de apa sa creasca :)) Eu stiu ca nu e indicat ceiul in sarcina ptr ca iti mananca fierul din organism....acum nu stiu cat de adevarat este eu nh am baut ceai in sarcina dar am baut tone de lapte proaspat... |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Andreea, la ecografia pt dublu test (13 octombrie) ni s-a spus ca e 90% fetita :) peste 2 ore avem programare la medic, revin cu update si iti spun daca a ramas la fel sau s-a schimbat.
Si bine v-am gasit, fetelor! Va urmaresc din august, de cand am aflat ca sunt insarcinata, insa nu prea am avut curaj sa scriu pana acum. Astazi bebe ar avea 16 saptamani (17 dupa UM, dar am ovulat dupa ziua 20) si de cateva zile simt niste fluturasi in burta, asta imi da sperante ca e totul ok, desi doctorita m-a avertizat ca abia dupa 17 saptamani as trebui sa incep sa simt miscarile, placenta fiind anterioara.
Panica mea e alimentata si de faptul ca nu am avut si nu am nici un simptom de sarcina (doar sanii s-au dublat si sunt extra sensibili), in afara de niste sangerari intre sapt 6-8 care ne-au prins taman in concediu in Grecia, incat am luat la rand obstetricienii din Atena si de pe insula Naxos. Bebe era bine de fiecare data, la ecografia de 9 sapt mi-a confirmat si doctorita mea ca placenta era inserata foarte jos, acoperea cervixul complet si de aici sangeririle. M-a linistit ca se va ridica in timp, asa s-a si intamplat.
Sunt cu gandul la Madalina, Doamne ajuta sa fie totul bine. |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| La bitest cum ti-au spus sexul, functie de ecografie sau functiede analiza de sange? Eu nu am facut bitest ci Panorama. Iar pt Panorama mi-a facut si o ecografie in urma careia dr a fost destul de sigura ca e baiat. Dupa 2 sapt. Rezultatele de sange imi aratau ca e fata. Explicatia dr (si o cred)? Ce vazuse ea erau niste labii mai dezvoltate care la varsta respectiva puteau fi usor confundate cu niste coite.
Andreea0196 wrote:Eu vreau sa stiu daca sexul probabil de la bitest a coincis si pe mai departe sau s-a schimbat. Imi raspundeti si mie mamici, va rooog :* |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea0196 wrote:Eu vreau sa stiu daca sexul probabil de la bitest a coincis si pe mai departe sau s-a schimbat. Imi raspundeti si mie mamici, va rooog :*
La mine a coincis. Doctorul a fost foarte sigur pe el chiar. Apoi mi-a reconfirmai si doctora mea.
@Mada sper ca sunteti bine. Asteptam vesti bune! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Chris wrote:Burtici, inca o intrebare la voi. Am citit ca nu ar fi recomandate anumite ceaiuri in sarcina, insa acum multa lume imi spune sa renunt si la astea pe care le beau. Eu beau cam doua cani de ceai de fructe pe zi, de la Julius Meinl primite. Doar nu le pot lasa sa expire acolo :)) Am renuntat la ceaiul de menta, acum ar trebui sa renunt si la astea 2 cani? Doar asa imi pot face ratia zilnica de apa sa creasca :))
Este ok ceaiul, doar ai grija sa nu fie foarte concentrat. Menta e ok doar daca ai scaune apoase. |
|
|