Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Andreea0196 wrote:Voi luati ceva vitamine? Doctorul meu s-a uitat pe analize si mi-a zis ca sunt bune si nu am de ce sa iau. Am luat acid folic inclusiv luna a 3 a..dupa care am intrerupt ca nu stiam ca pot lua toata sarcina..si de vreo doua zile am reluat..o avea ceva? Neata! Eu pana sa aflu de trombofilie, luam doar acidul folic, pe care mi-a spus sa il iau toata sarcina. Dupa rezultatele de la trombofilie, mi-a adaugat Femibion si Cetebe imuno activ. Cu toate astea, zilele trecute, la analize, mi-a iesit Fierul f scazut..vedem ce zice medicul. |
|
| Vin si eu cu o intrebare cam prosteasca, voi mancati struguri? Am citit eu ca ar fi mai putin indicati in sarcina si ma abtin, desi imi plac si e perioada in care sunt asa buni, iau cateva boabe si gata. Cei din jur rad de mine, cumnata mea, care are doi copii, mi-a zis ca a mancat f multi in ambele sarcini. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| AleC wrote:Vin si eu cu o intrebare cam prosteasca, voi mancati struguri? Am citit eu ca ar fi mai putin indicati in sarcina si ma abtin, desi imi plac si e perioada in care sunt asa buni, iau cateva boabe si gata. Cei din jur rad de mine, cumnata mea, care are doi copii, mi-a zis ca a mancat f multi in ambele sarcini.
Am mancat struguri in vara , nu exagerat dar am mancat des si n-a fost nici o problema . Am citit ca nu ar fi indicati , dar cred ca un pic asa de pofta tre sa fie ok. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea0196 wrote:Voi luati ceva vitamine? Doctorul meu s-a uitat pe analize si mi-a zis ca sunt bune si nu am de ce sa iau. Am luat acid folic inclusiv luna a 3 a..dupa care am intrerupt ca nu stiam ca pot lua toata sarcina..si de vreo doua zile am reluat..o avea ceva?
Eu iau doar magneziu pt ca este la limita inferioara si am avut toata sarcina probleme cu carceii. Acidul folic stiu ca se ia in preconceptie si primul trim. Nu afecteaza cu nimic daca il iei mai mult, dar nici nu mai ofera beneficii.
Am cateva valori sub limita de pe la 20s, dar doctora a zis ca e normal sa fie asa si nu mi-a dat sa iau altceva. |
|
| AleC wrote:Vin si eu cu o intrebare cam prosteasca, voi mancati struguri? Am citit eu ca ar fi mai putin indicati in sarcina si ma abtin, desi imi plac si e perioada in care sunt asa buni, iau cateva boabe si gata. Cei din jur rad de mine, cumnata mea, care are doi copii, mi-a zis ca a mancat f multi in ambele sarcini.
Eu am mancat multi struguri din august incoace. Singura problema e ca ma balonau ft tare. Abea zilele trecute am citit ca ar fi contraindicati cand cautam despre ananas. |
|
| Andreea0196 wrote:Voi luati ceva vitamine? Doctorul meu s-a uitat pe analize si mi-a zis ca sunt bune si nu am de ce sa iau. Am luat acid folic inclusiv luna a 3 a..dupa care am intrerupt ca nu stiam ca pot lua toata sarcina..si de vreo doua zile am reluat..o avea ceva?
Acum iau doar fier si magneb6 insa nu in fiecare zi . La inceput luam si eu vitamine de care mi-a fost rau , cu greu le-am luat si la inceputul trim2 apoi am renuntat pt ca analizele mi-au iesit ok ...nu-mi place sa bag asa aiurea in mine mai ales ca mananc fff multe legume si fructe . |
|
| Andreea06 wrote:Anca, bine ai revenit Alaptarea a fost usoara? Alina, cum mai esti? Cand nu dai de veste o zi ma tot gandesc ca poate s-a grabit bebe.. Fetelor mie mi se pare ca bebe inca sta sus, dupa cum e burtica la mine.. Nici nu pot spune ca simt presiune jos sau ceva, e cu capul in jos ca simt si cand sughite dar nu pare ff coborat, se poate mai mult nu?
Sunt bine, bebe doar ma mai testeaza din cand in cand. Ieri am avut burtica pietroi toata ziua si spre seara s-a lasat cu ceva dureri. Am terminat in sfarsit cu geamurile si toate perdelele/draperiile spalat si calcat. Stiti sentimentul ala cand calci o perdea si dupa ce o pui in galerie te apuca plansul ca ti-au mai scapat cateva cute? asa ma apuca pe mine ca imi venea sa le fac franjuri. M-am apucat de spalat si pt bebe. Am inceput ieri cu o lenjerie si azi continui cu restul. Alea cred ca o sa imi fie drag sa le calc asa micute si moi.
Am cazut franta seara in pat, nici nu stiu daca m-am miscat pana la 5:30 si m-am trezit teapana. Apoi iar contractii, apoi un cosmar (ma certam cu un shaormar wtf??). Acum incerc sa imi fac curaj sa mai bag o masina, dar ma dor toate cele parca m-a batut cineva cu facaletul. |
|
| alina89 wrote:Sunt bine, bebe doar ma mai testeaza din cand in cand. Ieri am avut burtica pietroi toata ziua si spre seara s-a lasat cu ceva dureri. Am terminat in sfarsit cu geamurile si toate perdelele/draperiile spalat si calcat. Stiti sentimentul ala cand calci o perdea si dupa ce o pui in galerie te apuca plansul ca ti-au mai scapat cateva cute? asa ma apuca pe mine ca imi venea sa le fac franjuri. M-am apucat de spalat si pt bebe. Am inceput ieri cu o lenjerie si azi continui cu restul. Alea cred ca o sa imi fie drag sa le calc asa micute si moi. Am cazut franta seara in pat, nici nu stiu daca m-am miscat pana la 5:30 si m-am trezit teapana. Apoi iar contractii, apoi un cosmar (ma certam cu un shaormar wtf??). Acum incerc sa imi fac curaj sa mai bag o masina, dar ma dor toate cele parca m-a batut cineva cu facaletul. Poate ti-ar prinde bine o zi de odihna, dupa una asa plina, sa nu te epuizezi, si continui maine, mai ales ca si burtica a fost tare+durerile. Grija de voi! |
|
| AleC wrote:Poate ti-ar prinde bine o zi de odihna, dupa una asa plina, sa nu te epuizezi, si continui maine, mai ales ca si burtica a fost tare+durerile. Grija de voi!
era o faza funny ca fix in timp ce bagam perdelele la spalat citeam pe net "semne ca se apropie travaliul" si una din ele cica, femeia se apuca si spala geamuri si calca perdele M-a ajutat si sotul cu toate, dar oricum obosesc atat de repede, ca daca m-as lua dupa asta nu as mai misca un deget toata ziua..
ah, burtica mea pare destul de lasata. nu stiu cum se vede din picioare, dar cand stau jos efectiv se sprijina de picioarele mele si parca chiar o ridica putin |
|
| Anca_27 wrote:Hey fetele, nu am mai avut timp sa scriu, greu cu bebe. Recuperarea a fost pu?in greoaie,dar a trecut. E obositor ?i frumos cu bebe în acela?i timp. Trece timpul ?i creste, poate devine mai u?or în timp Are momente de agita?ie, ne luptam cu colicii doarme în cele mai neplacute pozi?ii pt mine ?i perfecte pt ea, ca e la mami în bra?e. A?a ca,gravidutele, dormi?i acum cât mai pute?i, ca dupa, nu se ?tie
Anca, ce bebita ai tu acolo |
|
| Andreea06 wrote:Neata, Cateva lucrusoare pentru craciun https://krbaby.ro/pentru-craciunAndreea, eu iau femosun de la inceput.. mie mi-a dat sa iau toata sarcina desi analizele erau ok, dar bebe si sarcina in general ‘trage’ multe suplimente asa de la mamica.. si probabil e ok sa iei ceva. Nu afecteaza.. dar nu doar acid folic zic eu.. de ex acum la ultimele analize de ieri mi-a iesit putina anemie. Sora mea zicea ca multe femei dupa ce nasc au o usoara anemie asa.. ca la bebe merg ff multe resurse.. poate era mai grava daca nu aveam si vitaminele. O sa incerc sa mananc mai bine, mai multe fructe.. sa vad ce zice si doctorita astazi.
Awwww, ornamentele alea cu botosei si carucior si ce mai sunt pt brad. si rama aia cu my first christmas. si omul ala de zapada de plus. Vaaai, am o lacrima in coltul ochiului. Nu mai am rabdareeeee
mi-au aparut si mie pe fb la sugestii, dar nu am avut curiozitatea sa dau click pana acum |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| alina89 wrote:Sunt bine, bebe doar ma mai testeaza din cand in cand. Ieri am avut burtica pietroi toata ziua si spre seara s-a lasat cu ceva dureri. Am terminat in sfarsit cu geamurile si toate perdelele/draperiile spalat si calcat. Stiti sentimentul ala cand calci o perdea si dupa ce o pui in galerie te apuca plansul ca ti-au mai scapat cateva cute? asa ma apuca pe mine ca imi venea sa le fac franjuri. M-am apucat de spalat si pt bebe. Am inceput ieri cu o lenjerie si azi continui cu restul. Alea cred ca o sa imi fie drag sa le calc asa micute si moi. Am cazut franta seara in pat, nici nu stiu daca m-am miscat pana la 5:30 si m-am trezit teapana. Apoi iar contractii, apoi un cosmar (ma certam cu un shaormar wtf??). Acum incerc sa imi fac curaj sa mai bag o masina, dar ma dor toate cele parca m-a batut cineva cu facaletul.
Vai!! Abia astept sa incep sa pregatesc si eu ptr bebe sa spal perdelele si sa le calc, lenjeria noastra (,si sa mai pregatesc vreo doua in caz de musafiri)...eu am o boala la perdele si mileuri: apretatul! Am noroc ca doar perdelele si mileurile de la camera mea si baie si bucatarie trebuie apretate..ador mirosul ala de apretat Si apoi lucrusoarele lui bebe ..cred ca la sfarsitul lui februarie o sa incep...ca dupa pe 4martie e si ziua mea...si s-o iau incet, ca aici cam naspa cu uscatul... Deja ma ia cu emotii cand ma gandesc |
|
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Eu am mancat si mananc o gramada de struguri. Imi este f pofta nu am ce sa fac. Pe mine m-au ajutat. Am avut grave probleme cu constipatia. Nu am avut nicio problema de la ei, puneti mana si mancati. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Eu am mancat struguri albi, fara seminte - doar din aia caut ca nu imi place sa tot scot semintele.. 2 cutiute in ultima sapt asa.. nu stiam ca nu sunt ok acuma. Ce fac rau? N-am simtit decat balonare/gaze ce aveam si inainte asa.. o sa evit atunci :)
M-am trezit, gata, ma pregatesc sa merg la eco si control col... am emotiiiii, sper sa nu doara tare.
Va scriu cand ies sau acolo cat mai astept. |
|
| Andreea06 wrote:Eu am mancat struguri albi, fara seminte - doar din aia caut ca nu imi place sa tot scot semintele.. 2 cutiute in ultima sapt asa.. nu stiam ca nu sunt ok acuma. Ce fac rau? N-am simtit decat balonare/gaze ce aveam si inainte asa.. o sa evit atunci :)
M-am trezit, gata, ma pregatesc sa merg la eco si control col... am emotiiiii, sper sa nu doara tare.
Va scriu cand ies sau acolo cat mai astept.
Ce sa doara ? Mergi la Hasa ? A-ti stabilit data operatiei? Succes
|
|
|