Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Fetelor deci imi e rau.. n-am putut sa vad tot filmuletul asta. Deci cred ca l-as fi batut pe preot in clipa aia... Si mamica aceea zice la copil "fii cuminte" ??? La cum il tine preotul si nici nu stie cum sa faca sa il boteze, n-are rabdare, ii pune mana pe fata sa-l sufoce probabil ca intentiona sa il bage cu totul in apa sigur.. doamneeee...
http://b1.ro/stiri/eveniment/imagini-halucinante-din-timpul-slujbei-de-crestinare-incredibil-cum-s-a-purtat-preotul-cu-bebelusul-video-203255.html?utm_source=B1TV&utm_medium=Medium&utm_campaign=B1TV.RO |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Andreea06 am citit postarea ta cu miscarile bebelului. Ce este cu panica aceasta ca aproape de termen i se poate opri inimioara..doamne fereste!!! Din ce motive..nu as putea intelege, daca era se vedea ceva la eco iesea prost..imi e tare frica si mie nu stiu ce ma voi face pana nasc sunt in continua panica nu vreau sa pateasca nimic..offff! |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/27/2017 Mesaje: 50
| Andreea06, doar ce am vazut si eu la stiri imaginile... Mi a crescut tensiunea, parintii aia nu au reactionat deloc. Eu in secunda doi imi luam copilul din mainile animalului. |
|
|

| Andreea0196 wrote:Andreea06 am citit postarea ta cu miscarile bebelului. Ce este cu panica aceasta ca aproape de termen i se poate opri inimioara..doamne fereste!!! Din ce motive..nu as putea intelege, daca era se vedea ceva la eco iesea prost..imi e tare frica si mie nu stiu ce ma voi face pana nasc sunt in continua panica nu vreau sa pateasca nimic..offff!
Cred ca e de vina faptul ca am citit cateva cazuri asa.. stillborn baby, cand din diverse motive inceteaza inimioara asa aproape de termen.. ca se incalceste in cordon sau nu stiu ce alte cauze mai sunt.. pe babycenter am citit de cateva mamici care au zis, foarte trist.. M-a marcat si de asta zilnic asa urmaresc sa simt miscarile. Pana acum n-am avut decat azi si inca o data cand nu mai simtisem multe ore miscari.. |
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Am vazut si eu adineauri, imi vine sa-l bag pe dobitoc cu capul in cristelnita si sa-l inec putin, sa vada cum e. Nu de tot, cat sa ajunga la reanimare doar. Si dupa ce-si revine, repetam schema.
Of Doamne, eu ma gandesc ce e in capul parintilor... sa urle copilul atat de tare, sa vezi cum il bruscheaza un prost si tu sa nu reactionezi... Baiiii il strangeam de gat!!! Trecand peste faptul ca nu sunt absolut deloc de acord cu bagatul cu capul in apa, cum sa te enervezi si sa bruschezi asa un bebelus????!!! |
|

| Andreea06 Dumnezeu sa ne ajute..sa nu ne lase si sa ne protejeze bebelusii...te rog doamne! Bebe al tau e si maricel..nu mai are asa mult spatiu si poate a fost mai lenes astazi..important e sa miste zilnic. Am o prietena care la aprox 28 de saptamani tot asa..bebe avea cordonul de gat. Si peste doua saptamani cand a fost la control nu il mai avea. Sa nu ne mai gandim la chestiile astea ca vom ajunge la nebuni. Sa ne rugam in fiecare zi la Dumnezeu..face minuni! |
|

| Asa e Andreea, Doamne ajuta sa fie totul bine pana la sfarsit.. Eu maine merg la laborator sa mai fac niste analize ce mi le da doctorita maine, nu stiu ce anume inca, iar joi am control. Am o lista luungaaa de intrebari pentru ea, mai ales acum pe ultima suta de metri.
E noiembrie maineeee.. si cand ma gandesc ca due date initial era 30 noiembrie, de sf. Andrei.. dar cu ceza pot sa fac de la 17 noiemb incolo Abia astept sa tin puiutul in brate.
Alexutza, ah ce naspa.. aia e aiurea intr-adevar ca e si in mana unde nu e carne multa, sigur doare cand inteapa.. se vede vena usor la mine, nu mi-s umflate mainile sau ceva.. sper sa fie bine. Nu ar fi mai usor de pus in brat? Nu stiu de ce se pune deasupra degetelor..
Pe cantar ai apucat sa te urci, a inceput sa scada?
Laura, de inainte de filmuletul asta eu eram fixata sa vorbesc cu preotul sa nu il bage cu totul.. doar sa il ude cu mana, sa ia in pumn si sa ii toarne pe capusor, am mai vazut asa.. sau sa il bage doar putin pana la piept genul. Sub nici o forma nu vreau cu totul, oricata grija ar avea.. am citit de cateva cazuri cu deces dupa asta si chiar nu vreau sa risc, in final conteaza simbolistica cristelnitei si a botezului, nu ca e scufundat.. |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Andreea06 wrote:Asa e Andreea, Doamne ajuta sa fie totul bine pana la sfarsit.. Eu maine merg la laborator sa mai fac niste analize ce mi le da doctorita maine, nu stiu ce anume inca, iar joi am control. Am o lista luungaaa de intrebari pentru ea, mai ales acum pe ultima suta de metri. E noiembrie maineeee.. si cand ma gandesc ca due date initial era 30 noiembrie, de sf. Andrei.. dar cu ceza pot sa fac de la 17 noiemb incolo Abia astept sa tin puiutul in brate. Si cand decideti data pentru cezariana? |
|

| Te cred. Totul va fi bine..ai sa vezi. Trebuie sa ne incurajam, ca altfel intram.in depresie. Eu as vrea sa nasc normal daca se poate..o sa ma recuperez greu de la cezariana si nu are cine sa ma ajute..sa stea cu mine non-stop si sa aiba grija de bebe. Si oricine orice ar spune..mama are grija cel mai bine de puiul ei. Dar acum vom vedea ce va fi, nu conteaza, important este sa fim sanatosi cu toti. Pe 2 septembrie am fost internata cu niste dureri nasoale de stomac..si am vazut in maternitate multe mamici cu fel si fel de probleme si mi s-a indoi sufletul sincer pentru ca stiu destul de bine ce este in sufletul unei mame. Dumnezeu sa ne ajute pe toate mamicile din lumea asta. |
|

| AleC wrote: Si cand decideti data pentru cezariana?
O sa o intreb, dupa vizita asta mai merg sapt urm la 37s, iar apoi ar trebui sa stim deja.. daca la 38s sau la 39s programam. Depinde de bebita cum e. |
|

| Andreea0196 wrote:Te cred. Totul va fi bine..ai sa vezi. Trebuie sa ne incurajam, ca altfel intram.in depresie. Eu as vrea sa nasc normal daca se poate..o sa ma recuperez greu de la cezariana si nu are cine sa ma ajute..sa stea cu mine non-stop si sa aiba grija de bebe. Si oricine orice ar spune..mama are grija cel mai bine de puiul ei. Dar acum vom vedea ce va fi, nu conteaza, important este sa fim sanatosi cu toti. Pe 2 septembrie am fost internata cu niste dureri nasoale de stomac..si am vazut in maternitate multe mamici cu fel si fel de probleme si mi s-a indoi sufletul sincer pentru ca stiu destul de bine ce este in sufletul unei mame. Dumnezeu sa ne ajute pe toate mamicile din lumea asta.
Mai ai copilasi? Daca e primul si se ajunge la cezariana, e mai usor cred, fata de situatia in care mai ai copii mici si tre avut grija si de ei.
La mine or sa vina socrii, o sa stau oricum 4-5 zile la spital, imi revin acolo cat sa pot merge sa ma misc, apoi acasa o sa isi ia sotul alea 5 zile, o sa fie si socrii pentru mancare sau una alta.. eu o sa stau mai mult in dormitor, sigur, dar ei ma pot ajuta daca am nevoie de ceva sa imi aduca sau cu mancarea. Daca nu veneau ei, comandam catering zilnic o saptamana Si apoi cred ca eram si eu mai fresh. Bebe o sa doarma in babynest in pat cu noi, in prima faza, asa pot efectiv sa ma recuperez si sa il schimb si hranesc in pat noaptea, imi pregatesc cutia de schimbat pe noptiera si aia e. Ziua o sa ma mai misc ca oricum la cezariana e bine sa mergi din prima zi, sa fie recuperarea mai usoara, dar nu cred sa cobor/urc scarile primele saptamani..
Ce diagnostic ai avut la durerile de stomac? Ceva gastrita? Eu scapasem de arsuri in ultima vreme si azi am mancat mezel la pranz si simt ca nu o sa dorm bine...
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor, cum e cu contractiile false?!?!?!?! De pe la 4, simt un disconfort in partea de jos a burtii, cand ma misc parca ma strange burta si daca ma misc prea mult ma doare, cand ma intind trece. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, cum e cu contractiile false?!?!?!?! De pe la 4, simt un disconfort in partea de jos a burtii, cand ma misc parca ma strange burta si daca ma misc prea mult ma doare, cand ma intind trece.
Eu am de la 17s , firar mama lor.
Se intareste burta cand ai contractii false , iar daca nu cedeaza lala buscopan sau cand schimbi pozitia inseamna ca e problema. Chiar astazi am vb cu doctorul ca am avut o serie de contractii... a spus sa evit sa stau pe spate , sa nu mangai burta cand misca bebe pt ca favorizez contractiile iar daca apar contractii dureroase care nu cedeaza la buscopan sau cand schimb pozitia sa.l sun!
La mine se intareste burta si simt ca ma sufoc.... |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| MadaMadalyna wrote:
Eu am de la 17s , firar mama lor.
Se intareste burta cand ai contractii false , iar daca nu cedeaza lala buscopan sau cand schimbi pozitia inseamna ca e problema. Chiar astazi am vb cu doctorul ca am avut o serie de contractii... a spus sa evit sa stau pe spate , sa nu mangai burta cand misca bebe pt ca favorizez contractiile iar daca apar contractii dureroase care nu cedeaza la buscopan sau cand schimb pozitia sa.l sun!
La mine se intareste burta si simt ca ma sufoc....
Sunt in aceeasi situatie, chiar ieri am avut o zi cu mai multe contractii, am luat in cele din uema no spa. Ce-i drept, am stat si mai mult in picioare+condus o ora asa..
Si neata!! M-am trezit deja, nici nu mai incerc sa adorm, merg la analize, sa le am gata la control, saptamana viitoare. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| alexutza_88 wrote:Hello, fetele! Scuze ca va scriu asa tarziu insa am avut zilele de acomodare in care nici nu am putut sa respir. Fetita a avut 2500 g si ne-am externat foarte repede, sambata. Nici nu eram pregatiti noi ne gandeam ca vom sta cel putin pana luni. Bine ca suntem in formula completa acasa. Fetita este vesela si mancacioasa, papa cu maaare pofta. Doar ca trebuie sa folosesc pompa pt ca am foooarte mult lapte si se intaresc sanii rau,la pompa dureaza vreo 5 minute pana incepe sa curga fiecare san. Am schimbat pompa manuala am luat electrica. Operatia a decurs super, a fost atmosfera funny in sala, si destinsa. Anestezistul si asistentele faceau glume. Eram moarta de frica insa nu am avut motive. Singura chestie dureroasa a fost branula, anestezia rahi nici nu am simtit-o. Refacerea e ok, totusi e o operatie, nu poti sa nu simti ceva dureri si discomfort. Inca nu imi vine sa cred ca scriu din postura de mamica.
Felicitari Alexutza!
|
|
|
|