Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| anemona30 wrote:deci am baietel?? eu i am zis sotului ca il pun sa munceasca pana facem o fetita , el nu ma crede :)))) dar asa va fi eu imi doream fetita,dar este ok si baietel, sanatos sa fie ..nu fac mofturi dupa 4 ani de luptat cu infertilitatea
Nu cred ca e nimic definitiv, asa se zice legat de bataile inimii dar nu e o regula.. mai ai de asteptat pana pe la 13s macar ca sa afli, asta daca nu faci vreun test fancy din ala scump inainte, care iti zice si sexul.
Si eu voiam fetita si inca imi doresc sa am o fetita candva, dar sunt asa de incantata acum si de baietel. |
|

|
Da, combenizoanele asa sunt.. dar salopetele si mai ales alea intregi cu sosete inclusiv fff greu sunt cu fermoar, ca si eu ascultasem pe youtube canale de mamici si ziceau de zipped sleepers, dar nu gasesc la noi.. m-am uitat si pe next.. capsele is la putere |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| anemona30 wrote:acum scriu vestile am facut eco transvaginala de 6 saptamani aseara si eram toata numai un zambet bebe are asa: varsta gestationala : 6 sapt si 0 zile varsta ecografica : 6 sapt si 2 zile marime : 4.7 mm activitate cardiaca: 113 bm (este cam agitat  ) este fixat ok si doctorul mi-a zis ca arata foarte bine,pot sa ma linistesc dar nu de tot pt ca mai avem 6 sapt de stres mi-a dat sa fac analizele de trimestrul 1 de sarcina si a zis ca ne vedem la 9 saptamani
Felicitari! Ce repede trece timpul...parca ieri facusem si eu primul eco... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Felicitari Anemona!!! Sanatos sa fie bebe, nu conteaza ca e fetita sau baietel!!!
Delia, e rau cu spatiul, e rau ca nu aveti intimitate si pentru bebe sunt multe lucruri greu de ingramadit. Noi avem o garsoniera de 40mp si tot ma apuca nervii ca nu stiu cum sa le mai mut sa fac loc pt tot ce vrea pentru bebe, dar se pare ca trebuie sa renunt 100% la masuta de infasat, pantru patut o sa ingramadim.total dormitorul, baia e, mica mica, avem dus de 70x65 si acum sa.l facem macar de 75x70 ca nu mai intru in el, cand fac baie ai impresia ca daram baia .... dar nu platim chirie, e garosniera primita dee sot de la patronul lui si sotul in.schimb se duce la.munca cu 30m inainte sa deschida portile, masinarii,etc iar seara sa inchida tot.... Sa ne luam o chirie e 500€ ceva ok si cu un salariu, sa dam.si.chirie, facturi, rata la masina...dupa nu mai strangem nici un ban.... E greu tare, uneori imi vine sa rabufnesc, dar nu are nimeni nici o vina de situatie.... patronul sotului I.a propus sasi ne de.a un apartament la 30 km de unde e munca , dar e zona de munte acolo, frig , e mai mare are 3 camere, dar ne izolam de.civilizatie, de lume... el trebuie sa faca navata, iarna ne rupe la caldura... dar daca vedem ca nu se poate aici, la urmatorul copil ne mutam acolo.... |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Inawar wrote: Super! Sunt curioasa daca e baietel. Noi am avut 130 bpm si citeam ca fetitele au mai mult, peste 140 bpm.
Si noi tot 130 bpm . E posibil sa fie baietel, chiar sunt curioasa daca se probeaza teoria |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea06 wrote:Deci soacra e doar in vizita de obicei? Daca socru e in tara.. Poate puteti discuta cu cumnata, sa vina doar perioade scurte pt pensie si gata.. aveti nevoie de toata casa voi, va mariti familia si nu incapeti altfel. Asta daca crezi ca v-ar fi ok tot apartamentul asa. Sper sa gasiti ceva solutie
Soacramea e la stadiu de vizite momentan. Cu cumnatamea o sa vedem din ianuarie, ca sia depus dosarul ptr insotitor, daca ii aproba nu mai are cum pleca, ca e posibil sai dea si loc de munca, si normal ca insotitorul va fi soacramea.
Ii mai bag "strambe" lui barbatumiu, ca de cand a venit masa nici cu ai mei nu ma mai inteleg(ca ii intretinem pe ei)..si ii tot zic ca nici cu una din soacre nui bine...ca din cauza lu masa nu pot sa o aduc pe maikmea aici cand vine bebe, am mai multa baza in ea si nah, e mama mea pana la urma nu?! Dar ea a facut in asa fel sasi aduca neamurile in martie ca sa nu am unde sa o tin pe maikmea. Cand iam zis ca nui problema cai platesc hotel o luna doua deja turba, mie nu mia zis in fata, dar incearca sal convinga pe barbatumiu cas bani dati aiurea pe hotel, ca daca e ea aici la ce sa mai.vina si altii...ce femeie! Nu va doresc o soacra ca a mea zau! |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| anemona30 wrote:deci am baietel?? eu i am zis sotului ca il pun sa munceasca pana facem o fetita , el nu ma crede :)))) dar asa va fi eu imi doream fetita,dar este ok si baietel, sanatos sa fie ..nu fac mofturi dupa 4 ani de luptat cu infertilitatea E o teorie, dar vezi tu care e realitatea la 12-13s daca vrea sa va arate si sta intr-o pozitie buna :) Si eu ii spuneam sotului ca daca e baiat, rapid ne punem pe treaba si pt fetita. O sa-l indragesti indiferent ce e |
|

| DianaM wrote:Si noi tot 130 bpm  . E posibil sa fie baietel, chiar sunt curioasa daca se probeaza teoria La tine parca s-a vazut baietel, sau nu e sigur? |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| DianaM wrote:Si noi tot 130 bpm  . E posibil sa fie baietel, chiar sunt curioasa daca se probeaza teoria
Noi am avut de la 170 ..acum am ajuns la 147 si e baietel. Deci nu cred ca are vreo legatura...sau cine stie o fi fetita si nu s-a vazut bine |
|

| MadaMadalyna wrote:Felicitari Anemona!!! Sanatos sa fie bebe, nu conteaza ca e fetita sau baietel!!! Delia, e rau cu spatiul, e rau ca nu aveti intimitate si pentru bebe sunt multe lucruri greu de ingramadit. Noi avem o garsoniera de 40mp si tot ma apuca nervii ca nu stiu cum sa le mai mut sa fac loc pt tot ce vrea pentru bebe, dar se pare ca trebuie sa renunt 100% la masuta de infasat, pantru patut o sa ingramadim.total dormitorul, baia e, mica mica, avem dus de 70x65 si acum sa.l facem macar de 75x70 ca nu mai intru in el, cand fac baie ai impresia ca daram baia  .... dar nu platim chirie, e garosniera primita dee sot de la patronul lui si sotul in.schimb se duce la.munca cu 30m inainte sa deschida portile, masinarii,etc iar seara sa inchida tot.... Sa ne luam o chirie e 500€ ceva ok si cu un salariu, sa dam.si.chirie, facturi, rata la masina...dupa nu mai strangem nici un ban.... E greu tare, uneori imi vine sa rabufnesc, dar nu are nimeni nici o vina de situatie.... patronul sotului I.a propus sasi ne de.a un apartament la 30 km de unde e munca , dar e zona de munte acolo, frig , e mai mare are 3 camere, dar ne izolam de.civilizatie, de lume... el trebuie sa faca navata, iarna ne rupe la caldura... dar daca vedem ca nu se poate aici, la urmatorul copil ne mutam acolo.... E mai utila masuta de infasat decat patutul In patut inca nu a dormit deloc, il mai pun ziua cate putin sa incep sa-l obisnuiesc. Noaptea doarme langa mine si e mai usor si pt mine cu alaptatul. Il pun la san, papa si asa adoarme imediat, eu nu-l mai misc din loc si adorm si eu. Masuta de infasat e utila pt ca il schimb destul de des si uneori patim si accidente, si se curata usor :) Daca nu ai loc in camera poate o poti pune in baie pe langa chiuveta. A inceput se irite la fundulet si cel mai bine a fost sa il spal la schimbatea de scutec. Servetelele umede folosite in exces, irita pielea.
|
|

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Inawar wrote:E o teorie, dar vezi tu care e realitatea la 12-13s daca vrea sa va arate si sta intr-o pozitie buna ?? Si eu ii spuneam sotului ca daca e baiat, rapid ne punem pe treaba si pt fetita. O sa-l indragesti indiferent ce e
eu oricum vroiam 3 copii :)))) sotul se tot foieste ca cica-i mananca urechile 3 |
|

| MadaMadalyna wrote:Felicitari Anemona!!! Sanatos sa fie bebe, nu conteaza ca e fetita sau baietel!!! Delia, e rau cu spatiul, e rau ca nu aveti intimitate si pentru bebe sunt multe lucruri greu de ingramadit. Noi avem o garsoniera de 40mp si tot ma apuca nervii ca nu stiu cum sa le mai mut sa fac loc pt tot ce vrea pentru bebe, dar se pare ca trebuie sa renunt 100% la masuta de infasat, pantru patut o sa ingramadim.total dormitorul, baia e, mica mica, avem dus de 70x65 si acum sa.l facem macar de 75x70 ca nu mai intru in el, cand fac baie ai impresia ca daram baia  .... dar nu platim chirie, e garosniera primita dee sot de la patronul lui si sotul in.schimb se duce la.munca cu 30m inainte sa deschida portile, masinarii,etc iar seara sa inchida tot.... Sa ne luam o chirie e 500€ ceva ok si cu un salariu, sa dam.si.chirie, facturi, rata la masina...dupa nu mai strangem nici un ban.... E greu tare, uneori imi vine sa rabufnesc, dar nu are nimeni nici o vina de situatie.... patronul sotului I.a propus sasi ne de.a un apartament la 30 km de unde e munca , dar e zona de munte acolo, frig , e mai mare are 3 camere, dar ne izolam de.civilizatie, de lume... el trebuie sa faca navata, iarna ne rupe la caldura... dar daca vedem ca nu se poate aici, la urmatorul copil ne mutam acolo....
Mada, daca nu ti-ai luat deja cadita pt bebe, sa cauti una care se strange, am citit ca ar fi ceva varianta.. sa pliaza sau cumva. Ca si cadita ocupa spatiuuuu.. nici eu nu stiu unde sa o pun pe a mea, cred ca sub un birou. N-as lasa-o in cada mereu sa tot dam de ea. Pt hainute ori le impaturesti mici si in cutii din alea de organizate e perfect, intra multe asa.. sau pe umerase, dar e greu mereu de la spalat sa le pui pe umeras. Cred ca daca ai haine doar pt primele luni asa, iti ajung vreo 2-3 sertare la un dulap pt ele, paturici.. daca ai pana la 1 an tot felul de marimi atunci depinde.. pampersi sa luati cand e nevoie, nu umple casa acum de ei decat cate un pachet, si asa se schimba marimile repede cum cresc.. |
|

| Sau mai sunt patuturi pe care poti prinde intr-o parte blat de infasat.. sau saltea direct cu intaritura, are un suport ca sa o prinzi de patut. Sau poti pune pe un birou sau o comoda daca aveti ceva piesa de mobilier.. daca sta tv-ul pe ea, il prindeti de perete cu un suport si folositi mobilierul ca masa de infasat, pui salteluta si toate produsele pe langa si gata masutele speciale au o inaltime mai mare asa decat patutul sau comoda tocmai ca sa nu stai aplecata, indoita.. dar te descurci cumva cu ce ai :) |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Inawar wrote:La tine parca s-a 8vazut baietel, sau nu e sigur?
S-a vazut clar baietel |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Inawar wrote:E mai utila masuta de infasat decat patutul In patut inca nu a dormit deloc, il mai pun ziua cate putin sa incep sa-l obisnuiesc. Noaptea doarme langa mine si e mai usor si pt mine cu alaptatul. Il pun la san, papa si asa adoarme imediat, eu nu-l mai misc din loc si adorm si eu. Masuta de infasat e utila pt ca il schimb destul de des si uneori patim si accidente, si se curata usor :) Daca nu ai loc in camera poate o poti pune in baie pe langa chiuveta. A inceput se irite la fundulet si cel mai bine a fost sa il spal la schimbatea de scutec. Servetelele umede folosite in exces, irita pielea.
La mine in.baie e totul fff ingramadit, nu e loc nici de un dus mai mare il avem de 70x65 si il facem de 75x70 si deja abia intri in.baie. dusul e lipit de chiuveta, in fata chiuvetei e. Wc de abia ai loc sa speli baia, , cand spalfac baia acum cu burta mare am nevoie de cateva pauze ca nu e loc si stau rau , raman fara aer , iar inainte in 10 minute era gata.....
Eu nu vreau sa.l pun pe bebe in pat cu noi. Pana la 2-3 luni doarme bine in landoua ca e mare sisi majoritatea asa ama vazut ca practica, dupa in patut... daca nasc natural, dupa ce incep diversificarea, vreau sa raman insarcinata cu urmatorul bebe... noi in 5-6 ani vrem sa ne retragem in romania si vreau sa fac aici copil, pt ca in vrancea nu ammai spitale sau clinici cu doctori buni si sa fac naveta in alte orase e crunt, in caz de o urgenta ajung sa o iau razna.....
Asa ca vreau sa o invat in patut de la inceput, oricum o sa fiefie lipit de patul nostru sa.mi vina usor sa.I dau laptic cand se trezeste noaptea.
Abia astept sa ne mutam in romania, acolo am loc sa fac o nunta , iar aici numai noi stim cum ne chinuim sa ne facem conditii bune in romania si ne bucuram doar o luna pe an de ele..... |
|
|