Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| anemona30 wrote:acum scriu vestile am facut eco transvaginala de 6 saptamani aseara si eram toata numai un zambet bebe are asa: varsta gestationala : 6 sapt si 0 zile varsta ecografica : 6 sapt si 2 zile marime : 4.7 mm activitate cardiaca: 113 bm (este cam agitat  ) este fixat ok si doctorul mi-a zis ca arata foarte bine,pot sa ma linistesc dar nu de tot pt ca mai avem 6 sapt de stres mi-a dat sa fac analizele de trimestrul 1 de sarcina si a zis ca ne vedem la 9 saptamani
Super Anemona! |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| anemona30 wrote:acum scriu vestile am facut eco transvaginala de 6 saptamani aseara si eram toata numai un zambet bebe are asa: varsta gestationala : 6 sapt si 0 zile varsta ecografica : 6 sapt si 2 zile marime : 4.7 mm activitate cardiaca: 113 bm (este cam agitat  ) este fixat ok si doctorul mi-a zis ca arata foarte bine,pot sa ma linistesc dar nu de tot pt ca mai avem 6 sapt de stres mi-a dat sa fac analizele de trimestrul 1 de sarcina si a zis ca ne vedem la 9 saptamani
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| anemona30 wrote:acum scriu vestile am facut eco transvaginala de 6 saptamani aseara si eram toata numai un zambet bebe are asa: varsta gestationala : 6 sapt si 0 zile varsta ecografica : 6 sapt si 2 zile marime : 4.7 mm activitate cardiaca: 113 bm (este cam agitat  ) este fixat ok si doctorul mi-a zis ca arata foarte bine,pot sa ma linistesc dar nu de tot pt ca mai avem 6 sapt de stres mi-a dat sa fac analizele de trimestrul 1 de sarcina si a zis ca ne vedem la 9 saptamani Tot un zambet sa fii toata sarcina! O sa fie bine! |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
Bravoooooo . Felicitari! !! Sa stai linistita ca totul o sa fie bine! |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Lixandra, voi cum mai sunte?i? |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
Felicitari!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Felictari Anemona!! |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| lixandra_alexandra wrote:
|
|

| anemona30 wrote:acum scriu vestile am facut eco transvaginala de 6 saptamani aseara si eram toata numai un zambet bebe are asa: varsta gestationala : 6 sapt si 0 zile varsta ecografica : 6 sapt si 2 zile marime : 4.7 mm activitate cardiaca: 113 bm (este cam agitat  ) este fixat ok si doctorul mi-a zis ca arata foarte bine,pot sa ma linistesc dar nu de tot pt ca mai avem 6 sapt de stres mi-a dat sa fac analizele de trimestrul 1 de sarcina si a zis ca ne vedem la 9 saptamani Super! Sunt curioasa daca e baietel. Noi am avut 130 bpm si citeam ca fetitele au mai mult, peste 140 bpm. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| felicitari anemona! ne-ai tinut in suspans
si eu sunt curioasa de teoria asta cu baieteii care au bpm mai mic eu am avut 110 bpm cand avea varsta ecografica 6s1z. orice ar fi important e sa fie sanatos si sa stea cuminte la caldurica pana la termen
|
|

| Andreea06 wrote:E taaaare scumpel bebita tau! Unde ai gasit salopete intregi asa cu fermoar? Ma gandesc ca sunt mai practici dar n-am prea vazut... Multumim Am ceva de la C&A si mai una care nu e de la noi. De fapt sunt combinezoane, cred ca asa le zice, sunt de iesit afara, din fas. Cand am vazut ce repede trag fermoarul mi-a parut rau ca am luat salopete pt stat in casa cu capse. Mai ales acasa il schimb des de scutec. M-am uitat online si se gasesc cu fermoar, asa ca la urmatoarele cumparate cand hainutele de acum raman mici o sa cam stiu ce mi util mie. https://bonprixro.allshops.ro/produs/14561473/Salopeta+bebe+%282buc%29%2C+bumbac+ecologic+bonprix.html http://www.splashop.ro/haine-baieti/332-salopeta-maneca-lunga-bebe.html#.WecHxUFDPYU |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Inawar wrote: Super! Sunt curioasa daca e baietel. Noi am avut 130 bpm si citeam ca fetitele au mai mult, peste 140 bpm.
La noi nu a fost valabila aceasta teorie, pana pe la 15s am avut peste 140bpm, chiar si 170, dar e baietel ...la ultimele controale nu a mai depasit 140bpm. |
|

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Inawar wrote: Super! Sunt curioasa daca e baietel. Noi am avut 130 bpm si citeam ca fetitele au mai mult, peste 140 bpm.
deci am baietel?? eu i am zis sotului ca il pun sa munceasca pana facem o fetita , el nu ma crede :)))) dar asa va fi
eu imi doream fetita,dar este ok si baietel, sanatos sa fie ..nu fac mofturi dupa 4 ani de luptat cu infertilitatea |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea06 wrote:
Probabil se bazeaza pe ideea ca unde traiesc 4 guri sau cate sunt, mai incape inca una, si genul nu tre sa contribuie ea f mult..
Nu luati in calcul si ideea de a va muta in alta zona, alte joburi sa cautati, daca e asa greu de gasit chirie unde sunteti? Eu as innebuni, sa locuiesc cu persoane care mai rau incurca, care nu fac nimic, sa te incarce intruna de energie negativa.. m-as certa probabil des cu sotul doar din cauza ca sunt eu irascibila.. Ma gandesc ca nu e floare la ureche dar tre sa puneti tara la cale un pic... si casa asta unde sunteti, cine a fost primul in ea? Ca daca ati fost voi si apoi au tot venit din tara socrii, cumnatii, apai na, cu limita de perioada sa isi gaseasca ceva, nu sa fie permanent...ca sunteti o familie si voi..
Cu cat te indepartezi de zona asta cu atat cresc chiriile...noi acum dam 200€ pe un apartament de 2 camere(partea noastra e 80€)... Casa e a lu' socrumiu de vreo 8 ani..dar el acum sa retras in romania, in curand schimbam actele casei pe numele nostru, dar ele tot au dreptul sa vina aici...ca au rezidenta,..iar cumnatamea e obligata sa ramana aici daca nu vrea sasi piarda pensia de handicap... Noi tot timpul cautam chirie..ca oricum cu un copil intro camera asa mica nu putem sta la infinit...vrem si noi sai facem camera lui bebe,ptr noi e inca o problema unde o sai punem patutul...abia avem loc ptr lucrurile noastre..nu stiu cum o sa ne descurcam... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Cu cat te indepartezi de zona asta cu atat cresc chiriile...noi acum dam 200€ pe un apartament de 2 camere(partea noastra e 80€)... Casa e a lu' socrumiu de vreo 8 ani..dar el acum sa retras in romania, in curand schimbam actele casei pe numele nostru, dar ele tot au dreptul sa vina aici...ca au rezidenta,..iar cumnatamea e obligata sa ramana aici daca nu vrea sasi piarda pensia de handicap... Noi tot timpul cautam chirie..ca oricum cu un copil intro camera asa mica nu putem sta la infinit...vrem si noi sai facem camera lui bebe,ptr noi e inca o problema unde o sai punem patutul...abia avem loc ptr lucrurile noastre..nu stiu cum o sa ne descurcam...
Deci soacra e doar in vizita de obicei? Daca socru e in tara..
Poate puteti discuta cu cumnata, sa vina doar perioade scurte pt pensie si gata.. aveti nevoie de toata casa voi, va mariti familia si nu incapeti altfel. Asta daca crezi ca v-ar fi ok tot apartamentul asa. Sper sa gasiti ceva solutie |
|
|