Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
|
usor usor bebe se face mare pana in martie o sa faci o birtica mare mare |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MadaMadalyna wrote: usor usor bebe se face mare  pana in martie o sa faci o birtica mare mare
Presimt ca in curand nici eu nu o sa mai incap la dus |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Eu imi luam glicemia destul de des. Nu voiam sa fac testul, i-am zis ca mereu a fost ok glicemia, dar mi-a zis ca este irelevanta analiza normala, trebuie testata toleranta. Nu toti medicii o recomanda, dar sunt cateva criterii care o fac obligatorie indiferent de ce se vede ecografic (diabet gestational in sarcina anterioara, cazuri in familie de diabet gestationàl, primul copil peste 4kg la nastere etc). Ecografic nu s-au vazut probleme deloc, dar a zis sa prevenim mai bine. Eu am avut a doua valoare sub limita, dar nu cu mult si a zis ca este ok. Pt diagnosticul de diabet gestational este suficient ca una din valori sa fie in afara intervalului, dar medicul mai tine cont si de alte aspecte sau te pune sa repeti testul cu 3 glicemii (recoltezi inca odata sange la 3 ore). |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| MadaMadalyna wrote:La mine doctorul meu il da indiferent de valoare . Eu am 67 valoarea si la referinte scrie ca trebuie sa fie intre 65 si 100, deci stau bine , nubar fi dubii, mai ales ca eu vomit tot ce mananc dulce , daca easa cumparat, pot sa mananc doar ce fac eu, asa am.descoperit ca fac niste cozonaci super buni. O prietena care a foat urmarita de doctorul meu innsarcina, I.a dat sa faca analiza si I s.a liat sange de 3 ori, iar dupa ce bei subtanta aia alegi daca vrei sa stai in pat sau pe scaun. Trecem noi si peste asta.
Haha, la mine n-a fost de ales sa stau, si am recoltat la regina maria, nu la stat.. dar m-a poftit pe hol pe scaun sau sa ma plimb daca ma simt ok.. sa revin intr-o ora. De 3 ori iti ia la testul asta de 2 ore, o data nemancata, de inceput, apoi bei bautura, stai o ora, iti ia sange si apoi inca o data dupa o alta ora. Ce mi-a zis sora mea e ca practic e glicemia pe stomacul gol, apoi iti da socul de bautura, glicemia la 1 ora e cum tolerezi tu socul acela.. si apoi la inca o ora ar trebui sa mai scada valoarea, sa vada ca revine spre normal. |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Andreea06 wrote:
Haha, la mine n-a fost de ales sa stau, si am recoltat la regina maria, nu la stat.. dar m-a poftit pe hol pe scaun sau sa ma plimb daca ma simt ok.. sa revin intr-o ora. De 3 ori iti ia la testul asta de 2 ore, o data nemancata, de inceput, apoi bei bautura, stai o ora, iti ia sange si apoi inca o data dupa o alta ora. Ce mi-a zis sora mea e ca practic e glicemia pe stomacul gol, apoi iti da socul de bautura, glicemia la 1 ora e cum tolerezi tu socul acela.. si apoi la inca o ora ar trebui sa mai scada valoarea, sa vada ca revine spre normal.
Aici se ia sange de 3 ori dupa ce bei prostia aia si odata inainte. Sper sa nu vomit, mai ales ca eu dimineata pe la 8 vomit de foame , daca nu mananc nimic.... |
|

| A, deci de 4 ori in total.. Lasa ca o sa fie bine. Si daca cumva versi asta e, repeti in alta zi cand te simti mai in stare.. |
|

| Am asa o stare de somnolenta, dar nici ca dorm ziua. Am reusit azi sa mai pun in plase hainele selectate sa le donez, mai am pe lista ceva taskuri de facut prin casa pana nasc, sa vad daca apuc toate ca asa mi-e de lene uneori sau alteori am energie dar trece repede cu oboseala, e enervant.
Macaaaar dorm noaptea. Ma trezesc de 2 ori la pipi, dar dorm fara arsuri si ragaieli ce pateam acum o luna, phew! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Andreea06 wrote:Am asa o stare de somnolenta, dar nici ca dorm ziua. Am reusit azi sa mai pun in plase hainele selectate sa le donez, mai am pe lista ceva taskuri de facut prin casa pana nasc, sa vad daca apuc toate ca asa mi-e de lene uneori sau alteori am energie dar trece repede cu oboseala, e enervant.
Macaaaar dorm noaptea. Ma trezesc de 2 ori la pipi, dar dorm fara arsuri si ragaieli ce pateam acum o luna, phew!
Acum sufar eu noaptea, din cauza durerilor de spate. Simt ca imi amorteste tot spatele si ma trezesc cu disconfort. Sunt oarecum energica pe timpul zilei, de?i ma mi?c ca un ursulet zilele astea am mai scapat in dulciuri , parca mi-a venit pofta acum spre final. |
|

| alexutza_88 wrote:Acum sufar eu noaptea, din cauza durerilor de spate. Simt ca imi amorteste tot spatele si ma trezesc cu disconfort. Sunt oarecum energica pe timpul zilei, de?i ma mi?c ca un ursulet  zilele astea am mai scapat in dulciuri , parca mi-a venit pofta acum spre final.
Probabil e de la pozitia bebelinei, daca sta cumva pe ceva nervi.. vecina mea imi spunea ca a avut vreo 2 sapt de dureri la mana si mana amortita, nu se misca nicicum din loc baiatul si ii afecta mana nervul pe care statea.. |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| MadaMadalyna wrote:La mine doctorul meu il da indiferent de valoare . Eu am 67 valoarea si la referinte scrie ca trebuie sa fie intre 65 si 100, deci stau bine , nubar fi dubii, mai ales ca eu vomit tot ce mananc dulce , daca easa cumparat, pot sa mananc doar ce fac eu, asa am.descoperit ca fac niste cozonaci super buni. O prietena care a foat urmarita de doctorul meu innsarcina, I.a dat sa faca analiza si I s.a liat sange de 3 ori, iar dupa ce bei subtanta aia alegi daca vrei sa stai in pat sau pe scaun. Trecem noi si peste asta. Eu aveam 70 valoarea dar ma bucur ca nu am facut, chiar nu eram incantata sa beau chestia aia dulce. De fel nu ma omor dupa dulciuri, mai mult ciocolata cu multa cacao si in vara inghetata. Asa e, trece si asta si acusi e termenul |
|

| E efectiv la gust ca apa cu mult zahar dizolvat in ea.. nici vorba de arome de cioco sau inghetata, hihi.. dar da e bine ca ai scapat Ce face bebe? Cum are programul de somn? |
|

| Azi am implinit o luna, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul! E greu la inceput, primele zile, saptamani dar merita tot efortul Va pun si o poza facuta azi. PS oare stie el ca mi-am petrecut perioada sarcinii aici pe forum, chiar de cand a fost conceput |
|

| Andreea06 wrote:E efectiv la gust ca apa cu mult zahar dizolvat in ea.. nici vorba de arome de cioco sau inghetata, hihi.. dar da e bine ca ai scapat Ce face bebe? Cum are programul de somn? Bebe nu are un program de somn efectiv, poate mai tarziu. Totusi noaptea doarme bine, se trezeste la 3-4 ore, il schimb, ii dau sa pape si adoarme iar, nu face scandal. In primele zile cand am venit de la spital a fost marait, dupa care a fost liniste. Sper sa ramana tot asa |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Inawar wrote:Azi am implinit o luna, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul! E greu la inceput, primele zile, saptamani dar merita tot efortul Va pun si o poza facuta azi. PS oare stie el ca mi-am petrecut perioada sarcinii aici pe forum, chiar de cand a fost conceput Ingeras E un scump, va doresc multa sanatate. |
|

| AleC wrote:Ingeras E un scump, va doresc multa sanatate. Multumim, la fel si voua! Sarcina usoara pana la termen! ?? |
|
|