Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DianaM
Scris: Tuesday, October 17, 2017 12:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Buna burticiCheek Kiss .
Nu imi vine sa cred, mai am un pic si ajung la jumatatea perioadei....cat de repede trece timpul. Deja ticker-ul a trecut la al 5-lea bebedance .
Voi va descurcati ok cu condusul? Eu in curand nu cred ca voi mai putea sa merg, mai ales ca eu sunt mica de inaltime si trebuie sa imi dau scaunul maxim in fata, deja aproape ating cu burtica volanul...Si nah, din cauza asta o sa intru in concediu mai devreme, adica din decembrie, de la 25 de saptamani. Noi facem naveta 10 km pana in oras si ar trebui sa depind tot timpul de sot dimineata sa ma duca la munca si dupa amiaza sa ma aduca tata inapoi, avem programul decmunca diferit si asa mai bine stau eu acasa linistita hearts .
Pupici la toata lumea campfire
anemona30
Scris: Tuesday, October 17, 2017 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
AleC wrote:

Da, se recomanda tuturor gravidutelor, desi am inteles ca sunt si medici care nu amintesc de el. Cheek Kiss

eu o sa mor la testul acela uff ...eu si asa am obs ca daca pap ceva dulce( zahar,biscuti etc ) morrr...mi se face o greata cumplita ...pale
anemona30
Scris: Tuesday, October 17, 2017 12:15 PM
Nivel

diseara merg sa l vad pe bebe ras
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, October 17, 2017 12:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
AleC
Scris: Tuesday, October 17, 2017 12:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
anemona30 wrote:

eu o sa mor la testul acela uff ...eu si asa am obs ca daca pap ceva dulce( zahar,biscuti etc ) morrr...mi se face o greata cumplita ...pale

Probabil pana atunci te vei simti mai bine si vei reusi sa il faci. Si eu sper sa rezist pana la final.
Sa auzim vesti bune diseara! computerlove
AleC
Scris: Tuesday, October 17, 2017 12:46 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Fetelor...am senzatia ca explodez..de la o zi la alta burtica creste si cresteyes
http://imgur.com/WY1yllI

He he! hearts
Si e abia inceputul..Lol
AleC
Scris: Tuesday, October 17, 2017 12:49 PM
Nivel

DianaM wrote:
Buna burticiCheek Kiss .
Nu imi vine sa cred, mai am un pic si ajung la jumatatea perioadei....cat de repede trece timpul. Deja ticker-ul a trecut la al 5-lea bebedance .
Voi va descurcati ok cu condusul? Eu in curand nu cred ca voi mai putea sa merg, mai ales ca eu sunt mica de inaltime si trebuie sa imi dau scaunul maxim in fata, deja aproape ating cu burtica volanul...Si nah, din cauza asta o sa intru in concediu mai devreme, adica din decembrie, de la 25 de saptamani. Noi facem naveta 10 km pana in oras si ar trebui sa depind tot timpul de sot dimineata sa ma duca la munca si dupa amiaza sa ma aduca tata inapoi, avem programul decmunca diferit si asa mai bine stau eu acasa linistita hearts .
Pupici la toata lumea campfire

Si eu sunt mica de inaltime, dar momentan e ok la condus. Ceea ce ma deranjeaza sunt strazile cu gropi, ma zdruncina prea tare..noroc ca sunt cu munca f aproape de casa si nu merg prea mult. Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Tuesday, October 17, 2017 1:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Si eu inca pot sa conduc si am ditai burticuta, dar asa 15 km pe o tura, nu sa fac un drum in afara orasului mai lung, ca la ala nici in dreapta nu rezist mult Lol
anemona30
Scris: Tuesday, October 17, 2017 1:28 PM
Nivel

fetelor, nu stiu voi dar la mine este crunta durerea sanilor ..asta va trece dup acele 12 sapt?
sau se va accentua?
Andreea06
Scris: Tuesday, October 17, 2017 1:34 PM
Nivel

AriaM wrote:
Testul acesta de toleranta la glucoza se da tuturor gravidelor fara exceptie?

Mie mi-a zis ca e obligatoriu, de asta m-am panicat cand am vomitat ca am crezut ca o sa vrea sa il repet.. dar a zis ca sunt ok analizele primele 2 valori si ca oricum si ecografic se vad asa niste simptome daca ar fi diabet gestational - mai mult lichid amniotic, bebe mai mare fata de grafic, cu mult cred.. la mine era ok.
In state am citit ca e testul asta de 1 ora, adica ce am facut eu practic.. si daca il pici pe asta ti-l da pe cel de 2 ore.. la noi e direct asta de 2 ore.
Andreea06
Scris: Tuesday, October 17, 2017 1:36 PM
Nivel

Anemona la tine nu apare tickerul la semnatura, trebuie sa iei codul bbcode pentru forumuri sa il pui tot, ala cu [url....]
Victory
Scris: Tuesday, October 17, 2017 2:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Intrebare pt cele care ati cumparat si testat deja , ce sistem de monitorizare bebe recomandati?
Andreea06
Scris: Tuesday, October 17, 2017 2:59 PM
Nivel

Victory wrote:
Intrebare pt cele care ati cumparat si testat deja , ce sistem de monitorizare bebe recomandati?

Noi am luat de la avent, e si cu video si l-am testat asa prin casa, se vede bine si pe intuneric cu infrarosu, miscarile sunt live nu intarziate pe monitorul pe care il tin cu mine, momentan sunt multumita de alegere.

Asta e modelul ce l-am prins noi, cred ca era la oferta atunci la emag: SCD630/52
Noi l-am prins redus gen vreo 50% si am dat 650 lei, acum vad ca e redus la emag la 1050 lei, de la 1468 lei... doamne ce preturi. Banii astia clar nu i-as da... deci uita-te si urmareste ceva oferte, la produse avent am prins f multe cu 40% reduse in anumite perioade... ca am luat atunci si sterilizatorul si voiam si pompa electrica dar aia nu mai era stoc pana am plasat eu comanda...
Inawar
Scris: Tuesday, October 17, 2017 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
AriaM wrote:
Testul acesta de toleranta la glucoza se da tuturor gravidelor fara exceptie?

Eu nu am facut testul de glucoza, la mine doctorita s-a uitat la analize la glicemie care era la limita de jos si probabil a vazut ea ceva si ecografic si a zis ca nu are rost sa fac. Cred ca depinde de fiecare medic cum ia deciziile.
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, October 17, 2017 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Inawar wrote:

Eu nu am facut testul de glucoza, la mine doctorita s-a uitat la analize la glicemie care era la limita de jos si probabil a vazut ea ceva si ecografic si a zis ca nu are rost sa fac. Cred ca depinde de fiecare medic cum ia deciziile.

La mine doctorul meu il da indiferent de valoare . Eu am 67 valoarea si la referinte scrie ca trebuie sa fie intre 65 si 100, deci stau bine , nubar fi dubii, mai ales ca eu vomit tot ce mananc dulce , daca easa cumparat, pot sa mananc doar ce fac eu, asa am.descoperit ca fac niste cozonaci super buni. Love

O prietena care a foat urmarita de doctorul meu innsarcina, I.a dat sa faca analiza si I s.a liat sange de 3 ori, iar dupa ce bei subtanta aia alegi daca vrei sa stai in pat sau pe scaun.

Trecem noi si peste asta. firstprize
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.