Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| anemona30 wrote:daca-i fetita vrem : ilinca maria sau iris maia
Imi place maxim Ilinca |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Andreea06 wrote:Imi place maxim Ilinca
si mie!!!! la baieti nu stiu..:( ma gandesc la :
vlad rares dinu mihnea
combinat cu andrei :))) |
|

| Ati auzit ceva de produsele Caretero? Am dat pe fb de o reclama la scaun de masa caretero indigo, care e 2 in 1.. e si leagan pana la 9 kg. Imi place si cum arata, m-am uitat pe youtube la un filmulet cu reglajele si tot, dar nu gasesc reviews despre el..
Asta e: https://www.youtube.com/watch?v=eocUqd5guKM |
|

| Despre vaccinuri http://www.totuldespremame.ro/copilul-tau/sanatate/schema-de-vaccinare-2017-reguli-de-administrare-pentru-fiecare-vaccin |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Nu am somn.. Am ajuns tarziu aseara, de la control si nu am mai scris. Ma oboseste tot mai tare un drum catre Bucuresti. M-am dus direct cu gandul ca la intoarcere imi voi cumpara injectiile, pentru trombofilie, insa medicul mi-a zis ca, momentan, nu e cazul..tratamentul actual isi face treaba, si atat timp cat bebe se afla cu masuratorile la zi, sa nu imi fac griji. E intradevar in grafic, a luat in greutate, are aproximativ 737gr +/-. Mi-a recomandat sa nu merg la niciun alt medic, hematolog, deoarece el stie ce tratament imi e necesar, acum ca a vazut rezultatele. Am plecat cu inima putin stransa asa, cred ca eram mai linistita daca imi adauga injectabil, dar incerc sa am incredere in el, se presupune ca de asta l-am ales ca medic Mi-a dat cateva analize pentru saptamana 26, printre care si testul de toleranta la glucoza si ne vedem cu rezultatele.
Am intrebat de acele intepaturi/dureri din laterale..posibil sa fie de la ligamentele rotunde, sa ma ingrijorez doar la dureri mari, care nu trec la schimbarea pozitiei sau no spa.
Ma bucur ca mi-am revazut printul, foarte activ si neastamparat pe durata ecografiei, ca de obicei...avea o pozitie ciudata, ca un covrigel asa..uff, il ador |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| AleC wrote:Nu am somn.. Am ajuns tarziu aseara, de la control si nu am mai scris. Ma oboseste tot mai tare un drum catre Bucuresti. M-am dus direct cu gandul ca la intoarcere imi voi cumpara injectiile, pentru trombofilie, insa medicul mi-a zis ca, momentan, nu e cazul..tratamentul actual isi face treaba, si atat timp cat bebe se afla cu masuratorile la zi, sa nu imi fac griji. E intradevar in grafic, a luat in greutate, are aproximativ 737gr +/-. Mi-a recomandat sa nu merg la niciun alt medic, hematolog, deoarece el stie ce tratament imi e necesar, acum ca a vazut rezultatele. Am plecat cu inima putin stransa asa, cred ca eram mai linistita daca imi adauga injectabil, dar incerc sa am incredere in el, se presupune ca de asta l-am ales ca medic Mi-a dat cateva analize pentru saptamana 26, printre care si testul de toleranta la glucoza si ne vedem cu rezultatele. Am intrebat de acele intepaturi/dureri din laterale..posibil sa fie de la ligamentele rotunde, sa ma ingrijorez doar la dureri mari, care nu trec la schimbarea pozitiei sau no spa. Ma bucur ca mi-am revazut printul, foarte activ si neastamparat pe durata ecografiei, ca de obicei...avea o pozitie ciudata, ca un covrigel asa..uff, il ador
A crescut bine bebe ! Iti tin pumnii la testul cu toleranta pt glucoza. Joi am control si sigur imi da si mie, dar to o sa.l faci inaintea mea imi e frica de el pt ca eu vomit orice mananc dulce (pot manca doar dulciuri facute de mine, in casa). In legatura cu durerile asa a spus si al.meu :"trec durerile sau contractiile cand schimbi pozitia?" Si am.spus ca Da , iar el a spus ca atunci nu sunt probleme siberau probleme daca nu treceau sau nu cedau la Buscopan(tot un fel de no spa). M.ai linisti si pe mine, inseamna ca intradevar nu e nimic grav, eu abia asteptam.ziua de joi sa insist ca ma.doare si sa.mi zica ceva mai clar , care e motivul sunt putin paranoia cand vine vorba de bebe, cred ca amne sa slabesc dupa nastere, numai de agitata ce o sa fiu pt ca vreau sa fie totul bine cu bebe, sotul deja a spus ca e sigur ca eu nu mai dormaveam.noaptea si o sa stau sa pazesc copilul cum doarme , daca la obraceala am stat treaza doar sa ma asigur ca nu fac febra iar daca fac sa fiu pregatita sa fugim la spital imediat. |
|
| MadaMadalyna wrote:A crescut bine bebe ? Iti tin pumnii la testul cu toleranta pt glucoza. Joi am control si sigur imi da si mie, dar to o sa.l faci inaintea mea  imi e frica de el pt ca eu vomit orice mananc dulce (pot manca doar dulciuri facute de mine, in casa). In legatura cu durerile asa a spus si al.meu :"trec durerile sau contractiile cand schimbi pozitia?" Si am.spus ca Da , iar el a spus ca atunci nu sunt probleme siberau probleme daca nu treceau sau nu cedau la Buscopan(tot un fel de no spa). M.ai linisti si pe mine, inseamna ca intradevar nu e nimic grav, eu abia asteptam.ziua de joi sa insist ca ma.doare si sa.mi zica ceva mai clar , care e motivul  sunt putin paranoia cand vine vorba de bebe, cred ca amne sa slabesc dupa nastere, numai de agitata ce o sa fiu pt ca vreau sa fie totul bine cu bebe, sotul deja a spus ca e sigur ca eu nu mai dormaveam.noaptea si o sa stau sa pazesc copilul cum doarme , daca la obraceala am stat treaza doar sa ma asigur ca nu fac febra iar daca fac sa fiu pregatita sa fugim la spital imediat. La fel de panicata sunt si eu, lucru care il enerveaza la maxim pe sot, el e optimist si vede tot timpul partea buna a lucrurilor. Eu, in schimb, imi fac tot felul de idei, desi stiu ca nu e bine..probabil si fiindca am tot intampinat probleme de la inceputul sarcinii. DA, bebe a crescut bine bine, e chiar putin inainte la lungime, cam cu o saptamana. Tocmai de aceea medicul a fost optimist si a decis sa ramanem pe tratamentul actual. De testul ala imi e si mie teama, sper sa il pot termina |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| anemona30 wrote:daca-i fetita vrem : ilinca maria sau iris maia Si pe mine ma cheama Ilinca |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| La testul de toleranta dupa ce beti glucoza nu va miscati de pe scaun mai mult decat e necesar. Bautura e dulce, dar nu cumplita, mai dulce mi se pare o amandina. Totusi da senzatie de ameteala, parca se miscau peretii, ajuta sa stai jos cat mai linistit posibil cu respiratii adanci. In majoritatea cazurilor daca vomitati oricand dupa ce ati baut glucoza si pana la ultima recoltare de sange va vor pune sa o repetati in alta zi, dar acum depinde si de medic si cat de bine va stie istoricul.
|
|

| Si in completare la Alina, beti bautura aia usurel, asistenta o sa stea langa voi pana beti tot, dar nu va grabiti, luati 2-3 guri, asteptati un pic si tot asa.. eu am baut destul de repede, normal ca am luat si pauza ca e ditai paharul dar totusi am vomitat dupa 1 ora de la baut, macar apucase sa imi ia proba de dupa ora aia.. n-am mai prins ultima testare dupa o alta ora, deci la 2h de la bautura, dar au fost ok rezultatele primele 2 asa ca n-am mai repetat.
Mergeti devreme la 8 dimi, eu am mers la 9 dar abia la 10 am intrat si eram nemancata, mna... |
|
| Multumim de sfaturi, fetelor. Am noroc ca e sora mea la laborator si am sa o rog sa mergem chiar de la 7, sa nu stau foarte mult nemancata. Conteaza sa fie la 26 de saptamani fix? Sau e ok cu 2-3 zile plus sau minus? |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| AleC wrote:Multumim de sfaturi, fetelor. Am noroc ca e sora mea la laborator si am sa o rog sa mergem chiar de la 7, sa nu stau foarte mult nemancata. Conteaza sa fie la 26 de saptamani fix? Sau e ok cu 2-3 zile plus sau minus?
Mie mi-a dat de facut la 28s. Din cate stiu se face in perioada 26-28s. Eu am facut-o la 28s fix dupa UM (27s1z dupa ov)
Bautura mi-au zis sa o beau incet in interval de 5min. Nu se consuma nimic pana la ultima recoltare. |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Testul acesta de toleranta la glucoza se da tuturor gravidelor fara exceptie? |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| AleC wrote:Nu am somn.. Am ajuns tarziu aseara, de la control si nu am mai scris. Ma oboseste tot mai tare un drum catre Bucuresti. M-am dus direct cu gandul ca la intoarcere imi voi cumpara injectiile, pentru trombofilie, insa medicul mi-a zis ca, momentan, nu e cazul..tratamentul actual isi face treaba, si atat timp cat bebe se afla cu masuratorile la zi, sa nu imi fac griji. E intradevar in grafic, a luat in greutate, are aproximativ 737gr +/-. Mi-a recomandat sa nu merg la niciun alt medic, hematolog, deoarece el stie ce tratament imi e necesar, acum ca a vazut rezultatele. Am plecat cu inima putin stransa asa, cred ca eram mai linistita daca imi adauga injectabil, dar incerc sa am incredere in el, se presupune ca de asta l-am ales ca medic Mi-a dat cateva analize pentru saptamana 26, printre care si testul de toleranta la glucoza si ne vedem cu rezultatele. Am intrebat de acele intepaturi/dureri din laterale..posibil sa fie de la ligamentele rotunde, sa ma ingrijorez doar la dureri mari, care nu trec la schimbarea pozitiei sau no spa. Ma bucur ca mi-am revazut printul, foarte activ si neastamparat pe durata ecografiei, ca de obicei...avea o pozitie ciudata, ca un covrigel asa..uff, il ador Ale, ma bucur ca esti bine. Doctorita mea e cumva impotriva injectabilelor, spunea ca nu sunt destule studii cu privire la efectele pe termen lung si ca avem de asteptat o generatie pana bebelusii-clexane cresc destul incat sa vedem daca nu exista alte efecte nedorite. Mie mi-a dat analizele se trombofilie doar la insistentele mele, spune ca sunt bani dati degeaba. De fapt nu a acordat atentie nici la acele IR, spunea ca sunt irrelevante atata timp cat nu am probleme cu tensiunea iar bebe e in parametrii. Cum spuneai si tu, inima un pic stransa dar e dr mea si am ales sa am incredere in ea |
|
| AriaM wrote:Testul acesta de toleranta la glucoza se da tuturor gravidelor fara exceptie? Da, se recomanda tuturor gravidutelor, desi am inteles ca sunt si medici care nu amintesc de el. |
|
|