Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Sunday, October 15, 2017 1:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
delia.c.yaya
Scris: Sunday, October 15, 2017 3:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ma ajutati si pepe mine un pic?!Blushing

Din hainutele pe care le-am primit cateva nu sunt noi si au niste pete...oare cum as putea sa le scot?! Am doua body albe si albastre si un ploveras ca de lana albastru cu guleras alb...cum sa fac? Ca sa nu iasa nici culoarea...vad ca pe etichete scrie ca se spala ba la 30grade ba 40grade...

NuStiu Blushing
MadaMadalyna
Scris: Sunday, October 15, 2017 3:50 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
AriaM wrote:

Mada Cheek Kiss ce tare, care erau sansele sa ne gasim, hihi?

Legat de nume, la noi ar trebui sa fie un pic mai simplu pentru ca vrem un singur nume. Simplu dar nu si usor. Daca inainte sa aflam sexul pt fata ne gandeam la nume de floare gen Camelia, Crina sau Iris, azi nu ne mai place nici unul. Deocamdata fetita noastra e no name...

PS: mi-a plecat omul la un poker cu prietenii iar eu nu pot dormi daca nu e langa mine. Asa ca bantui pe net...

Eu ma numesc Crina Madalina si sincer, urasc cand aud "CA CRINA " sotul e Costel si am spus ca vreau un.copil care sa aiva orice nume, dar sa nu inceapa cusa litera C :-D sa evit cacofoniile :))
Andreea06
Scris: Sunday, October 15, 2017 4:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MadaMadalyna
Scris: Sunday, October 15, 2017 4:07 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
delia.c.yaya wrote:

Din hainutele pe care le-am primit cateva nu sunt noi si au niste pete...oare cum as putea sa le scot?! Am doua body albe si albastre si un ploveras ca de lana albastru cu guleras alb...cum sa fac? Ca sa nu iasa nici culoarea...vad ca pe etichete scrie ca se spala ba la 30grade ba 40grade...

NuStiu Blushing

La prietene care au copii , am vazut ca au detergent special de copii care scoate pete si pun hainutele cu, pete intr.un lighenas cu putina apa si bun detergent de ala unde e pata si lasa asa cam o jum de ora , apoi baga la masina la programul pt copii si gata cu petele...
Sorina_85
Scris: Sunday, October 15, 2017 8:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
delia.c.yaya wrote:

NuStiu Blushing

Buna Delia, eu folosesc Vanish lichid, in general scoate bine petele. Poti pune direct pe pata si lasi cateva ore sa actioneze, dupa aia le bagi la spalat si adaugi si peste detergent niste Vanish. Eu cand spal si hainele copilului adaug o extra clatire la masina sa fiu sigura ca le clateste bine bine. Tu eventual le mai poti baga la o spalare scurta doar cu detergent sa te asiguri ca nu mai e nici o urma de Vanish, avand in vedere ca bebei la inceput sunt putin mai sensibili. Spor la treaba! sic
Rox4n1k4
Scris: Sunday, October 15, 2017 9:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/25/2017
Buna fetelor, vin si eu cu o intrebare poate aveti mai multa experienta. Sunt insarcinata am maine 20 de saptamani, azi pe la ora 15:00 am vrut sa ma ridic din pat sa merg la baie si cand m-am ridicat am simtit o durere ascutita in partea dreapta jos care radia inspre exterior spre partea dreapta. De abia am ajuns la baie si inapoi am fost nevoita sa merg usor ghemuita.M-a durut si cand am urinat. Cand m-am intins in pat a trecut lnsa de atunci nu pot sta mai mult de cateva minute in picioare ca simt ca iar ma ia. Ce poate fii? Am baut un magneziu pt ameliorare si a ajutat se pare. A mai patit cineva? Bebe e ok ca s-a miscat azi, acum cred ca doarme. Va multumesc Buddy1
AleC
Scris: Monday, October 16, 2017 7:31 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Rox4n1k4 wrote:
Buna fetelor, vin si eu cu o intrebare poate aveti mai multa experienta. Sunt insarcinata am maine 20 de saptamani, azi pe la ora 15:00 am vrut sa ma ridic din pat sa merg la baie si cand m-am ridicat am simtit o durere ascutita in partea dreapta jos care radia inspre exterior spre partea dreapta. De abia am ajuns la baie si inapoi am fost nevoita sa merg usor ghemuita.M-a durut si cand am urinat. Cand m-am intins in pat a trecut lnsa de atunci nu pot sta mai mult de cateva minute in picioare ca simt ca iar ma ia. Ce poate fii? Am baut un magneziu pt ameliorare si a ajutat se pare. A mai patit cineva? Bebe e ok ca s-a miscat azi, acum cred ca doarme. Va multumesc Buddy1

Neata!
Nu stiu cat de normale sunt aceste dureri/intepaturi, dar le am si eu de cateva zile, si in dreapta, dar mai mult in stanga. Nu sunt permanente, depinde si de pozitie, dar si pe mine ma sperie. Bebe e la fel, activ, imi da semne ca ar fi bine. Astazi merg la control si voi intreba. Cheek Kiss
laura513
Scris: Monday, October 16, 2017 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Rox4n1k4 wrote:

Am.patit si eu, sa stii, de câteva ori. Nici eu nu stiu care e cauza dar a fost o simpla durere, probabil mu?chi incordati, nu stiu... De ceva timp nu am mai patit asa.
Rox4n1k4
Scris: Monday, October 16, 2017 10:47 AM
Nivel

AleC wrote:

Neata!
Nu stiu cat de normale sunt aceste dureri/intepaturi, dar le am si eu de cateva zile, si in dreapta, dar mai mult in stanga. Nu sunt permanente, depinde si de pozitie, dar si pe mine ma sperie. Bebe e la fel, activ, imi da semne ca ar fi bine. Astazi merg la control si voi intreba. Cheek Kiss

Astazi merg si eu la control abia astept si sa vedem el ce zice, poate apasa sarcina pe ceva nerv sau habar nu am... multumesc pt raspuns si succes azi la control :*
Rox4n1k4
Scris: Monday, October 16, 2017 10:50 AM
Nivel

laura513 wrote:

Am.patit si eu, sa stii, de câteva ori. Nici eu nu stiu care e cauza dar a fost o simpla durere, probabil mu?chi incordati, nu stiu... De ceva timp nu am mai patit asa.

Am mai patit aseara pe la 12 inca o data cand am mers la baie, ma bucur ca nu e ceva grav si ca mai is cazuri.. ca de ieri tot stau intinsa sa simt bebele ca misca... am luat acum o luna si ceva si antibiotice pt ceva infectie urinara si ma gandeam ca poate e vreo legatura, o sa intreb azi la control, dar se simte ca un muschi sucit sau ceva de genu care ma face sa ma pun neaparat jos. Doamne ajuta sa fie totu ok????
AleC
Scris: Monday, October 16, 2017 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Rox4n1k4 wrote:

Astazi merg si eu la control abia astept si sa vedem el ce zice, poate apasa sarcina pe ceva nerv sau habar nu am... multumesc pt raspuns si succes azi la control :*

La fel si tie! Sa auzim vesti bune! topai
anemona30
Scris: Monday, October 16, 2017 1:13 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
DianaM wrote:

Si noi suntem in aceeasi situa?ie, toata lumea se astepta sa fie fata, aveam si un nume pregatit pt ea: Eva Ioana ne-ar fi placut! Dar acum suntem putin pierduti in spatiu pentru ca nu reusim sa gasim nimic care sa ne placa in mod special...Cred ca o sa mai dureze pana ne punem de acordcomputerlove

daca-i fetita vrem :

ilinca maria
sau
iris maia ras
anemona30
Scris: Monday, October 16, 2017 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
AriaM
Scris: Monday, October 16, 2017 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Galerie pentru fetele care au azi control sa primeasca numai vesti bune.

Hai fetele!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.