Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Anca_27 wrote:Hello fete . Eu am nascut luni la 10.55 o bebelina gogo?ica de 3100 ?i 51 cm. Imediat merg la ea sa ne iubim. Încerc sa pun poza Felicitari mamico! Iata ne si cu puii in bra?e! Cum te simti? |
|
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| laura513 wrote:Ancaaa felicitari si sanatate multa sa aveti! Chiar azi ma gandeam oare cine a mai nascut intre timp AleC , draguta burtica Mai are destul de crescut Andreea faine body-uri, asta mic al tau e deja badass N-ai treaba Sa vezi cand ai sa iesi cu el la plimbare ce-or sa intoarca gagicile capul dupa el Fetele peste 30s si care ati nascut deja, voi ati facut cumva vaccin antitetanos la medicul de familie? Eu am fost ieri la masurat si mi-a facut si buba daca tot m-a prins pe acolo (mi-a pus si plasture din ala colorat pentru copii, mai aveau un pic si imi dadeau si diploma cu printese ). Abia ce primisera vaccinul si a zis ca ne protejeaza si pe mine si pe bebe in caz ca ma tai/ zgarii in ceva dubios. Dar nu stiam ca se face vaccin in sarcina, am sunat-o pe mama si a zis ca e ok, eu habar n-aveam . Eu nu am facut! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea daca vrei doar body-uri simple cu mesaj nu are rost sa le comanzi, mai ales daca nu stii exact ce marime va purta bebe la Craciun sau daca vor ajunge in timp util... Poti sa le printezi tu mai spre momentul adevarului, la vreun centru de prin Cluj. Si eu ma gandesc sa-i fac bebelusei ceva de mana si sa atasez unui body simplu, ca nu stiu cand nasc, cat de mare va fi de Craciun si tot asa.
Daca vrei body-uri cu forme mai complicate, gen urechiuse, puf, mai stiu eu ce... nu prea merge varianta mea... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| AleC wrote:Important e ca totul e in regula. Fetele, cum e pana la urma cu calculatul saptamani-luni? Am gasit tot felul de variante diferite. Si mai toata lumea intreaba "in ce luna esti"..iar eu raspund mereu in saptamani Mie imi e cel mai usor (si cred ca e si corect) sa calculez lunile calendaristice dupa UM. Astfel avand UM pe 12 mai, eu sarbatoresc in fiecare 12 a lunii inca o luna de sarcina. Saptamanile le calculez asemanator: 12 mai a fost intr-o vineri, asa ca in fiecare vineri mai bifez o saptamana de sarcina. De cateva zile ma bucur enorm cand pot zice acum ca sunt in a 6-a luna de sarcina |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| AriaM wrote:Mie imi e cel mai usor (si cred ca e si corect) sa calculez lunile calendaristice dupa UM. Astfel avand UM pe 12 mai, eu sarbatoresc in fiecare 12 a lunii inca o luna de sarcina. Saptamanile le calculez asemanator: 12 mai a fost intr-o vineri, asa ca in fiecare vineri mai bifez o saptamana de sarcina. De cateva zile ma bucur enorm cand pot zice acum ca sunt in a 6-a luna de sarcina
Si eu tot pe 12 mai am avut ultimul cm !!! Suntem de.o data si cubfetite amundoua
Eu joi cand am.avut morfologica pe 12 am implinit 5 luni si vineri 22s , doua zile consecutive de petrecut :)) usor usor ne qpropiem sisi.noi de trimestrul 3 |
|
| Abia astept sa faca Anelise sau Kali lista completa cu toate gravidutele Si cu update-urile de rigoare, ca sa ma ia panica si mai tare ca ma apropii de deadline |
|
| voi la ce nume v.ati gandit pentru fetie? Noi suntem cam.in.pana.de idei. De sfant vrem Nicole dar principalul nu il gasim :( |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| MadaMadalyna wrote: voi la ce nume v.ati gandit pentru fetie? Noi suntem cam.in.pana.de idei. De sfant vrem Nicole dar principalul nu il gasim :(
Si noi suntem in aceeasi situa?ie, toata lumea se astepta sa fie fata, aveam si un nume pregatit pt ea: Eva Ioana ne-ar fi placut! Dar acum suntem putin pierduti in spatiu pentru ca nu reusim sa gasim nimic care sa ne placa in mod special...Cred ca o sa mai dureze pana ne punem de acord |
|
| DianaM wrote:Si noi suntem in aceeasi situa?ie, toata lumea se astepta sa fie fata, aveam si un nume pregatit pt ea: Eva Ioana ne-ar fi placut! Dar acum suntem putin pierduti in spatiu pentru ca nu reusim sa gasim nimic care sa ne placa in mod special...Cred ca o sa mai dureze pana ne punem de acord
La noi daca era baietel era Matteo-Nicolas , dar acum ... sotului ii place Izabella, dar pe mine nu ma convinge numele asta... |
|
| DianaM wrote:Si noi suntem in aceeasi situa?ie, toata lumea se astepta sa fie fata, aveam si un nume pregatit pt ea: Eva Ioana ne-ar fi placut! Dar acum suntem putin pierduti in spatiu pentru ca nu reusim sa gasim nimic care sa ne placa in mod special...Cred ca o sa mai dureze pana ne punem de acord
Eva va fi si bebita mea (ador numele asta de cand eram mica). Nu stiu inca ce ii punem al 2-lea nume, as fi vrut Maria, ca au fost multe intamplari... printre care cea mai draguta dintre ele... Intr-o zi cand eram la restaurant si abia aflasem de hematom (aveam deci cam 10 sapt) au venit niste turisti bulgari la masa si le-au placut mult tocineii bucovineni. Au cerut reteta si le-am scris-o in engleza. Au multumit si au plecat. Dupa vreo 2-3 ore se intoarce unul dintre ei si imi pune in mana un pachetel si imi spune ca asta e un cadou in schimbul retetei si spera sa imi placa pentru ca asta e meseria lui, cu asta se ocupa. Raman cu pachetul in mana, baigui un ”thank you very much” si il vad cum pleaca... Am deschis sa vad ce e :) O iconita din lemn, sculptata manual si pictata, 100% handmade, cu Maica Domnului, bai da frumoasa de nu-mi vine a crede! Eu nu is religioasa defel... dar am ramas asa... impresionata tare... si am stiut parca in interiorul sufletului ca sarcina va fi bine :)
Apoi nasa bebitei se numeste tot Maria... de Sf. Maria am avut accident cu masina si din fericire n-am patit nimic, din beleaua cu platitul pagubei m-a scos sefa mea pe care o cheama tot Maria, hmm... Parca prea multe coincidente. Dar sa vedem daca o sa ii placa si lui tati pana la capat |
|
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| laura513 wrote:Eva va fi si bebita mea (ador numele asta de cand eram mica). Nu stiu inca ce ii punem al 2-lea nume, as fi vrut Maria, ca au fost multe intamplari... printre care cea mai draguta dintre ele... Intr-o zi cand eram la restaurant si abia aflasem de hematom (aveam deci cam 10 sapt) au venit niste turisti bulgari la masa si le-au placut mult tocineii bucovineni. Au cerut reteta si le-am scris-o in engleza. Au multumit si au plecat. Dupa vreo 2-3 ore se intoarce unul dintre ei si imi pune in mana un pachetel si imi spune ca asta e un cadou in schimbul retetei si spera sa imi placa pentru ca asta e meseria lui, cu asta se ocupa. Raman cu pachetul in mana, baigui un ”thank you very much” si il vad cum pleaca... Am deschis sa vad ce e :) O iconita din lemn, sculptata manual si pictata, 100% handmade, cu Maica Domnului, bai da frumoasa de nu-mi vine a crede! Eu nu is religioasa defel... dar am ramas asa... impresionata tare... si am stiut parca in interiorul sufletului ca sarcina va fi bine :) Apoi nasa bebitei se numeste tot Maria... de Sf. Maria am avut accident cu masina si din fericire n-am patit nimic, din beleaua cu platitul pagubei m-a scos sefa mea pe care o cheama tot Maria, hmm... Parca prea multe coincidente. Dar sa vedem daca o sa ii placa si lui tati pana la capat Bebelina noastra o sa fie Eva ?tefania, ca pe tati ?tefan. |
|
| Umplem forumul de Eve mici si dragalase!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| E tare frumos numele Eva
Laura, da, e o idee cu body-urile dar poate gasesc gata facute ca mi-e mai usor si ca design, sa le vad si sa imi placa, nu stiu nici eu ce vreau.. |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| MadaMadalyna wrote:Si eu tot pe 12 mai am avut ultimul cm !!! Suntem de.o data si cubfetite amundoua Eu joi cand am.avut morfologica pe 12 am implinit 5 luni si vineri 22s , doua zile consecutive de petrecut :)) usor usor ne qpropiem sisi.noi de trimestrul 3
Mada ce tare, care erau sansele sa ne gasim, hihi?
Legat de nume, la noi ar trebui sa fie un pic mai simplu pentru ca vrem un singur nume. Simplu dar nu si usor. Daca inainte sa aflam sexul pt fata ne gandeam la nume de floare gen Camelia, Crina sau Iris, azi nu ne mai place nici unul. Deocamdata fetita noastra e no name...
PS: mi-a plecat omul la un poker cu prietenii iar eu nu pot dormi daca nu e langa mine. Asa ca bantui pe net... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Mamici din bucuresti, am gasit un curs gratuit de alaptare daca va intereseaza: http://pravaliaparintilor.ro/event/curs-gratuit-despre-alaptare-2/
Ca ma uitam dupa unul de puericultura in cluj dar am dat de site-ul asta |
|
|