Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Victory
Scris: Friday, October 13, 2017 9:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Anca_27 wrote:
Hello fete . Eu am nascut luni la 10.55 o bebelina gogo?ica de 3100 ?i 51 cm. Imediat merg la ea sa ne iubim. Încerc sa pun poza
Felicitari mamico! Iata ne si cu puii in bra?e! Cum te simti?
Victory
Scris: Friday, October 13, 2017 9:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
laura513 wrote:
Ancaaa felicitari si sanatate multa sa aveti! hearts Chiar azi ma gandeam oare cine a mai nascut intre timp ras

AleC , draguta burtica hearts Mai are destul de crescut love

Andreea faine body-uri, asta mic al tau e deja badass Lol N-ai treaba yes Sa vezi cand ai sa iesi cu el la plimbare ce-or sa intoarca gagicile capul dupa el Lol

Fetele peste 30s si care ati nascut deja, voi ati facut cumva vaccin antitetanos la medicul de familie? Eu am fost ieri la masurat si mi-a facut si buba daca tot m-a prins pe acolo (mi-a pus si plasture din ala colorat pentru copii, mai aveau un pic si imi dadeau si diploma cu printese Lol ). Abia ce primisera vaccinul si a zis ca ne protejeaza si pe mine si pe bebe in caz ca ma tai/ zgarii in ceva dubios. Dar nu stiam ca se face vaccin in sarcina, am sunat-o pe mama si a zis ca e ok, eu habar n-aveam NuStiu .
Eu nu am facut!

laura513
Scris: Saturday, October 14, 2017 12:52 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea daca vrei doar body-uri simple cu mesaj nu are rost sa le comanzi, mai ales daca nu stii exact ce marime va purta bebe la Craciun sau daca vor ajunge in timp util... Poti sa le printezi tu mai spre momentul adevarului, la vreun centru de prin Cluj. Si eu ma gandesc sa-i fac bebelusei ceva de mana si sa atasez unui body simplu, ca nu stiu cand nasc, cat de mare va fi de Craciun si tot asa.

Daca vrei body-uri cu forme mai complicate, gen urechiuse, puf, mai stiu eu ce... nu prea merge varianta mea...
AriaM
Scris: Saturday, October 14, 2017 1:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
AleC wrote:

Important e ca totul e in regula. newclap computerlove

Fetele, cum e pana la urma cu calculatul saptamani-luni? Am gasit tot felul de variante diferite. Si mai toata lumea intreaba "in ce luna esti"..iar eu raspund mereu in saptamani Lol

Mie imi e cel mai usor (si cred ca e si corect) sa calculez lunile calendaristice dupa UM. Astfel avand UM pe 12 mai, eu sarbatoresc in fiecare 12 a lunii inca o luna de sarcina. Saptamanile le calculez asemanator: 12 mai a fost intr-o vineri, asa ca in fiecare vineri mai bifez o saptamana de sarcina.
De cateva zile ma bucur enorm cand pot zice acum ca sunt in a 6-a luna de sarcina dance
MadaMadalyna
Scris: Saturday, October 14, 2017 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
AriaM wrote:

Mie imi e cel mai usor (si cred ca e si corect) sa calculez lunile calendaristice dupa UM. Astfel avand UM pe 12 mai, eu sarbatoresc in fiecare 12 a lunii inca o luna de sarcina. Saptamanile le calculez asemanator: 12 mai a fost intr-o vineri, asa ca in fiecare vineri mai bifez o saptamana de sarcina.
De cateva zile ma bucur enorm cand pot zice acum ca sunt in a 6-a luna de sarcina dance

Si eu tot pe 12 mai am avut ultimul cm !!! Suntem de.o data si cubfetite amundoua newclap

Eu joi cand am.avut morfologica pe 12 am implinit 5 luni si vineri 22s , doua zile consecutive de petrecut :)) usor usor ne qpropiem sisi.noi de trimestrul 3 majoreta
laura513
Scris: Saturday, October 14, 2017 3:06 PM
Nivel

Abia astept sa faca Anelise sau Kali lista completa cu toate gravidutele hearts Si cu update-urile de rigoare, ca sa ma ia panica si mai tare ca ma apropii de deadline Lol
MadaMadalyna
Scris: Saturday, October 14, 2017 5:28 PM
Nivel

yes voi la ce nume v.ati gandit pentru fetie?
Noi suntem cam.in.pana.de idei. De sfant vrem Nicole dar principalul nu il gasim :(
DianaM
Scris: Saturday, October 14, 2017 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
MadaMadalyna wrote:
yes voi la ce nume v.ati gandit pentru fetie?
Noi suntem cam.in.pana.de idei. De sfant vrem Nicole dar principalul nu il gasim :(

Si noi suntem in aceeasi situa?ie, toata lumea se astepta sa fie fata, aveam si un nume pregatit pt ea: Eva Ioana ne-ar fi placut! Dar acum suntem putin pierduti in spatiu pentru ca nu reusim sa gasim nimic care sa ne placa in mod special...Cred ca o sa mai dureze pana ne punem de acordcomputerlove
MadaMadalyna
Scris: Saturday, October 14, 2017 6:26 PM
Nivel

DianaM wrote:

Si noi suntem in aceeasi situa?ie, toata lumea se astepta sa fie fata, aveam si un nume pregatit pt ea: Eva Ioana ne-ar fi placut! Dar acum suntem putin pierduti in spatiu pentru ca nu reusim sa gasim nimic care sa ne placa in mod special...Cred ca o sa mai dureze pana ne punem de acordcomputerlove

La noi daca era baietel era Matteo-Nicolas , dar acum ... sotului ii place Izabella, dar pe mine nu ma convinge numele asta...
laura513
Scris: Saturday, October 14, 2017 8:45 PM
Nivel

DianaM wrote:

Eva va fi si bebita mea (ador numele asta de cand eram mica). Nu stiu inca ce ii punem al 2-lea nume, as fi vrut Maria, ca au fost multe intamplari... printre care cea mai draguta dintre ele... Intr-o zi cand eram la restaurant si abia aflasem de hematom (aveam deci cam 10 sapt) au venit niste turisti bulgari la masa si le-au placut mult tocineii bucovineni. Au cerut reteta si le-am scris-o in engleza. Au multumit si au plecat. Dupa vreo 2-3 ore se intoarce unul dintre ei si imi pune in mana un pachetel si imi spune ca asta e un cadou in schimbul retetei si spera sa imi placa pentru ca asta e meseria lui, cu asta se ocupa. Raman cu pachetul in mana, baigui un ”thank you very much” si il vad cum pleaca... Am deschis sa vad ce e :) O iconita din lemn, sculptata manual si pictata, 100% handmade, cu Maica Domnului, bai da frumoasa de nu-mi vine a crede! Eu nu is religioasa defel... dar am ramas asa... impresionata tare... si am stiut parca in interiorul sufletului ca sarcina va fi bine :)

Apoi nasa bebitei se numeste tot Maria... de Sf. Maria am avut accident cu masina si din fericire n-am patit nimic, din beleaua cu platitul pagubei m-a scos sefa mea pe care o cheama tot Maria, hmm... Parca prea multe coincidente. Dar sa vedem daca o sa ii placa si lui tati pana la capat ras
Diana1489
Scris: Saturday, October 14, 2017 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
laura513 wrote:

Eva va fi si bebita mea (ador numele asta de cand eram mica). Nu stiu inca ce ii punem al 2-lea nume, as fi vrut Maria, ca au fost multe intamplari... printre care cea mai draguta dintre ele... Intr-o zi cand eram la restaurant si abia aflasem de hematom (aveam deci cam 10 sapt) au venit niste turisti bulgari la masa si le-au placut mult tocineii bucovineni. Au cerut reteta si le-am scris-o in engleza. Au multumit si au plecat. Dupa vreo 2-3 ore se intoarce unul dintre ei si imi pune in mana un pachetel si imi spune ca asta e un cadou in schimbul retetei si spera sa imi placa pentru ca asta e meseria lui, cu asta se ocupa. Raman cu pachetul in mana, baigui un ”thank you very much” si il vad cum pleaca... Am deschis sa vad ce e :) O iconita din lemn, sculptata manual si pictata, 100% handmade, cu Maica Domnului, bai da frumoasa de nu-mi vine a crede! Eu nu is religioasa defel... dar am ramas asa... impresionata tare... si am stiut parca in interiorul sufletului ca sarcina va fi bine :)

Apoi nasa bebitei se numeste tot Maria... de Sf. Maria am avut accident cu masina si din fericire n-am patit nimic, din beleaua cu platitul pagubei m-a scos sefa mea pe care o cheama tot Maria, hmm... Parca prea multe coincidente. Dar sa vedem daca o sa ii placa si lui tati pana la capat ras

Bebelina noastra o sa fie Eva ?tefania, ca pe tati ?tefan.Love
laura513
Scris: Saturday, October 14, 2017 9:51 PM
Nivel

Umplem forumul de Eve mici si dragalase!!! hearts computerlove computerlove
Andreea06
Scris: Saturday, October 14, 2017 11:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
E tare frumos numele Eva hearts

Laura, da, e o idee cu body-urile dar poate gasesc gata facute ca mi-e mai usor si ca design, sa le vad si sa imi placa, nu stiu nici eu ce vreau.. Lol
AriaM
Scris: Sunday, October 15, 2017 1:12 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
MadaMadalyna wrote:

Si eu tot pe 12 mai am avut ultimul cm !!! Suntem de.o data si cubfetite amundoua newclap

Eu joi cand am.avut morfologica pe 12 am implinit 5 luni si vineri 22s , doua zile consecutive de petrecut :)) usor usor ne qpropiem sisi.noi de trimestrul 3 majoreta

Mada Cheek Kiss ce tare, care erau sansele sa ne gasim, hihi?

Legat de nume, la noi ar trebui sa fie un pic mai simplu pentru ca vrem un singur nume. Simplu dar nu si usor. Daca inainte sa aflam sexul pt fata ne gandeam la nume de floare gen Camelia, Crina sau Iris, azi nu ne mai place nici unul. Deocamdata fetita noastra e no name...

PS: mi-a plecat omul la un poker cu prietenii iar eu nu pot dormi daca nu e langa mine. Asa ca bantui pe net...
Andreea06
Scris: Sunday, October 15, 2017 12:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.