Gravidutzele noastre dragi - 40
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Friday, October 13, 2017 12:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
DianaM wrote:

Liliiii, ce mai faci? Chiar ma gandeam la tine cand am aflat ca bebe e baietel...prea se asemanau sarcinile la inceput, cu toate ca nu e o regula dar uite ca s-a potrivit! La mine toata familia este super fericita, ma suna toata lumea mai ales ca sunt prima din neam care va face un baiat dupa multi ani!!!computerlove
Sa fie sanatos!!! Eu mereu am crezut ca cel mai frumos e sa ai fetitaaaa acum nu stiu cum e cu fetita dar iti pot spune cum e cu baietellll e un sentiment foarteee frumos mor de dragul lui si daca era fetita cred ca tot asa era dar imi e dragggg de nu mai pot sunt lesinata dupa el Crazy suntem bn inca nici o veste maine sau duminica astept urati sa bata la usa computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
pano_20171012_143351.jpgpano_20171011_150149.jpgpano_20171011_151831.jpgpano_20171013_121113.jpg

Andreea06
Scris: Friday, October 13, 2017 12:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Mi-am pregatit 2 cutii cu esentiale, una pt masina in caz de urgente si una pt parter ca sa nu tot urc la etaj sa il schimb cand suntem jos.

Pampersi am pus huggies newborn momentan, aia vreau sa ii folosesc intai daca se potrivesc, daca nu ii schimb apoi cu altele.
Servetele umede in ambele..
in cea pt masina mai am: salteluta de schimb de calatorii, o azalee happy, tampoane san avent pt mine, o paturica.. si mai vreau sa pun ceva schimburi de hainute pt bebe si pt mine 1-2 tricouri. Dar inca n-am spalat hainutele lui. Mai tre ceva saci dr gunoi/pungute..

Pt cea din casa am pus si crema de fundic si cateva fiole de ser fiziologic, la fel mai tre schimburi de hainute.

Voi ce credeti ca ar mai fi de folos?
Suzeta si jucarii o sa am in geanta de la carut..

Andreea06 attached the following image(s):
360ac7f9-6985-4d8d-b315-cf27220014c7.png

AriaM
Scris: Friday, October 13, 2017 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
MadaMadalyna wrote:

Sincer nu stiu nici ru 100% care e motivul dar 80% a fost de vina zborul cu avionul, chiar de totul era ok pana atunci si doctorul ne.a dat acordul iar 20% la suta ar fi colul meu sensibil, uterul care nu e prea elastic si bebe era cu capul in jos si nasterea s.a declansat...

Cray

Si doctorului i.am spus ieri ca ma apropii de 27s , cata veam cand am nascut.o pe iasmina si ma ia frica usor usor, dar am incredere in bebe ca e cumintica si sta macar pana la 32s ,daca nu vrea sa stea pana in februarie... e greu sa dormi.cu frica asta, dar ma.rog la Dumnezeu sa fie bine si sanatoasa. Am incredere si in.doctorii si aparatura care exista aici. Acum 50 ani au fost in.stare sa.l tina in viata pe patronul sotului care s.a.nascut la 6 luni , in.2017 nu se pune problema, dar.mai.bine ar.fi sa stea ea macar 7 luni in.burtica coeur

Cheek Kiss
Eu sper si iti doresc sa ai o fetita de februarie!
alexutza_88
Scris: Friday, October 13, 2017 1:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
[quote=Andreea06]Mi-am pregatit 2 cutii cu esentiale, una pt masina in caz de urgente si una pt parter ca sa nu tot urc la etaj sa il schimb cand suntem jos.

Pampersi am pus huggies newborn momentan, aia vreau sa ii folosesc intai daca se potrivesc, daca nu ii schimb apoi cu altele.
Servetele umede in ambele..
in cea pt masina mai am: salteluta de schimb de calatorii, o azalee happy, tampoane san avent pt mine, o paturica.. si mai vreau sa pun ceva schimburi de hainute pt bebe si pt mine 1-2 tricouri. Dar inca n-am spalat hainutele lui. Mai tre ceva saci dr gunoi/pungute..

Pt cea din casa am pus si crema de fundic si cateva fiole de ser fiziologic, la fel mai tre schimburi de hainute.

Voi ce credeti ca ar mai fi de folos?
Suzeta si jucarii o sa am in geanta de la carut..[/quote

Ce frumos le-ai aranjat!! Eu am spalat toate lucrurile bebelinei, le-am asezat in dulapiorul ei, si duminica montam patutul. In mare suntem pregatiti. Am luat si combinezon de iarna, ca nu ma hotaram, l-am comandat ca nu am avut rabdare sa umblu prin magazine, ca de obicei :)) Mult a fost, putin a ramas majoreta
Andreea06
Scris: Friday, October 13, 2017 2:09 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Ce frumos le-ai aranjat!! Eu am spalat toate lucrurile bebelinei, le-am asezat in dulapiorul ei, si duminica montam patutul. In mare suntem pregatiti. Am luat si combinezon de iarna, ca nu ma hotaram, l-am comandat ca nu am avut rabdare sa umblu prin magazine, ca de obicei :)) Mult a fost, putin a ramas majoreta

Si eu asa le-as spalaaaa toate, dar cum stau in cutiute la masa de infasat multe din ele, s-ar pune iar praf, nefolosite.. asa ca mai astept. In noiembrie candva le fac, m-am interesat deja cu sora mea cum sa le spal, grade, chestii, zicea sa nu le pun la uscator decat lenjeriile si combenizonul si sacul de dormit. Hainutele nu ca o sa se micsoreze.. nu stiu cum o sa le intind, ca n-am suport din ala de uscat, am o bara cu umerase deasupra masinilor, ca ii mai pun tricourile sotului la uscat sa nu i le micsorez cum am mai facut Lol cred ca duc si umerasele de bebe ce le am tot pe bara aia si asa le pun la uscat.

Tre sa eliberez 1-2 sertare la noi in comoda sa ii pun acolo restul dupa ce le spal.. altfel da, si eu sunt cam pregatita, mai caut sa comand pompa de san, ceva husa de bancheta sa nu stric cu scoica acolo tapiteria, sa imi iau crema de lanolina si centura postnatala si cateva hainute (doar salopete si body, nu multe piese) marime 56, ca n-am nici una momentan.
alexutza_88
Scris: Friday, October 13, 2017 2:31 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Si eu asa le-as spalaaaa toate, dar cum stau in cutiute la masa de infasat multe din ele, s-ar pune iar praf, nefolosite.. asa ca mai astept. In noiembrie candva le fac, m-am interesat deja cu sora mea cum sa le spal, grade, chestii, zicea sa nu le pun la uscator decat lenjeriile si combenizonul si sacul de dormit. Hainutele nu ca o sa se micsoreze.. nu stiu cum o sa le intind, ca n-am suport din ala de uscat, am o bara cu umerase deasupra masinilor, ca ii mai pun tricourile sotului la uscat sa nu i le micsorez cum am mai facut Lol cred ca duc si umerasele de bebe ce le am tot pe bara aia si asa le pun la uscat.

Tre sa eliberez 1-2 sertare la noi in comoda sa ii pun acolo restul dupa ce le spal.. altfel da, si eu sunt cam pregatita, mai caut sa comand pompa de san, ceva husa de bancheta sa nu stric cu scoica acolo tapiteria, sa imi iau crema de lanolina si centura postnatala si cateva hainute (doar salopete si body, nu multe piese) marime 56, ca n-am nici una momentan.

Bine ca ai zis de crema de lanolina, nici eu nu am luat-o. Centura postnatala am luat una, fara gaici sau arici, e dintr-o bucata, sa vad cum e , daca nu e ok, ma reprofilez pe de-aia cu gaici. Am luat si 1 sutien de alaptare, momentan las doar 1 ca nu stiu masura exacta daca am nimerit-o, depinde cat se maresc sanii dupa nastere.
Cred ca e indicat sa iti iei suport din ala de rufe, nu o sa ai unde sa intinzi atatea hainute. E super practic, plus ca poti sa il lasi ziua la aer in curte si seara sa il bagi in casa, eu asa mai procedez. Las geamul la bucatarie deschis pe spate noaptea si bag suportul acolo. Am comandat pernuta impotriva plagiocefaliei, din aceea cu gaura, am citit lucruri bune despre ea, acum depinde ce zice si neonatologul.

Andreea06
Scris: Friday, October 13, 2017 2:46 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Bine ca ai zis de crema de lanolina, nici eu nu am luat-o. Centura postnatala am luat una, fara gaici sau arici, e dintr-o bucata, sa vad cum e , daca nu e ok, ma reprofilez pe de-aia cu gaici. Am luat si 1 sutien de alaptare, momentan las doar 1 ca nu stiu masura exacta daca am nimerit-o, depinde cat se maresc sanii dupa nastere.
Cred ca e indicat sa iti iei suport din ala de rufe, nu o sa ai unde sa intinzi atatea hainute. E super practic, plus ca poti sa il lasi ziua la aer in curte si seara sa il bagi in casa, eu asa mai procedez. Las geamul la bucatarie deschis pe spate noaptea si bag suportul acolo. Am comandat pernuta impotriva plagiocefaliei, din aceea cu gaura, am citit lucruri bune despre ea, acum depinde ce zice si neonatologul.

Centura o tragi pe cap in jos? Ca altfel de jos o sa iti fie greu sa te apleci sa te imbraci. Am tot citit ca la spital cu rochie e cel mai simplu, mai ales ca te mai consulta zilnic la operatie, pantaloni o sa fie greu sa imbraci.. Doar cand merg acasa o sa imbrac si probabil si atunci o sa ma ajute sotul Big Laugh
Da, sutiene n-am luat inca.. si nici salteluta de infasat, ca am una dar e prea mare pt masuta, dar rezolv zilele astea salteluta.

Bara ce o am e de 1,2m, incap multe umerase asa cu tricouri ale sotului si pt inceput nu vreau sa pun la uscator cele de la bebe dar pe mai apoi o sa le pun, nu cred sa scada asa mult, ideea e ca astea de nou nascut nu le vreau SI MAI MICI Lol Restul daca se strang un picut n-are nimic, doar prima data se strang, apoi gata, le pot spala/usca oricat.

Am comparat hainutele primite de pe aliexpress de la cineva, cele cu mesajele funny, cu un body marimea 62 ce aveam eu. Sunt mai mari!! Deci o sa le poarte dupa craciun cred ras Si marimea 62 mi se par asa mici, nici nu-m inchipui 56 cum sunt... Acum sunt in dubii daca sa comand body cu tematica de craciun de pe aliexpress ca nu cred ca or sa fie ok marimea.. si daca comand dupa nastere nu stiu daca ajung in timp util.
Diana1489
Scris: Friday, October 13, 2017 3:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Andreea06 wrote:

Centura o tragi pe cap in jos? Ca altfel de jos o sa iti fie greu sa te apleci sa te imbraci. Am tot citit ca la spital cu rochie e cel mai simplu, mai ales ca te mai consulta zilnic la operatie, pantaloni o sa fie greu sa imbraci.. Doar cand merg acasa o sa imbrac si probabil si atunci o sa ma ajute sotul Big Laugh
Da, sutiene n-am luat inca.. si nici salteluta de infasat, ca am una dar e prea mare pt masuta, dar rezolv zilele astea salteluta.

Bara ce o am e de 1,2m, incap multe umerase asa cu tricouri ale sotului si pt inceput nu vreau sa pun la uscator cele de la bebe dar pe mai apoi o sa le pun, nu cred sa scada asa mult, ideea e ca astea de nou nascut nu le vreau SI MAI MICI Lol Restul daca se strang un picut n-are nimic, doar prima data se strang, apoi gata, le pot spala/usca oricat.

Am comparat hainutele primite de pe aliexpress de la cineva, cele cu mesajele funny, cu un body marimea 62 ce aveam eu. Sunt mai mari!! Deci o sa le poarte dupa craciun cred ras Si marimea 62 mi se par asa mici, nici nu-m inchipui 56 cum sunt... Acum sunt in dubii daca sa comand body cu tematica de craciun de pe aliexpress ca nu cred ca or sa fie ok marimea.. si daca comand dupa nastere nu stiu daca ajung in timp util.

Andreea cum sunt hainutele de la aliexpress ? La material ma refer . Am cateva in cosul de cumpaturi si chiar mi-ar fi de folos sfatul tau . Sunt super funny !
Andreea06
Scris: Friday, October 13, 2017 3:42 PM
Nivel

Diana1489 wrote:

Andreea cum sunt hainutele de la aliexpress ? La material ma refer . Am cateva in cosul de cumpaturi si chiar mi-ar fi de folos sfatul tau . Sunt super funny !

Fata de cele de la c&a, pare un bumbacel mai aspru asa, nu e la fel clar.. dar nu mi se par rele, sigur si dupa ce le spal o sa fie mai ok, mai moi.. mie mi se par ok pentru ca oricum bebeii mici cresc repede si nu le poarta suuuper mult.
alexutza_88
Scris: Friday, October 13, 2017 3:50 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

O sa o bag pe cap, ideea e ca mi se pare mie in capul meu mai comoda decât celelalte tipuri, acum sa vedem. Costumase cu tematica am vazut si pe site ul de unde am comandat combinezonul, bambinoti.ro . E oferta mai restrânsa dar au lucruri de calitate si e mai usor cu masurile. Eu de acolo cred ca o sa comand.
delia.c.yaya
Scris: Friday, October 13, 2017 6:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am fost si noi la control gata!ras

Bebe meu sub nici o forma nu vrea sa arate ce are intre piciorusehohot statea peo parte si nervos ce era, tot dadea din manute si picioruse...a tot incercat doctorita sa vada daca poate sa vada ce e...ma pus sa ma dau jos si sa fac doua ture in cabinet si nimic...nu voia sa se intoarca cu corpul, doar capul il mai intorcea din cand in cand...a tras un picior ca si eu si doctorita am simtithohot nici o poza na putut sai faca, era prea agitat...

Oricum, bebe e bine...mia verificat si colul...mia dat doua ovule ca am un inceput de infectie urinara (ma cam ustura de ieri cei drept)...

Ma simt topita toatacomputerlove ce frumos se misca hearts
MadaMadalyna
Scris: Friday, October 13, 2017 7:18 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
delia.c.yaya wrote:

Bebe meu sub nici o forma nu vrea sa arate ce are intre piciorusehohot statea peo parte si nervos ce era, tot dadea din manute si picioruse...a tot incercat doctorita sa vada daca poate sa vada ce e...ma pus sa ma dau jos si sa fac doua ture in cabinet si nimic...nu voia sa se intoarca cu corpul, doar capul il mai intorcea din cand in cand...a tras un picior ca si eu si doctorita am simtithohot nici o poza na putut sai faca, era prea agitat...

Oricum, bebe e bine...mia verificat si colul...mia dat doua ovule ca am un inceput de infectie urinara (ma cam ustura de ieri cei drept)...

Ce bebelus rusinos ai, nu vrea sa va arate ce are intre picioruse , va tine in suspan!
Important e ca e vioi si sanatos!

Cand ai urmatorul control ? Mai ai alt control pana la morfologica, atunci 100% o sa se vada, o sa.l intoarca doctorul pe toate partile pana se vede , sau poate aveti.norocul sa fie cu picioarele desfacute coeur coeur
AleC
Scris: Friday, October 13, 2017 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
delia.c.yaya wrote:

Important e ca totul e in regula. newclap computerlove

Fetele, cum e pana la urma cu calculatul saptamani-luni? Am gasit tot felul de variante diferite. Si mai toata lumea intreaba "in ce luna esti"..iar eu raspund mereu in saptamani Lol
delia.c.yaya
Scris: Friday, October 13, 2017 8:05 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MadaMadalyna wrote:

Ce bebelus rusinos ai, nu vrea sa va arate ce are intre picioruse , va tine in suspan!
Important e ca e vioi si sanatos!

Cand ai urmatorul control ? Mai ai alt control pana la morfologica, atunci 100% o sa se vada, o sa.l intoarca doctorul pe toate partile pana se vede , sau poate aveti.norocul sa fie cu picioarele desfacute coeur coeur

Am morfologia pe 6, controlul la pus dupa....ca mai sunt doar 3 saptamani...
De cand am iesit de la doctor ma tot love?te..acum il simt clar ca e bebe..cred ca e inca nervoshohot
MadaMadalyna
Scris: Friday, October 13, 2017 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.