|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| LE: ignorati-ma, am facut confuzie cu karababy!!!!
Andreea, ai mai comandat de la ei? Ai avut vreodata transportul gratuit? La ei pe site scrie ca de la o anumita valoare a comenzii livrarea e gratuita. Pe la jumatatea lui octombrie adunasem o comanda foarte mare pt care trebuia sa am transportul gratuit dar nu a fost asa, pana la ultimul pas am avut in plus transportul de platit. Le-am scris un mail dar nu mi-au raspuns nici pana acum asa ca am renuntat la comanda. Eu tin destul de mult ca online-ul sa respecte ce scriu pe site.
Andreea06 wrote:Neata, Cateva lucrusoare pentru craciun https://krbaby.ro/pentru-craciunAndreea, eu iau femosun de la inceput.. mie mi-a dat sa iau toata sarcina desi analizele erau ok, dar bebe si sarcina in general ‘trage’ multe suplimente asa de la mamica.. si probabil e ok sa iei ceva. Nu afecteaza.. dar nu doar acid folic zic eu.. de ex acum la ultimele analize de ieri mi-a iesit putina anemie. Sora mea zicea ca multe femei dupa ce nasc au o usoara anemie asa.. ca la bebe merg ff multe resurse.. poate era mai grava daca nu aveam si vitaminele. O sa incerc sa mananc mai bine, mai multe fructe.. sa vad ce zice si doctorita astazi. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana, da, la ea astept acum la rm. Pentru streptococ si verificare col.. aia cred ca doare. Dar ma alin cu eco
Aria, nu am comandat la ei, nici kara baby nici kr astia... vezi un nr de tel, poate au un bug pe site si rezolvi la tel sa nu ti se ceara transport. |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Aria, eu am luat de la KaraBaby hainute, dar direct de la standul lor de la baby expo. Sunt ft simple, dar sunt multumita de calitatea lor. Sa vad cum se comporta la spalat, sper sa nu intre mult la apa ca sunt destul de micute deja Alexutza a comandat online. (parca :D) |
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| ce vesti ai pentru noi Anemona? Cand incepi tratamentul? |
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| lixandra_alexandra wrote:ce vesti ai pentru noi Anemona? Cand incepi tratamentul?
pai,am fost la dr bumbea si mi-a zis ac nu prezint risc crescut pt trombofilii pentru c adimeri a.lupic etc au iesit ok iar proteina s este scazuta mai mult din cauza sarcinii..momentan s aiau aspirin cardio sau aspenter apoi, dup ace fac homocisteina( eu stiam ca am facut o dar se pare ca nu) sa merg iar la el
eu speram s aimi de aclexane sa fac..
voi ce parere aveti?
|
| Gataaaa. Nu mi-a verificat colul manual ci cu eco transvaginala. E de 2.9, ea zice ca mai sta 2 sapt. Placenta e mai maturata, lichid ok.. bebe bine, 3 kg acum, zice ea sigur 2800 are. Programam sambata viitoare la control dar va fi intre 17 si 22 noiembrie, undeva 20-21 probabil.. bebe e cu 4 zile inainte la masuratori. Dormeeea, n-a miscat mare lucru, dar am intrebat de cordon, nu e in jurul gatului sau ceva.
Pap a zis ca nu e relevant acuma, dupa sarcina. Vaccin a zis ca au in maternitate si ii fac daca ne dam acordul, iar de centura e bine de avut la mine, de 110 cm sa fie, flexibila nu rigida. Prietena mea vine pe 19 in tara.. sa vad daca mai comand in uk sau iau de aici una.
Sonda o sa se puna dupa anestezie, pot alapta imediat ce ma duce la terapie, injectii nu o sa imi faca in burta ci in brat, alea de dupa operatie.. |
| anemona30 wrote:
pai,am fost la dr bumbea si mi-a zis ac nu prezint risc crescut pt trombofilii pentru c adimeri a.lupic etc au iesit ok iar proteina s este scazuta mai mult din cauza sarcinii..momentan s aiau aspirin cardio sau aspenter apoi, dup ace fac homocisteina( eu stiam ca am facut o dar se pare ca nu) sa merg iar la el
voi ce parere aveti?
Sa stii ca si eu am fost la dr. bumbea dupa ce am aflat rezultatele (nu eram insarcinata). La fel mi-a spus si mie ca nu am nevoie de clexane, asa cum mi-a spus si ultimul hematolog. Mie mi-a fost frica sa nu fac si medicul meu ginecolog a spus ca daca eu asa stau linistita, le facem.
Eu sunt sigura ca dr. bumbea este bun, mi-a fost recomandat de dr. meu si am citit despre el, dar am preferat sa fac injectiile. Fa ceea ce simti, discuta si cu medicul tau si gasiti o solutie
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Fetelor, ma primiti si pe mine la gravidute? |
| Mirunah wrote:Fetelor, ma primiti si pe mine la gravidute?
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| anemona30 wrote:
voi ce parere aveti?
Sincer si eu credeam ca iti va da injectabil, avand in vedere ca ai Factor V+Pai homozigot, si pe unde am tot citit , fetele care aveau combinatia asta, faceau Clexane. Dar medicul stie mai bine, cred. Te-ai consultat si cu ginecologul? Si eu sper sa imi conving medicul sa imi dea Clexane dupa 28s, cand Aspenterul nu ar mai fi asa recomandat. |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Gataaaa. Nu mi-a verificat colul manual ci cu eco transvaginala. E de 2.9, ea zice ca mai sta 2 sapt. Placenta e mai maturata, lichid ok.. bebe bine, 3 kg acum, zice ea sigur 2800 are. Programam sambata viitoare la control dar va fi intre 17 si 22 noiembrie, undeva 20-21 probabil.. bebe e cu 4 zile inainte la masuratori. Dormeeea, n-a miscat mare lucru, dar am intrebat de cordon, nu e in jurul gatului sau ceva.
Pap a zis ca nu e relevant acuma, dupa sarcina. Vaccin a zis ca au in maternitate si ii fac daca ne dam acordul, iar de centura e bine de avut la mine, de 110 cm sa fie, flexibila nu rigida. Prietena mea vine pe 19 in tara.. sa vad daca mai comand in uk sau iau de aici una.
Sonda o sa se puna dupa anestezie, pot alapta imediat ce ma duce la terapie, injectii nu o sa imi faca in burta ci in brat, alea de dupa operatie..
Baaaai vorbim de saptamani si zile deja, iti vine sa crezi? CTG nu ai mai facut?
Eu aveam DPN 22 nov dupa UM, dar e mai mic din cauza ovulatiei tarzii. Oricum nu stiu de ce am un feeling ca o sa ma mai chinuie contractiile mult si bine pana isi face curaj sa iasa vedem maine ce arata la CTG. Voi ce faceti sa mai treaca timpul cand evectiv nu prea mai puteti face mare lucru ? |
| alina89 wrote:Baaaai vorbim de saptamani si zile deja, iti vine sa crezi? CTG nu ai mai facut? Eu aveam DPN 22 nov dupa UM, dar e mai mic din cauza ovulatiei tarzii. Oricum nu stiu de ce am un feeling ca o sa ma mai chinuie contractiile mult si bine pana isi face curaj sa iasa vedem maine ce arata la CTG. Voi ce faceti sa mai treaca timpul cand evectiv nu prea mai puteti face mare lucru ?
Nimiiiic, innebunesc in casa dar nici pe afara nu pot sta mult.. mai ies prin curte la catelusa. In rest seriale si cat gatesc, dar si la gatit obosesc, tot ma pun pe scaun in bucatarie. Si incheieturile la picioare dor dupa 2 ore de gatit.
Eu aveam 30 noiembrie due date.. deci cu o sapt mai devreme facem operatia.
N-am monitorizat azi, la rm n-am facut niciodata.. sapt viitoare la gynia merg de acum si acolo fac sigur, dar eu nu simt ceva contractii sau dureri. Am intrebat si daca e coborat tare si a zis ca e cu capul in jos dar nu, mai poate cobori un pic, o sa simt asa presiune mai mare atunci jos.
De analize ea a zis ca sunt ok, sa iau vit c si paracetamol pt raceala.. n-a zis de anemie sau apa, mai multe mi-a zis sor-mea :)) |
|
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
|
|
|
|
Eu am comandat de pe tesco pana la urma, la prietena mea, hainute pt craciun. Am luat 0-3 luni.. o sa aiba o luna si un pic atunci, si daca ii sunt putin mari nu o fi bai, dar sper sa nu. Astea is pt 62 marimea.
La noi nu e curent acuma.. si nici apa, pana la ora 4, de dimi, brrr, deja se raceste in casa.. n-am cum spala, n-am net decat pe tel.. ma enerveaza maxim.
Mirunah, bine ai venit la nooooi!! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Mirunah wrote:Fetelor, ma primiti si pe mine la gravidute? Cu mare drag! Sarcina usoara! |
|
|