|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MadaMadalyna wrote:
Abia astept ziua de joi sa vad ce spune doctorul, spre sa nu fie bebe afectat :(
Eu cred ca de la raceala ti sau dat analizele peste cap. Dar tie tia dat doctorul sa faci analize fiind racita?! Eu stiu ca nu se fac analize in perioada asta...mie hemoglobina mia zis so fac cand sigur imi trece raceala... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Mul?umesc fetelor! Trebuie sa suportam si partile nasoale, important e sa fie bebe bine! O sa ii spun medicului maine la control sa vedem ce zice! Pupici |
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| delia.c.yaya wrote:
Eu cred ca de la raceala ti sau dat analizele peste cap. Dar tie tia dat doctorul sa faci analize fiind racita?! Eu stiu ca nu se fac analize in perioada asta...mie hemoglobina mia zis so fac cand sigur imi trece raceala...
Mi le.a dat cand am fost la control pe 7 septembrie si a spus sa le fac inainte cu o saptamana de ecografia morfologica... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2017 Mesaje: 267
| Hello fete . Eu am nascut luni la 10.55 o bebelina gogo?ica de 3100 ?i 51 cm. Imediat merg la ea sa ne iubim. Încerc sa pun poza |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Anca_27 wrote:Hello fete . Eu am nascut luni la 10.55 o bebelina gogo?ica de 3100 ?i 51 cm. Imediat merg la ea sa ne iubim. Încerc sa pun poza
Yeeeey inca o bebelina in gruuuup! Si o mami proaspata, inca dormita bine? Esti la spital inca banuiesc, acasa e mai greu cu dormitul cred
Sa va traiasca si sa va bucure si ea sa aiba o viata minunata!
Cum te simti? Ai programat sau asa a vrut fetita sa vina? |
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Anca_27 wrote:Hello fete . Eu am nascut luni la 10.55 o bebelina gogo?ica de 3100 ?i 51 cm. Imediat merg la ea sa ne iubim. Încerc sa pun poza
Multe felicitari mamico! Sa va bucura?i de viata in 3! Asteptam pozici cu gogosica . Recuperare usoara . Cum a fost nasterea? |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
felicitari!!!! Chiar ma intrebam cum mai esti sanatate multa la amandoua.
Vaaai ma apuca panica!!! Cand au trecut toate lunile astea??? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
Woow sa fiti sanatoase ?i iubite amândoua!!! Repede a trecut timpul, parca ieri ne ziceai la aspirante ca esti gravi |
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
Felicitari!!!!
Multa sanatate si recuperare usoara!!!
Sa creasca mare si sanatoasa micuta!! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Anca_27 wrote:Hello fete . Eu am nascut luni la 10.55 o bebelina gogo?ica de 3100 ?i 51 cm. Imediat merg la ea sa ne iubim. Încerc sa pun poza Felicitari! Multa sanatate ! |
| E aproape ora 3 si nu am somn.. nu am arsuri, totul bine, dar de la 1 tot stau cu toate inchise tv, tel, sotul doooarme si eu .. nimic. |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Victory wrote:Fetelor am nascut!!!! A venit pe lume Aryan Nicolas , 3830gr, 53 cm, un dolofanel de nota 10. Dimineata la ora 9 dupa doua zile de episoade cu contractii , mai ales noaptea, mi s a rupt apa si la 11.35 s a nascut puiutul. Suntem ok amandoi, a fost cezariana la cald, deja l am alaptat de 2 ori, a 3 a ora nu a mai vrut. Cred ca mi l au adus satul, ca efectiv nu a vrut sa deschida gurita. De maine dimi ne mutam amandoi in rezerva si sper ca va papa mai bine ca laptic mami deja are! Sunt foarte fericita si implinita. Va pup cu drag! felicitati!!@ sa fiti fericiti! ps: si eu am un Nicolas:015: |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Anca_27 wrote:Hello fete . Eu am nascut luni la 10.55 o bebelina gogo?ica de 3100 ?i 51 cm. Imediat merg la ea sa ne iubim. Încerc sa pun poza Felicitari!!! Sa va traiasca! Recuperare usoara! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:E aproape ora 3 si nu am somn.. nu am arsuri, totul bine, dar de la 1 tot stau cu toate inchise tv, tel, sotul doooarme si eu .. nimic.
Si eu am avut o noapte alba.. am adormit pe la 2 m-am trezit dupa un cosmar, burtica mea era super tare si aveam asa usoare dureri cand ma miscam. Mi-a fost asa greu sa ma intorc de pe o parte pe alta. Am luat un no spa am adormit si surpriza.. cosmarul continua de unde a ramas. Acum am ceva contractii.. cred ca e o zi de stat in pat toooata ziua. |
|
| alina89 wrote:Si eu am avut o noapte alba.. am adormit pe la 2 m-am trezit dupa un cosmar, burtica mea era super tare si aveam asa usoare dureri cand ma miscam. Mi-a fost asa greu sa ma intorc de pe o parte pe alta. Am luat un no spa am adormit si surpriza.. cosmarul continua de unde a ramas. Acum am ceva contractii.. cred ca e o zi de stat in pat toooata ziua. Uff.. macar a mai trecut o saptamana, s33!! Hai ca suntem aproape! Ia si un magne pt contractii si stai la seriale sau citit azi :) Noi am gasit masina ieri si am luat-o, sunt tare incantata, poate de asta n-am avut somn haha, doar ca acu la 8 m-am trezit si sunt fresh, culmea. Am dormit 5 ore... dar la cat stau in casa in rest, probabil ma odihnesc destul in timpul zilei.
Am scos o caserola de pulpe sa se decongeleze pt cina, mai impaturesc haine.. schimb lenjerii, ca vineri avem alti verisori din germania in vizita pe weekend. |
|
|